انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

والا ما حوصله نداریم از 20 ساعتی که قرار بازی کنیم 15 ساعتش رو تو تنظیمات بازی باشیم که بخوایم افت فریم رو برطرف کنیم !! یا ببینیم کدوم کارت گرافیک بدرد کدوم بازی ها میخوره !! تو کنسول ها خود سازنده ها نهایت توان و فریمی که بتونی بگیری رو میزارن نه اینکه همش تو تنظیمات بازی باشی !! بهترین کیفیت هم فرقش دوتا تکسچر و دوتا جزییات هست و و زمین تا اسمون فاصله نیست !! یجوری میگن انگاری مثلا Crysis 3 رو کنسول ها 16 بیتی بوده !! نه بابا نهایتش همون دوتا فرق کسچر بوده و فریم ریت بهتر !! ( که البته افت فریم کرایسیس رو کنسول ها تو هیچ بازی مولتی سابقه نداشته ! ) در کل حاضرم 2 میلیون بدم برای 10 سال تا بازی ها رو High اجرا کنم اونم بدون دردسر و دنگ و فنگ تا اینکه 2 سالی یه بار 5 میلیون پیاده شم که بازی فوق العاده خفن Crysis 5 ,6 ,7 رو بخوام رو ULTRA High بازی کنم و مسلما هرکی هم حساب دو دو تا چهارتا کنه میفهمه کدوم بدرد بخور تر هست .
15 ساعت؟! لول :دی اولا الان خود انویدیا یه برنامه داده با توجه به کل سیستمت بهترین تنظیماتی رو که سیستم میتونه از بازی ارائه برای شما تنظیم میکنه پس عملا دیگه نیازی به تنظیمات نداری دوما که توی کنسول هر چی باشه توان یه پی سی حتی نسل پیش خیلی خیلی بیشتر از 1 کنسول محسوب میشه , شما خودت بزار بغل هم اصن مقایسه کن ... یه GTX 9800رو با Xbox مقایسه کنه توی خیلی از بازیا فرقش زمین تا آسمونِ ... مثلا بایوشاک بی کران تفاوت کنسول و پی سی مثه فرق فیلم MKV میمونه با فیلم بلوری ... اصلن قابل قیاس نیستن!این مقایسه ی آخرتون ام نمیدونم اغراق کردیم یا جدی گفتین ولی عمر PC 2 سال نیست اون عمر کنسولِ که نهایتا 2 تا 4 سالِ بعدش با هنرنمایی سازنده ها به زور میکشوننش و گرنه 4 سال آخر همین نسل گپرافیک کدوم بازیُ میتونی با PC مقایسه کنی... همون آخرین ما که میشه گفت نهایت گرافیک کنسولیه اصلن به پای یه پی سی متوسط رو به بال نمیرسه , دیگه High End که بماند!!

تو رو خدا ببین به چه روزی افتادیم که کی هم حرف از جک قرن میزنه!!!!:lol:
کسانی که هیچی از بازیهای PC و تنظیمات گرافیکی و ویژگیهای اون نمیدونن سکوت کنن شاید یکم آبروی باقی موندشون تو فروم حفظ بشه!!!!

چند تا بازی بهت معرفی کنم که تو مراحل مختلف فریم ریت ها زمین تا آسمون فرق داره ؟!کافیه تو یه مرحله برای مثال بارون بیاد ! 50% فریم ریت نابود شد رفت .... !!یه مرحله برف بیاد بشینه زمین ! فریم ریت دوباره از بین رفت ...یه مرحله شلوغ باشه ، دشمنا زیاد باشن ، NPC ها زیاد باشن ، انفجار ها زیاد باشه .... دوباره فریم از بین میره ...ولی تو بازیهای کنسولی همچین چیزی نداریم .... یه فریم ثابت تو کل بازی ، بی دردسر ...شما هم حرفی نداری ، زشته توهین میکنی چپ و راست ...
بیخیا باو :دی تو پی سی همچین چیزایی بخدا ما ندیدم که یه عمر PC بازیم ... مگه اینکه سازنده یه پورت وحشتناک بزنه مثه GTA IV که اونم یه پچ میدن راحت درست میشه ... در ضمن این نسل تفاوت X360 و PS3 و pC زمین تا آسمون بود ... سازنده هر کدوم رو لید پلتفرم قرار میداد یکی از این 3 تا لنگ میزد ولی پی سی دیگه خیلی باید نفتی باشه که با افزایش NPC سیستم نکشه اون اشتباه کساییِ که بازی رو میسازن به خود سیستم کاری نداره اصلا... این اشکالاتی ام که میگی بیشتر شبیه اساسین 3 بود که روی کنسول ام فاجعه بود به PC کاری نداشت ولی این نسل میبینی که حتی میان pC رو لید پلتفرم قرار میدن و حتی عملا خود سازنده میاد میگه که بازی ما همیشه روی PC بهترین کیفیت رو خواهد داشت مثه بتلفیلد)در ضمن توی کنسول کیفیت فدای فریم میشه ... بعد یه مدتی هم چشم عاد میکنه اصلا تشخیص نمیده که چقد گرافیک ممکنه بد باشه بعدش اگه با PC یه بازی مولتی پلتفرم رو با تنظیمات High بازی کنی تفاوتشون به چشم میاد!

"حرف انویدیا کاملا درست است, ولی‌ چون قدرت PC نسبت به قیمت و Hardware و اینجور چیزا هست پس قدرت کنسول بیشتر هست و انویدیا و PC مرده حساب میشن"

یه Legit stuff دیگه از طرف دوستان.:)
اون Frame drop pc بیشتر از کنسول هست هم خوب بود :دی
جدیدا دارن از منطق به عنوان استتار استفاده می‌کنن,Well played :دی

چقدر بد بخت شدیم که میگن تو PC افت فریم زیاده...
البته راست میگن, نه که Castlevania تو 120 فریم اجرا میشد 1 فریم هم بالا پایین نمیشد!
ویرایش:
همیچین موردی هم که اصلا گزارش نشده, اصلا.

آخرین ویرایش:
این همه حرص و جوش نمیدونم واسه چیه ؟ خب دوست عزیزی که PC داری و گرافیکش هم شاخه ، برو راحت بشین بازیتو کن. در ضمن اینم بدون که هیچ کنسول بازی وقتی میره کنسول بخره فکر نمیکنه که خودش فقط بچه زرنگه که رفته با 400 دلار یه کنسول گرفته که گرافیکش میتونه خروجی بهتری نسبت به سیستمی که کارت گرافیکش 1000 دلاره بده.
اما حقیقت اینه که کنسول TLOU داره با متای 95 و GTA V با متای 97 که PC بازها فعلاً باید صبر کنن ببینن کی فروش کنسول میوفته که بازی واسه PC عرضه بشه. اون گرافیک های 1000 دلاری و سیستم های 4-5 میلیونی هم بیشتر بدرد همون بازی با متای 76 میخوره که تموم کردنش واسه آدم عذاب آوره.
این حرف nVidia هم معلومه از سوختگی بیش از حد بوده چون تو این نسل کنسول ها هیچ حرفی واسه گفتن نداشته و سرش بی کلاه مونده ، حالا باید بدو ـه دنبال دو تا افکت گرافیکی بیشتر تو بعضی از بازیها مثل WD که بتونه فروش سخت افزاری داشته باشه.

چند تا بازی بهت معرفی کنم که تو مراحل مختلف فریم ریت ها زمین تا آسمون فرق داره ؟!

کافیه تو یه مرحله برای مثال بارون بیاد ! 50% فریم ریت نابود شد رفت .... !!

یه مرحله برف بیاد بشینه زمین ! فریم ریت دوباره از بین رفت ...

یه مرحله شلوغ باشه ، دشمنا زیاد باشن ، NPC ها زیاد باشن ، انفجار ها زیاد باشه .... دوباره فریم از بین میره ...

ولی تو بازیهای کنسولی همچین چیزی نداریم .... یه فریم ثابت تو کل بازی ، بی دردسر ...

شما هم حرفی نداری ، زشته توهین میکنی چپ و راست ...
بچه ها نکنه این PC که ما داریم فوتوشاپه؟

این همه حرص و جوش نمیدونم واسه چیه ؟ خب دوست عزیزی که PC داری و گرافیکش هم شاخه ، برو راحت بشین بازیتو کن. در ضمن اینم بدون که هیچ کنسول بازی وقتی میره کنسول بخره فکر نمیکنه که خودش فقط بچه زرنگه که رفته با 400 دلار یه کنسول گرفته که گرافیکش میتونه خروجی بهتری نسبت به سیستمی که کارت گرافیکش 1000 دلاره بده.
اما حقیقت اینه که کنسول TLOU داره با متای 95 و GTA V با متای 97 که PC بازها فعلاً باید صبر کنن ببینن کی فروش کنسول میوفته که بازی واسه PC عرضه بشه. اون گرافیک های 1000 دلاری و سیستم های 4-5 میلیونی هم بیشتر بدرد همون بازی با متای 76 میخوره که تموم کردنش واسه آدم عذاب آوره.
این حرف nVidia هم معلومه از سوختگی بیش از حد بوده چون تو این نسل کنسول ها هیچ حرفی واسه گفتن نداشته و سرش بی کلاه مونده ، حالا باید بدو ـه دنبال دو تا افکت گرافیکی بیشتر تو بعضی از بازیها مثل WD که بتونه فروش سخت افزاری داشته باشه.
ما داشتیم راحت بازیمونو میکردیم که هم قطاری هاتون بحثو شروع کردن, پس باز مظلوم نمایی نکنید;)

ما داشتیم راحت بازیمونو میکردیم که هم قطاری هاتون بحثو شروع کردن, پس باز مظلوم نمایی نکنید;)
این لحنی که من نوشتم مظلوم نمایانه نبود ، خیلی هم جدی بود ، شما نمیتونید با بعضی از مسائل کنار بیاید. من خودم امسال PC جمع کردم 2 میلیون و 400 ولی تنها فایده ای که داره اینه که داره خاک میخوره فقط و فقط. حالا ممکنه واقعاً بعضیا استفاده کنن و لذت ببرن ولی چیزی که من نمیتونم درکش کنم و باهاش کنار بیام تلاش شما برای اثبات چیزیه که کسی توش شکی نداره ، اینکه PC قدرت بیشتری میتونه داشته باشه ولی به هیچ وجه تو امر گیم پلی و چیزای دیگه 1% هم از کنسول جلو نیست چراکه اگه بود همین nVidia بجای بحث گرافیک به اون میپرداخت.
کلاً تو این چند ساله چیزی که متوجه شدم اینه که اگه با فن های کنسول رقیب بحث کنم امکان داره به نتیجه برسم ولی درصد به نتیجه رسیدن بحث با فن های PC زیر صفره چرا که برای شما فقط PC ـه و دیگر هیچ.موفق باشی
شما احتمالا بخاطر متا بازی میکنین؟ یا ارزش یک پلتفورم رو با متای بازیاش میسنجین؟

اوکی قابل توجه شما:

World of Warcraft 2004: 93/100
World of Warcraft 2007 The Burning Crusade: 91/100
World of Warcraft 2008 Wrath of lich king: 91/100
World of Warcraft 2010 Cataclysm: 90/100
Dota2 2013: 90/100
Team Fortress 2 2007: 92/100

والا هنوزم بود فکر کنم بس باشه دیگه

البته این GTA ـی هم که شما میگید PC بازا مجبورن منتظرش بمونن!
من و بیشتر PC Gamer ـای دیگه که سنگ GTA رو به سینه میزنیم بخاطر Modding ـشه! چیزی که در انحصار PC هست
yahoo_6.gif

6 تا بازی ردیف کردی که 5 تاشون تو سبکی هستن که من دوست ندارم و آخریشون هم روی PS3 بازی کردم و انحصار PC نیست. هروقت از هر سبکی عنوانی داشتید که نزدیک به بازیهایی بود که مثال زدم و خیلی های دیگه که مثال نزدم اونوقت حساب ـه چون تا جایی که یادم میاد حتی تو سیک ریسینگ هم عنوانی ندارید که حتی نزدیک به GT و Forza باشه :)
یا ارزش یک پلتفورم رو با متای بازیاش میسنجین؟
نه با متای بازیاش نمیسنجن ، متا یه چیز الکیه واسه اینکه دور همی بگیم و بخندیم :دی
ارزش یک پلتفرم رو با اینکه کدوم میتونه جزئیات بیشتری تو Crysis به نمایش درمیاره میسنجن و بهترین شوتر و داستان و گیم پلی و بازی هم همین Crysis ـه که در حقش نامردی شده که الان متاش 76 ـه. فقط سوالی که باقی میمونه اینه که الان بحث قدرت گرافیکی بود ، نمیدونم این بازیهایی که شما لیست کردی هم گرافیک های آنچنانی دارن که بریم رو در و دیوار زوم کنیم و کف و خون قاطی کنیم؟:-/

آخرین ویرایش:
شما احتمالا بخاطر متا بازی میکنین؟ یا ارزش یک پلتفورم رو با متای بازیاش میسنجین؟

اوکی قابل توجه شما:

World of Warcraft 2004: 93/100
World of Warcraft 2007 The Burning Crusade: 91/100
World of Warcraft 2008 Wrath of lich king: 91/100
World of Warcraft 2010 Cataclysm: 90/100
Dota2 2013: 90/100
Team Fortress 2 2007: 92/100

والا هنوزم بود فکر کنم بس باشه دیگه

البته این GTA ـی هم که شما میگید PC بازا مجبورن منتظرش بمونن!
من و بیشتر PC Gamer ـای دیگه که سنگ GTA رو به سینه میزنیم بخاطر Modding ـشه! چیزی که در انحصار PC هست :bighug:

- - -ویرایش - - -

6 تا بازی ردیف کردی که 5 تاشون تو سبکی هستن که من دوست ندارم و آخریشون هم روی PS3 بازی کردم و انحصار PC نیست. هروقت از هر سبکی عنوانی داشتید که نزدیک به بازیهایی بود که مثال زدم و خیلی های دیگه که مثال نزدم اونوقت حساب ـه چون تا جایی که یادم میاد حتی تو سیک ریسینگ هم عنوانی ندارید که حتی نزدیک به GT و Forza باشه :)
PC بیشتر بازی های انحصاریش توی همین سبکه! دلیل بر ضعیف بودنش نیست که! حالا شما دوست نداری به کسی ربطی پیدا نمیکنه!
ولی اگه شما هم میتونی توی همین سبک همینقدر بازی انحصاری واسه کنسول بیار با این متا !!!

این لحنی که من نوشتم مظلوم نمایانه نبود ، خیلی هم جدی بود ، شما نمیتونید با بعضی از مسائل کنار بیاید. من خودم امسال PC جمع کردم 2 میلیون و 400 ولی تنها فایده ای که داره اینه که داره خاک میخوره فقط و فقط. اینکه شما استفاده نمیکنید به خودتون ربط داره;) من و خیلی های دیگه هر روز استفاده می کنیم.
حالا ممکنه واقعاً بعضیا استفاده کنن و لذت ببرن ولی چیزی که من نمیتونم درکش کنم و باهاش کنار بیام تلاش شما برای اثبات چیزیه که کسی توش شکی نداره ، اینکه PC قدرت بیشتری میتونه داشته باشه ولی به هیچ وجه تو امر گیم پلی و چیزای دیگه 1% هم از کنسول جلو نیست چراکه اگه بود همین nVidia بجای بحث گرافیک به اون میپرداخت. Nvidia سازنده چیپ های گرافیکی ه, بیاد در مورد ه گیم پلی حرف بزنه؟:-/اینم باز نظر شخصی شماس, من و خیلی های دیگه بشخصه موس و کیبورد رو تو 90 درصد بازی ها به دسته ترجیه میدیم.
کلاً تو این چند ساله چیزی که متوجه شدم اینه که اگه با فن های کنسول رقیب بحث کنم امکان داره به نتیجه برسم ولی درصد به نتیجه رسیدن بحث با فن های PC زیر صفره چرا که برای شما فقط PC ـه و دیگر هیچ.موفق باشی همچنین.
من که اصلا دوست ندارم وسط بازی کردن بابام بیاد بگه "امیرحسین, پاشو بسه بازی کردن, میخوام بشینم 20:30/فلان سریال نگا کنم"
البته میشه کنسولو به مانیتور وصل کرد, ولی خوب من با همون منطقی حرف میزنم که شما میگید "PC بده چون دوست ندارم رو ماینتور بازی کنم, ضفحش کوچیکه چشام اوف میشه":دی
احد حرف خوبی زد:
اینکه بازی‌های استراتژی واسه PC ساخته میشن، در اصل قدرت سخت‌افزاری PC زو ثابت میکنه که اونم برتری موضعی PC محسوب میشه. ثمره چنین برتری میشن بازی‌هایی که لیست کردم. حالا شما فرض کن ضریب امنیتی PC هم پایینه و در نتیجه پشتیبانی در اون حدی که باشه نیست.
TLoU هم بازی نیست که آنچنان برای PC Gamerها اهمیت داشته باشه ... چون PC Gamer جماعت کلا تو یه فاز دیگن و بیشتر با بازی‌های MMO، Strategy و FPS حال میکنن. هر پلتفرم واسه خودش یکسری برتری‌هایی داره که قابل چشم‌پوشی نیست. اگر مثلا کنسول بازی‌هایی نظیر TLoU رو داره، PC هم Starcraft رو داره.
آقا فرض کنین ما PC گیمرا آدم فضایی هستیم! دست کمی هم نداریم ازشون البته:-??:دی

نه با متای بازیاش نمیسنجن ، متا یه چیز الکیه واسه اینکه دور همی بگیم و بخندیم :دی
ارزش یک پلتفرم رو با اینکه کدوم میتونه جزئیات بیشتری تو Crysis به نمایش درمیاره میسنجن و بهترین شوتر و داستان و گیم پلی و بازی هم همین Crysis ـه که در حقش نامردی شده که الان متاش 76 ـه. فقط سوالی که باقی میمونه اینه که الان بحث قدرت گرافیکی بود ، نمیدونم این بازیهایی که شما لیست کردی هم گرافیک های آنچنانی دارن که بریم رو در و دیوار زوم کنیم و کف و خون قاطی کنیم؟:-/
الان مگه کسی گفت گرافیک خارقالعاده ای داره؟
اینو قبول دارم که کنسول بازی های انحصاری بیشتر و البته بهتری نسبت به PC داره ولی شما یک جوری دارین در مورد PC حرف میزنین که انگار PC یک دونه بازی انحصاری ارزشنمند نداره و فقط ملت واسه گرافیک بیشتر رفتن طرفش :|

شما الان داری با دید خودت به قضیه نگاه میکنی! میگی من از استراتژیک خوشم نمیاد پس برو یک بازی تو سبک Racing یا Shooter ـه انحصاری واسم بیار!
خوب منم از کنترلر متنفرم و عشقم کیبورد و موسه و حتی وقتی با دوستام دارم با کنترلر فیفا بازی میکنم عذاب میکشم و اصلا نصف کیبورد بهم نمیچسبه پس باید بیام بگم کنسول بدرد نمیخوره؟؟

تا بازی ردیف کردی که 5 تاشون تو سبکی هستن که من دوست ندارم و آخریشون هم روی PS3 بازی کردم و انحصار PC نیست. هروقت از هر سبکی عنوانی داشتید که نزدیک به بازیهایی بود که مثال زدم و خیلی های دیگه که مثال نزدم اونوقت حساب ـه چون تا جایی که یادم میاد حتی تو سیک ریسینگ هم عنوانی ندارید که حتی نزدیک به GT و Forza باشه :)

میخوام بدونم اون بازی هایی که شما مثال بزنی چقدر میتونه سرگرم کننده باشه؟یک ماه ؟ دو ماه؟ با ریسینگ چه مدتی میتونید سرگرم بشید؟
ولی با یه نسخه وارکرافت سه چهار سال بازی داری تا نسخه بعدی بیاد و یه مدت بگذره.همینطور دیگر انحصاری های PC.فقط من نمیدونم چرا هر وقت بحث PC میشه همه میگن کرایسیس 3 که حتی انحصاری هم نیست؟و کرایسیس 1 رو که مدتی انحصاری PCبود و متای 91 داشت رو مثال نمیزنن؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or