اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
بدون ذره ای تردید مطمئنم که Portal 2 لقب GOTY رو میگیره حالا ببینید، حدود 1 سال و نیم پیش همین حرف رو زدم و مطمئنم درست از آب درمیاد.
لقب Most Anticipated هم به The Last Guardian یا Bioshock: Infinite میرسه.
بهترین گرافیک ازآن Uncharted 3 میشه، بهترین Racing هم فورزا 4 میشه، بهترین بازی ورزشی NBA2K12 ، بهترین RPG اسکایریم ، بهترین اکشن ادونچر Zelda ، بهترین بازی کنسول های دستی هم Orcania of Time 3D میشه، این قسمت هاش کاملا تابلوئه و از همین الان نتایجشون معلومه بقیه قسمت هاش هم بعد از عرضه Skyrim و MW3 میشه پیشبینی کرد.

Goty = Batman : Arkham City >:d<
تو اینکه بتمن کاپ رو میگیره حتی ذره ای شک هم حرام است:d
Skyrim هم هر چقدر خوب باشه من بعید میدونم از بتمن بهتر بشه چیزی مثل U3.

امیدوارم از سانتا مونیکا یه بازی معرفی کنن......
من خودم هم بتمن رو بازی کردم و واقعا واقعا واقعا فوق العاده بوده اما.... دیگه اصلا راه نداره که بتونه جای Portal 2 رو بگیره :دی

GOTY هم امیدوارم Portal 2 بشه :biggrin1:
Let's Cheers :دی

اه این دانلودی چه صیغه ایی ـه !! حالمون گرفته شد !
واسه من فرقی نداره همین که REMEDY گفته بازی یک بازی کامل هست با یک داستان قوی همین کافیه برام حالا چه روی دیسک بیاد چه روی لایو . هدف فقط بازی کردنه پس چه بهتر که بریم پوینت بخریم و بازی را دانلود کنیم :دی که REMEDY بیچاره بیش از این ضرر نبینه سال 2009 بازیه AW تو سدر جدول بود !

واسه من فرقی نداره همین که REMEDY گفته بازی یک بازی کامل هست با یک داستان قوی همین کافیه برام حالا چه روی دیسک بیاد چه روی لایو . هدف فقط بازی کردنه پس چه بهتر که بریم پوینت بخریم و بازی را دانلود کنیم :دی که REMEDY بیچاره بیش از این ضرر نبینه سال 2009 بازیه AW تو سدر جدول بود !
اوون بیچاره هایی که نت پر سرعت ندارن چی کار کنن؟

@ گارتال : شما ایران نیستی نمیدونی چی به چیه :دی ! اینجا ملت نمیتونن چند مگ رو دانلود کنن مرد حسابی :دی
حالا این بحث رو بی خیال ؛ اما : اگر بازی [شماره جدید الن ویک] قراره یه بازی کامل باشه ، خیلی خیلی بعیده که روی دیسک عرضه نشه ؛ این دلیل رمدی هم مث بچه ای میمونه که خودش رو خیس کرده ، و داره داد میزنه تا پوشکش عوض شه ؛ یعنی چی چون بازیمون رو زیادی پایرت کردن دیگه رو دیسک نمیدیم ؟! خدایی همین الآن دارم به این موضوع میخندم !!! :دی
اگر قراره دانلودی باشه من حدس میزنم نهایتا 3 4 ساعت گیم پلی داشته باشه . ضمنا وقتی رمدی میاد میگه AAA ، دیگه خیلی بعیده روی دیسک نیاد ... نگاه سایتها ، نگاه گیمر ها و نگاه کل صنعت به یک بازی دانلودی ، هنوز متفاوت ـه به نسبت یه بازی که روی دیسک میاد .

من که حدس میزنم این AW همون Alan Wake: Night Springs باشه که قبلا شایعش بود، شخصیت اصلیش هم خود Alan Wake نیست بلکه یکی دیگه از شخصیت های اصلی بازی هست مثلا Thomas Zane. احتمالا بازیش هم یه بازی تقریبا کامل (مثلا با 4 یا 5 ساعت گیم پلی) هست که به صورت دانلودی عرضه میشه. البته خیلی تخیلی شد دیگه ولی خب پیش بینی هست :دی
==
GOTY هم امیدوارم Portal 2 بشه :دی
من كه ميگم اين همون AW2 هست ولي ميانه هاي راه برنامه شون تغيير كرده و تصميم گرفتن به اين شكل عرضه كنن. زماني كه 1ماه مونده بود به عرضه AW1 رمدي تو فرومشون ميگفت AW2 به اندازه AW1 ساختش طول نخواهد كشيد و مكس پين رو مثال ميزدن كه 2ش خيلي زودتر منتشر شد بدليل آماده بودن Engine وBase بازي. به نظر ميرسه شايعه اخير كه گفته شد Remedy وLionhead و Rare دارن رو پروژه هاشون براي نسل بعد Xbox كار ميكنن حقيقت داره. حتي من حدس ميزنم Remedy روي IP جديد براي نسل بعد كار ميكنه.

ای بابا ! :| بعد از یه روز پر مشغله اومدم توی نت دیدم AW جدید معرفی شده و رفتم هوا ، بعد دیدم دانلودی هست و با شدت خوردم زمین ! :| امیدوارم توی دیسک هم بدن. برای ما که فرقی نمیکنه از نظر قیمت ولی توی اون ور آب مثلآ با قیمت کمتر بدن اگه بازی کوتاه هست.

امیدوارم یا U3 یا Batman :AC گاتی بشن.البته بیشتر U3 :دی
خدا کنه از MGS: Rising هم یه خبر درست حسابی بشه.
ای بابا !
yahoo_22.gif
بعد از یه روز پر مشغله اومدم توی نت دیدم AW جدید معرفی شده و رفتم هوا ، بعد دیدم دانلودی هست و با شدت خوردم زمین !
yahoo_22.gif
امیدوارم توی دیسک هم بدن. برای ما که فرقی نمیکنه از نظر قیمت ولی توی اون ور آب مثلآ با قیمت کمتر بدن اگه بازی کوتاه هست.
باید بیشتر روی Take off & Landing کار کنی :d
ولی واقعا حیفه که یه بازی کامل یا حداقل تفریبا کامل فقط روی نت عرضه بشه.من هم با قیمت کمتر ولی رو دیسک موافقم.

ظاهرا به 10 دسامبر نرسید و همین امشب باید Laugh to face به اون پیشگوهای صفحات اولیه تاپیک بکنم:دی لول @ همتون:دی

دانلودی هم باشه واسه من مشکلی نداره، فقط حجمش بیشتر از 3-4 گیگ نشه که حس و حال دانلودش نیست...:|:دی

آخرین ویرایش:
امیدوارم GOTY امسال یا portal 2 بشه یا skyrim. تا اینجا از نظر من حق portal 2 هستش.
راجع به alan wake هم خیلی حالم گرفته شد دوست داشتم روی pc هم بیاد تا ما هم این شاهکار رو تجربه کنیم ولی صد حیف:(.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or