انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

نمیفهمم چیمیگی TLOU سبکش استراتژیکه؟
اصلا با منی؟

پستمو توی هاله ای از ابهام بردی !! نه من فقط با پریمیومها میپرم . تو اگه قوانین فیزیکم نقض کنی کاری بهت ندارم .

احد یا جواب بده یا جوابمو بزودی میشنوی Mr.Death

احد :

Mr.Death
فقط برای طومارت دو خط میگم :‌ کسی که خودشو PC باز میدونه اونم دوآتیشه ، نمیاد TLOU نقد کنه درسته ؟؟؟؟ چون سبکش استراتژیکه و پلتفرمش PCه . گند میزنه به نقد قبول داری ؟
واقعا فروم بازیسنتر یکی از عجیب ترین و در عین حال جالب ترین فروم‌های جهان هست. اینجا هموت جایی هست که انواع اقسام فکت‌ها تولید و در کسری از ثانیه عمومی میشه. واقعا دوست ندارم وارد بحث‌ها بشم و همیشه فقط خبر رو میخونم و کاری به کامنت‌های بقیه ندارم، چون میدونم همیشه با یک واقعه عجیب روبرو میشم که به خاطرش باید وارد بحثی بشم که ممکنه مدتی من رو درگیر خودش بکنه. کیفیت برخی از اون پست‌ها به قدری پایینه که در همون لحظات اولیه میشه قهمید طرف صرفا برای ترول کردن اومده و هیچ اطلاعاتی از PC نداره. اینجا یک عده فکر میکنن چون مثلا PC دارن میشن PC Gamer و میتونن با قاطعیت نظر بدن ... PC Gamer کسی هست که در بدترین شرایط، پلتفرم اصلیش PC باشه. خب چنین آدم‌هایی هم همون طور که قبلا گفتم امثال TLoU آنچنان براشون مهم نیست، چون اصلاتو چنین فضاهایی نیستن. اینکه مثلا یه سیستم جمع کنی و هر از چندگاهی بری طرفش اسمش PC Gamer نیست!
یک عده از دوستان فکر میکنن هم که با علم کردن The Last of Us میتونن مثلا PC رو زیر سوال ببرن. سوال اول اینه که چه ربطی داره آخه؟ :دی سوال بعدی اینه که چرا همیشه سعی میشه اسم این بازی بیاد وسط؟! این ثبات نرخ فریم توی TLoU هم از اون حرف‌ها بود ...!
شما هر موقع توسنتین تجربه چنین عناوینی رو توی کنسول داشته باشی، اون موقع من حرف شما رو قبول میکنم. اون بازی هایی که نیاز توضیح دارن شرح میدم.
World of Warcraft ... واقعا نمیشه توصیفش کرد ...
Warcraft 1-2-3 ... همین قدر بدونیم که WC3 به قدری پایه‌ریزی عالی‌ای داشت که چندین مد مستقل از این بازی ساخته شد.
Dota ... فقط کافیه توضیح توانایی‌های Heroها رو بخونین تا متوجه بشین با چه شاهکاری طرفین.
Starcraft 1-2
Rome Total War
Baldur's Gate 1-2 ... مطمئنا به گوش خیلی‌ها نخورده، ولی بدون شک یکی از اسطوره‌های فراموش نشدنی صنعت بازی هست.
Black & White ... تا حالا خواستین تا در جایگاه خدا قرار بگیرین؟
Neverwinter Nights
Guild Wars 1-2

یه دروغگویی . توی همین پستت نفرتتو از بازیهای انحصاری داری نشونه میدی . تو بخاطر شهرت TLOU سریع اومدی نقدش کردی . خیلیا پتانسیل قوی ای داشتن و از قبل آمادگیشونو نشون دادن ولی تو میخواستی خودی نشون بدی همین . بیشتر از چیزی که فکرشو میکنی میدونم . خودت حرفای خودتو نقض میکنی .

آخرین ویرایش:
احد :

فقط برای طومارت دو خط میگم :‌ کسی که خودشو PC باز میدونه اونم دوآتیشه ، نمیاد TLOU نقد کنه درسته ؟؟؟؟ چون سبکش استراتژیکه و پلتفرمش PCه . گند میزنه به نقد قبول داری ؟
من مثل شما فن بوی نیستم و هیچ وقت هم یه PC gamer مطلق نیستم و شما هیچ وقت نمیتونی جایی رو پیدا کنی که من همچین جمله‌ای گفته باشم. همیشه هم به این افتخار میکنم که بدون هیچ گونه پیرو بودن از قوانین فن بوئیسمی، اکثر عناوین خوب رو تجربه میکنم و ازشون لذت بردم. من مثل خیلی‌ها نیستم که یک بازی یا کنسول رو علم کنم و بگم از این بهتر نیست، سعی میکنم خودم عنوان رو تجربه کنم و نظر شخصیم تابع باورهای خودم باشه. من هر بازی رو در چارچوب خودش قبول میکنم و اون رو بیش از حد بزرگ یا کوچیک نمیکنم. همینم باعث میشه برای عناوینی خاص، PC رو انتخاب کنم و خودم رو به خاطر تعصبی که پایش باورهای غلط هست، از این عناوین محروم نکنم. و صد البته من هیچ وقت به اندازه یک PC Gamer وقتم رو پای PC صرف نمیکنم پس در نتیجه توی تعریفش نمیگنجم. ولی با این حال میدونم که چی کجا خوبه ... در مبحث نقد هم لازمه بگم منتقد باید یک آدم بی طرف باشه، نه یک فن .... خطرناک‌ترین منتقد کسی هست که فن اون بازی باشه، چون میشه گفت اشکالات رو نمیبینه. دفعه بعد هر موقع خواستی مثلا منو زیر سوال ببری یه ذره بیشتر در مورد تخصص من تحقیق کن.
اون قسمتت دوم پستت هم اصلا ربطی به تاپیک نداره ...

دیگه با داشتن یه کارت ۷۸۰ یا تیتان کی میره تو غاررررررررررررررر
نسل جدبد هر دو کنسول گرافیک رو بوسیدن گذاشتن کنار و بیشتر سعیشون برای تولید بازی با کیفیت تره که سونی یه چند پله ای جلو تره

قوه ی درک ربطی به فن بودن یا نبودن نداره . نقدها متفاوت بود و همه به تو اعتراض کردن . 9/5 هم داشتیم ولی همه اون نقدها رو دوست داشتن . پس ربطش نده به فن بودن

لایک کنید . این همون کسیه که شما رو نادان خطاب میکنه . من هیچوقت خودمو فدای این سیستم نمیکنم . حقیقت همیشه با سختی همراهه حتی تا مرز بن شدن . ولی نمیترسم چون پیغاممو همه دوست دارن احد . فقط نمیخوان تو ناراحت بشی .

dns2

لحن حرف زدنت اصلا قشنگ نیست.

- - -ویرایش - - -

دیگه با داشتن یه کارت ۷۸۰ یا تیتان کی میره تو غاررررررررررررررر
نسل جدبد هر دو کنسول گرافیک رو بوسیدن گذاشتن کنار و بیشتر سعیشون برای تولید بازی با کیفیت تره که سونی یه چند پله ای جلو تره

شما دیگه این وسط از آب گل آلود ماهی نگیر. :|

شما هر موقع توسنتین تجربه چنین عناوینی رو توی کنسول داشته باشی، اون موقع من حرف شما رو قبول میکنم. اون بازی هایی که نیاز توضیح دارن شرح میدم.
World of Warcraft ... واقعا نمیشه توصیفش کرد ...
Warcraft 1-2-3 ... همین قدر بدونیم که WC3 به قدری پایه‌ریزی عالی‌ای داشت که چندین مد مستقل از این بازی ساخته شد.
Dota ... فقط کافیه توضیح توانایی‌های Heroها رو بخونین تا متوجه بشین با چه شاهکاری طرفین.
Starcraft 1-2
Rome Total War
Baldur's Gate 1-2 ... مطمئنا به گوش خیلی‌ها نخورده، ولی بدون شک یکی از اسطوره‌های فراموش نشدنی صنعت بازی هست.
Black & White ... تا حالا خواستین تا در جایگاه خدا قرار بگیرین؟
Neverwinter Nights
Guild Wars 1-2

من 19 ساله کنسول گیمرم نمیدونم شما چند سالته دوست عزیز, اون موقع به هیچ عنوان چیزی به عنوان pc gaming حداقل تا اونجایی که میدونم توی ایران وجود نداشت و همه هم دوره ایهای من با کنسول وارد دنیای گیم شدن, پس شما اگه اون موقع هم با pc بازی میکردی من حرفی ندارم وگرنه خود شما هم با کنسول شروع کردی
ولی حرفم اینه که این بازیایی که ردیف کردی و کلی هم ازشون تعریف میکنی و اینقدر هم بهشون افتخار میکنی واسه یکی مثل من کوچکترین و ذره ای ارزش ندارن که حتی بخوام بهشون نگاه کنم این واقعیت رو درک کن قبولش کن و باهاش کنار بیا
مرسی.

من 19 ساله کنسول گیمرم نمیدونم شما چند سالته دوست عزیز, اون موقع به هیچ عنوان چیزی به عنوان pc gaming حداقل تا اونجایی که میدونم توی ایران وجود نداشت و همه هم دوره ایهای من با کنسول وارد دنیای گیم شدن, پس شما اگه اون موقع هم با pc بازی میکردی من حرفی ندارم وگرنه خود شما هم با کنسول شروع کردی
ولی حرفم اینه که این بازیایی که ردیف کردی و کلی هم ازشون تعریف میکنی و اینقدر هم بهشون افتخار میکنی واسه یکی مثل من کوچکترین و ذره ای ارزش ندارن که حتی بخوام بهشون نگاه کنم این واقعیت رو درک کن قبولش کن و باهاش کنار بیا
مرسی.

ایشون حرف درستی زده . اون زمان که جان کارمک بازی بزرگی به اسم DOOM و Quake خلق کرد ، تمام استانداردهای صنعت گیم مشخص شد . اون زمان خبری از کنسول نبود ! یا اگر هم بود کنسول های 64 بیتی بودن که اصلاقدرتاجرای بازیهای 3D رو نداشتن . شما متوجه پست ایشون نشدی به نظرم . چون از روی تعصب کنسولی پست و خوندی . یه بار دیگه با دقت پست و بخونی این حرف ونمیزنی .

مرسی.
من 27 سالمه ... زمانش که همون موقع نه ... وضعیت اون موقع با الان خیلی فرق داشت.
اصلا قرار نیست شما خوشت بیاد؛ چون در اصل برای شما ساخته نشده. مثل این میمونه که بگین "من هیچ علاقه‌ای به شیر خشک ندارم" خب مشخص علاقه‌ای نداری چون شیر خشک کلا واسه شما تهیه نشده. منم یک ساعته همینو میگم .... میگم یک بازی ممکنه برای یک گروه آنچنان که فنش براش خودش رو میکشه، جذاب نباشه. یعنی شماالان داری حرف منو تایید میکنی.

آره دیگه بابا! باید اینجوری کنی آخه این ملت عادت کردن سر و کله هم بزنن! برو یه سر به تاپیک های PS و Xbox بزن ببین چجور همدیگه رو تیکه تیکه میکنن!
وقتی شرکت معظم! در راستای تبلیغ قطعاتش! دائما کلمه Console رو استعمال می کنه این یعنی همه کنسول ها (البته منظورش Xone و PS4 هست به طور واضح) وقتیم داره می گه هر دو کنسول به درد نمی خورن طبیعتا فن های هر دو طرف رو می بینید که میان خدمت شرکت معظم و چون کلا ماهیت کنسول رو زیر سوال می بره و می گه نابود هست فن های طرفین از هم دفاع هم می کنن. به این دلیل روشن، جالبه چنین چیز روشن و واضحی رو میاید به بامبول تبدیل می کنید.
try harder next time .
ایشون حرف درستی زده . اون زمان که جان کارمک بازی بزرگی به اسم DOOM و Quake خلق کرد ، تمام استانداردهای صنعت گیم مشخص شد . اون زمان خبری از کنسول نبود ! یا اگر هم بود کنسول های 64 بیتی بودن که اصلاقدرتاجرای بازیهای 3D رو نداشتن . شما متوجه پست ایشون نشدی به نظرم . چون از روی تعصب کنسولی پست و خوندی . یه بار دیگه با دقت پست و بخونی این حرف ونمیزنی .
حسین شاید بی ربط به پستت باشه ولی گفتی جان کارمک همین جان کارمک ایشون PS4 رو تمجید کرده و در مورد کنسول های نسل بعد گفته باید ارزون باشن و کار باهاشون راحت باشه (شامل Xone هم فکر کنم بشه این گفته اش)
حالا این NVIDIA مدام یه نفر از کارکناش رو هی می ندازه جلو که این حرفا رو بزنن که واقعا عجیبه چون همه می دونن فرق PC و کنسول چیه اگه واقعا درد گیم دارن نه فروش جنس شون رو چرا بزرگای گیم که همین PC گیمرها هم قبولشون دارن مثل کارمک اومدن از کنسول های نسل بعد حمایت کردن؟
جان کارمک نفهمیده کنسول های نسل بعد به درد نمی خورن این آقای Tony Tamasi فهمیده؟

آخرین ویرایش:
عذاب اوره چون عادت نداری چون عادت کردی به موس و کیبرد من حقیقا برام تفاوتی نداره با موس کیبورد بازی کنم یا کنترلر چون با هر دو بازی کردم بازم همه مثل شما نیستن که داداش گلم
ی
نه عزیز! من خیلی با کنترلر بازی کردم! همیشه با دوستام با کنترلر فیفا و ... میزنم! درسته یکم با موس و کیبورد راحت ترم چون همیشه با PC بازی میکنم ولی بازم هیچ وقت کنترلرو به کیبورد ترجیح نمیدم!
دیگه PC به موس و کیبوردش معروفه!

ذکر چند تا نکته الزامیه:
1- نسل کنسول ها و سخت افزارها عوض میشه که گرافیک،گیمپلی،هوش مصنوعی،فیزیک و ... تغییر کنه.
2- نسل عوض میشه که مخاطب های بیشتری اضافه بشن ( با تغییر در کنترلر دستگاه ها یا موشن کنترلرهایی مثل کینکت و موو).
3- نسل عوض میشه که تکنولوژی های جدید، کم مصرف تر، قدرتمندتر، با صرفه تر و بهینه تر در مصرف انرژی به بازار بیان ( کم کردن تکنولوژی ساخت مایکروچیپ ها با فناوری نانو کمتر).

خب پس گرافیک و ویژوال بهتر در درجه اول کار قرار داره و کسی نمیتونه منکر اون بشه . کسانی که با WoW,LOL,Counter strike هنوز حال میکنن یا کاربرای سینه چاک این جور از بازی ها هستن یا اینقدر طبع و سلیقه محدودی دارن که نمیتونن با بازیهای دیگه ارتباطی برقرار کنن.
در ضمن گیم یه چیز مصرفی هستش و همیشه در حال تولید . من خودم به شخصه وقتی یه بازی رو تموم میکنم در اسرع وقت از روی هارد کامپیوتر یا کنسولم پاک میشه و یکی دیگه شروع میشه و در کسری از ثانیه هرچی بازی کرده بودم و دیده بودم از ذهنم پاک میشه . برای من هیچ بازی ای مقدس و هیچ دولوپری خدا نیست ... هر کسی بتونه با فاکتورهایی که در بالا بهشون اشاره کردم به پیش بره برای من شخص محترمیه. روی هر کنسول و پلتفرمی که کیفیت و بازی بهتری ارائه بشه من دنبالش میرم... کنسول برای عناوین انحصاری و عناوینی که روی دسکتاپ ها نمیاد و پی سی برای قدرت نمایی،کیفیت 1080 و آنتی بیشتر و بعضا گزینه های گرافیکی زیادتر ( Physx, TXAA,Soft Shadows,Ambient Occlusion,Sun Shafts,Tessellation,Tress Fx, Depth Of Field) و ...
به هیچ عنوان هم با سبک استراتژیک ، PC RPG, MMO حال نمیکنم.

وقتی شرکت معظم! در راستای تبلیغ قطعاتش! دائما کلمه Console رو استعمال می کنه این یعنی همه کنسول ها (البته منظورش Xone و PS4 هست به طور واضح) وقتیم داره می گه هر دو کنسول به درد نمی خورن طبیعتا فن های هر دو طرف رو می بینید که میان خدمت شرکت معظم و چون کلا ماهیت کنسول رو زیر سوال می بره و می گه نابود هست فن های طرفین از هم دفاع هم می کنن. به این دلیل روشن، جالبه چنین چیز روشن و واضحی رو میاید به بامبول تبدیل می کنید.
try harder next time .

حسین شاید بی ربط به پستت باشه ولی گفتی جان کارمک همین جان کارمک ایشون PS4 رو تمجید کرده و در مورد کنسول های نسل بعد گفته باید ارزون باشن و کار باهاشون راحت باشه (شامل Xone هم فکر کنم بشه این گفته اش)
حالا این NVIDIA مدام یه نفر از کارکناش رو هی می ندازه جلو که این حرفا رو بزنن که واقعا عجیبه چون همه می دونن فرق PC و کنسول چیه اگه واقعا درد گیم دارن نه فروش جنس شون رو چرا بزرگای گیم که همین PC گیمرها هم قبولشون دارن مثل کارمک اومدن از کنسول های نسل بعد حمایت کردن؟
جان کارمک نفهمیده کنسول های نسل بعد به درد نمی خورن این آقای Tony Tamasi فهمیده؟

تقریبا 15 سال پیش میشد که من PS1 خریدم ! اون زمان تازه شروع نسل طوفانی کنسولها و ابتدای راه انقلاب سخت افزاری PC ها بود . با سرمایه گذاری های کلان غول های کنسولی تو صنعت چیپ ها گرافیکی و قانون تیک و تاک ، صنعت سخت افزار و بازار pC های اول شخص یه جهش خوب پیدا کرد . اون زمان دقیقا یادمه که بهترین بازیهاش ، سریوس سم ، دووم ! کوآیک ، آنیل تورنومنت و .. بود و دلیلش هم کاملا مشخص بود . دلیلش این بود که صنعت سخت افزار هنوز پیشرفت مناسبی نداشت تا بستری تهیه بشه که بازیهای بزرگ ساخته بشه . همین جان کارمک یکی از بزرگان صنعت بازیسازیه که کلی ابداع تو زمینه صنعت گرافیک کامیپوتری داشته ( مقاله اش و نوشتم تو بخش معرفی و بررسی بازیها موجوده ) و یه سری ایده هایی رو داشته که فقط تونسته رو PC اون زمان اجرا کنه . همین کارمک خواسته بازی DOOM 4 و بسازه که بارها گفته ، تکنولوژی بازی سازی هنوز به جایی نرسیده که بتونم چنین بازی ای رو بسازم .

با اومدن کنسول های همین نسل بود که کارمک و تیمش یه جون تازه گرفتن و بازی RAGE و ساختن وتو یکی از مصاحبه ها یادمه کارمک گفته بود ، این بازی رو به عنوان تست موتور IDTECH 5 درست کردیم تا بتونیم خودمون رو اماده ساخت DOOM جدید کنیم . دقیقا هالف لایف 3 هم همین قضیه رو داره . اگر میبینی کارمک اومده از کنسول ها تعریف کرده ، دلایلی برای خودش داشته و یکیش به نظرم معماری نزدیک به PC کنسولهای فعلیه . کنسولهای جدید واقعا دیگه مثل X360 و PS3 نیستن که با اومدنشون حدود 5 سال از PC جلوتر باشن . دلایل زیادی هم وجود داره که اینطور نیستن .

اگر قرار بود کنسول های جدید دست نیافتنی میشدن ، باید رو یه معماری مخصوص کارت گرافیک کار میکردن که نسل قبل تکرار میشد ! اما هزینه های سنگین این تحقیقات مانع این کار شد ! از طرفی خود AMD و ATI با تحقیقاتی که انجام میدن ، چه دیر و چه زود به اون تکنولوژی مثلا 5 سال بعد سونی و مایکروسافت میرسن ! پس مایکرو و سونی بیخودی چرا باید برای یه تکنولوژی هزینه کنن ؟!

با این حال چیزی که فعلا مشخصه ، اینه که کنسول های نسل جدید لذت چند برابری برای بازی کردن دارن و کسی واقعا میخواد از گیم لذت ببره قطعا میره طرف این کنسول ها . توان اجرای بازی تو رزولوشن 1080P و پشتیبانی از 60 فریم در ثانیه و همینطور قدرت 10 برابری به نسبت نسل قبل ، چیز کمی نیست . همین اختلاف میتونه باعث بشه بازیهای بسیار لذت بخشی ساخته بشه که فعلا یه نمونه اش مثلا RYSE و ... هست .

خب خدا رو شکر بازی های استراتژیک و MMORPG هم ترول شدند و این میلیون ها نفری که تو دنیا این مدل بازی ها رو انجام میدن شدن عقب مونده و کسایی که طبع محدودی دارن و نمیتونن با دیگر بازی ها ارتباط برقرار کنن!

با این حال چیزی که فعلا مشخصه ، اینه که کنسول های نسل جدید لذت چند برابری برای بازی کردن دارن و کسی واقعا میخواد از گیم لذت ببره قطعا میره طرف این کنسول ها . توان اجرای بازی تو رزولوشن 1080P و پشتیبانی از 60 فریم در ثانیه و همینطور قدرت 10 برابری به نسبت نسل قبل ، چیز کمی نیست . همین اختلاف میتونه باعث بشه بازیهای بسیار لذت بخشی ساخته بشه که فعلا یه نمونه اش مثلا RYSE و ... هست .

جون من راست میگی:d

پس این خبرهای اواخر مربوط به 720p و رزلوشن 1600در 900 و 30 فریم و زیر 30 فریم و میکوشیم نیاد زیر 30 فریمو:d و .... از کجا اومدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or