انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

این تیکه از حرفت مشکل داره,بحث هم سر همینه!
بخوای بهترین کیفیت رو داشته باشی باید بری سراغ PC,در مورد افت فریم هم عناوین کنسولی افت فریم بیشتری دارن و ضمن این که اکثرا روی 30 فریم قفل هستن!!!
خواهشا بحث قیمت و بازیها هم پیش نکشین که ربطی به اینجا نداره!!!

والا ما حوصله نداریم از 20 ساعتی که قرار بازی کنیم 15 ساعتش رو تو تنظیمات بازی باشیم که بخوایم افت فریم رو برطرف کنیم !! یا ببینیم کدوم کارت گرافیک بدرد کدوم بازی ها میخوره !!

تو کنسول ها خود سازنده ها نهایت توان و فریمی که بتونی بگیری رو میزارن نه اینکه همش تو تنظیمات بازی باشی !!

بهترین کیفیت هم فرقش دوتا تکسچر و دوتا جزییات هست و و زمین تا اسمون فاصله نیست !!

یجوری میگن انگاری مثلا Crysis 3 رو کنسول ها 16 بیتی بوده !! نه بابا نهایتش همون دوتا فرق کسچر بوده و فریم ریت بهتر !! ( که البته افت فریم کرایسیس رو کنسول ها تو هیچ بازی مولتی سابقه نداشته ! )

در کل حاضرم 2 میلیون بدم برای 10 سال تا بازی ها رو High اجرا کنم اونم بدون دردسر و دنگ و فنگ تا اینکه 2 سالی یه بار 5 میلیون پیاده شم که بازی فوق العاده خفن Crysis 5 ,6 ,7 رو بخوام رو ULTRA High بازی کنم و مسلما هرکی هم حساب دو دو تا چهارتا کنه میفهمه کدوم بدرد بخور تر هست .

والا ما حوصله نداریم از 20 ساعتی که قرار بازی کنیم 15 ساعتش رو تو تنظیمات بازی باشیم که بخوایم افت فریم رو برطرف کنیم !! یا ببینیم کدوم کارت گرافیک بدرد کدوم بازی ها میخوره !!

تو کنسول ها خود سازنده ها نهایت توان و فریمی که بتونی بگیری رو میزارن نه اینکه همش تو تنظیمات بازی باشی !!

بهترین کیفیت هم فرقش دوتا تکسچر و دوتا جزییات هست و و زمین تا اسمون فاصله نیست !!

یجوری میگن انگاری مثلا Crysis 3 رو کنسول ها 16 بیتی بوده !! نه بابا نهایتش همون دوتا فرق کسچر بوده و فریم ریت بهتر !! ( که البته افت فریم کرایسیس رو کنسول ها تو هیچ بازی مولتی سابقه نداشته ! )

در کل حاضرم 2 میلیون بدم برای 10 سال تا بازی ها رو High اجرا کنم اونم بدون دردسر و دنگ و فنگ تا اینکه 2 سالی یه بار 5 میلیون پیاده شم که بازی فوق العاده خفن Crysis 5 ,6 ,7 رو بخوام رو ULTRA High بازی کنم و مسلما هرکی هم حساب دو دو تا چهارتا کنه میفهمه کدوم بدرد بخور تر هست .

ما که با PC بازی می کنم نهایتا در حد یک یا دو دقیقه کارمونه تنظیمات گرافیکی انجام بدیم اونم واسه بعضی بازیها چون اکثرا با نهایت گرافیک فریم مناسب رو میدن,پس مشکل بی تجربگی شما یا مشکل دیگه ای ازتون هست که 15 ساعت دارین تنظمیات عوض می کنین!!!
در مورد کیفیت بهتر PC هم تو اکثر بازیها یکم فراتر از دو تا تکسچر هست و گاهی به زمین و آسمون میرسه!!!
همون جور که گفتم,چون جوابی ندارین سریع بحث رو میکشونین رو قیمت,این که یکی چقدر هزینه واسه گیم می کنه به کسی ربطی نداره,شما نمیخوای هزینه کنی برو با کنسول بازی کن منم میخوام هزینه کنم با PC بازی می کنم!!!

یه چیزایی هست که دو دو تا چهار تا نیست ! اگر حساب دو دو تا چهار تاست اصلا آدم بازی نکنه که خیلی به صرفه تره ! همه چی رو که با پول اندازه نمیگیرن... الان من 4 میلیون خرج کردم مطمئن هستم که این سیستم تا 6 سال دیگه حداقل رو medium بازی رو راحت اجرا میکنه ...
بعدشم لذتی که داخل بستن PC و ارتقا دادنش هست داخل هیچ کنسولی نیست...

بخوای بهترین کیفیت رو داشته باشی باید بری سراغ PC,در مورد افت فریم هم عناوین کنسولی افت فریم بیشتری دارن و ضمن این که اکثرا روی 30 فریم قفل هستن!!!

اتفاقا مهمترین و اصلی ترین لذت کنسول گیمینگ گرافیک تکنیکی تضمین شدست ... تمام بازیها رو کنسول فریم متعادل و مناسبی دارن ( 30 فریم ثابت استاندارد که بالای 90% بازیها راحت رعایت میکنن )

( افتضاح ترین هاشون هم 30 فریم میده که خیلی اوضاع خراب شه بیاد رو 25 20و سریع برگرده بالا )

و بازی غیر قابل بازی اصلا وجود خارجی نداره کنسول و تعریف نشده هست !!

بماند بازیهای حرفه ای رو کنسول ها ... همین TLOU با اون گرافیک ابر وحشتناکش فریم رو 30 ثابت همه جای بازی بدون کوچکترین افت فریمی یا پارگی تصویر هست !!

The Last Of Us Demo Performance Analysis

بازیهای 60 فریم هم بماند ....

ولی رو PC فریم ریتی که میگیری تو مرحله به مرحله بازی ها متغییره !!! یه مرحله رو باید تنظیمات متوسط بزاری یه مرحله رو ببری رو کم !

نصف زمان تو بازی
رو فقط داری با تنظیمات ور میری که بشه قابل بازی کرد گیم رو !! ( درایور و پچ و دردسر های قبل اجرا که کلا بماند .... !!! )

خیلی از بازیهام که خودتو بکشی و با گرون ترین سیستم های ممکن هم افت فریم توش هست ... مثال همین عنوان انحصاری Total war rome 2 !!!!

یا عنوان انحصاری ARMA 3 !!!

مولتی پلتفرم هایی مثل Metro last light هم بماند ... باگ ها و کرش هایی که میراث PC هستند هم بماند ....

جدیدا بازی های PC حتی تو Video Review های سایتها هم توش افت فریم شدید هست !!!

اتفاقا مهمترین و اصلی ترین لذت کنسول گیمینگ گرافیک تکنیکی تضمین شدست ... تمام بازیها رو کنسول فریم متعادل و مناسبی دارن ( 30 فریم ثابت استاندارد که بالای 90% بازیها راحت رعایت میکنن )

( افتضاح ترین هاشون هم 30 فریم میده که خیلی اوضاع خراب شه بیاد رو 25 20و سریع برگرده بالا )

و بازی غیر قابل بازی اصلا وجود خارجی نداره کنسول و تعریف نشده هست !!

بماند بازیهای حرفه ای رو کنسول ها ... همین TLOU با اون گرافیک ابر وحشتناکش فریم رو 30 ثابت همه جای بازی بدون کوچکترین افت فریمی یا پارگی تصویر هست !!

The Last Of Us Demo Performance Analysis

بازیهای 60 فریم هم بماند ....

ولی رو PC فریم ریتی که میگیری تو مرحله به مرحله بازی ها متغییره !!! یه مرحله رو باید تنظیمات متوسط بزاری یه مرحله رو ببری رو کم !

نصف زمان تو بازی
رو فقط داری با تنظیمات ور میری که بشه قابل بازی کرد گیم رو !! ( درایور و پچ و دردسر های قبل اجرا که کلا بماند .... !!! )

خیلی از بازیهام که خودتو بکشی و با گرون ترین سیستم های ممکن هم افت فریم توش هست ... مثال همین عنوان انحصاری Total war rome 2 !!!!

یا عنوان انحصاری ARMA 3 !!!

مولتی پلتفرم هایی مثل Metro last light هم بماند ... باگ ها و کرش هایی که میراث PC هستند هم بماند ....

جدیدا بازی های PC حتی تو Video Review های سایتها هم توش افت فریم شدید هست !!!

این دیگه از اون حرفها بود که باید تو هر مرحله تنظیمات رو تغییر بدی!!!
مطمئنم تا حالا یه بازی PC هم از نزدیک ندید که این رو میگی!!!:lol:
کلا Ignoreت کنم به نفع همست!!!!

اگر شرکت های بازی سازی همیشه در حال تعامل با کمپانی های AMD,Intel,Nvidia باشن، همیشه خروجی کار یه چیز خوبی از آب در میاد . بازی ها بر روی دستکتاپ ها بهینه میشن و کوچکترین کرش و باگی تو بازی ها دیده نمیشه . همیشه قبل از عرضه بازی های بزرگی که این قابلیت ها رو دارن مانند تام رایدر یا مترو ، کمپانی ها درایورهای جدیدی حتی اگر بتا هم باشن ارائه میدن و اگر هم خیلی سخاوتمند باشن یه بنچمارک تول نیز قبل از عرضه بازی روی وبسایت خودشون قرار میدن( کاری که کپکام به وفور تو این نسل انجام داد).
در کل نسل پیش من که تمامی کنسول ها رو داشتم به جز چند مورد ، افت فریم آنچنانی روی بازی ها ندیدم ( رد دد نسخه پلی 3 و کسلوینیا).
یکی بیاد اینجا به من ربط مورچه زرد، کرایتک،کرایسیس3،گیمینگ ریگ بنده،منظره های پایتخت،کوجیما،جوات یرلی،استاد و غیره رو به این تاپیک و پست های من در این ترد بگه!:-/

به نظر من حرف انویدیا میتونه درست باشه مثلا باتوجه به قدرت بالاتر بعضی از cpu ها و gpu ها مثل جی پی یوی Titan که قدرتش در کل بهتر (به نظرم در کل حدودا دوبرابر بهتره) از قدرت جی پی یوی ps4 هست برای مثال

اما قیمت یک pc با قدرت بیشتر از ps4 بیتشر از آن کنسول هست به مراتب (حتی با قدرتی در حد ps4 هم باز قیمت آن pc بیشتره)

بحث بهینگی گرافیکی بازی هم هست به نظرم که مهم هست تقریبا

اگر شرکت های بازی سازی همیشه در حال تعامل با کمپانی های AMD,Intel,Nvidia باشن، همیشه خروجی کار یه چیز خوبی از آب در میاد . بازی ها بر روی دستکتاپ ها بهینه میشن و کوچکترین کرش و باگی تو بازی ها دیده نمیشه . همیشه قبل از عرضه بازی های بزرگی که این قابلیت ها رو دارن مانند تام رایدر یا مترو ، کمپانی ها درایورهای جدیدی حتی اگر بتا هم باشن ارائه میدن و اگر هم خیلی سخاوتمند باشن یه بنچمارک تول نیز قبل از عرضه بازی روی وبسایت خودشون قرار میدن( کاری که کپکام به وفور تو این نسل انجام داد).
در کل نسل پیش من که تمامی کنسول ها رو داشتم به جز چند مورد ، افت فریم آنچنانی روی بازی ها ندیدم ( رد دد نسخه پلی 3 و کسلوینیا).
یکی بیاد اینجا به من ربط مورچه زرد، کرایتک،کرایسیس3،گیمینگ ریگ بنده،منظره های پایتخت،کوجیما،جوات یرلی،استاد و غیره رو به این تاپیک و پست های من در این ترد بگه!:-/

عجیب هست که با FC3 که عملا در 25 26 فریم اجرا میشد و خیل عظیم بازی های از این دست رو به رو نشدید. اون دو تا بازی هم که گفتید انحصاری کنسول هستن یا مدتی بودن (Castlevania دیگه نیست) و مثالتون بی معنی هست. اگر بازی های مولتی رو روی PC بازی کردید که اصن نیازی به بحث نیست.
برای PC Gamer ها همیشه مسئله این نیست که به 30 فریم میرسه یا نه. مسئله 30 و 60 فریم بودن هست.

امیر جان هر چند بعضی موقع ها نظرمون با هم فرق میکنه . ولی در کل باهات موافقم .
ربط اون گیم ریگ و تیکه اندازی اون دوستمون هم کاملا مشخصه ... باهات شرط میبندم حتی پستت رو کامل نخوندن و صرفا با دیدن اسمت شمشیر برداشته و جهاد وار بسمت شتافتند. تا ضمن نابودی و خوار کردن طرف ، به خود برجستگی برسند ( داستان همینه)
درکشون کن رفیق...

خوب راست میگی تنظیمات گرافیکی درون بازی و کاربردشون در بازی فهمش سنگینه !

اصلا میدونی عکس زیر چیه و تابحال همچین چیزی دیدی ؟!

aaavvcdaaaaa.jpg

خوب راست میگی تنظیمات گرافیکی درون بازی و کاربردشون در بازی فهمش سنگینه !

اصلا میدونی عکس زیر چیه و تابحال همچین چیزی دیدی ؟!

aaavvcdaaaaa.jpg

vavi جان فقط این یه عکس رو داری؟ لاقل یه عکس از Crysis 3 ـی چیزی بذار نه اینکه اگه رو کنسول بیاد می گی گرافیکش مال 10 سال پیشه. نوشتن بدون فاصله علامت سوال و نقطه و علامت تعجب برای تابلو نشدن هم فقط اراده می خواد:دی
یه تک دمو تو یه محوطه کوچیک بدون هوش مصنوعی و هیچی! اصلا معلوم نیست چی به چیه هیج کسم تو صحنه نیست جز این عبدا... (اژدهائه:دی) ما هم که چیز خاصی نمی بینیم.

یه تک دمو تو یه محوطه کوچیک بدون هوش مصنوعی و هیچی! اصلا معلوم نیست چی به چیه هیج کسم تو صحنه نیست جز این عبدا... (اژدهائه
:biggrin1:
) ما هم که چیز خاصی نمی بینیم.
فک کنم تسلیشن باعث شده عبدا... خاردار بشه:d

دوستان واقع بین باشید و به جای کل کل کردن سعی کنید یاری رسان یکدیگر باشید، حرف انویدیا فقط و فقط در خصوص پردازش گرافیکی بوده همین . من خودم هم با PC و هم با کنسول بازی میکنم ودر نظر میگیرم که کدوم بازی رو با کدوم پلتفرم انجام بدم به صرفه تره و لذت بیشتری داره و هر کس هم که تجربه هر دو پلتفرم رو داشته باشه میدونه من چی میگم و همچنین در نظر داشته باشید داشتن یه کارت گرافیک پر قدرت به تنهایی نمیتونه کارا باشه و مستلزم داشتن CPU و همین طور ram، با توان بالا هستش. باز هم تصمیم نهایی با خود افراد با سلایق و نظرات مختلف هستش( صلاح خویش را خسروان دانند ). چرا باید فکر و ذوق هنری خودتون رو بزارید در راهی که مثلا از چه کلماتی استفاده کنم که مثلا فلانی رو کوچیک کنم که حرفی ازش در نیاد هان ؟؟ چرا وقت و انرژی خودمون رو در راه کمک به دوستان صرف نکنیم !!؟؟

این دیگه از اون حرفها بود که باید تو هر مرحله تنظیمات رو تغییر بدی!!!
مطمئنم تا حالا یه بازی PC هم از نزدیک ندید که این رو میگی!!!:lol:
کلا Ignoreت کنم به نفع همست!!!!

چند تا بازی بهت معرفی کنم که تو مراحل مختلف فریم ریت ها زمین تا آسمون فرق داره ؟!

کافیه تو یه مرحله برای مثال بارون بیاد ! 50% فریم ریت نابود شد رفت .... !!

یه مرحله برف بیاد بشینه زمین ! فریم ریت دوباره از بین رفت ...

یه مرحله شلوغ باشه ، دشمنا زیاد باشن ، NPC ها زیاد باشن ، انفجار ها زیاد باشه .... دوباره فریم از بین میره ...

ولی تو بازیهای کنسولی همچین چیزی نداریم .... یه فریم ثابت تو کل بازی ، بی دردسر ...

شما هم حرفی نداری ، زشته توهین میکنی چپ و راست ...

یکی از خنده دار ترین جُک های قرن می تونه این باشه که یک PC فن به یک نفر بگه "
مطمئنم تا حالا یه بازی PC هم از نزدیک ندیدی"

در کل شاید شما تنهای بتونید جاده تهران شمال رو اتوبان کنید ولی نمی تونید با یک PC فن به این نتیجه برسین که کنسول هم یک سری برتری های داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or