انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

چون مایکرو و سونی دیگه توی نسل جدید Nvidia رو توی کنسول هاشون سهیم نکردن داره کم لطفی میکنه ، البته حرف های بیراهی هم نمیزنه چون از کنسول های 400$ , 500$ نیابد انتظار گرافیکی که روی PC $2000 , $3000 اجرا میشه رو داشت ، البته بعضی از عنواین انحصاری روی کنسول ها واقعا گرافیک خیره کننده ای دارن که حتی میشه گفت از PC بهتره !
Nvidia جان یکم صبر داشته باش جوجه رو آخر پاییز میشمُرن بزار کنسول های نسل بعد یه چند سالی از عرضه اشون بگذره بعد این حرف ها رو بزن دیدی یدفعه خورد تو پوزت ! ;)

دوستان توجه نمیکنن سالی که PS3 عرضه شد ، سال 2006 بود ، اون موقع یک گرافیک GTX 7800 بهینه شده روش بود ! همون کارت اون موقع هم قیمتش بالا بود هم جزو کارت های High End بود . یک چیزی در حد GTX780 الان .
اون موقع بود که سونی روی کنسولش ضرر میکرد ! نه الان که خودشون هم دارن میگن همین الانشم روی هر کنسول نسل بعدی ، همین اول کاری سود میکنن !

در نتیجه حرف انویدیا رو از روی قرض ورزی نبینید . داره حرف راست میزنه بنده خدا !

اینکه بوی سوزش انویدیا داره به مشام میرسه غیر قابل انکاره اما کنسولای نسل بعدم حداقل تا اینجای کار و با استناد به تریلرای بازیاشون اون چیزی که باید باشن نیستن یعنی امکان اینکه نسل بعدم به اندازه ی این نسل طولانی بشه خیلی کمه

مثلا PC یدونه World of Warcraft داره که حسرتش تو دل میلیون‌ها دارنده کنسول هست ... یا مثلا خیل عظیمی از بازی‌های استراتژی ... Starcraft، Company of heroes، Warcraft، Dota، Age of Empire و ... PC تو برخی از زمینه‌ها موفق‌تر هست و یا بهتره بگم سبک استراتژی بیشتر توی PC معنی داره.
حتی خیلی از بازی‌های نسل فعلی هم روی PC تجربه بهتری دارن(BF) پس اگر انویدیا قراره ترول بشه دیگه پای PC Gaming به وسط کشیده نکشین ...

اینکه معلومه گرافیک PC بهتره! PC محدودیت نداره که کنسول بخواد گرافیک بالاتر ازش داشته باشه. اصلا کی دقیقا گرافیک کنسول از PC بالاتر بوده؟ انویدیا خودش تنهایی به این نتیجه رسیده یا سال ها تحقیق کرده! ماشالا به این کشف عظیم!

اما در مورد تاپیک:
یه کم این فضا رو عوض کنید. اول یکی میاد که کنسول گیمره و فن یه کنسول خاص یه حرف از کنسول دیگه بزنه میاید می گید طرف ترول می کنه! در صورتی که اصلا اینطور نیست اونایی که می دونن می فهمن چی می گم. توضیح نخواید چون خودتون باید کنسولی شید!;)
نفر دوم دوست همیشه حاضر در صحنه مون میاد می گه اونی که پول هنگفت (چند هزار دلار! خدا بده برکت! البته تو کشور فقیر امریکا که PC ندارن نیست که اینهمه GTA V رو کنسول فروخته...) پای PC می ده گیمره و کلا همه مردم دنیا هم می رن یه PC می خرن و...
نفر سوم می گه کنسول کپی خور نشه کسی سمتش نمی ره (والا منی که این نسل امثال دارکنس، آلن ویک، Tlou و کلی انحصاری ناب دیگه رو دیدم کپی خور هم نشه برام مهم نیست)
طبق معمول هم از دقیقه یک می گن به PC Gaming توهین شد تا یه نفر واقعا بیاد چنین حرفیم بزنه.

انودیا توی PS3 واقعا ترکوند و بازی های انحصاری PS3 هست واقعا یه سر گردن از نظر گرافیک بالاتر از 360 بود وقتی میاد همچین حرفی میزنه شما هایی که کنسول باز هستید باید سر تعظیم فرود بیارید جلوی انویدیا و به حرفش گوش کنید که PC مادر پلتفرم هاست من هم کاملا موافقم شخصا حاضر پول بیشتری خرج گرافیک بازی کنم چون میخوام بهترین و داشته باشم انودیا همیشه از نظر من یه سر گردن بالاتر از AMD هست اصلا دوز کلاس این کمپانی واقعا بالاست ولی خوب ما چون زیاد سررشته از بازار و سیاست بازار یابی ندایم دیدمون تا نوک بینی هست

نویدیا هم داره قطعات خودشو تعریف میکنه سونی هم کارش تخریب xone است

- - -ویرایش - - -

نویدیا هم داره قطعات خودشو تعریف میکنه سونی هم کارش تخریب xone است

سونی که بدترین و نامردترینه:( :دی
انویدیا (ته مرام تو دنیای تجارت) هم هی داره از طریق کنسول ها تعریف قطعات خودش (کنسول؟) رو می کنه:دی :

NVIDIA: "No Longer Possible" for Consoles to Better PC Graphics

====
راستی نمی دونم کی اولین بار تو این فروم آموخت! که انویدیا GPU کنسول سونی رو ساخته ولی دستش درد نکنه یه دلیلی تراشید که یه عده بگن سونی همیشه وامدار انویدیاست!
GPU ـی که ازش AA کمتر نسبت به کنسول رقیب و رزولوشن پایین تر در میومد (تو بازی های مولتی پلتفرم) چی بود مثلا؟ درسته Cell هم مشکل بود این وسط ولی همه می دونن GPU نسبت به 360 ضعیف تر بود.

فكر ميكنم جواب اين حرف انويديا رو AMD بعدا با رشد سهامش ميده به نظرم احمقانست كه آدم بخواد فن كارت گرافيك باشه ولي واقعا اين اراجيف انويديا جديدا رو مخ داره ميره. PC گيمينگ سر جاي خودش هيچي جاي PC رو نميگيره اين حرف منو PC گيمراي عزيز به خودشون نگيرن ولي حرف انويديا مزخرف به تمام معناست

چرا یه طرف میریی پیشه قاضی بازی های مولتی ربطی به جی پی یو نداشت ربط به برنامه نویسی ps3 بود انحصاری های که واسه سونی هست ایا گرافیکش پایین تر از 360 هست ؟ فقط قسمت مولتی بود که این کنسول نتونست خوب عمل کنه اونم به خاطر لانچ بازی بود که 360 راحتر از ps3 بود همین وگرنه ps3 از لحاظ قدرت بالاتر بود البته من چون بازی های انحصاری شو دیدم میگم که واقعا یه سر گردن بالاتر از 360 بود به نظرم انودیا خوب عمل کرد واسه ساخت جی پی یو ps3 خوب دید زیاد سود نمیده زد بیرون چسبید به پی سی و اون کنسول شلش که واسه ما پی سی گیمرها یه جورایی فن حساب میشه دیگه چون گرافیک پی سی هست پی سی بدون گرافیک که نمیشه این دو بهم ربط داره

دوستان یجور میگن مدیونین انحصاری های PS3 رو به انویدیا که کسی ندونه فکر میکنه یه چیپ سر هر PS3 خیرات داده انویدیا خوب سودشو بدست اورد مجانی که کار نکرد
AMDهم میتونست برا PS3همین کارو انجام بده منتهی یحتمل صرف اقتصادی نداشته اون زمان

برای شروع فعلا:
PS4[-(

NVIDIA :praying:

پامم ببوسی دیگه فایده نداره .

ما با همون 400 دلار پوز هرچی PCه به خاک مالیدیم با فروش نجومی .

آخرین ویرایش:
انودیا توی PS3 واقعا ترکوند و بازی های انحصاری PS3 هست واقعا یه سر گردن از نظر گرافیک بالاتر از 360 بود وقتی میاد همچین حرفی میزنه شما هایی که کنسول باز هستید باید سر تعظیم فرود بیارید جلوی انویدیا و به حرفش گوش کنید که PC مادر پلتفرم هاست من هم کاملا موافقم شخصا حاضر پول بیشتری خرج گرافیک بازی کنم چون میخوام بهترین و داشته باشم انودیا همیشه از نظر من یه سر گردن بالاتر از AMD هست اصلا دوز کلاس این کمپانی واقعا بالاست ولی خوب ما چون زیاد سررشته از بازار و سیاست بازار یابی ندایم دیدمون تا نوک بینی هست
پر واضحه که کارتهای گرافیکی nvidia به ati میچربن...ولی رو کنسولهای ps3 و 360 کارت گرافیک 360 خیلی بهتر بود..و معماری به روزی داشت بر خلاف کارت گرافیک ps3 ..
در واقع برای کنسول زیر 500 دلار کارت گرافیک ati مناسبتره ...
اون چیزی که گرافیک ps3 رو تو انحصاری ها بهتر میکرد چیپ سل بود که می تونست تکنیکهای زیادی مثل فیزیک و گرافیک رو انجام بده ..هیچ کس هم نمی یومد واسه چیپ سل برنامه بنویسه چون هم سخت بود و هم ناتعارف ...اگر هم مینوشتند به صورت محدود ...تنها استادیوها داخلی سونی بودن که از سل حسابی کار میکشیدند
تو حالت استاندارد "مالتی پلتفرم" که باید پردازش گرافیک رو کارت گرافیک بندازن ps3 کم میاره نسبت به 360...حتی خود استادیوهای مالتی پلتفورم هم از قدرت چیپ سل استفاده میکنند و لی نه به اندازه استادیوهای داخلی سونی...
مثلا خدای جنگ 3 که aa خارق العاده بود ولی نه بخاطر کارت گرافکیش بلکه spu "spe"چیپ سل داشت تکنیک MLAA رو پردازش میکرد:

http://www.psuni.com/god-of-war-iii-utilizes-new-cell-anti-aliasing-2815/
A couple of days ago, we published an article with statements from Ken Feldman that detailed some of the changes God of War III has gone through since its demo debut at E3 2009. One of the key comments made by Feldman was in regards to the anti-aliasing being changed from your standard 2xAA in the E3 demo to a new AA format running through the PS3′s CPU

جالب اینکه بعدا amd درایور چیپ 360 رو اپدیت کرد و تکنیکی شبیه mlaa رو خود gpu 360 اضافه کرد که فشار کمی هم به gpu میاورد که توی red dead و gears 3 وcrysis خیلی بازیهای 360 دیدیم در حالی که تو ps3 چیپ گرافیک توانش رو نداشت و حتما باید چیپ سل به داداش میرسید
خوشبختانه مارک سرنی تایید کرده اونها چیزی شبیه spu ها چیپ سل رو که کمکی کارت گرافیک بودن رو تو ps4 هم قرار دادند ..پس باز هم باید منتظر گرافیکهای خوب از استادیوهای داخلی سونی باشیم "ولی نه در حد کاری که چیپ سل تو ps3 میکرد":

This function allows for harmonization of graphics processing and computing, and allows for efficient function of both. Essentially “Harmony” in Japanese. We’re trying to replicate the SPU Runtime System (SPURS) of the PS3 by heavily customizing the cache and bus. SPURS is designed to virtualize and independently manage SPU resources. For the PS4 hardware, the GPU can also be used in an analogous manner as x86-64 to use resources at various levels. This idea has 8 pipes and each pipe(?) has 8 computation queues. Each queue can execute things such as physics computation middle ware, and other prioprietarily designed workflows. This, while simultaneously handling graphics processing.

This type of functionality isn’t used widely in the launch titles. However, I expect this to be used widely in many games throughout the life of the console and see this becoming an extremely important feature.
.

آخرین ویرایش:
از لحاظ گرافیکی کنسلهای نسل جدید تا حالا هیچ کم آوردن و ضعفی نداشتن و سنگ تموم هم گذاشتن ... ( بحث رزولوشن هم تو همه نسل ها بوده ملت تازه دیدن مثل اینکه ؟؟؟؟؟؟؟؟!! )

PC هم بخواد برتری گرافیکی داشته باشه

اولا در حد خاصی نیست

دوما حالا حالا ها نیست ! و چندین سال دیگه پیش میاد ... اوایل همین نسل هم این حرفها بود که میگفتن بعد یکی دوسال نابود میشن کنسولها ! که ددیم 8 -9 سال با حداکثر کیفیت سروویس دادن .

سوما مختص فقط و فقط وفقط سیستم های High End هست ! ( و سیستمهای معمولی کیفیت نزدیک به کنسول هم نمیگیرند ....)

چهارم هزینه و تاوان این یه ذره برتری به صورت 100% میوفته گردن یوزر و باید چپ و راست به فکر خرید قطعت جدید و دردسر های عجیب و غریب برای اجرای یه بازی ساده باشه

هر موقع یه سازنده دلش اومد 2 زار یه بازیش رو بهینه کنه رو PC که رو همه سیستم ها بشه حداقل با تنظیمات متوسط بی دردسر بازی کرد

و بازیش رو یه باگ فست کامل عرضه نکنه که تا ماه ها گیر پچ و آپدیت و توئیک نبایشم ، اون وقت میایم رو PC ....

مثلا PC یدونه World of Warcraft داره که حسرتش تو دل میلیون‌ها دارنده کنسول هست ... یا مثلا خیل عظیمی از بازی‌های استراتژی ... Starcraft، Company of heroes، Warcraft، Dota، Age of Empire و ... PC تو برخی از زمینه‌ها موفق‌تر هست و یا بهتره بگم سبک استراتژی بیشتر توی PC معنی داره.
حتی خیلی از بازی‌های نسل فعلی هم روی PC تجربه بهتری دارن(BF) پس اگر انویدیا قراره ترول بشه دیگه پای PC Gaming به وسط کشیده نکشین ...

احد جان ،
آخه این مثالی که از Game داری میاری اصلا صحیح نیست! بازیهای استراتژیک اصلا تو فلسفه کنسول قرار نمی گیرند و من خودم شخصا تنها سبک بازی که علاقه دارم روی PC بازی کنم همین بازیهای استراتژیک هستن وگرنه آخه کیه که بخواد Warcraftرو روی کنسول بازی کنه؟! کنسولی ها هم هیچ وقت در حسرت این بازیهای استراتژیک روی کنسولشون نبودن و نخواهند بود چون به کارشون نمیاد! پس من با اون قسمت از حرفت که که سبک استراتژیک مختص PC هست موافقم اما این اصلا پاسخ سوال من نبود.من در مورد قدرت برتر یک بازی شاهکار کنسولی یعنی TLOU صحبت کردم و گفتم PC گیمرها یک بازی در حد و اندازه هاش اگه آوردند خوشحال میشم بدونم هم در بخش "متا" و هم در بخش "کیفیت ساخت" و هم در بخش "گرافیک" با این شاهکار بتونه مقایسه بشه اما وقتی نگاه می کنیم واقعا نیست! پس حالا به چه درد ما میخوره مرتب یک PC High End داشته باشیم وقتی مرتب سیل بازیهای انحصاری و خفن برای کنسولها میان و از طرفی بازیهای مولتی پلتفورم هم رو کنسول با کیفیت خیلی خوبی پاسخ میدن و سیستم آنلاین بسیار خوبی هم رو کنسول های امروزی و بخصوص نسل بعد قرار گرفته که اصلا کمبودی رو واسه یه گیمر جا نمیذاره.
حالا اینکه به جای پاسخ دادن به سوالم بعضی از دوستان حاشیه میرن و میگن تو مایکرو فن هستی چرا از بازی انحصاری سونی مثال میاری هم واسه خودش فیلمی شده:d انگار که بنده دشمن خونی سونی و همچنین سونی فن ها هستم! در حالی که خبر نداره من در حقیقت و در مرحله اول فن کنسول هستم و یه پله که جلوتر میریم و باید بحث انتخاب اول کدام کنسول پیش بیاد اونجاست که میرم تو فاز مایکروسافت که صد البته هیچوقت منکر قدرت سونی هم نمیشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or