انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

زیاد هم بد نگفته ولی خیلی داره میسوزه . هم از این ور کنسولا از AMD ساپورت میشن هم کارتهای فعلی و آینده AMD از nVIDIA ارزونتره .
من که روی PC گرافیک AMD رو ترجیح میدم

خوب منم از کنترلر متنفرم و عشقم کیبورد و موسه و حتی وقتی با دوستام دارم با کنترلر فیفا بازی میکنم عذاب میکشم و اصلا نصف کیبورد بهم نمیچسبه پس باید بیام بگم کنسول بدرد نمیخوره؟؟

آره دیگه بابا! باید اینجوری کنی آخه این ملت عادت کردن سر و کله هم بزنن! برو یه سر به تاپیک های PS و Xbox بزن ببین چجور همدیگه رو تیکه تیکه میکنن!

با ریسینگ چه مدتی میتونید سرگرم بشید؟
شما ظاهرا با بخش انلاین و ترافی ها و گستردگی GTاشنایی ندارید:دی
از کسانیکه بازی رو پلات کردن یه پرس و جویی بکنید البته اگه کسی باشه:دی بعضی ها GT5رو همین الان دارن بازی میکنن تا نسخه بعدی بیاد

ربطش به اینه که PC سالانه براش چند تا عنوان استراتژیک تاپ میاد ولی شما میگی یه دونه GT.
بازی های مولتی رو خط میزنیم اوکی؟
GT نسخه(GT6) چند وقت دیگه میاد FORZA دو نسخه موتور استورم دو نسخه خوب فکر میکنم کافی باشه عطش کنسول گیمر های ریسینگ باز بخوابه GT5 PROLOGUE رو هم حساب نکردم
موضوع میدونی چیه چپ بری راست بیای بحث انحصاری باشه شما سر و تهش مجبوری بشینی هر سال همون استراتژیک ها رو بازی کنی چون سبک دیگه ای بازی نداره انحصاری شاخ یا خیلی کم داره ولی کسی که میشینه ریسینگ انحصاری بازی میکنه 60 هزار تا انحصاری دیگه شاهکار هست تو سبک های مختلف که میتونه بازی کنه وقتشو با اونا پر کنه
در کل بحث انحصاری باشه دستت تو PCبسته اگه از سبک استراتژیک خوشت نیاد فاتحت خوندس ولی توی کنسول از یه سبک خوشت نمیاد با شاهکار های دیگه تو سبک های دیگه وقتتو پر میکنی

آخرین ویرایش:
GT نسخه(GT6) چند وقت دیگه میاد FORZA دو نسخه موتور استورم دو نسخه خوب فکر میکنم کافی باشه عطش کنسول گیمر های ریسینگ باز بخوابه GT5 PROLOGUE رو هم حساب نکردم
موضوع میدونی چیه چپ بری راست بیای بحث انحصاری باشه شما سر و تهش مجبوری بشینی هر سال همون استراتژیک ها رو بازی کنی چون سبک دیگه ای بازی نداره انحصاری شاخ یا خیلی کم داره ولی کسی که میشینه ریسینگ انحصاری بازی میکنه 60 هزار تا انحصاری دیگه شاهکار هست تو سبک های مختلف که میتونه بازی کنه وقتشو با اونا پر کنه
در کل بحث انحصاری باشه دستت تو PCبسته اگه از سبک استراتژیک خوشت نیاد فاتحت خوندس ولی توی کنسول از یه سبک خوشت نمیاد با شاهکار های دیگه تو سبک های دیگه وقتتو پر میکنی
مگه PC فقط استراتژیک داره؟

حالا گیرم من از شوتر و ریسینگ خوشم نیاد و PC هم نداشته باشم حالا چه خاکی باید سرم کنم؟ :دی
کنسول که اصلا از نظر استراتژیک تعطیله!

حالا PC هزاران هزار بازی MMORPG هم داره چرا اونارو حساب نمیکنین؟

خیلی ببخشیدا, ولی کسی که استراتژیک خوشش نمیاد PC Gamer حساب نمیشه, تبصره و ... هم نداریم اصن>:d:d

مایکروسافت و سونی پولش رو دارن ولی به نظر خودشون و سیاست هاشون این تصمیم رو گرفتن که این چیپ ست گرافیکی برای نسل بعدی کافی هست.

در واقع اینها توان این رو دارن که یه چیزه خیلی خیلی قویتر بزان رو کنسولشون ولی ایا گذاشتن سخت افزار قویتر و بالا رفتن قیمت کنسول می تونه فروش رو تضمین کنه ؟

اینها بیشتر تمرکزشون رو فروش کنسول هست نه سخت افزار قوی..در واقع سخت افزار رو جوری با قیمت بالانس کردند که هزینه نره بالا و خیلی ها بتونن کنسول رو بخرن.

حالا گیرم من از شوتر و ریسینگ خوشم نیاد و PC هم نداشته باشم حالا چه خاکی باید سرم کنم؟
شما فقط از استراتژیک و MMORPGخوشت میاد یعنی ؟خوب شما بشین همین PCبازی کن مشکلی نداریم که:دی
ولی کلی PCباز هستن که دوست دارن طعم بازی های شاهکار توی سبک های اصلی رو هم بچشن مثل همین شوتر و ریسینگ تنوع باید وجود داشته باشه

خیلی ببخشیدا, ولی کسی که استراتژیک خوشش نمیاد PC Gamer حساب نمیشه, تبصره و ... هم نداریم اصن
:bighug::d
خیلی معذرت ولی اینطور فکر ها ماله عهد بوقن پس سلیقه که میگن چیه؟ :دی حالا شما هر چی میخوای بگو ولی سلیقست زوری که نمیشه من خودم الان چون کنسول هامو فروختم تا نسل بعد تنها بازیه هایی که انجام دارم میدم عناوین مولتی مثل BF3 , MOH:WF, COD اصلا طرف استراتژیک کلا بازی های مبارزه ایی و اینجور چیز ها نمیرم چون علاقه ایی ندارم مگر اینکه یچیز خاصی تو بازی باشه مثلا DEEP DOWN بخاطر گرافیکش تو سبک های دیگه هم که بازی درست حسابی نداره که برم سمتش

پ.ن:بی شک سلطان سبک استراتژیک PCولی تو سبک های دیگه off off و تعطیل تشریف داره

آخرین ویرایش:
خیلی معذرت ولی اینطور فکر ها ماله عهد بوقن پس سلیقه که میگن چیه؟ :دی حالا شما هر چی میخوای بگو ولی سلیقست زوری که نمیشه من خودم الان چون کنسول هامو فروختم تا نسل بعد تنها بازیه هایی که انجام دارم میدم عناوین مولتی مثل BF3 , MOH:WF, COD اصلا طرف استراتژیک کلا بازی های مبارزه ایی و اینجور چیز ها نمیرم چون علاقه ایی ندارم مگر اینکه یچیز خاصی تو بازی باشه مثلا DEEP DOWN بخاطر گرافیکش تو سبک های دیگه هم که بازی درست حسابی نداره که برم سمتش

پ.ن:بی شک سلطان سبک استراتژیک PCولی تو سبک های دیگه off off و تعطیل تشریف داره
اونی که استراتژی و ... دوست نداره مغز خر خورده که بیاد به خاطر 4 تا بازی مولتی این همه خرج کنه! میره یه کنسول میخره کلی بازی که به سلیقش هم میخوره بازی میکنه!:| مگه اینکه یکی مثل VAVI باشه که عقیدشون مثل Crytek باشه: "گرافیک 70100 درصد بازی است":|
اینا رو PC Gamer حساب نکنید کلا:|
شاید تعجب کنید, ولی من هیچگونه اشتیاگی واسه بازی کردن TLOU یا GTA V یا کلا انحصاری های کنسولی(به غیر از امثال ه LPB یا Viva Pinata که البته واسه PC اومده:-":دی)ندارم, از اون طرف دهنم سره انتظار واسه Rome 2 سرویس شد:|

pc از 2009 به بعد خیلی شاخ شد البته 100 درصد قبلش هم بود ولی چون رقابت های شرکت های انویدیا و ای ام دی جوشش گرفت و گرافیک کنسول چون بازار رقابتی نداشت دیگه اهمیتشون از نظر گرافیک اومده پایین ... کنسول نسل بعد هم کافیه بیاد و 2015 بشه انویدیا gtx 890 میده بیرون که 3 تا کاز رو باهم قورت میده :d گرافیکی که کنسول های نسل بعد دارن در حده 7850 ati ! این فاجعست . باید قبول کرد که اگه اینا بودجشو داشتن نمیرفتن چنین معماری رو کنسول های آینده پیاده کنن ! انویدیا واقعاً حق داشته همچین حرفی زده . کنسول یه دستگاه خانوادگیه و خانواده میتونن ازش استفاده کنن از کینکتی که داره کاملاً مشخصه ، اما pc کلاً شخصیه این مرز بین pc و کسنوله

من که اصلا دوست ندارم وسط بازی کردن بابام بیاد بگه "امیرحسین, پاشو بسه بازی کردن, میخوام بشینم 20:30/فلان سریال نگا کنم"
البته میشه کنسولو به مانیتور وصل کرد, ولی خوب من با همون منطقی حرف میزنم که شما میگید "PC بده چون دوست ندارم رو ماینتور بازی کنم, ضفحش کوچیکه چشام اوف میشه":دی
احد حرف خوبی زد:

آقا فرض کنین ما PC گیمرا آدم فضایی هستیم! دست کمی هم نداریم ازشون البته:-??:دی

دوسته من 50% کنسول گیمرا تو اطاق شخصیشون یه led lcd چیزی دارند پس صحبت سریال اینا نکن لطفا,

الان همه دنیا میدونن لامبورگینی پورش یا بوگاتی ته ماشینه بالاترم میشه گفت نداریم پس با ایدئولوژی شما دیگه ملت نباید برن دنبال مزدا تویوتا فیات فلان بیسار؟ قیمتم که به گفته خودتون مهم نیست:d

نه عزیزه من هزاران چیزه دیگه وجود داره به نظر خودم مهمتر از همه full config بودن گیم رو کنسوله(کمترین قیمت بهترین شرایط) در ضمن نسل اینده فکر کنم هزینه های کنسول گیمر از پی سی گیمر خیلی بیشتره... پول 10 تا بازی بدیم انگار 2 تا high end جمع کردیم:d راحتی کار با کنسولم فراموش نشه

اگه بحث بالاترین کیفیتم باشه شما کنسولو به یه tv 32,42 اینچ وصل کنی رو کاناپه لم بدی جوی استیک بدست احتمالا نظرت عوض میشه, 50,60 اینچ بماند;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or