اولین بازی Warhorse با طعم CryENGINE 3

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
23893381549777209035.jpg

شما از سری Mafia راضی بودید؟ از Operation Flashpoint چطور؟ اگر از این دو بازی لذت بردید ، بدانید خالقان این دو یک استودیو به نام Warhorse تشکیل دادن.
این استودیو قرار دادی بست تا بتواند برای اولین بازی خود از موتور قدرتمند CryEngine 3 استفاده کند.این بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده است اما تهیه کننده بازی آقای Martin Klima بیان کرد:
"اعضای تشکیل دهنده استودیو Warhorse از افراد کهنه کار این صنعت هستند که چند عنوان AAA را در کارنامه دارند.ما برای این بازی RPG نوآورانه بسیار هیجان زده هستیم و مطمئنا به این استودیو کمک خواهیم کرد تا در بازی جدید خود از CryENGINE 3 استفاده کنند."
هنوز معلوم نیست این بازی چه مدل RPG خواهد بود ولی با توجه به سابقه اعضای این استودیو می توان حدس زد این یک بازی اکشن است.اگر Mafia 1 را ملاک قرار دهیم،مطمئنا این بازی از نظر داستانی هم عالی خواهد شد.
باید منتظر یک بازی بسیار زیبا از این استودیو تازه تاسیس باشیم.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

معدود شرکت هایی وجود دارند همچون crytekبتوانند از این موتور کار بکشند با توجه به سابقه شرکت عناوین خوب داده همچون مافیا شاید بهره برداری خوبی از این engineبکنند

الان من حرف میزنم میزنیم.
ولی کلا این موتور به صورت کلی به نظرم برای بازیسازی در سطح Ue3 نیست. خیلی بازیایی که با این موتور ساخته شدن باگ داشتن.

ولی کلا این موتور به صورت کلی به نظرم برای بازیسازی در سطح Ue3 نیست. خیلی بازیایی که با این موتور ساخته شدن باگ داشتن.

UE3 و اون مشکل لود تکسچر ، وقتی وارد محیط های جدید میشید ، یکی از روی مخ ترین مشکلات انجین های گرافیکی در کل تاریخ گیمینگه !

چرا پست ها نظارت نمی شن ؟ :((

:دی

میثم خیلی چپ افتادی با CE3 ها :دی تازگیا گیر بیخود بهش زیاد دادی :دی این موتور غوغاست . UE3 متأسفانه اصلا و ابدا در حد این موتور نیست :دی نهایت توان UE3 ، GeoW3 بود دیگه :دی

اگه بلد باشن چجوری از موتور استفاده کنن شاهکار تحویل میدن...
تازه این سازنده ها دارن یاد میگرن چجوری با cryengine 3 بازی بسازن ue3 هم تا قبل از gears وبتمن مشکلات زیاد داشت یکی از عذاب آورترین اونها هم ظاهر شدن تکسچر ها بود شدید رو اعصاب من میرفت

بوی ترولینگ از این تاپیک میاد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or