اولین بازی Warhorse با طعم CryENGINE 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
23893381549777209035.jpg

شما از سری Mafia راضی بودید؟ از Operation Flashpoint چطور؟ اگر از این دو بازی لذت بردید ، بدانید خالقان این دو یک استودیو به نام Warhorse تشکیل دادن.
این استودیو قرار دادی بست تا بتواند برای اولین بازی خود از موتور قدرتمند CryEngine 3 استفاده کند.این بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده است اما تهیه کننده بازی آقای Martin Klima بیان کرد:
"اعضای تشکیل دهنده استودیو Warhorse از افراد کهنه کار این صنعت هستند که چند عنوان AAA را در کارنامه دارند.ما برای این بازی RPG نوآورانه بسیار هیجان زده هستیم و مطمئنا به این استودیو کمک خواهیم کرد تا در بازی جدید خود از CryENGINE 3 استفاده کنند."
هنوز معلوم نیست این بازی چه مدل RPG خواهد بود ولی با توجه به سابقه اعضای این استودیو می توان حدس زد این یک بازی اکشن است.اگر Mafia 1 را ملاک قرار دهیم،مطمئنا این بازی از نظر داستانی هم عالی خواهد شد.
باید منتظر یک بازی بسیار زیبا از این استودیو تازه تاسیس باشیم.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

با اینکه شخصاً از UE 3 ، فضاها و رنگ های خاصی که به وجود میاره خوشم میاد :d ولی باید حرف فرهود تایید کنم ،بنظرم CE 3 پتانسیل فوق العاده بالایی داره و تقریباً در تمامی موارد از UE3 سره از نورپردازی و سایه زنی بگیرید تا فیزیک اجسام و افکت های تصویری . اگه این نسل 2 ، 3 سال دیگه ادامه پیدا کنه شک نکنید عناوین درخوره توجهی رو از این انجین قدرتمند خواهید دید. :d

اول با تشکر از زننده ی تایپک
-----------------------------------
چند وقته تایپکها سریع میرن قاطی باقالیا ! و موضوع تایپک تنها چیزی هست که مهم نیست :d امیدوارم این تایپک به سرنوشت اونا دچار نشه ...
از بزرگانی قدیمی سایت مثل آقا سینا ( TCSCELL )بعیده:d

آخرین ویرایش:
من كه كاري به موتور بازي ندارم و برام مهم نيست كدوم موتور بهتره فقط ديوانه وار منتظرم ببينم اين بازي جديدشون چيه:xاميدوارم به جاي يه RPG تكراري مافيا 3 رو بسازن:(

در مورد خود شرکت که چیز خیلی شگفت انگیزی وجود نداره (بازیهای فبلیشون در این نسل جالب نبود)

استفاده از کرای انجین هم در بهترین حالت گرافیک بازی رو تضمین میکنه و هنوز خیلی چیزا هست که یک بازی عالی نیاز داره بخصوص اگه RPG هم باشه

کلا چنتا بازی با این انجین درست شده میثم ؟ باگ آیا ؟
سازنده انجین که بازی رو بسازه، باگ باشه کل بازیش، ن*ده آیا؟

UE3 و اون مشکل لود تکسچر ، وقتی وارد محیط های جدید میشید ، یکی از روی مخ ترین مشکلات انجین های گرافیکی در کل تاریخ گیمینگه !
اون برای اوایل نسل بودا . . .
C2 اصلا روی کنسول ها اجرا نمیشد :دی اون زمان.

چرا پست ها نظارت نمی شن ؟ :((

:biggrin1:

میثم خیلی چپ افتادی با CE3 ها :biggrin1: تازگیا گیر بیخود بهش زیاد دادی :biggrin1: این موتور غوغاست . UE3 متأسفانه اصلا و ابدا در حد این موتور نیست :biggrin1: نهایت توان UE3 ، GeoW3 بود دیگه :biggrin1:
هرکاری بکنی نمیتونی منو ترول کنی =)).

نهایت توان UE3 یک بازی با ثبات بود که همه چیزش در حد خودش عالی بود.
نهایت قدرت CE3 کلا یک بازی پر از باگ و افت فریم بود، اگرم خیلی انجین عالی بود الان سر جمع 10 تا سازنده ازش استفاده نمیکردن.
میشه اصلا 10 تا؟

هر چی هست از انجین اون Alan Wakeـه درب و داغون بهتره.
خب Remedy هیچ وقت ادعا نکرد یک موتور ساخته برای عموم.
تازه بازیش هم از لحاظ گرافیکی تو این نسل روی 360 کم نظیر بود.
و مهمتر از همه اینکه موتورش برای استودیوی خودش هست و قرار نیست ازش استفاده تجاری بشه.

کلا گودرز رو به شقایق ربط نده :-".

روش جدیده وقتی یه نفر از انجین مورد علاقه ـمون (!!!) انتقاد کرد گیر بدیم به انجین مورد علاقه ـش؟ :دی
UE3 جوابش رو تو این نسل پس داده، بازی با گرافیک متفاوت با Geow هم داشته. حداقلش اینه که به جز سازنده اصلی، 4 تا استودیو دیگه هم میتونن باهاش بازی عالی بسازن :دی

تازه بازیش هم از لحاظ گرافیکی تو این نسل روی 360 کم نظیر بود.
اگه AW کم نظیره، Crysis2 بی نظیره. اینو سعی کن یه جوری هضمش کنی چون از پارسال تا الان بدجور فشار خونت رو بالا برده. شخصا بهت تضمین میدم خودم با برادران یرلی صحبت کنم تا این دفعه کاری کنه جای گلوله ها رو دیوار بمونه که تو هم به آرزوی دیرینت، یعنی نوشتن اسمت رو در و دیوار و ساختمونا تو بازی، برسی.;;) دیگه؟
روش جدیده وقتی یه نفر از انجین مورد علاقه ـمون (!!!) انتقاد کرد گیر بدیم به انجین مورد علاقه ـش؟ :دی
دقیقا همینطوره:دی

اگه AW کم نظیره، Crysis2 بی نظیره. اینو سعی کن یه جوری هضمش کنی چون از پارسال تا الان بدجور فشار خونت رو بالا برده. شخصا بهت تضمین میدم خودم با برادران یرلی صحبت کنم تا این دفعه کاری کنه جای گلوله ها رو دیوار بمونه که تو هم به آرزوی دیرینت، یعنی نوشتن اسمت رو در و دیوار و ساختمونا تو بازی، برسی.;;) دیگه؟
AW به تو که بیشتر فشار آورده مثکه :دی.
C2 مطمئنا بی نظیره، چون یک بازی نمیتونه اینقدر هایپ بشه بعد آخرش یه باگ با یه کم بازی بدن دستت خب بدون شک بی نظیره.
AW هرچی نداشت حداقل اینقدر ثبات داشت که فریمش یهو نمیشد 5 یا شخصیت اصلی وسط بازی یهو گیر نمیکرد یا اینکه یهو اسلحه ات ناپدید نمیشد که مجبور بودی کلا مراحل رو از نو بری!
یا دشمناش نمیرفتن خودزنی خودشون بکوبن تو دیوار و . . .
برو عزیزم، برو با یه چی شوخی کن حداقل بشه فدات شم :دی.
AW بخوای به هرچیش ایراد بگیری به گرافیکش نمیتونی :دی.
روش جدیده وقتی یه نفر از انجین مورد علاقه ـمون (!!!) انتقاد کرد گیر بدیم به انجین مورد علاقه ـش؟
biggrin1.gif

UE3 جوابش رو تو این نسل پس داده، بازی با گرافیک متفاوت با Geow هم داشته. حداقلش اینه که به جز سازنده اصلی، 4 تا استودیو دیگه هم میتونن باهاش بازی عالی بسازن
biggrin1.gif
این AW چنان فشار آورده به مردم که حد و مرزی نداره :دی.

AW بخوای به هرچیش ایراد بگیری به گرافیکش نمیتونی :دی.
یا تو باغ نیستی، یا سرتو مثل کبک کردی زیر برف!:دی لازمه به مشکلات رزولوشن و Screen Tearing که احساس میکنی به جای بازی کردن داری عکس نگاه میکنی و انیمیشن و... اشاره کنم؟
چه بخوای چه نخوای، Crysis 2 نسخه ی کنسولیش، حداقل بهترین گرافیک 360ـه و با شک و تردید(!) بهترین گرافیک نسل! نسخه ی PCـیش هم که بماند چون وارد کردنش به بحث و مقایسش با امثال AW چیزی جز توهین به خود نیست.
انجین AW مثل CE، پتانسیلش رو روی PC نشون میده. نسخه ی 360 جفتشون ایرادایی داره. ولی اون چیزی که مشخصه و مثل اینکه تو نمیخوای ببینی، با همین مشکلات هم باز C2 عملکرد بهتری داره رو 360 تا AW. نسخه ی PCـیشون رو هم فعلا مقایسه نمیشه کرد تا بیاد. ولی از روی تصاویر، هنوز کلی کار داره تا برسه.
هر کی تونست ربط Alan Wake با CryEngine 3 رو به من بگه جایزه داره >:d<
آقا بی خیال این AW بدبخت بشید، هر جا میریم یکی داره میزنه تو سر این :| :دی
بحث Alan Wake نیست. بحث انجینشه.:دی
شما ربط UE3 رو به CE3 به من بگو، تا منم این مورد رو توضیح بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or