اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
خب متأسفانه با 10 دقیقه بازی کردن آدم نمی تونه در مورد هیچ RPG ـی نظر بده چه برسه به TES .
برادر من بازی RPG که با 10 دقیقه نمیشه درکش کرد :|تازه انگار برای شما فقط گرافیک مهم هستش !!:|
بعد شما با ده دقیقه اینطور فتوا صادر کردی ؟!
بنده خدا نظرش رو گفت لازم نیست اینطوری جبهه بگیرید

من خودم دیشب Skyrim رو بازی کردم و تقریبا یه 7 ، 8 ساعتی پاش بودم ، فوقالعاده است یکی از بهترین RPG هاییه که توی عمرم دیدم ، جالبترین بخش بازی به نظرم دنیای بزرگ و زنده بازیه که اصلا این حس رو بهت نمیده که داری بازی میکنی و احساس میکنی واقعا این شخصیت ها وجود دارن و بهشون اهمیت میدی

تنها اشکالش نشون ندادن سلاح های One Handed و Two Handed ـه و تا وقتی انتخابشون نکنی نمیفهمی

تا اینجا که واقعا لیاقت GOTY شدن داره

من خودم دیشب Skyrim رو بازی کردم و تقریبا یه 7 ، 8 ساعتی پاش بودم ، فوقالعاده است یکی از بهترین RPG هاییه که توی عمرم دیدم ، جالبترین بخش بازی به نظرم دنیای بزرگ و زنده بازیه که اصلا این حس رو بهت نمیده که داری بازی میکنی و احساس میکنی واقعا این شخصیت ها وجود دارن و بهشون اهمیت میدی

تنها اشکالش نشون ندادن سلاح های One Handed و Two Handed ـه و تا وقتی انتخابشون نکنی نمیفهمی

نظرش ؟ :d
اومده میگه 10 دقیقه بازی میکنم ببینم گرافیکش چطوره ! اگه خوب بود که هیچ اگه نبود هم .... :d این شد نظر در مورد یه بازیه 200 ساعته RPG ؟! که بعد هم بیای بگی آشغاله و بازی نیست و این حرفا ؟

برادر من نظر چیه !!؟؟ آخه کسی که یه بازی اونم چی :| یه بازی RPG رو بیاد 10 دقیقه به خاطر گرافیکش بذاره تو دستگاه بعد بیاد اینجا بگه بازی به درد نمی خوره دیگه نظره !!؟؟

VGA 2011 TRAILERS

خوب دوستان trailerهای VGA 2011 هم کم کم دارن میان

w9e561k0lfx6h1g436u.jpg

Alan Wake (Working Title
Publisher: Microsoft
Developer: Remedy
Release Date: TBA
Platforms: Xbox Live Arcade

SD

VGA 2011: The Next Game From BioWare

VGA 2011: The Next Game From BioWare
بازی جدیدی که چند روز پیش تصاویر آن توسط BioWare منتشر شد در یک trailer چند ثانیه ای نمایش داده شد

qb21eobncsve4mlp0cho.jpg

Spike VGAs 2011
HD SD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or