اولین بازی Warhorse با طعم CryENGINE 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
23893381549777209035.jpg

شما از سری Mafia راضی بودید؟ از Operation Flashpoint چطور؟ اگر از این دو بازی لذت بردید ، بدانید خالقان این دو یک استودیو به نام Warhorse تشکیل دادن.
این استودیو قرار دادی بست تا بتواند برای اولین بازی خود از موتور قدرتمند CryEngine 3 استفاده کند.این بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده است اما تهیه کننده بازی آقای Martin Klima بیان کرد:
"اعضای تشکیل دهنده استودیو Warhorse از افراد کهنه کار این صنعت هستند که چند عنوان AAA را در کارنامه دارند.ما برای این بازی RPG نوآورانه بسیار هیجان زده هستیم و مطمئنا به این استودیو کمک خواهیم کرد تا در بازی جدید خود از CryENGINE 3 استفاده کنند."
هنوز معلوم نیست این بازی چه مدل RPG خواهد بود ولی با توجه به سابقه اعضای این استودیو می توان حدس زد این یک بازی اکشن است.اگر Mafia 1 را ملاک قرار دهیم،مطمئنا این بازی از نظر داستانی هم عالی خواهد شد.
باید منتظر یک بازی بسیار زیبا از این استودیو تازه تاسیس باشیم.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

من متوجه نمیشم چرا من باید از Crytek بدم بیاد! من Crysis 2 رو بازی کردم؛ واقعا هم لذت بردم. مشکل ما اینه که انجین و بازی رو با هم قاطی می کنم. من الان بیام یه چیزی بسازم که قصد دارم اون رو عرضه کنم ولی فقط خودم از توش سر در بیارم؛ مشخصه محصول من به درد هیچکس نمیخوره. بیا برای من لیست کن بازی های بزرگی که با Cry Engine نوشته شده از اونور بازی های بزرگی که مثلا با موتور Unreal نوشته شده؛ شاید CE3 از UE3 قوی تر باشه ولی مهم تر از قدرت انعطاف پذیری یا همون User Friendly بودن ِ اون محصول ِ ...

مشکل اینجاست که نمیخواید علاقتون رو از منطقتون جدا کنید. اینکه اگر Crysis بازی ِ خوبیه و ما عاشق Crytek هستیم؛ مطلقا دلیل بر این نیست که بیایم از CE3 هم دفاع کنیم. Cry Engine یه موتور من درآوردی ِ که فقط یرلی و گروهش ازش سر درمیارن؛ چون خودشون ساختنش؛ دقیقا به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره.

به اینا نگاه کن. اینا توسط همین موتور من دراوردی توسط یه ماد ساز(!) ساخته شده و به صورت real time پردازش شده !
89803967530769443095.jpg

31186518479539126212.jpg
این گرافیک که توسط فقط یه ماد ساز ساخته شده رو توی هیچ بازی این نسل که هیچ ، بلکه حتی اوایل نسل بعد هم نمیتونی ببینی. همین الان بیشتر از 30 تا استودیو دارن با این انجین بازی میسازن یا اینکه اون رو خیلیهای دیگه لایسنس کردن. مثل GSC یا city interactive . ضمنا کسی نمیتونه از استودیو ای مثل bioware که تقریبا تمام عمر این نسلش رو با unreal بازی ساخته انتظار داشته باشه که یهو بیاد سراغ cryengine .
علاقه من به این موتور دلیلی داره که کاملا روشنه اون هم به خاطر قدرتیه که از این موتور دیدم کما اینکه امثال من خیلی زیادن و اگه یه سر به فن بیس این موتور و کارهایی که الان داره باهاش میشه بندازی ، میبینی که حرفام صرفا از روی جانب داری بیخود نیست مسئله اینجا تنفر بی مورد نفر مقابله که احتمالا نمیتونه علاق زیادش رو به unreal 3 از منطقش جدا کنه !البته معمولا تنفر نیاز به دلیل نداره...
همونطور که گفتم از نوع انتظاراتت کاملا بر میاد که به عمد سعی میکنی این موتور رو کوچیک جلوه بدی

ببین فرخ من که شخصاً به alan wake و انجینش ارادت خاصی دارم ( اینو خوب میدونی
yahoo_4.gif
) و اینکه تا اینجای کار دوستان یسری مقایسه ها رو بین CE 3 و wake انجام دادن بنظرم اینجور مقایسه عادلانه نیست به خاطر همون مواردی که خودت اشاره کردی و اینکه ALan wake بازی هست که به صورت OW طراحی شده ، پس از لحاظ افکت های تصویری و اینکه بگیم خوبه یا بده زمانی منصفانه ـست که با بازی های OW مقایسه ـش کنیم نه کرایسیس 2 نه u3 و امثالهم . ولی اینکه گفتی DF با کرایسیس 2 حال نمی کنه شاید یکی از دلایلش این باشه که DF به فریم و ثباتش (در کل پرفورمنس ) بازی خیلی اهمیت میده و این مورد دقیقاً نقطه ضعف کرایسیس 2 هست
yahoo_4.gif

من دقیقا توی مدال هایی که GAMESPOT به C2 داده بود دیدم مدال تکنیکی نیست ! خودم هم روش بحث کردم و به نظرم اشتباه بوده ولی رفتم تعریف مدال تکنیکی GS را خوندم دیدم نوشته یه بازی میتونه این مدال را بگیره که با خلق افکتهای بینظیر ولی بتونه فریم ریت ثابت داشته باشه !
تویه بازی اول باید یه چیزی استاندارد باشه و اونم نرخ فریم هست یعنی اول بازیساز مجبوره حداکثر تلاشش را بکنه که فریم را روی 30 قفل کنه و بعد بر حسب اون افکتها را خلق کنه وقتی یه بازی ساز کلی تویه محیطش افکت به کار میبره ولی افت فریم داره تمام ارزش کاریش از بین میره چون در حقیقت کاره خیلی خاصی انجام نداده که بشه تشویق انچنانیش کرد ! یعنی از یه چیزی زده و به یه چیزی اضافه کرده ! مثلا همین C2 محیطش پر از ابجکتهای گوناگون بود ولی وقتی ابجت لودینگ داره یعنی کاره خیلی شاخی انجام نداده ! چون این ابجکتها به تدریجی لود میشن اونم با تاخیر که میشه سش کرد .

خب اولا که بازی حداقل یک سال داشته به صورت انحصاری برای 360 ساخته میشده که اصلا زمان کمی نیست. دوما که این یه چیز مشخصه که کیت 360 و dx مایکروسافت برای اون ، به شدت به pc شباهت داره و کار رو برای استودیو هایی که برای این دو بازی میسازن خیلی راحت میکنه. زمانی به نظر من یه انجین مولتی پلتفرمه که بتونه کدهاشو رو ps3 هم اجرا کنه. در خصوص تعامل با محیط ما red dead رو داشتیم که هم open-world بود و هم به طرز خارق العاده ای تو میتونستی به تمام گیاها برخورد کنی و روشون تاثیر بذاری علاوه بر اون قبلش هم مثال ها بسیار زیاده پس اون رو به عنوان یه پوئن مثبت حساب نکن.درباره گندی هم که تو بلوری بودن تکسچرها زدن که هیچ بحثی نیست و فکر میکنم تو این زمینه رکورد زده باشن. من گاهی اوقات نمیتونستم حتی ابش رو با تشک پنبه ای تمییز بدم
yahoo_4.gif
اما نور پردازی ! همونطور که گفتم نورپردازی بازی بسیار عالی بود و توش هیچ شکی نیست ولی خب بازی ای که مکانیزم گیم پلی اون بر اساس نور طراحی شده ، خب بدیهیه که باید بتونه روش به خوبی مانور بده ولی با این حال بازم نبود خیلی از افکتهای مربوط به اون مثل contact shadow یا realtime local reflection و variable penumbraو یه سری چیزای دیگه برای بازی ای که تمام مانورش روی نورپردازیه ، یه نکته منفی حساب میشه که البته همه اونهابه طرز کاملا انحصاری توی cryengine 3 وجود داره و توی crysis 2 ازشون استفاده شده.
unrael 3 فوق العادست ولی من حتی یه بازی تا به حال باهاش ندیدم که مثلا depth of field واقع گرایانه ای داشته باشه یا توش از تکنیک های نسل بعد مثل همین تسلاشن استفاده شده باشه.ضمنا توی فیزیک هم همیشه این موتور ضعیف عمل کرده ! حالا این درحالیه که cryengine 3 طوری طراحی شده که علاوه بر استفادش توی این نسل ،از الان میشه باهاش بازیهایی برای نسل بعد ساخت !

توی RDR گیاها تکون الکی میخوردند ! یعنی وقتی از روی بوته رد میشدی یه تکون الکی میخورد هر جور هم برخورد میکردی به همون شکل تکون میخورد ولی توی AW وقتی از یه بوته یا درختچه رد میشدی با برخورد به گیاه قشنگ کج میشد و اون حالتش را تا زمانی از بوته رد نمیشدی نگه میداشت . یعنی دقیقا عینه تماس فیزیکی دنیای واقعی طراحیش کرده بودند . دومین مورد هم پوشش گیاهی فوق العاده تو بازی با طراحی های کاملا 3D و حتی هر دونه برگی که روی گیاه ها بود قابل شمارش بود . ابجکتهای بسیاری که تو محیط بود با اون سطح جزئیات روی 512 حافظه چیزی کمتر از شاهکار نبود . بلوری دیده شدنه تکسچرها در حقیقت به علته مبود رزولیشن بود نه خود تکسچر مثلا همین الان این مشکل تو نسخه pc نیست به خاطر افزایش رزولیشن . افکتهای ابش هم که میگی اونم باز به خاطر کمبود رزولیشن بود . این همه هم فقط فقط نکن :دی DF را که قبول داری با یکی از دوستام هم مقالش را کاملا ترجمه کردیم میتونی بری بخونی ببینی چی گفته از لحظ افکتهای محیطی AW که چندین بار از کلمه یونیک و بینظیر استفاده کرده در کل حجم افکتهایی که توی محیط AW به کار برده شده به نظرم سنگین ترین افکت حداقل ما بینه عناوینه کنسولی هست .
توحالا هرچی بگو ولی از لحظ نورپردازی و ایجاد سایه کرایسیس 2 در مقابل AW حرفی برای گفتن نداره میتونم با تصاویر هم اینو ثابت کنم که AW چقدر با محیط و ایجاد سایه ای که دقیقا با اصوله نورپردازی هست وفاداره ! حرفم مقایسه نجین نیست حرفم کاری هست که REMEDY با انجینش در مقابل کرایک با انجینش توی C2 انجام داده هست .
حالا کرایتک حتی قدرتمندترین انجینه تاریخ را هم بسازه که برای 7 نسل دیگه کافی باشه 1 اصلا اهمیتی نداره ! شرط اون هست که یه بازی ساز بتونه ابزار انجینش را تا چه حد توی یک بازی با در نظر گرفتنه قدرت سخت افزاری نسل حاشر استفاده کنه .
الان یه بازی مثله U3 شاید انیجنی که ساختن از لحظ تکنیکال ( انجین نه خود بازی ) در مقابل انجینه CE3 حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی در مقابل چیزی که U3 در بازی اجرا کرده سرتر از C2 نسخه کنسولی هست هم تکنیکی و هم بصری و هنری و .........
الان موتور UE3 هم همینطور هست قدرتش کاملا برای این نسل کافی هست و بهترین گرافیکهای نسل هم خیلیهاشون با همین انجین ساخته شده پس اپیک نیازی نداره که انجینش را قوی تر از این نسل بسازه در عوض خیلی راحت به زودی UE4 را میسازه و دوباره قصه از اول تعریف میشه !
از لحظ فیزیک هم من تو C2 روی کنسول چیزه خاصی ندیدم ! پس حالا هرچقدر هم توی انجین فیزیک قوی باشه به چه دردی میخوره که تو بازی نتونسته استفاده کنه ؟!

کله حرفه من اینه مثلا تو یک خونه داری و رفتی براش بهترین و مجلل ترین وسایل و لوازمه خونه خردی بعد میبینی این وسایلی که خردیدی تو خونه جا نمیشه ! پس مجبوری بندازیش دور ! مثلا رفتی یه پیانوی بزرگ خریدی بعد میبینی که از در خونه رد نمیشه :دی پس باید بری تو کوچه باهاش پیانو بزنی :دی الان کرایتک و انجینش هم همینه هرچقدر هم انجینش قوی باشه نمیتونه قدرته کاملش را روی کنسول نشون بده و از طرفه دیگه هیچ سازنده ای هم به غیر خودش اصلا نتونسته در حد توانایی های این انجین باهاش بازی بسازه ولی UE3 خیلی از سازنده با این انجین بهترین گرافیکهای کنسولی را ساختن .
کاملا هم قبول دارم CE3 قویترین انجینه نسله ولی همونطور که گفتم عمل رویه چیزی که پیش روت هست مهمتره ! و اینم قبول دارم که کرایتک اولین تجربش روی کنسول هست و ممکنه در اینده کل همه را بخوابونه ولی صحبت همین الان هست با اینده کاری ندارم :دی

آخرین ویرایش:
از لحظ فیزیک هم من تو C2 روی کنسول چیزه خاصی ندیدم ! پس حالا هرچقدر هم توی انجین فیزیک قوی باشه به چه دردی میخوره که تو بازی نتونسته استفاده کنه ؟!
!
فرخ بنده خدا ها دیگه چطوری باید از فیزیک استفاده میکردن؟ تو الان سکانس اسکریپت شده از لحاظ عظمت در حد Crysis 2 سراغ داری ؟ (سکانس خراب شدن پل یادته؟:d)
از لحاظ فیزیک ریل تام هم بالای 70 ، 80 % آبجکت ها به حرکات کارکتر عکس العمل نشون میدادن چطور واسه alan wake تکون خوردن گیاه فیزیکه واسه کرایسیس اگه پاهات بخوره به یه جعبه یا قوطی تکون بخورن فیزیک نیست؟:d از طرفی یادت رفته تو کرایسیس اکثر آبجکت های ریز و درشت رو میشد برداشت و به هر سمتی پرتاب کرد؟ فیزیک که فقط به تخریب پذیریهای اسکریپت شده محدود نمیشه :d

پ.ن : فرخ کوتاه بیا حریف CE3 نمیشی :d

به اینا نگاه کن. اینا توسط همین موتور من دراوردی توسط یه ماد ساز(!) ساخته شده و به صورت real time پردازش شده !
89803967530769443095.jpg

31186518479539126212.jpg
این گرافیک که توسط فقط یه ماد ساز ساخته شده رو توی هیچ بازی این نسل که هیچ ، بلکه حتی اوایل نسل بعد هم نمیتونی ببینی. همین الان بیشتر از 30 تا استودیو دارن با این انجین بازی میسازن یا اینکه اون رو خیلیهای دیگه لایسنس کردن. مثل GSC یا city interactive . ضمنا کسی نمیتونه از استودیو ای مثل bioware که تقریبا تمام عمر این نسلش رو با unreal بازی ساخته انتظار داشته باشه که یهو بیاد سراغ cryengine .
علاقه من به این موتور دلیلی داره که کاملا روشنه اون هم به خاطر قدرتیه که از این موتور دیدم کما اینکه امثال من خیلی زیادن و اگه یه سر به فن بیس این موتور و کارهایی که الان داره باهاش میشه بندازی ، میبینی که حرفام صرفا از روی جانب داری بیخود نیست مسئله اینجا تنفر بی مورد نفر مقابله که احتمالا نمیتونه علاق زیادش رو به unreal 3 از منطقش جدا کنه !البته معمولا تنفر نیاز به دلیل نداره...
همونطور که گفتم از نوع انتظاراتت کاملا بر میاد که به عمد سعی میکنی این موتور رو کوچیک جلوه بدی
برای من مهم نیست ماد ساز یا ماده ساز یا هر شخصیت ِ ناشناس دیگه ای با این موتور چی میسازه. برای من مهم اینه که چند تا بازی مهم توسط چند تا استدیو معروف ساخته میشه. حالا ملت بیان موتور ُ بخرن باهاش اندام یه گربه ماده رو عین خودش شبیه سازی کنن؛ مهم نیست. مهم اینه که صدر جدول بازی ها رو کدوم انجین اشغال کرده و یارو برنداره موتور بخره اندازه خون ِ جد ِ پدرش بعد بازی نتونه باهاش بسازه!

ضمنا انقدر از کلمات تنفر و طرفداری و این چیزها راجع به من که شناختی ازم نداری صحبت نکن و فقط و ففط در حد خودت و نظرات شخصی خودت صحبت کن. اگر بنا به طرفداری باشه من از Crysis خیلی خیلی خوشم میاد ولی از Gears of War متنفرم. ولی چون من از یه طرز فکر دیگه به این قضیه نگاه می کنم، موتوری که باهاش بازی ساخته نشده و نخواهد شد، چه این نسلش و چه Cry Engine 2 رو ارزشی نه برای خودش و نه برای توسعه دهندش قائل نیستم. ساختن یه موتور useless و نمایشی به هیج درد گیمینگ نمیخوره ولی ساخته شدن چندین و چند فرنچایز و IP جدید و متفاوت که اگر نبودن معلوم نبودن این نسل الان کجا بود؛ اون هم توسط یک موتور قوی و در عین حال user friendly ، برای من خیلی ارزشمند ِ ...

اگر باز هم متوجه نمیشی دیگه به کنار؛ با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه، مهم نیست چند تا استدیو قراره باهاش بازی بسازن، مهم اینه که تا الان چه گلی به سر خودشون زدن. بماند که در آینده هم هیچ کاری نمیتونن با این موتور بکنن.

اینجا Video Game Engine Showcase رو بخونید، بعد اگر مایل بودید درمورد کوچیک بزرگی UE3 بحث کنید.
تنوع و تعداد بازیهای بلاکباستر و AAA ـه ساخته شده توسط UE3 با میانگین های طلائی جای برای بحث میزاره اخه؟ :d. بعد هرچی که قویتره "بیتره" ؟
قدرت یعنی امتیاز ( Batman , Mass Effect ) قدرت یعنی فروش (Gears , Bioshock) :d که هیچ کدوم از اینها شامل حاله CE3 و 2 نمیشه.

آخرین ویرایش:
اینجا Video Game Engine Showcase رو بخونید، بعد اگر مایل بودید درمورد کوچیک بزرگی UE3 بحث کنید.

UE3 هر چی بوده تموم شده رفته دیگه تقریبا . آخر نسلی داره نفس های آخرش رو میکشه ولی CE3 داره شروع می کنه تازه راه رو . از اونجا که این نسل هم دادتش بیرون اتفاقا خیلی خیلی میشه امیدوار بود نسل بعد CE3 سهم زیادی داشته باشه تو بازار انجین های بازی ها .

UE3 از اونجا که این نسل هم دادتش بیرون اتفاقا خیلی خیلی میشه امیدوار بود نسل بعد CE3 سهم زیادی داشته باشه تو بازار انجین های بازی ها .
قدیمی ها میگن "افتابِ ظهر که گرم نکرد، واسه بعد از ظهر ام نمیکنه". اینها توی این نسل کاری نکردن. Crysis و Warhead و Crysis 2 هیچ تاثیری روی سازنده ها نگذاشت تا وسوسه بشن CE رو لایسنس کنن. نسل بعد هم اتفاقی نمیافته.

برای من مهم نیست ماد ساز یا ماده ساز یا هر شخصیت ِ ناشناس دیگه ای با این موتور چی میسازه. برای من مهم اینه که چند تا بازی مهم توسط چند تا استدیو معروف ساخته میشه. حالا ملت بیان موتور ُ بخرن باهاش اندام یه گربه ماده رو عین خودش شبیه سازی کنن؛ مهم نیست. مهم اینه که صدر جدول بازی ها رو کدوم انجین اشغال کرده و یارو برنداره موتور بخره اندازه خون ِ جد ِ پدرش بعد بازی نتونه باهاش بسازه!

ضمنا انقدر از کلمات تنفر و طرفداری و این چیزها راجع به من که شناختی ازم نداری صحبت نکن و فقط و ففط در حد خودت و نظرات شخصی خودت صحبت کن. اگر بنا به طرفداری باشه من از Crysis خیلی خیلی خوشم میاد ولی از Gears of War متنفرم. ولی چون من از یه طرز فکر دیگه به این قضیه نگاه می کنم، موتوری که باهاش بازی ساخته نشده و نخواهد شد، چه این نسلش و چه Cry Engine 2 رو ارزشی نه برای خودش و نه برای توسعه دهندش قائل نیستم. ساختن یه موتور useless و نمایشی به هیج درد گیمینگ نمیخوره ولی ساخته شدن چندین و چند فرنچایز و IP جدید و متفاوت که اگر نبودن معلوم نبودن این نسل الان کجا بود؛ اون هم توسط یک موتور قوی و در عین حال user friendly ، برای من خیلی ارزشمند ِ ...

اگر باز هم متوجه نمیشی دیگه به کنار؛ با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه، مهم نیست چند تا استدیو قراره باهاش بازی بسازن، مهم اینه که تا الان چه گلی به سر خودشون زدن. بماند که در آینده هم هیچ کاری نمیتونن با این موتور بکنن.
من کاری ندارم که بیرون کی هستی ، من قضاوتم بر اساس گفته های خودته که اینجا میگی و این حق رو هم کاملا برای خودم قائلم که نسبت به چیزایی که میگی قضاوت کنم حالا در حد هرکی که میخواد باشه . از یه طرف داری میگی مشکلی باهاش ندارم ولی از طرف دیگه حرفات کاملا یه چیز دیگه میگن.
cryengine 3 فقط یک ساله که اومده درحالی که unrealengine 3 از اول این نسل در دسترس بوده.ضمنا اگه یه موتور به قولت user friendly نباشه پس چطور یه ادم به تنهایی و با نصف مهارت یه استودیو حرفه ای میتونه یه همچین چیزی بسازه ؟

من کاری ندارم که بیرون کی هستی ، من قضاوتم بر اساس گفته های خودته که اینجا میگی و این حق رو هم کاملا برای خودم قائلم که نسبت به چیزایی که میگی قضاوت کنم حالا در حد هرکی که میخواد باشه . از یه طرف داری میگی مشکلی باهاش ندارم ولی از طرف دیگه حرفات کاملا یه چیز دیگه میگن.
cryengine 3 فقط یک ساله که اومده درحالی که unrealengine 3 از اول این نسل در دسترس بوده.ضمنا اگه یه موتور به قولت user friendly نباشه پس چطور یه ادم به تنهایی و با نصف مهارت یه استودیو حرفه ای میتونه یه همچین چیزی بسازه ؟

من واقعا براي شما متاسفم دوست عزيز

شما خبر نداري اينا همه برنامه نويساي سطح بالايي هستن كه بناست موتور نسل اينده UE4 رو به اميد پروردگار يكتا با راهنمايي اينها بنويسن؟؟

اين ابر تحليل گران Software extension كسايي هستن كه بايك استدلال قدرتمند:

مهم اینه که چند تا بازی مهم توسط چند تا استدیو معروف ساخته میشه. حالا ملت بیان موتور ُ بخرن باهاش اندام یه گربه ماده رو عین خودش شبیه سازی کنن

تمام كد هاي برنامه نويسي كه اين سازندگان خل وضع cry engine هيچ دركي ازش نداشتن رو تحليل و عيب يابي ميكنن و با متد هاي اجرايي موتوري چون UE3 مقايسه ميكنن و سپس نتيجه ميگرن اين كجا و ان كجا.
هيچ موقع با اين تحليل گران ارشد كه قدرت و ادعاي اونها موجب كرنش سوات يرلي هم ميشه كل كل نكن دوست من. شوخي شوخي با استادان برنامه نويسيس موتور هاي گرافيكي مثل جوات هم شوخي؟؟نكن اين كارو

خدايي وقتي ميام اينجا اين حس بهم دست ميده كه چرا انها(منظور افرادي چون برنامه نويسان موتور CE2/CE3 اصلا رفتن توي كار برنامه نويسي؟؟؟وقتي اساتيدي در همين تاپيك ها پيدا ميشن كه با يك تحليل جانانه اصلا وجود اين هارو زير سوال ميبرن.من واقعا براي اونها(اشخاصي چون سوات متاسفم)

موفق باشي

kayne :
@ میثم:
جوابت تو رو هم یجواریی دادم ولی یه مورد ـو اضافه کنم اونم اینکه همون طوری که مازیار گفت به هیچ عنوان نمی تونی شرکتی مثل ND با کرایتک مقایسه کنی چون یکی داره رو سه تا پلتفرم کار میکنه اون یکی رو یه کنسول ، در مورد مقایسه با ue که گفتی به نظر شخص من به قدری اختلاف زیاد هست (به خصوص با عناوینی که قبل از آپدیت ue 3 ساخته شدن) که این عیب ایرادات کرایسیس 2 هم دردی از ضعف اونها دوا نمیکنه و اینکه همون عناوین ساخته شده با ue3 هم همچین بی عیب ایراد نبودن مثل خود گیرز 3 که قید AA میزنه ، بعضی جاها افت فریم داره (البته محسوس ـه ) و حتی ST هم تو بعضی موارد قابل رویت هست .
ببین حرفت درباره اینکه ND داره بازی روی یک کنسول میزنه درسته ولی دارم میگم این ND اومده بازی ای ساخته که اگر مثلا فلان فیزیک رو در بازی نمیبینی بجاش افت فریم هم نمیبینی یعنی بدون شک اگر افت فریم توی بازی مثل U3 شاهد بودی میتونستی فیزیک سه برابر بهتر از C2 رو تو بازی ببینی.
اصولا سازنده ها میان همه چیز رو فیکس میکنند چیزی رو فدای اون یکی نمیکنند ولی کرایتیک بدون توجه به این چیز ها اومده کلی قابلیت تو بازی قرار داده که هزار و یک مشکل میاره.
نورپردازی فلان چه فایده؟ وقتی نصف بازی رو با افت فریم میری؟ این که هنر نیست، قابلیت انجین نیست :|. چون مثلا اپیک توی بازیش این رو نمیزاره که افت فریم نداشته باشه نمیتونیم بگم انجین Crytek بهتره که . . .
متوجه منظورم هستی؟

سر جمع 5 تا بازی نیستن تو این نسل AA درست درمون داشته باشن. بعد داری به AAـه C2 گیر میدی؟ در ضمن همه ی بازی ها یه چیزی رو قربونی میکنن. فقط توجه بهش نمیشه. این حرف Sami Vanhatalo لید تکنیکال آرتیست(!)ـه Alan Wake در مورد وجود Screen tearing: (یه جورایی جواب میثم هم هست!:biggrin1: حالا نگو من حرف از AW نزدم و اینا!:biggrin1:)

همین حرف که بالا زدم رو بخون . . .
دوستان ظاهرا یادشون رفته رو کنسول چی از کرایسیس2 دیده بودند !!!!!!!!!بی شک بالاترین چیزی بود که رو ایکس باکس دیده بودیم !!!!!!aw- گریز- rage-هم با اینکه خوب بودند ولی اصلا در حد اندازه های کرایسیس2 رو کنسول نبودند.
کلی باگ دیدیم، کلی افت فریم دیدیم، کلی هوش مصنوعی داغون دیدیم که تیو هیچ عنوان ایکس باکس گیرز، الن ویک و ریج!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نبود :دی.

پ.ن : کلا جلو ریج صد تا علامت سوال گذاشتم که چه طور به نتیجه رسیدی این بازی در سطح مثلا الن ویک و پیرز و کرایسیس هست؟ :دی.

آخرین ویرایش:
Astiλk
نمیخونی دیگه ما چی میگیم، هی حرف خودتو میزنی. بعد میگی مشکل هم ندارم با Crytek و CryEngine !:دی
میای بازیای ساخته شده با UE3 رو عَلَم میکنی، این بازیا طی چند سال ساخته شدن!؟ غیر از اینه بعد از گیرز1 تب UE3 همه گیر شد و از سال 2006 تا الان که 2012 هستیم، یعنی طی 6 سال ساخته شدن!؟ CryEngine3.0 خودشو تو Crysis2 نشون داد. هنوز یه سال نمیشه. بعد انتظار داری یهو استودیو ها بریزن و CE3.0 لایسنس کنن؟ زمان میبره ان کار. اکثر استودیوها تا الان دیگه انجین مورد علاقه ی خودشون رو شناختن. کسی که چندین سال با UE و سورس کار کرده، یهو نمیاد سمت CE. حالا بیا بگو تا 4 تا استودیوی تاپ باهاش بازی نسازن قدرتش مشخص نمیشه!
Miesam
همین حرف که بالا زدم رو بخون . . .
خوندم، و باید بگم بسیار مسخرست حرفت. مگه فرمول ریاضیه که اگه فریمش یک Nـم بود، فیزیکش N برابر میشد!؟
اتفاقا همه ی سازنده ها میان یه چیزی رو فدا میکنن. صفحه ی قبل لیست کردم.
به زبون ساده بهت میگم.موضوع اینه، اگه اپیک بیاد اون تکنیکایی که تو Crysis2 وجود داشته رو مثلا تو گیرز بزاره و محیط رو هم به اون اندازه بزرگ کنه، با افت فریمی به مراتب بیشتر از C2 مواجه میشی. البته این حرفی که من الان زدم از پایه کاملا غلطه! چون اصلا چنین قیاس هایی امکان پذیر نیست تو مبحث انجین ها. ولی خُب برای درک موضوع و حرفی که میزنم، اجبارا گفتم.

به نظر من که ریمن : اورجینز بهترین گرافیک بود حالا دیگه بقیه ش رو خودتون میدونین :| تازه رو PS3 حدود 1.5 فریم بالاتر بود ! رو 24.5 هم قلف شده بود :| انجینش رو هم 811.5 تا استدیو لایسنس کردن برا نسل بعد ! درو دیستنس و نرمال مپ و پارالل مپ و تکسچر رندرینگش هم از کرایسیس و انچارتد و گاو و خر و بز هم بالا تر بود ! >:d<
میگی نه ثابت کن :|

مشکل کرایتک اینه که پا به پای همه نمیره! همیشه یک نسل جلوتر (با توجه به انجینش) از بقیه بوده و کو سخت افزارش که بتونه جوابگوی کل زحماتشون بشه ؟؟؟ اون Unreal خب با توجه به پرفورمنسی که به بازیساز میده کاملا بازتاب خوبی روی کنسول داده! بدلیل راحت بودن کار کاردن باهاش فکر کنم توی این نسل دیگه نصف بیشتر استادیو ها ازش ساپورت کردن! و کلی هم بازی خوب با گرافیک عالی که فکر کنم دیگه اکثر استادیو ها لایسنس کردنش و با توجه به سخت افزار و کشش کنسولهای امروزی عالی عمل کرد ! اصلا "یکی" از دلایل اینکه این نسل کلی از X360 استقبال شد همین انجین انریل با ساخت بهترین عنوانهای این نسل بود که فکر کنم پرچم بالای این نسل باشن! اون انجینی که بتونه در کوتاه مدت بهترین پرفورمنس رو به بازیساز بده جلوتره! متسفانه و یا خوشبختانه شرایط ساخت و کار کردن با انجین های کرایتک در این نسل حاضر اینجوری بود ! شاید نسل بعد با توجه به ارتقای قدرت سخت افزاریش شرایط فرق کرد و کاملا جبهه به طرف CE موکول شد.

هر چند بنظر من اون استادیو هایی هم که در حال ساخت با CE3 هستن هم اخر سر یه چیزی تحویل میدن که اصلا هیچ ردپایی از کرای انجین توشون نیست! کلا این انجینو باید توسط خود کرایتک و عنوانهای انحصاری PC رو باهاش ساخت! :d

قدیمی ها میگن "افتابِ ظهر که گرم نکرد، واسه بعد از ظهر ام نمیکنه". اینها توی این نسل کاری نکردن. Crysis و Warhead و Crysis 2 هیچ تاثیری روی سازنده ها نگذاشت تا وسوسه بشن CE رو لایسنس کنن. نسل بعد هم اتفاقی نمیافته.

اصلا میدونی چرا کرایسیس 1 و وارهد جذب مشتری براشون نکرد ؟ چون انجین مولتی پلتفرم خوبی نبود CE2 . رو کنسول ها جواب نمی داد ، یه جورایی انجین عناوین PC Exclusive بود . CE3 عوض کرده شرایط رو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or