اولین بازی Warhorse با طعم CryENGINE 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
23893381549777209035.jpg

شما از سری Mafia راضی بودید؟ از Operation Flashpoint چطور؟ اگر از این دو بازی لذت بردید ، بدانید خالقان این دو یک استودیو به نام Warhorse تشکیل دادن.
این استودیو قرار دادی بست تا بتواند برای اولین بازی خود از موتور قدرتمند CryEngine 3 استفاده کند.این بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده است اما تهیه کننده بازی آقای Martin Klima بیان کرد:
"اعضای تشکیل دهنده استودیو Warhorse از افراد کهنه کار این صنعت هستند که چند عنوان AAA را در کارنامه دارند.ما برای این بازی RPG نوآورانه بسیار هیجان زده هستیم و مطمئنا به این استودیو کمک خواهیم کرد تا در بازی جدید خود از CryENGINE 3 استفاده کنند."
هنوز معلوم نیست این بازی چه مدل RPG خواهد بود ولی با توجه به سابقه اعضای این استودیو می توان حدس زد این یک بازی اکشن است.اگر Mafia 1 را ملاک قرار دهیم،مطمئنا این بازی از نظر داستانی هم عالی خواهد شد.
باید منتظر یک بازی بسیار زیبا از این استودیو تازه تاسیس باشیم.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما ربط UE3 رو به CE3 به من بگو، تا منم این مورد رو توضیح بدم.
خب حداقلش اینه که UE3 و CE3 دو تا انجین تجاری هستن که یه جورایی دارن با هم رقابت میکن، الان انجین AW که یه چیز اختصاصی Remedy هست دقیقا چیکاره ـست این وسط؟ :دی
چه بخوای چه نخوای، Crysis 2 نسخه ی کنسولیش، حداقل بهترین گرافیک 360ـه
سینا نظر شخصی هست دیگه؟ :دی به نظر من که بازی با گرافیک بهتر از Crysis 2 هم روی 360 هست، البته به صورت کلی یعنی افت فریم و اینجور مسائل رو هم در نظر بگیریم :دی البته اگه خواستی در این مورد تو پروفایل بحث می کنیم چون همین جوری هم تاپیک از مسیر خودش منحرف شده :دی
ربط انجین AW به CE هم اینه که جفتشون انجین بازین!!
biggrin1.gif
دیگه ربط از این بیشتر!؟
biggrin1.gif
داریم مقایسه میکنیم!
خب اوکی به مقایسه ـتون ادامه بدین :دی منم برم با یکی از دوستان رئال مادرید رو با لس آنجلس لیکرز مقایسه کنم، جفتشون تیم های ورزشی هستن :دی
نه نظر شخصی نیست. فکته
biggrin1.gif
اون چیزایی که مد نظر توئه نظر شخصی محسوب میشه
biggrin1.gif
جدیدا فکت هم صادر میکنی؟ :-/ :دی

آخرین ویرایش:
خب حداقلش اینه که UE3 و CE3 دو تا انجین تجاری هستن که یه جورایی دارن با هم رقابت میکن، الان انجین AW که یه چیز اختصاصی Remedy هست دقیقا چیکاره ـست این وسط؟ :دی

سینا نظر شخصی هست دیگه؟ :دی به نظر من که بازی با گرافیک بهتر از Crysis 2 هم روی 360 هست، البته به صورت کلی یعنی افت فریم و اینجور مسائل رو هم در نظر بگیریم :دی
ربط انجین AW به CE هم اینه که جفتشون انجین بازین!!:دی دیگه ربط از این بیشتر!؟ :دی داریم مقایسه میکنیم!

نه نظر شخصی نیست. فکته:دی اون چیزایی که مد نظر توئه نظر شخصی محسوب میشه:دی

یا تو باغ نیستی، یا سرتو مثل کبک کردی زیر برف!:biggrin1: لازمه به مشکلات رزولوشن و Screen Tearing که احساس میکنی به جای بازی کردن داری عکس نگاه میکنی و انیمیشن و... اشاره کنم؟
چه بخوای چه نخوای، Crysis 2 نسخه ی کنسولیش، حداقل بهترین گرافیک 360ـه و با شک و تردید(!) بهترین گرافیک نسل! نسخه ی PCـیش هم که بماند چون وارد کردنش به بحث و مقایسش با امثال AW چیزی جز توهین به خود نیست.
انجین AW مثل CE، پتانسیلش رو روی PC نشون میده. نسخه ی 360 جفتشون ایرادایی داره. ولی اون چیزی که مشخصه و مثل اینکه تو نمیخوای ببینی، با همین مشکلات هم باز C2 عملکرد بهتری داره رو 360 تا AW. نسخه ی PCـیشون رو هم فعلا مقایسه نمیشه کرد تا بیاد. ولی از روی تصاویر، هنوز کلی کار داره تا برسه.
نه تو داری از میتینگ میسوزی من میدونم :دی.
مشکلات رزولیشن؟ مثلا یه کم رزولیشن پائین تر رو میگی مشکل؟ :|. باز این که حس کنی داری عکس میبینی بهتر از اینکه واقعا عکس ببینی!
اگر توی AW حس چنین چیزی میکردی عملا توی C2 در بعضی از صحنه ها رسما عکس میدیدی :|.
پارگی تصویر هم به شخصه تو دو یا سه صحنه بیشتر ندیدم و از دم تکذیب میکنم :دی.

هرکس نظر خودش رو داره چیزی که برای من یک واقعیته اینکه AW شاید بهترین گرافیک این نسل رو نداشته باشه ولی از لحاظ ثبات خیلی بهتر از C2 عمل کرده.
روی PC هم میاد میبینیم. همین گیرز 3 به نظرم با UE3 به مراتب بهتر از C2 عمل کرد :دی.

شما ربط UE3 رو به CE3 به من بگو، تا منم این مورد رو توضیح بدم.
Ue3 یک انجین تجاریه و CE3 هم همین طور ولی AW Engine کاملا یه انجین شخصی سازی شده برای ساخت بازی های Remedy هست اصلا ربطی پیدا نمی کنن :دی.
الکی ربطشون دادی.
همین C2 هم که مینازین بهش اگر میتونست نورپردازی و سایه و مه ای که توی AW دیدیم رو پردازش کنه شک دارم فریم 10 هم میتونست بده روی 720p . . . :دی.

نه تو داری از میتینگ میسوزی من میدونم :دی.
مشکلات رزولیشن؟ مثلا یه کم رزولیشن پائین تر رو میگی مشکل؟ :|. باز این که حس کنی داری عکس میبینی بهتر از اینکه واقعا عکس ببینی!
اگر توی AW حس چنین چیزی میکردی عملا توی C2 در بعضی از صحنه ها رسما عکس میدیدی :|.
پارگی تصویر هم به شخصه تو دو یا سه صحنه بیشتر ندیدم و از دم تکذیب میکنم :دی.

هرکس نظر خودش رو داره چیزی که برای من یک واقعیته اینکه AW شاید بهترین گرافیک این نسل رو نداشته باشه ولی از لحاظ ثبات خیلی بهتر از C2 عمل کرده.
روی PC هم میاد میبینیم. همین گیرز 3 به نظرم با UE3 به مراتب بهتر از C2 عمل کرد :دی.

Ue3 یک انجین تجاریه و CE3 هم همین طور ولی AW Engine کاملا یه انجین شخصی سازی شده برای ساخت بازی های Remedy هست اصلا ربطی پیدا نمی کنن :دی.
الکی ربطشون دادی.
همین C2 هم که مینازین بهش اگر میتونست نورپردازی و سایه و مه ای که توی AW دیدیم رو پردازش کنه شک دارم فریم 10 هم میتونست بده روی 720p . . . :دی.
حرف خارج از بحث جواب داده نمیشه.:|
:)) "مشکلات فریم؟ مثلا یه کم فریم ِ پائین تر رو میگی مشکل؟ :|" بعید میدونم فهمیده باشی منظور رو!!!
بله. تو بعضی صحنه ها! نه همه جا! جالبه، AW یکی از رکورد داران ST تو این نسله، میگی دو یا سه صحنه دیدم! بعد C2 که چند جای خاص از جمله مرحله ای که پشت تانک هستی، افت فریم داره(که اون قسمت هم فریم پایین صدمه ای به بازی نمیزنه) میکنیش پیرهن عثمان!؟
Deadly Premonition هم ثباتش بهتر از Crysis2 بود، ولی دلیل نمیشه بهتر هم باشه.

تو مبحث مقایسه ی انجین، مهم نیست کدوم تجاریه، کدوم اختصاصی و این چیزا. دو تا انجین بازی سازی هستن، به سادگی میشه با هم مقایسه کرد. این چرندیاتی که این رو با اون مقایسه نمیکنن رو فقط برای این میگن که از این عمل مقایسه شدن پرهیز کنن. وگرنه چیزای خیلی بی ربط تری هم مقایسه میشه، دو تا انجین که جای خود دارن.
هر چند این جملت بسیار بچه گانه بود و الان که دارم بهش جواب میدم اصلا احساس خوبی ندارم، ولی AW هم اگه میتونست وسعت محیط و کیفیت تکسچر و افکت های سنگین Crysis2 رو Sub HD اجرا کنه، فریمش زیر 10 میومد.

سینا نظر شخصی هست دیگه؟ :biggrin1: به نظر من که بازی با گرافیک بهتر از Crysis 2 هم روی 360 هست، البته به صورت کلی یعنی افت فریم و اینجور مسائل رو هم در نظر بگیریم :biggrin1: البته اگه خواستی در این مورد تو پروفایل بحث می کنیم چون همین جوری هم تاپیک از مسیر خودش منحرف شده :biggrin1:
کلا تاپیک منحرف شد ! :دی
رو 360 نیست :| ! فقط و فقط اون کلوچه 3 نَوتی داگ رو PS3 از کرایسیس 2 بهتره :| ! :دی

من متوجه نشدم رو 360 بازی گرافیکی تر از کرایسیس 2 نیست؟؟؟؟؟ gears 3 که این بازی رو در جا خورد.فریمش که خیلی بالاتر بود و هیچ وقت هم افت فریم به اون شدیدی نداشت.البته یه بازی دیگه هم هست کرایسیس 1 که داره میاد از عکسهاش مشخصه شاخ تر از نسخه 2 هستش.

mafia خوب بود ولی flash point های آخری مزخرف تمام بود ولی از انها که بگزریم من همیشه دلم میخواسه یک بازی اتراتژیک با cry engine ببینم به نظرم چیز شاخی میشه

حرف خارج از بحث جواب داده نمیشه.:|
:)) "مشکلات فریم؟ مثلا یه کم فریم ِ پائین تر رو میگی مشکل؟ :|" بعید میدونم فهمیده باشی منظور رو!!!
بله. تو بعضی صحنه ها! نه همه جا! جالبه، AW یکی از رکورد داران ST تو این نسله، میگی دو یا سه صحنه دیدم! بعد C2 که چند جای خاص از جمله مرحله ای که پشت تانک هستی، افت فریم داره(که اون قسمت هم فریم پایین صدمه ای به بازی نمیزنه) میکنیش پیرهن عثمان!؟
Deadly Premonition هم ثباتش بهتر از Crysis2 بود، ولی دلیل نمیشه بهتر هم باشه.

تو مبحث مقایسه ی انجین، مهم نیست کدوم تجاریه، کدوم اختصاصی و این چیزا. دو تا انجین بازی سازی هستن، به سادگی میشه با هم مقایسه کرد. این چرندیاتی که این رو با اون مقایسه نمیکنن رو فقط برای این میگن که از این عمل مقایسه شدن پرهیز کنن. وگرنه چیزای خیلی بی ربط تری هم مقایسه میشه، دو تا انجین که جای خود دارن.
هر چند این جملت بسیار بچه گانه بود و الان که دارم بهش جواب میدم اصلا احساس خوبی ندارم، ولی AW هم اگه میتونست وسعت محیط و کیفیت تکسچر و افکت های سنگین Crysis2 رو Sub HD اجرا کنه، فریمش زیر 10 میومد.
واقعیته :|.
مشکلات افت فریم اینقدر زیاد بود که به شخصه که توی فهمیدن فریم شوت هستم و یه بازی از 60 به 24 افت فریم کنه متوجه نمیشم راه به راه متوجه افت فریم C2 میشدم. اصلا فقط یک محیط یا دو محیط نبود.
در خیلی از محل های بازی افت فریم شاهدیم اوجش هم اون مرحله بود که توی موزه بودیم اگر اشتباه نکنم و شب بود، عملا بازی با 5 یا 6 هم میرسید فریمش . . .
من نمیدونم ST رو چرا کردین پیرهن عثمان؟ خیلی از بازی های دیگه هم بودن به اندازه همین بازی AW دارن ولی هیچکس هیچی ازش نمیگه.
ST های بازی اینقدر هم نبودن که تو میگی :|.

آخه هیچ ربطی ندارن، نه Remedy اومد گفت ما بهترین انجین نسل رو ساختیم، نه هیچ وقت کسی جزء Remedy با انجینش بازی ساخته. ولی Crytek که خودش جر داره میده و هر روز اعلام میکنه ما بهترینیم ما عالی هستیم.
انجینی دادن بیرون که مثلا قرار بود یه سری کمپانی ها بیان ازش انجین رو بخرن بازی بسازن که خداروشکر فعلا حتی یک بازی AAA هم توسط این این انجین توسط یک کمپانی دیگه ساخته نشده.

مشکلات افت فریم اینقدر زیاد بود که به شخصه که توی فهمیدن فریم شوت هستم و یه بازی از 60 به 24 افت فریم کنه متوجه نمیشم راه به راه متوجه افت فریم C2 میشدم. اصلا فقط یک محیط یا دو محیط نبود.
در خیلی از محل های بازی افت فریم شاهدیم اوجش هم اون مرحله بود که توی موزه بودیم اگر اشتباه نکنم و شب بود، عملا بازی با 5 یا 6 هم میرسید فریمش . . .
والا من همون زمان که بازی اومد (و حتی قبلش ، با دیدن گیم پلی های نسخه کنسولی) توی یکی از تاپیک ها هم گفتم خیلی افت فریم داره ولی یکی از بچه ها گفت دیسکت مشکل داره ! :دی بعد از چند روز دیدم مقاله DF اومده و توش نوشته Crysis 2 یکی از بی ثبات ترین بازی های چند وقت اخیر هست ! :دی (بی ثبات یعنی افت فریمش زیاده و هی بالا پایین میره)

من نمیدونم ST رو چرا کردین پیرهن عثمان؟ خیلی از بازی های دیگه هم بودن به اندازه همین بازی AW دارن ولی هیچکس هیچی ازش نمیگه.
ST های بازی اینقدر هم نبودن که تو میگی :|.

آخه هیچ ربطی ندارن، نه Remedy اومد گفت ما بهترین انجین نسل رو ساختیم، نه هیچ وقت کسی جزء Remedy با انجینش بازی ساخته. ولی Crytek که خودش جر داره میده و هر روز اعلام میکنه ما بهترینیم ما عالی هستیم.
انجینی دادن بیرون که مثلا قرار بود یه سری کمپانی ها بیان ازش انجین رو بخرن بازی بسازن که خداروشکر فعلا حتی یک بازی AAA هم توسط این این انجین توسط یک کمپانی دیگه ساخته نشده.

ببین چی رو داری با چی مقایسه میکنی ؟! AW تقریبا یه بازی SUB HD بود یعنی من کمتر برام پیش اومده که تکسچری توش ببینم که رزولوشنش HD بوده باشه ! جدای از این مسئله همون کیفیت رو با تعداد کمی particle effect ارائه میکرد که خودش گویای ضعف این انجین هست و تنها ویژگی مثبت بازی نورپردازیش بود که خب اونم امروز دیگه چیز عجیبی نیست. حالا همه اینا داره روی یه موتور انحصاری اجرا میشه و تمام وقت سازنده فقط داره صرف بهینه کردن بازی روی 360 میشه و نهایتش ما چنین چیزی رو میبینیم درحالی که crysis2 همزمان روی سه پلتفرم عرضه شد و اون همه مورد تمجید سایت ها قرار گرفت حالا بگذریم از حجم افکتهای بازی و ویژگی های انحصاری این موتور که توی هیچ انجینی درحال حاضر یافت هم نمیشه !
cryengine 3 یه موتور فوق العادست و گواه این مسئله ، وسعت فن بیس های این موتور و البته استودیو های سازنده ای هست که هر روز داره بهش اضافه میشه.

UE3 جوابش رو تو این نسل پس داده، بازی با گرافیک متفاوت با Geow هم داشته. حداقلش اینه که به جز سازنده اصلی، 4 تا استودیو دیگه هم میتونن باهاش بازی عالی بسازن :دی
اولین انجینی که ژاپنی‌ها رفتن سمتش UE3 بود. به عنوان مثال Frame City Killer (که عمراً کسی نمیدونه چیه! :دی) با این انجین ساخته شد.

یه واقعیتی هست که بنظرم نمیشه کتمانش کرد :d ببینید من اصلاً به بهترین گرافیک کنسولی کاری ندارم من فقط دارم در مورد ظرفیت و پتانسیل انجین صحبت میکنم ؛ اینکه CE3 تو یسری موارد اختلاف زیادی با انجین های دیگه بوجود آورده ( مخصوصاً انجین های مولتی پلتفرم ) مثلاً تو افکت های تصویری ، نورپردازی ، و فیزیک اجسام (که این مورد شخصاً برام خیلی اعجاب برانگیز بود که چطوری همچین فیزیکی رو کنسول داریم میبینیم) سایه های دینامیک و الی آخر . . .
در مورد این تکنیک بارها و بارها گفتم ولی بازم میگم این نورپردازی بینظیر کرایسیس به واسطه تکنیک Global Illumination چیزی نیست که بخوایم به راحتی از کنارش عبور کنیم همین مورد به تنهایی مثل معجزه میمونه اجرا شدن رو کنسول !

پیشنهاد میکنم حتماً این ویدئو ببینید تا با خصوصیات این تکنیک سنگین بیشتر آشنا شید :
Cryengine 3 - Global Illumination - YouTube

بنظرم یکی از فرق های اصلی CE 3 با باقی انجین های این نسل این هست که کرایتک در هیچ موردی کم نذاشته هیچ افکت و تکنیکی رو فدای اون یکی نکرده از نورپردازی و تعداد نامحدود منابع نور بگیرید تا سایه زنی شلوغی و سنگینی لوکیشن و چه از لحاظ تعداد کارکتر و آبجکت چه از لحاظ افکت های دینامیک ، فیزیک اجسام آب و در آخر محیط نسبتاً بزرگ بازی ؛ رو هر مورد دست میذاری بازی کم نمیاره حتی تو مولتی پلیر هم بنظرم گرافیک بازی بی نهایت عالی هست . اگه کسی دوست داشت بیاد رو تک تک موارد دست بذاریم و با انجین های دیگه مقایسه ـش کنیم مثلاً نورپردازی (تو شرایط و محیط های مختلف )، مثلاً افکت انفجار ، مثلاً فیزیک اجسام و . . . . ببینیم جلو چندتا بازی کم میاره .
در کل درسته بازی افت فریم داره ، باگ داره ولی از طرفی کرایتک از لحاظ تکنیکی داره چیزی فراتر از این نسل نشون میده(بنظر خودم) و با اینکه این اولین تجربه کنسولیشون بوده اکثریت سایت ها اذعان میکنن بازی در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی داره ولی خوب یجورایی شانس نیاورد آخر سال غولی یه نام u3 اومد که تو بدترین حالت باز ایراد گرفتن ازش سخته ، و از لحاظ پرفومنس بر خلاف کرایسیس 2 عالی عمل کرده و ایرادات گرافیکی خیلی کم داره (یا شاید اصلاً نداشته باشه) :d

ببین چی رو داری با چی مقایسه میکنی ؟! AW تقریبا یه بازی SUB HD بود یعنی من کمتر برام پیش اومده که تکسچری توش ببینم که رزولوشنش HD بوده باشه ! جدای از این مسئله همون کیفیت رو با تعداد کمی particle effect ارائه میکرد که خودش گویای ضعف این انجین هست و تنها ویژگی مثبت بازی نورپردازیش بود که خب اونم امروز دیگه چیز عجیبی نیست. حالا همه اینا داره روی یه موتور انحصاری اجرا میشه و تمام وقت سازنده فقط داره صرف بهینه کردن بازی روی 360 میشه و نهایتش ما چنین چیزی رو میبینیم درحالی که crysis2 همزمان روی سه پلتفرم عرضه شد و اون همه مورد تمجید سایت ها قرار گرفت حالا بگذریم از حجم افکتهای بازی و ویژگی های انحصاری این موتور که توی هیچ انجینی درحال حاضر یافت هم نمیشه !
cryengine 3 یه موتور فوق العادست و گواه این مسئله ، وسعت فن بیس های این موتور و البته استودیو های سازنده ای هست که هر روز داره بهش اضافه میشه.

مازیار این پستت به من نچسبید مجبورم جواب بدم :دی اولا انجینه aw انجینه فوق العاده قدرت مندیه ! دلیل نیست چون روی 360 اونم به خاطر اشتباهه خود بازیساز باعث شد کیفیت بازی بیاد پایین ضعفه انجین بیخونیش ! اشتباهه بازیساز میگم چون اولا این انجین انحصاری نبوده !( که گفتی انجینه انحصاری ) انجین بازی کاملا مولتی پلتفورم طراحی شده و تا نزدیکای عرضه بازی داشته روی هر دو پلتفورم ( pc و 360 ) ساخته میشده ! که بعدا گفتند انحصاری برای 360 یعنی از اول فقط روی 360 کار نکردند . مورد دیگه بازی اول قرار بوده ow باشه به همین خاطر انجینه بازی کاملا ow طراحی شده ( که یه انجینه ow نسبت به خطی حجم افکتها میره بالاتر در نتیجه محدود بودن بازی ساز در خلق افکتهای بینظیر نسبت به بازی های خطی میشه ) که سازنده ها همین اواخر تصمیم به خطی بودن بازی گرفتند و فقط با موانع جلوی گردشت را تو محیط گرفتند ! منظورم اینه اگه از اول تصمیم به خطی میگرفتند و انجین بازی را همونطوری طراحی میکردند بازی از خیلی لحاظ مثل کیفیت تکسچرها و افکتهای پیشرفته هم پیشرفت میکرد .

انجینه aw نه تنها تا همین الان به نظر خودم رو دسته نورپردازیش نیست حتی تولید سایه های کاملا داینامیک و ریل تایم هم کاملا بی رقیبه . مورد دوم تو بازی کنار نورپردازی و سایه های کاملا حجم دار وجود مه کاملا حجم دار بود که بازم داینامیک بودند در کنار اون هم موشن بلور فوق العاده سنگین و استثنای بازی بود . کلا یه بازی پر از افکتهای محیطی بود بار گرافیکی را فوق العاده سنگین میکرد . که همین مورد را هم میتونی به تاپیک نسخه PC سر بزنی که بازی در بالاترین تنظیمات سیستم بسیار سنگینی میخواد :دی
حالا گذاشته از این ها تاثیر پذیری محیط aw بود که با برخورد به بوته و گیاه ها به طبیعی ترین صورت با بدن کارکتر عکس العمل نشون میداد که یه همچین چیزی را با این دقت تو بازی های دیگه ندیده بودم . حتی اشیاء های محیطی هم همینطوری بود .
محیط بازی هم کاملا بر مبنای ow ساخته شده با ابجکتهای بسیاز زیاد تو محیطش که این ابجکتها هم بر عکس خیلی بازی لودینگ نمیشدند .
برای درک بهتر و باورت بشه که راست میگم :دی میتونی بری مقاله DF را بخونی که گفته افکتهای محیطی AW بینظیر بوده در حاله اینکه DF با گرافیکه کرایسیس 2 روی کنسول زیاد حال نکرده بود :دی بالاخره کرایسیس 2 هم با یک سال تاخیر نسبت به aw اومده و...................
همین الان اگه ویدئو های aw نسخه pc را ندیدی برو بببین در کل بازی زاییده نشده حداقل تو محیط شب بتونه مثل aw جنگل را اونهمه واقعی طراحی کنه :دی
ولی قبول دارم انجینش مثل انجین cryengine 3 کامل نیست اما همه چی به کامل بودن نیست مهم اینکه اون ابزارهایی که تو انجین هست چطوری میشه تو بازی استفاده کرد به بهترین صورت . همین الان انجینه ue3 از لحظ انعطاف پذیری خیلی بهتر از انجینه کرایتک عمل میکنه مثلا همین الان برو به ویدئو های دموی masseffect 3 نگاه کن که موتور پایه ue3 هست رسما با فیلم سینمایی فرقی نداره :دی یا همین bioshock infinite با اون گرافیک فوق العادش داره با ue3 ساخته میشه و حتی خود بازیه بتمن و......
کرایسیس 2 هم روی کنسول بازی کم ایرادی نبود یه بازی پر از افت فریم و هوش مصنوعی در بعضی قسمت ها پایین و محیط با تاخیر لودینگ ابجکتها و ......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or