اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
تو اینکه بتمن کاپ رو میگیره حتی ذره ای شک هم حرام است:d
Skyrim هم هر چقدر خوب باشه من بعید میدونم از بتمن بهتر بشه چیزی مثل U3.

امیدوارم از سانتا مونیکا یه بازی معرفی کنن......

من نمیفهمم سکوت 343 واسه چیه! پیارسال بانجی خیلی راحت اومد گفت تریلری از Reach نشون میدیم، Geoff Keighly هم کلی هایپ کرد براش:دی ولی الان نمیدونم چرا چیزی نگفتن. باید یه تریلر نشون بدن، یعنی واقعا وقتشه.

این aw جدید حاضرم فقط واسه ps3 بیاد ولی مولتی نشه.
اگرم مولتیش کنه مایکرو خاک تو سره زنُ بچش و خاندانش. از metro و mass effect بگیر تا این. :d
به هر حال امیدوارم انحصاری باشه چه ps چه xbox.
تازه دوس دارم ماله نسله بعدی باشه. نه این نسل.
یه لانچ قوی واسه xbox جدید :d

خب اگه دروغ نگن چرا اول aw2 را گفتن ؟
مورد دیگه وقتی میگن بازی تو Live هست چطور واسه pc هم میاد ؟:دی
اشتباه كردن حتما:d
مگه نميشه واسه دوتا منتشر شه؟
حدس من اين هست كه اين بازي ناشر نداره و حركت خود Remedy هست روي PC هم منتشر ميشه. فقط اميدوارم كار روي AW2 عقب نيوفتاده باشه رفته باشه واسه نسل بعد كه خيلي ديره مگه اينكه اين چيز جالبي باشه.

اشتباه كردن حتما:d
مگه نميشه واسه دوتا منتشر شه؟
حدس من اين هست كه اين بازي ناشر نداره و حركت خود Remedy هست روي PC هم منتشر ميشه. فقط اميدوارم كار روي AW2 عقب نيوفتاده باشه رفته باشه واسه نسل بعد كه خيلي ديره مگه اينكه اين چيز جالبي باشه.
به چند علت میگم ممکنه بازم انحصاریه 360 باشه . چون تو اولین خبر remedy گفتن که دارن روی یک بازی AAA جدید و انحصاری برای 360 کار میکنن . چند وقت پیش هم شایه شد که بازیه جدیدشون تو xbox live برای دانلود گذاشته میشه به خاطر ترجیح رمدی .
aw2 به نظر من رفت واسه نسل بعد :دی اینا این نسل را با یه داستان دیگه ادمه میدن و ادامه aw را میسپارن واسه نسل بعد :دی
الان توفروم remedy یکی از سران remedy یه چیزی گفت واقعا جای بسی فکر داره :دی
If you're thinking about this in terms of some kind of a, I don't know, super simplified "we still use the name but changed everything about it" version of Alan Wake, let me just say that this is not the case

آخرین ویرایش:
من که حدس میزنم این AW همون Alan Wake: Night Springs باشه که قبلا شایعش بود، شخصیت اصلیش هم خود Alan Wake نیست بلکه یکی دیگه از شخصیت های اصلی بازی هست مثلا Thomas Zane. احتمالا بازیش هم یه بازی تقریبا کامل (مثلا با 4 یا 5 ساعت گیم پلی) هست که به صورت دانلودی عرضه میشه. البته خیلی تخیلی شد دیگه ولی خب پیش بینی هست :دی
==
GOTY هم امیدوارم Portal 2 بشه :دی

بازی کاملا مشخص تو XBOX LIVE قرار میگیره پس مشخص شد انحصاریه و حداکثر امکان داره بعدا واسه PC بیاد که اونم بعید میدونم! بازی هم ظاهرا چیزی که نوشتن همون ALAN WAKE هست !
تو فیسبوک اپدیت شد :

Alan Wake
Fans, Alan Wake returns through Xbox Live Arcade! Follow GameInformer.com on Monday for the first screenshot, and the 2011 Spike VGA's, December 10th, for more information on this Epic Adventure. Are you ready to become the Champion of Light?

اما اینم یکی از مسئولین RAEMEDY تو فروم گفت که خیلی ها نا امید شدن که چرا بازی دانلودی هست !

We'll have an official announcement up in a moment but let me clarify that you guys shouldn't feel disheartened that it's coming to XBLA.

It's structured like a full release complete with a pretty damn impressive storyline that expands the originals in some interesting ways.

I really enjoyed it so I'm sure you all will too!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or