اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
دوستانی که پیش بینی های قشنگ قشنگ میکنن، منتظر باشن 10 دسامبر یک lauph to face زیبا در انتظارشونه...:دی

من خنده تو رو به خنده های یسری دیگه ترجیح میدم ! >:d< اُفـــــــتاد ؟ :d

خوب يه ضد حال!:(
مثل اينكه بازي Alan Wake 2 نيست, Alan Wake دانلودي تو Live عرضه ميشه:
http://twitter.com/#!/jimreilly/stat...82541569490944
لعنت به اين GameInformer بااين نوع خبر دادنش...

آخر ضد حال بود !! :| دانلودی دیگه چه صیغه ای هست ؟ :((

آخرین ویرایش:
دوستاني كه ميگن معرفي AW2 غير عادي يادآوري كنم كه Gears 3 هم تو برنامه Late night showـه Jimmy falLon معرفي شد! قبلش هم تو Xbox live لو داده بودن. باز اين قرار تو VGA بصورت رسمي معرفي شه. Forza 4 هم يه ويديو قبلش Leak شد و بعدا در VGA معرفي شد. اين عكس ها و Leak شدن هاي قبل از معرفي رسمي بخاطر Hypeـه

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

http://twitter.com/#!/jimreilly/status/132182541569490944

از آنجایی که بازی های بزرگی مثل Skyrim و Uncharted تو لیست نامزد ها هستن اما من یه نفر هیچ طوری را نداره Portal 2 رو نگم گوتی نمیشه :دی (چی گفتن اصلا جمله بندیم ته کشیده :دی )

دوستاني كه ميگن معرفي AW2 غير عادي يادآوري كنم كه Gears 3 هم تو برنامه Late night showـه Jimmy falLon معرفي شد! قبلش هم تو Xbox live لو داده بودن. باز اين قرار تو VGA بصورت رسمي معرفي شه. Forza 4 هم يه ويديو قبلش Leak شد و بعدا در VGA معرفي شد. اين عكس ها و Leak شدن هاي قبل از معرفي رسمي بخاطر Hypeـه

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

http://twitter.com/#!/jimreilly/status/132182541569490944
البته خودشون هم قبلا گفته بودند که ویک جدید میسازیم ولی AW2 نیست و DLC و دنباله هم نیست . الان چون یه لحظه جوگرفت همه میگیم AW2 :دی
اینم بگم REMEDY قبل گفته بود به خاطر نسخه دزدی زیادی که روی AW انجام شده ترجیح میدند که از این به بعد بازی را دانلودی کنن ! اینا تو فرومشون قبلا دیده بودم که یکی مسئولین REMEDY بیان کرد . فکر کنم هم alan wake night springs هست که قبلا شایعش شده بود
بالاخره فرقی نمیکنه که AW2 باشه یا نباشه فقط یه AW باشه هرچی میخواد باشه :دی فقط یه بازیه بازی کامل و خفن باشه :دی دانلودی هم باشه دانلودش میکنم .

البته خودشون هم قبلا گفته بودند که ویک جدید میسازیم ولی AW2 نیست و DLC و دنباله هم نیست . الان چون یه لحظه جوگرفت همه میگیم AW2 :دی
اینم بگم REMEDY قبل گفته بود به خاطر نسخه دزدی زیادی که روی AW انجام شده ترجیح میدند که از این به بعد بازی را دانلودی کنن ! اینا تو فرومشون قبلا دیده بودم که یکی مسئولین REMEDY بیان کرد . فکر کنم هم alan wake night springs هست که قبلا شایعش شده بود
بالاخره فرقی نمیکنه که AW2 باشه یا نباشه فقط یه AW باشه هرچی میخواد باشه :دی فقط یه بازیه بازی کامل و خفن باشه :دی دانلودی هم باشه دانلودش میکنم .
جو گيري كدومه:d خود GameInformer تو Twitt قبليش گفته بود Alan Wake 2 كه دقايقي پيش updateش كردن
دلتو به اين بازي زياد خوش نكن چون خود Remedy قبلا گفته بخشي از تيم رمدي دارن روش كار ميكنن. مورچه چيه كله پاچش چي باشه:d

آخرین ویرایش:
از حضور MGS:R شدیدا خوشحال شدم! تاریخ عرضش رو هم بگند که راحت شیم :d الان چند ساله این کوجیما ما رو تو کف گزاشته :d

حالا که سونی JAK Collection رو تایید کرد نمیشه بیاد و JAK IV رو هم تایید کنه ؟ :d

"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
فقط همیناس سورپرایزاش!!؟ :(
تموم اُمیدمون واسه اولین تیزر از SC6 به باد رفت...

جو گيري كدومه:d خود GameInformer تو Twitt قبليش گفته بود Alan Wake 2 كه دقايقي پيش updateش كردن
پس ظاهرا GameInformer جوگیر شده :دی البته شاید یه سیاسته شاید گند زدن خواستن جمعش کنند تا دوباره تو مراسم سوپرایز بشیم :دی
فقط هرچی هست میدونم یه بازیه کامله چون خود REMEDY گفته !

آخرین ویرایش:
مگه سال های پیش از قبل VGA همه چیز رو میگفتن ؟ :d
الان من مغزم کار نمیکنه:دی
اونجوری که مشخص نشده بود چی،ولی قرار بود مثلا پروژه ی جدید Bioware رونمایی بشه.که معلوم شد ME3 هست.
یادم نمیاد گفته شده بود که U3 هم رونمایی میشه یا نه!
در هر صورت این خبر ضد حال بود:(

حالا که سونی JAK Collection رو تایید کرد نمیشه بیاد و JAK IV رو هم تایید کنه ؟ :d
Jak IV بعیده ولی با اطمینان میشه گفت که یک بازی بزرگ رو معرفی میکنه، بیشترین احتمال رو به ترتیب به پروژه های بعدی Santa Monica Studios و Quantic Dream میدم.

موندم Skyrim نیومده چجوری نامزد شده ؟! :دی

اینا بازیها رو زودتر تست میکنن و میدونن چی به چیه !! پارسال هم اگه یادت باشه خیلیا تو کف این بودن که چرا GT5 تو لیست نیست ، وقتی بازی متشر شد فهمیدیم چرا :d البته امیدوارم MW3 مشکلی نداشته باشه .

U3 که شانس زیادی نداره بین اینا ، واسه همین چون U3 احتمالا نمیشه امیدوارم Batman بشه .

پس ظاهرا GameInformer جوگیر شده :دی البته شاید یه سیاسته شاید گند زدن خواستن جمعش کنند تا دوباره تو مراسم سوپرایز بشیم :دی
فقط هرچی هست میدونم یه بازیه کامله چون خود REMEDY گفته !
دروغ كه نميتونن بگن. بازي كه بازيه كامليه حالا كه مشخص شد اينو بدونين 99% واسه PC هم منتشر ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or