انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

اونی که استراتژی و ... دوست نداره مغز خر خورده که بیاد به خاطر 4 تا بازی مولتی این همه خرج کنه! میره یه کنسول میخره کلی بازی که به سلیقش هم میخوره بازی میکنه!:| مگه اینکه یکی مثل VAVI باشه که عقیدشون مثل Crytek باشه: "گرافیک 70100 درصد بازی است":|
اینا رو PC Gamer حساب نکنید کلا:|
شاید تعجب کنید, ولی من هیچگونه اشتیاگی واسه بازی کردن TLOU یا GTA V یا کلا انحصاری های کنسولی(به غیر از امثال ه LPB یا Viva Pinata که البته واسه PC اومده:-":دی)ندارم, از اون طرف دهنم سره انتظار واسه Rome 2 سرویس شد:|
نژاد پرست بازی چرا در میاری ؟ :دی
کی گفته کسی که استراتژیک دوست نداشته باشه PC Gamer نیست؟ من شخصا زیاد علاقه ندارم! البته نه اینکه علاقه نداشته باشم ولی چون وقتگیر هست و ... کلا دورش نمیرم! قبلا زیاد بازی میکردم!

بعد GTA V کی شد انحصاری کنسول ؟ :دی

نژاد پرست بازی چرا در میاری ؟ :دی
کی گفته کسی که استراتژیک دوست نداشته باشه PC Gamer نیست؟ من شخصا زیاد علاقه ندارم! البته نه اینکه علاقه نداشته باشم ولی چون وقتگیر هست و ... کلا دورش نمیرم! قبلا زیاد بازی میکردم!

بعد GTA V کی شد انحصاری کنسول ؟ :دی
تموم شد, شما هم PC Gamer اعلام میشی=)):دی
انحصاری کنسول ه دیگه, واسه PC نیومده:|
به هیچ وجه انحصاری نبوده و نخواهد بود!
وقتی یک مدت در انحصار کنسول باشه دلیل نمیشه به اون بازی بگیم انحصاری کنسول!

مثل اینه که به ویچر 2 بگی انحصاری PC چون روی Xbox360 دیرتر اومد ( ! )
خو برادر ه من, این ویچر 2 که میگی, سازنده ها تایید کردن که واسه X360 میاد, GTA V رو کی تایید کردن که شما میگی انحصاری نیست؟:| ویچر 2 هم تا زمانی که CDR نگفت واسه X360 میاد انحصاری PC بود, حالا مردم یا خود شما هرچی میخوان بگن که: "فلان بازی عمرا واسه فلان پلتفرم نیاد" فرقی در اصل موضوع ایجاد نمیشه:دی

آخرین ویرایش:
شما فقط از استراتژیک و MMORPGخوشت میاد یعنی ؟خوب شما بشین همین PCبازی کن مشکلی نداریم که:دی
ولی کلی PCباز هستن که دوست دارن طعم بازی های شاهکار توی سبک های اصلی رو هم بچشن مثل همین شوتر و ریسینگ تنوع باید وجود داشته باشه

خیلی معذرت ولی اینطور فکر ها ماله عهد بوقن پس سلیقه که میگن چیه؟ :دی حالا شما هر چی میخوای بگو ولی سلیقست زوری که نمیشه من خودم الان چون کنسول هامو فروختم تا نسل بعد تنها بازیه هایی که انجام دارم میدم عناوین مولتی مثل BF3 , MOH:WF, COD اصلا طرف استراتژیک کلا بازی های مبارزه ایی و اینجور چیز ها نمیرم چون علاقه ایی ندارم مگر اینکه یچیز خاصی تو بازی باشه مثلا DEEP DOWN بخاطر گرافیکش تو سبک های دیگه هم که بازی درست حسابی نداره که برم سمتش

پ.ن:بی شک سلطان سبک استراتژیک PCولی تو سبک های دیگه off off و تعطیل تشریف داره
من نگفتم خودم دوست ندارم! اتفاقا من زیاد استراتژیک بازی نمیکنم! برای مثال گفتم اگه کسی خوشش نیومد باید چیکار کنه؟

بیا منطقی باش! تو میگی PC توی شوتر و ریسینگ هیچه! اوکی قبول دارم انحصاری خاصی نداره! خیلی خوب حالا بگو کنسول چه انحصاری شاخی توی سبک MMORPG و استراتژیک داره ؟ :دی
هر پلتفورمی را بهر چیزی ساختن!

مثل اینه که بگی Xbox بدرد نمیخوره چون TLOU نداره و یا PS3 بدرد نمیخوره چون GeOW نداره ( :دی )

بحث اینجاست که من میگم بازی با کنترلر واسم عذابه! با این حساب دویستا TLOU و GeOW و ... با وجود این به چه دردم میخوره؟

- - -ویرایش - - -

انحصاری کنسول ه دیگه, واسه PC نیومده:|
به هیچ وجه انحصاری نبوده و نخواهد بود!
وقتی یک مدت در انحصار کنسول باشه دلیل نمیشه به اون بازی بگیم انحصاری کنسول!

مثل اینه که به ویچر 2 بگی انحصاری PC چون روی Xbox360 دیرتر اومد ( ! )

ولی کلی PCباز هستن که دوست دارن طعم بازی های شاهکار توی سبک های اصلی رو هم بچشن مثل همین شوتر و ریسینگ تنوع باید وجود داشته باشه

روزی که کنسول‌ها بخوان پرچمدار سبک شوتر بشن و PC Gamerها بخوان حسرت شاهکارهای شوتر روی کنسول رو بخورن، روز مرگ Gaming ئه

دوسته من 50% کنسول گیمرا تو اطاق شخصیشون یه led lcd چیزی دارند پس صحبت سریال اینا نکن لطفا,

الان همه دنیا میدونن لامبورگینی پورش یا بوگاتی ته ماشینه بالاترم میشه گفت نداریم پس با ایدئولوژی شما دیگه ملت نباید برن دنبال مزدا تویوتا فیات فلان بیسار؟ قیمتم که به گفته خودتون مهم نیست:d

نه عزیزه من هزاران چیزه دیگه وجود داره به نظر خودم مهمتر از همه full config بودن گیم رو کنسوله(کمترین قیمت بهترین شرایط) در ضمن نسل اینده فکر کنم هزینه های کنسول گیمر از پی سی گیمر خیلی بیشتره... پول 10 تا بازی بدیم انگار 2 تا high end جمع کردیم:d راحتی کار با کنسولم فراموش نشه

اگه بحث بالاترین کیفیتم باشه شما کنسولو به یه tv 32,42 اینچ وصل کنی رو کاناپه لم بدی جوی استیک بدست احتمالا نظرت عوض میشه, 50,60 اینچ بماند;)
من ندارم از این چیزا, چیکار کنم؟:(:دی
من تو عمرم PC ه زیادی High End نداشتم, کلا قیمت PC هایی که داشتم از 1000-1200 عبور نکرده:(:دی
Full Config رو که بیخیال میشیم, هزینه های اوریج خوری هم که واقعا بالاست, البته رو PC به شدت سود میکنی ها:دی بازی ها 10 دلار ارزون ترن, تازه Steam Sales هم هست, میتونه Skyrim رو با مثلا 10 دلار بخری=p~ راحتی هم که چه عرض کنم, دیگه کلیک کردن رو یه آیکون کاری داره؟:-":دی
کلا من و خیلیای دیگه سلیقمون کمی عجیبه, از اونجایی که بیشتر بازی هایی که Shooting دارن یا Strategy هستن, کلا با گیم پد میونه ی خوبی ندارم, کلا فقط یه Fifa و SF میزنم با دسته:دی

به قول یکی از عوامل ناتی داگ :‌ این مهم نیست که شما ابرسخت افزار بسازید ، مهم اینه که روی اون پلتفرم چه بازی ای قراره ساخته بشه .

PC بازها هزینه های هنگفتی میدن تا بازیا رو با اوج گرافیک بازی کنن . ولی سوالم اینه جز گرافیک به چیز دیگه ای هم میرسن ؟ باز هم عناوین کنسولها تحسین میشه . واین چه معنی میده ؟؟؟ فروش کنسولها سخت افزارهای PC رو به زیر میکشه .

ما قبول داریم PC پلتفرم بسیار قوی ایه ، ولی قبول نداریم که ارزش گیمینگ داره .

بحث اینجاست که من میگم بازی با کنترلر واسم عذابه! با این حساب دویستا TLOU و GeOW و ... با وجود این به چه دردم میخوره؟

عذاب اوره چون عادت نداری چون عادت کردی به موس و کیبرد من حقیقا برام تفاوتی نداره با موس کیبورد بازی کنم یا کنترلر چون با هر دو بازی کردم بازم همه مثل شما نیستن که داداش گلم

بیا منطقی باش! تو میگی PC توی شوتر و ریسینگ هیچه! اوکی قبول دارم انحصاری خاصی نداره! خیلی خوب حالا بگو کنسول چه انحصاری شاخی توی سبک MMORPG و استراتژیک داره ؟
:biggrin1:
هر پلتفورمی را بهر چیزی ساختن!
من از اولش منطقی بودم:
بی شک سلطان سبک استراتژیک PCولی تو سبک های دیگه off off و تعطیل تشریف داره
حالا شما بهشMMORPGرو هم اضافه کن
فقط ریسینگ و شوتر نیست کلی سبک دیگه هم هست
همین شوتر و ریسینگ خودشون به چند بخش تقسیم میشن که هر کدوم برا خودش یه دنیایه مثل تفاوت FPS,TPS,.....
بغیر از اینا Action-Adventure, Survival horrer,.....................هم هست که کنسول سره یا بهتره بگیم تقریبا PCچیزی برای رقابت نداره

نی که استراتژی و ... دوست نداره مغز خر خورده که بیاد به خاطر 4 تا بازی مولتی این همه خرج کنه! میره یه کنسول میخره کلی بازی که به سلیقش هم میخوره بازی میکنه!
:|
مگه اینکه یکی مثل VAVI باشه که عقیدشون مثل Crytek باشه: "گرافیک
70
100 درصد بازی است"
اینا رو PC Gamer حساب نکنید کلا
شاید تعجب کنید, ولی من هیچگونه اشتیاگی واسه بازی کردن TLOU یا GTA V یا کلا انحصاری های کنسولی(به غیر از امثال ه LPB یا Viva Pinata که البته واسه PC اومده
:-":biggrin1:
)ندارم, از اون طرف دهنم سره انتظار واسه Rome 2 سرویس شد
نمیشه حد مرز قائل بود کی PC گیمره کی نیست بالاخره بعضی ها هم با بنچمارک و فریم اینطور چیز های گیم حال میکنن خودم تو یه دوره ایی خیلی دنبال این چیزا افتاده بودم میگم که سلایق مختلفن

ما pc کلاً شخصیه این مرز بین pc و کسنوله
اصلا قبول ندارم چنین مرزی وجود نداره شخصی یا خانوادگی بودن PC , CONSOLEرو خود دستگاه معلوم نمیکنه شخص استفاده کنندش معلوم میکنه و این مرزو میزاره هر دو امکان استفاده بصورت شخصی و خانوادگی رو دارن

روزی که کنسول‌ها بخوان پرچمدار سبک شوتر بشن و PC Gamerها بخوان حسرت شاهکارهای شوتر روی کنسول رو بخورن، روز مرگ Gaming ئه
بحث سره فقط انحصاریه اگه از اول دنبال میکردید و نه بازی های مولتی

باز هم میگم، این تاپیک کسی نیومد در مورد این که چه پلت فرمی واسه گیم خوبه چیزی بگه، موضوع اصلی اینه که گرافیک PC در کل همیشه بهتره. مخصوصا چند سال که از اومدن کنسول ها گذشت تفاوت بیشتر و بیشتر میشه. اصلا هم مسئله پول وسط نیست، فقط میگن گرافیک PC همیشه بالاتر هست، حالا شما در این مورد چیز خاصی هست بگی؟

این دوستانی هم که هی دارن میگن 6 7 ملیون اینا، اوضاع اقتصادی ایران خرابه. من با Laptop که دو سال پیش گرفتم میتونم BF3 رو رو High اجرا کنم که واقعا از همتای xbox یا ps3 بهتره. الان هم با 1000 یورو میشه یه سیستم قدرتمند بست که کمتر نه، در حد ps4 و xboxone باشه و تا 2-3 سال دیگه راحت جواب بده. بله بیشتر هم میتونید استفاده کنید و تنظیمات رو پایین تر بذارید که میشه شبیه کنسول ها. مشکل اینه که اینحا همه فکر میکنن سیستم بازی باید آخرین و قوی ترین باشه و همه چیز رو روی Ultra اجرا کنه ، حد وسطی وجود نداره.

مگه همه چیز بازی گرافیکه؟آره قبول دارم گرافیک PC بهتر از کنسوله البته کنسولی که حداقل 4 سال از عمرش گذشته باشه نه کنسولهایی که تازه تو راه هستند و از لحاظ گرافیک آبدیت و به روز هستن.به هر حال فکر کنم من و شما به یک نتیجه نمیرسیم چون دو سلیقه مختلف داریم.

بازی های مولتی رو خط میزنیم اوکی؟
GT نسخه(GT6) چند وقت دیگه میاد FORZA دو نسخه موتور استورم دو نسخه خوب فکر میکنم کافی باشه عطش کنسول گیمر های ریسینگ باز بخوابه GT5 PROLOGUE رو هم حساب نکردم
موضوع میدونی چیه چپ بری راست بیای بحث انحصاری باشه شما سر و تهش مجبوری بشینی هر سال همون استراتژیک ها رو بازی کنی چون سبک دیگه ای بازی نداره انحصاری شاخ یا خیلی کم داره ولی کسی که میشینه ریسینگ انحصاری بازی میکنه 60 هزار تا انحصاری دیگه شاهکار هست تو سبک های مختلف که میتونه بازی کنه وقتشو با اونا پر کنه
در کل بحث انحصاری باشه دستت تو PCبسته اگه از سبک استراتژیک خوشت نیاد فاتحت خوندس ولی توی کنسول از یه سبک خوشت نمیاد با شاهکار های دیگه تو سبک های دیگه وقتتو پر میکنی
حرفتون کاملا درسته.
بله، اگر بحث انحصاری باشه، پلتفرم PC با محدودیت سبک روبرو هست و تقریبا میشه گفت همش توی MMO و استراتژی و F2P و به طور کلی توی عناوین بیشتر آنلاین خلاصه میشه. اینو نه تنها من، بلکه همه PC گیمرا قبول دارن (یه سری کلا تعطیلن).
اما استودیوهای 3rd Party این وسط وجود دارن. درسته بیشترشون نمیتونن اون کیفیت عناوین 1st Party رو منتقل کنن اما کم لطفیه اگر بگیم عناوینشون واقعا به درد نخورن.
بذارین یه خورده منطقی و با یه مثال شروع کنیم:
خیلیا میگن شماها تو کف TLOU هستین. خب بیایین فرض کنیم بر فرض محال این عنوان روی PC منتشر بشه. خیلیا اونو میخرن و بازیش میکنن و کلی ازش تعریف میکنن. مگر Alan Wake برای PC منتشر نشد و سازنده-هاش از فروشش کف و خون قاطی نکردن؟ یا همین Mortal Kombat؟ اما این موضوع تا کی ادامه پیدا میکنه یا ادامه پیدا کرد؟ 1ماه؟ 2 ماه؟ یا بیشتر؟ مسلما بعد از 2 الی 3 ماه با اینکه ازش یاد میشه اما دیگه کمتر کسی سراغش میره. مثل خیلی عناوین دیگه. این موضوع روی کنسول هم صادقه. شاید مدت زمانش بیشتر باشه اما بالاخره دوره-ش تموم میشه. اینجاست که انحصاری بعدی میاد وسط تا جای خالی رو پر کنه. خب این موضوع به راحتی دلیل انحصاری های کنسول رو چه از لحاظ تعداد و چه از لحاظ سبک های مختلف نشون میده.
لب کلام بگم، این سبک ها روی PC طرفدار دارن اما کامیونیتی بازی اونقدر بزرگ نیست که ادامه ای براش بطلبه. در حالیکه روی PC یه چیزی مثل DOTA و LOL و کلی عنوان دیگه رو سالیان سال بازی میکنن و به جرات میتونم بگم نگاه به سبک های دیگه نمیکنن.
مشکل از اونجا آب میخوره که PC رو یه کنسول میبینین. و مشکل بعدی اینه که فک میکنین ما شب و روز دعا میکنیم یه بازی گرافیک بالا منتشر بشه. نه دوستان عزیز، طرز فکرتون رو عوض کنین. تو این سایت فقط 4-5 نفر هستن که گرافیک براشون از نون شب هم مهمتره و همه هم میشناسنشون. خیلی راحت به Crysis نگاه کنین که هیچکس تره هم براش خورد نمیکنه....

کلا تو هر تاپیکی این سونی فن ها دیده میشن همه رو هم میکوبن
شوتر برای PC دیگه با اون دسته ها موندم چه جوری بازی میکنید
حالا شما بهشMMORPGرو هم اضافه کن
فقط ریسینگ و شوتر نیست کلی سبک دیگه هم هست
همین شوتر و ریسینگ خودشون به چند بخش تقسیم میشن که هر کدوم برا خودش یه دنیایه مثل تفاوت FPS,TPS,.....
بغیر از اینا Action-Adventure, Survival horrer,.....................هم هست که کنسول سره یا بهتره بگیم تقریبا PCچیزی برای رقابت نداره
او
greenday-what.gif
OUTLAST و AMNESIA گلابی تشریف دارند ؟یکم ببینید میفهمید بازی داریم
یا SLENDER پشمکه؟
عذاب اوره چون عادت نداری چون عادت کردی به موس و کیبرد من حقیقا برام تفاوتی نداره با موس کیبورد بازی کنم یا کنترلر چون با هر دو بازی کردم بازم همه مثل شما نیستن که داداش گلم
چیزی فراتر از عذابه
ــــــــــــــ
از نظر مالی هر کی کنسول میخره طبیعتا هم باید یک ملیون هم برای تلویزیون بده با تلویزیون تو اتاق پذیرایی که نمیشه بازی کرد ولی PC ضروری برای هر خانه چون فقط بازی نیست

ما قبول داریم PC پلتفرم بسیار قوی ایه ، ولی قبول نداریم که ارزش گیمینگ داره .
ما اصلا حرف شما رو قبول نمی کنیم تره هم خورد نمی کنیم/ND/

واقعا فروم بازیسنتر یکی از عجیب ترین و در عین حال جالب ترین فروم‌های جهان هست. اینجا هموت جایی هست که انواع اقسام فکت‌ها تولید و در کسری از ثانیه عمومی میشه. واقعا دوست ندارم وارد بحث‌ها بشم و همیشه فقط خبر رو میخونم و کاری به کامنت‌های بقیه ندارم، چون میدونم همیشه با یک واقعه عجیب روبرو میشم که به خاطرش باید وارد بحثی بشم که ممکنه مدتی من رو درگیر خودش بکنه. کیفیت برخی از اون پست‌ها به قدری پایینه که در همون لحظات اولیه میشه قهمید طرف صرفا برای ترول کردن اومده و هیچ اطلاعاتی از PC نداره. اینجا یک عده فکر میکنن چون مثلا PC دارن میشن PC Gamer و میتونن با قاطعیت نظر بدن ... PC Gamer کسی هست که در بدترین شرایط، پلتفرم اصلیش PC باشه. خب چنین آدم‌هایی هم همون طور که قبلا گفتم امثال TLoU آنچنان براشون مهم نیست، چون اصلاتو چنین فضاهایی نیستن. اینکه مثلا یه سیستم جمع کنی و هر از چندگاهی بری طرفش اسمش PC Gamer نیست!
یک عده از دوستان فکر میکنن هم که با علم کردن The Last of Us میتونن مثلا PC رو زیر سوال ببرن. سوال اول اینه که چه ربطی داره آخه؟ :دی سوال بعدی اینه که چرا همیشه سعی میشه اسم این بازی بیاد وسط؟! این ثبات نرخ فریم توی TLoU هم از اون حرف‌ها بود ...!
شما هر موقع توسنتین تجربه چنین عناوینی رو توی کنسول داشته باشی، اون موقع من حرف شما رو قبول میکنم. اون بازی هایی که نیاز توضیح دارن شرح میدم.
World of Warcraft ... واقعا نمیشه توصیفش کرد ...
Warcraft 1-2-3 ... همین قدر بدونیم که WC3 به قدری پایه‌ریزی عالی‌ای داشت که چندین مد مستقل از این بازی ساخته شد.
Dota ... فقط کافیه توضیح توانایی‌های Heroها رو بخونین تا متوجه بشین با چه شاهکاری طرفین.
Starcraft 1-2
Rome Total War
Baldur's Gate 1-2 ... مطمئنا به گوش خیلی‌ها نخورده، ولی بدون شک یکی از اسطوره‌های فراموش نشدنی صنعت بازی هست.
Black & White ... تا حالا خواستین تا در جایگاه خدا قرار بگیرین؟
Neverwinter Nights
Guild Wars 1-2

مگه همه چیز بازی گرافیکه؟آره قبول دارم گرافیک PC بهتر از کنسوله البته کنسولی که حداقل 4 سال از عمرش گذشته باشه نه کنسولهایی که تازه تو راه هستند و از لحاظ گرافیک آبدیت و به روز هستن.به هر حال فکر کنم من و شما به یک نتیجه نمیرسیم چون دو سلیقه مختلف داریم.
کلا فن ها کاملا پیشرفت میکنن سر بحث مقایسه کنسول گرافیک میره بالا میشه مهمترین عامل ولی سر pC گرافیک چیه؟
کنسول تازه تو راهتون هم که چیزی از قدرت سرش نمیشه بالا حرف NVIDIAرو ببینید

بهزاد یکم اغراق بود . PC گیمرها از خیلی وقته که حسرتشو میخورن . عناوین شوتر هم که حدومرزی دیگه نمیشناسه چون در کنسولهای نسل هشتمی امکانات PC در اختیار گیمراست . اسمش مرگ هست ولی مرگ محدودیتها .

بچه ها حال کردید صحبت مدیر به چالش کشیده شد !

حرفتون کاملا درسته.
بله، اگر بحث انحصاری باشه، پلتفرم PC با محدودیت سبک روبرو هست و تقریبا میشه گفت همش توی MMO و استراتژی و F2P و به طور کلی توی عناوین بیشتر آنلاین خلاصه میشه. اینو نه تنها من، بلکه همه PC گیمرا قبول دارن (یه سری کلا تعطیلن).
اما استودیوهای 3rd Party این وسط وجود دارن. درسته بیشترشون نمیتونن اون کیفیت عناوین 1st Party رو منتقل کنن اما کم لطفیه اگر بگیم عناوینشون واقعا به درد نخورن.
بذارین یه خورده منطقی و با یه مثال شروع کنیم:
خیلیا میگن شماها تو کف TLOU هستین. خب بیایین فرض کنیم بر فرض محال این عنوان روی PC منتشر بشه. خیلیا اونو میخرن و بازیش میکنن و کلی ازش تعریف میکنن. مگر Alan Wake برای PC منتشر نشد و سازنده-هاش از فروشش کف و خون قاطی نکردن؟ یا همین Mortal Kombat؟ اما این موضوع تا کی ادامه پیدا میکنه یا ادامه پیدا کرد؟ 1ماه؟ 2 ماه؟ یا بیشتر؟ مسلما بعد از 2 الی 3 ماه با اینکه ازش یاد میشه اما دیگه کمتر کسی سراغش میره. مثل خیلی عناوین دیگه. این موضوع روی کنسول هم صادقه. شاید مدت زمانش بیشتر باشه اما بالاخره دوره-ش تموم میشه. اینجاست که انحصاری بعدی میاد وسط تا جای خالی رو پر کنه. خب این موضوع به راحتی دلیل انحصاری های کنسول رو چه از لحاظ تعداد و چه از لحاظ سبک های مختلف نشون میده.
لب کلام بگم، این سبک ها روی PC طرفدار دارن اما کامیونیتی بازی اونقدر بزرگ نیست که ادامه ای براش بطلبه. در حالیکه روی PC یه چیزی مثل DOTA و LOL و کلی عنوان دیگه رو سالیان سال بازی میکنن و به جرات میتونم بگم نگاه به سبک های دیگه نمیکنن.
مشکل از اونجا آب میخوره که PC رو یه کنسول میبینین. و مشکل بعدی اینه که فک میکنین ما شب و روز دعا میکنیم یه بازی گرافیک بالا منتشر بشه. نه دوستان عزیز، طرز فکرتون رو عوض کنین. تو این سایت فقط 4-5 نفر هستن که گرافیک براشون از نون شب هم مهمتره و همه هم میشناسنشون. خیلی راحت به Crysis نگاه کنین که هیچکس تره هم براش خورد نمیکنه....
حرف شما هم درسته
یسری بازی ها هستن که تو یه سبک خاصی مثل همین WOW و.... همتا ندارن مثلا برادر خودم هنوز داره CS1.6 میزنه دقیقا میدونم منظورتون چیه
ولی خوب ذائقه مردم تغییر کرده خیلی ها بیشتر دنبال یچیزی مثل کنسولن خرج کمتر گیم های متنوع تر و بسیار سطح بالا و دنیای گسترده تر برای گیمینگ و .........امیدوارم منظورمو گرفته باشی
بازیها مولتی پلتفورم بخوایم بدون در نظر گرفتن هزینه کیفیتو مقایسه کنیم بدون1% شک PCبهتره
در کل شما هم به یه عده توجه نکن همون جماعت(یه سری کلا تعطیلن) توی فن ها کنسول هم هست یارو میاد ارزو میکنه GTA Vبرا PC نیاد من از خودم خجالت میکشم یا میگه کلا GOW وTLOU رو PC اجرا نمیشن و .............
بحث حسرت اینا نیست گفتن این حرفم زشته اصلا فارق از اینکه رو چه پلتفورمی بازی میکنی مهم اینه که گیمری و باید بازی های متنوع و زیبا رو بازی کنی که فعلا کنسول ها خیلی بهتر عمل کردن

آخرین ویرایش:
احد :

Mr.Death
فقط برای طومارت دو خط میگم :‌ کسی که خودشو PC باز میدونه اونم دوآتیشه ، نمیاد TLOU نقد کنه درسته ؟؟؟؟ چون سبکش استراتژیکه و پلتفرمش PCه . گند میزنه به نقد قبول داری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or