اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
من اولش بد متوجه شدم:دی تریلری از هیلو 4 نگفته نشون میدن، فقط کاندید Most Anticipated Game شده! ولی خُب ممکنه یه تریلر جدید، واقعا امیدوارم:crying1:
AW بعدی هم بعید میدونم ناشرش مایکرو نباشه، پیش بینی های تخیلی نکنید:دی
عنوان جدید Bioware یعنی میتونه Jade Empire باشه؟:-/ یا KOTOR مثلا؟

آخرین ویرایش:
بعد از فروش 360قدیمی تصمیم داشتم دوباره بخرمش ولی اگه ماکرو انحصار آلن ویک رو از دست بده این جعبه ی مجهول رو برای همیشه می زارم کنار و یه راست میرم و خرخره ی بالمر رو می جوم ! )x

با اين وضعيت Remedy بعيده كه Multi باشه! چند هفته پيش هم مثل اينكه آقاي Oskari Häkkinen از Remedy جلسه اي با مايكروسافت داشته كه از طريق Twitter ردشو زدن. Lead Programmer رمدي هم تو يكي از كنفرانس ها گفته بود كه ديگه قرار نيست Engine شون رو بازنويسي يا تغيير بدن و تمركزشون روي ابزار هست

با اين وضعيت Remedy بعيده كه Multi باشه! چند هفته پيش هم مثل اينكه آقاي Oskari Häkkinen از Remedy جلسه اي با مايكروسافت داشته كه از طريق Twitter ردشو زدن. Lead Programmer رمدي هم تو يكي از كنفرانس ها گفته بود كه ديگه قرار نيست Engine شون رو بازنويسي يا تغيير بدن و تمركزشون روي ابزار هست

خب ممکنه اول بازی رو برای 360 و PC بدن و یکسال بعد برن سراغ پورت بازی برای کنسول های دیگه ! اگر هم پای یک ناشر کلفت در میون باشه راحت میتونن ابزار و نیروی کافی برای پورت بازی رو در اختیارشون قرار بدن ! در کل با توجه به چیزهایی که دیدم از اول و شروع پروژه نظرشون روی 360 بوده ولی اینکه الان و بعد از یک سال چه رویکردی داشته باشن بستگی به رویکرد مایکرو داره !

یه نگاه خوش بینانه این هست که بگیم مایکرو بشدت از الن ویک حمایت کرد برای فروش رفتنش ( مجانی، باندل، نسخه دیجیتالی 5 دلاری و ... ) و به هر ضرب و زوری که شده فروش بازی رو به 1 میلیون رسوند ! الان و سر قسمت دوم باید نتیجه کارش رو بگیره که از طرفدارهایی که برای بازی ایجاد کرده بدست میاد ! یعنی موقع سود دهی رسیده !

نگاه بد بینانه هم این هست که علی رغم همه تلاشها بدلیل فروش کم بازی دیگه ناشر نشه برای این عنوان ! که این هم بعید نیست ! بازیهایی که به دلیل فروش کم کنار گذاشته شدن کم نبودن ! مثلاً Kameo و Perfect Dark بخاطر فروش کمشون کنار گذاشته شدن !

حالا بیاد ! ما به مولتی بودنش هم راضی هستیم ! :d

دارم بال در میارم aw 2 معرفی شد . ایوای ایوای ایوای ...

احتمالش خیلی زیاده AW2 مالتی باشه با توجه به فروش نسخه قبل !
احتمالش کمه این را بخون !
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=135600

بازی حتی فکر نکنم واسه pc بیاد چند وقت پیش رمدی اعلام کرد که یه بازی AAA و انحصاری واسه 360 میسازن .

آخرین ویرایش:
منم خواستم بگم که فرخ گفت ...
چند وقت پیش خبرش اومده بود که اینها برای ساخت یک بازی جدید با ماکرو قرارداد بستند !
فقط می خوام ببینم با انیمیشن بازی چکار کردند که می گند از LA هم بهتر شده ...

• Like
Reactions: Kavigne
خب ممکنه اول بازی رو برای 360 و PC بدن و یکسال بعد برن سراغ پورت بازی برای کنسول های دیگه ! اگر هم پای یک ناشر کلفت در میون باشه راحت میتونن ابزار و نیروی کافی برای پورت بازی رو در اختیارشون قرار بدن ! در کل با توجه به چیزهایی که دیدم از اول و شروع پروژه نظرشون روی 360 بوده ولی اینکه الان و بعد از یک سال چه رویکردی داشته باشن بستگی به رویکرد مایکرو داره !

یه نگاه خوش بینانه این هست که بگیم مایکرو بشدت از الن ویک حمایت کرد برای فروش رفتنش ( مجانی، باندل، نسخه دیجیتالی 5 دلاری و ... ) و به هر ضرب و زوری که شده فروش بازی رو به 1 میلیون رسوند ! الان و سر قسمت دوم باید نتیجه کارش رو بگیره که از طرفدارهایی که برای بازی ایجاد کرده بدست میاد ! یعنی موقع سود دهی رسیده !

نگاه بد بینانه هم این هست که علی رغم همه تلاشها بدلیل فروش کم بازی دیگه ناشر نشه برای این عنوان ! که این هم بعید نیست ! بازیهایی که به دلیل فروش کم کنار گذاشته شدن کم نبودن ! مثلاً Kameo و Perfect Dark بخاطر فروش کمشون کنار گذاشته شدن !

حالا بیاد ! ما به مولتی بودنش هم راضی هستیم ! :d
فكر نكنم با فروش نسخه اول ناشر كلفتي رفته باشه سراغ AW, خود Remedy قبلا گفته بود برايAW اونا به يك ناشر خيلي بزرگ نياز دارن پس ناشرهاي كوچيك تر بكارشون نمياد:d
در ضمن اين Remedy با اين تعداد كم مگه ميتونه مولتي بسازه؟ :d

اینکه بازی Alan Wake مولتی باشه خیلی خوب میشه، از آرزوهامه که بتونم تجربه بازی رو با پلی استیشن داشته باشم. واقعا عالی میشه.

هم ما گیمر ها بیشتر حال میکنیم و هم سازنده بیشتر سود میبره، که در هر دو صورت دو جانب سود برده.:)

دوستانی که پیش بینی های قشنگ قشنگ میکنن، منتظر باشن 10 دسامبر یک lauph to face زیبا در انتظارشونه...:دی
اونی که طرفدار بازیه واسش زیاد فرقی نمیکنه واسه کدوم کنسول یا کنسول ها بیاد، البته دروغ که نمیشه گفت من دوست دارم بازم انحصاری باشه :دی ولی در حال حاضر مهم ترین نکته اینه که Alan Wake بعدی تایید شده و فن های بازی میخوان فردا جشن بگیرن :دی :دی

فكر نكنم با فروش نسخه اول ناشر كلفتي رفته باشه سراغ AW, خود Remedy قبلا گفته بود برايAW اونا به يك ناشر خيلي بزرگ نياز دارن پس ناشرهاي كوچيك تر بكارشون نمياد:d
در ضمن اين Remedy با تعداد مگه ميتونه مولتي بسازه؟ :d
خود مایکرو ناشر بزرگیه :دی
حتی فروش AW برای یه تیم 45 نفره اصلا بد نیست که بعضی ها این همه کلید کردند روش .
اونی که طرفدار بازیه واسش زیاد فرقی نمیکنه واسه کدوم کنسول یا کنسول ها بیاد، البته دروغ که نمیشه گفت من دوست دارم بازم انحصاری باشه
biggrin1.gif
ولی در حال حاضر مهم ترین نکته اینه که Alan Wake بعدی تایید شده و فن های بازی میخوان فردا جشن بگیرن
biggrin1.gif
biggrin1.gif
کلا برای تیم REMEDY یعنی فقط انحصاری ساختن یه تیم 45 نفره باید انحصاری بسازه وگرنه کیفیته کار میاد پایین ! من خودم حتی حاضرم انحصاری PS3 باشه ولی مولتی نشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or