اولین بازی XBox360 دارای قفل XGD3 به بازار عرضه شد ~ غیرقابل کپی!

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی هم آش دهنسوزی نیست. منکه برای این بازی تنها JTAG نصب نمیکنم (البته اگر نسخه ی PCـش قابل پایریت نباشه).

:|:(:((یعنی اگه در نهایت بشه رایتش کرد ولی بازهم microsoft میفهمه که بازی کپی هست ؟

imagef7dc4e623c23.gif

آخرین ویرایش:
تو سایت C4eva نوشته که LT2 برای ساپورت دیسک های XGD3 برنامه ریزی شده. حالا یه سوال وقتی مشکل رایت برای دیسک ها هست چه فرقی میکنه فریمور درایو چی باشه بازم نمیشه کاریش کرد که؟

این مشکل به ماه نشده حل میشه ... این دیسکا در مقابل قفل های قبلی برای هکر ها عددی نیست ... با اومدن lt بعدی همه چی حله ..... جای هیچ نگرانی نیست ( این از اون مشکلای خوش خیمه ! )

این دهن سرویسی هم یکی از معایب کپی بازی کردنه...
هی باید کنسولو بزنی زیر بغلت بری 10-20 تومنم پیاده شی و....دوباره یه ماه بعد همین آش و...
بزنیم تو کار اریج به صرفه تره...منتهی من که سالی یه بازی بیشتر ازم بر نمیاد اونموقع....

نه کمتر کسی میره سراغ اریج خیلی گرونن مگر اینکه یه بازی ای مثل gears of war 3 باشه که ارزش داره اونم فقط 1دونه اریج! همه ی بازی هارو نمیشه اینجوری خرید اینجا
البته این مشکل حل شدنی هست ps3 با اون عظمت هکرا ترکوندنش دیگه اینا نباید چیزی باشه

نه کمتر کسی میره سراغ اریج خیلی گرونن مگر اینکه یه بازی ای مثل gears of war 3 باشه که ارزش داره اونم فقط 1دونه اریج! همه ی بازی هارو نمیشه اینجوری خرید اینجا
البته این مشکل حل شدنی هست ps3 با اون عظمت هکرا ترکوندنش دیگه اینا نباید چیزی باشه
خود c4eva تو سایتش گفته با دادن LT2 این مشکلو حل میکنه. .... این نیز بگذرد !

نگران نباشید این هم مثل قبلیا چند روز دیگه فریمور جدید که بیاد دیگه جرات نمیکنن رو بازی های بعدی بزارن

این قفل ربطی به حجم DVD9 داره یا نه؟ یعنی اگر مشکل Read شدن حل بشه Write میشه رو DVD9 یا دیسک خاصی داره؟

دوستان توجه داشته باشن !

دیسکهای جدید با قفل جدید ارائه شده به صورت نرم افزاری تغییر پیدا کردن یعنی حجم اطلاعات رایت شده درون اونها به صورت فشرده شده و با فرمتی کاملا جدید ارائه شده !یعنی فشردگی اطلاعات درون دیسک به صورت بیشتر و نوعی آنتی زد کپی !!!!!!! البته تا به امروز !!!!!!!! بنابراین مشکل رایت کماکان وجود داره !از طرفی چون این نوع دیسکها از فرمت جدید استفاده میکنه شما با آبدیت آخرین داشبرد میتونید با داشتن نوع دیسک اورجینال بازیهای جدید (فعلا اورجینال) رو روی کنسولتون اجرا کنید !!!! متاسفانه C4 هم اعلام کرده بود که LT +2 فقط میتونه این نوع فرمت رو بخونه و قابل ساپورت باشه اما همکنون که مشکل رایت هم اضافه شده داستان فرق کرده !

در کل دوستان نگران نباشید این قفل جدید هم به زودی زود هک خواهد شد و با توجه به اینکه بازی های بزرگ برای کنسول 360 در راه هست به زودی زود این مشکل بر روی کنسول 360 حل خواهد شد !!!!!!!!

اما :
از اونجایی که ماکرو همیشه در پی انتشار بازیهای جدید و بزرگ این بازیها رو انجام میده به خاطر فروش شخص این نوع بازیهاست و بخاطر جلوگیری از کپی شدن این نوع بازیهاست !این داستان کامل مشخص هست !و امکان اینکه بازیهای جدید دیگه به این نوع قفل مجهز نشن زیاد هست !

• Like
Reactions: semejpc
از اونجایی که ماکرو همیشه در پی انتشار بازیهای جدید و بزرگ این بازیها رو انجام میده به خاطر فروش شخص این نوع بازیهاست و بخاطر جلوگیری از کپی شدن این نوع بازیهاست !این داستان کامل مشخص هست !و امکان اینکه بازیهای جدید دیگه به این نوع قفل مجهز نشن زیاد هست !
اره ولی از اونجایی که این نوع دیسک ها حدود 1 گیگ فضای بیشتری دارند پس همه ی بازیسازا از این نوع استفاده میکنن چون 1گیگ تو بعضی از بازی ها که هنوز فشرده نشده یه چیز تو مایه های 70 80 گیگ میشه !

اونطوریکه من فروم های خارجی را میخوندم این فرمت جدید دیسک ها روی درایوهای قدیمی سامسونگ و هیتاچی اثر گذار نیست ( چون خودم کنسول قدیمی دارم این مسئله برام مهم بود ) اما مشکل اینجاست که هنوز کسی نتونسته این بازی را روی دیسک های معمولی رایت کنه .به نظر من فعلا مشکل اصلی رایت کردن و back up گرفتن از این فرمت جدیده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or