انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

من قبول دارم PC پلتفرم مادره و استانداردها اول تو PC پایه گذاری شده . اما تو نسل هفتم تمام استانداردهای قبلی تو کنسول ها به اوج رسیدن . شما که PC بازی ، یعنی واقعا هیچ علاقه ای به تجربه Red Dead , GTA V ، سری Metal Gear و حتی بازی های هک & اسلش نداری ! pc یه مزیت بسیار بزرگ داره و اونم بازی های استراتژیک بینظیرشه . اما این اصلا کافی نیست . سبک استراتژیک تنها سبکیه که به دلیل محدودیت توسط کنسول پشتیبانی نمیشه و برعکس سبک هک & اسلش هم تنها سبکه که رو PC پشتیبانی نمیشه . شما به هیچ عنوان لذت یه هک & اسلش نمیتونی با PC حتی با کنترلر تجربه کنی ! نمونه اش هم همین Castlevania که منسخه پورتش برای PC همین چند وقت قبل منشتر شد ! اصلا اون چیزی که میگفتن نبوده و نیست .

حسرت خوردن با اینکه طرف علاقه داشته باشه فرق میکنه . درسته کسی حسرت یه بازی رو نمیخوره . اما خیلی از PC بازا در حال حاضر تشنه GTA V و Red Dead هستن که متاسفانه برای PC نمیاد ! شایدم بیاد ! پس به نظرم پلتفرم PC دیگه پرچمدار سبک و تعیین استاندارد بازیها نیست . بعدش فرض کنیم Halo از quake کپی شده ! این اصلا ایراد نداره چون خیلی بهتر از quake شده . چیزی که مهمه اینه که برخلاف حرف شما ، الان کلی بازی شوتر اختصاصی داره رو کنسول ساخته میشه . خیلی از همین شوترهای کنسولی هستن که رو Pc پورت میشن . وگرنه pc هیچ چی نداره ! چند تا بازی محدود بود که اونا هم اصلا کیفیت مطلوبی ندارن که اصلا بخوایم اسمشونو بیاریم !

در مورد اون شوتر های مولتی پلتفرم هم اسم ببر تا بفهمیم کدوم بازی رو میگی ! مگر اینکه براشون پچ مخصوص pc اومده باشه ! وگرنه فرقی بانسخه کنسولی ندارن !

خیر من هیچ علاقه‌ای به سبک Hack and Slash ندارم و از امثال متالگیر و Gears of War هم خوشم نمیاد. همین Gears of War شماره 1ش روی PC اومد و من بعد از 1 ساعت بازی کردن کلا پاکش کردم
در ضمن اگه شما معتقدی که بازیهایی مثل Bioshock Infinite و Crysis 3 و Battlefield 3 و ... از نظر گرافیکی روی کنسول و PC هیچ فرقی باهم ندارن، دیگه اصلا حرفی نمیشه زد

8030 کاملا صحبتاشون متینه و لذت بردم و تا انتها پستشونو دنبال کردم .

نرخ 30 فریم اونم اول نسل واقعا ظلمه .

کارتهای انویدیا تکنولوژی فوق العاده ای در اجرای بازیها دارن .

چرا بخاطر 100 یا 150 دلار بالاتر ، کنسولی که یک دهه قراره عمرش باشه اینکارو باهاش بکنن . واقعا شگفت انگیزه کنسولی با گرافیک GTX 760 .

اطلاعات از داخل هارد دیسک خونده میشه و میره داخل رم برای تجزیه و تحلیل .سرعت بیشتر هارد دیسک فقط تا یک جایی تاثیر گذاره که اونم باز به سرعت و قدرت cpu بستگی داره که سریعتر ابجکتها بار گذاری بشن و کلا اطلاعات پردازش بشن.
هارد هیچ تاثیری در سرعت پردازش نداره.علت دیر لود شدن تکسچرها در کنسول مربوط به کند بودن سخت افزار هست.ربطی به هارد دیسک نداره.

در مورد geow هم بهتره حرفت رو پس بگیری:d چون به گوش برو بچز ایکس فن برسه همچین چیزی گفتی مطمئن باش از خجالتت در میان:d
ولی خداییش geow زمان خودش چه از نظر گرافیکی چه موارد دیگه انقلاب بود نمیدونم چرا این حرف میزنین؟

در مورد gpu قویتر هم باید بگم هر چه gpu قویتر باشه به نفع cpu هم هست چون با gpgpu کارهای ترکیبی انجام میگیره و بخشی از پردازشها به که وظیفه cpu هست به gpu منتقل میشه مثل فیزیک که انویدیا خودش فیزیک مخصوصش رو داره و نیازی نیست پدر cpu در بیاد برای پردازش فیزیک.
پس gpu قویتر بدرد میخوره خیلی هم بدرد میخوره داخل کنسولی که سخت افزار ثابت داره و باید از همه قسمتهاش کار کشیده بشه.

من حرفی از سرعت پردازش نزدم! سرعت لود اطلاعات رو می گم که شامل خیلی چیزا می شه. نسل بعدم بازی های دیجتالی مطمئنا بیشتر می شن که البته حتما یه فکری می کنن مثل این اواخر و GTA V نسخه PSN مشکل پیش نیاد دیگه.
نه Geow بازی های انحصاری PS3 هم از بازی های یه سال پیش تاپ PC (روی آخرین تنظیمات البته) چیزی بیشتر نداشتن واقعا. بحث در مورد اینه که من می گم گرافیک PC همیشه به واسطه قدرت سخت افزار نامحدود بهتر بوده دوستان می گن نه اول نسل قبل کنسول ها قوی تر بودن! من می گم نه و سندم هم همین حرفایی بود که گفتم. CoD سال 2005 رو یادتونه؟ اون گرافیک واقعا فک برانداز بود اونم روی آخرین رزولوشن و تنظیمات. من چیز دیگه اونموقع روی PC های اند بازی نکردم به خاطر همین اینو مثال می زنم.
GPU قوی هم به درد می خوره ولی باهاش باید CPU قوی تر هم انداخت مهم ترین دلیلش این که اون گرافیک نهایی که می خواد اون GPU نشون بده مسلما نیاز به یه پرازنده قوی هم داره این که خیلی روشنه.
امیدوارمم بحث سر Geow یا بازی دیگه راه نیوفته هیچ شکی نیست گرافیک Geow روی کنسول یه مرحله جدید بود ولی صحبت من اینه که دارم می گم همون موقع و حتی یه سال پیشش روی سیستم های قوی گرافیک بهترش هم بوده که کاملا هم منطقیه.

آخرین ویرایش:
Diablo 3 که همین مدتی قبل نسخه کنسولیش اومد. سبکش هم که H&S ـه. Castlevania هم که مثال زدی نسخه ی PC هیچ کدوم از مشکلات افت فریم کنسولی رو همراه نداشت. DMC هم همینطور، نسخه ی PCش خیلی قوی تر بود. خوب اینا اگه H&S نیست پس چیه؟

پیشگیری: فایتینگ هم روی PC داریم. مثالاش هم توی بخش PC همه تاپیک داره.

diablo 3 که H&S خالص نیست ! Action role-playing هم به حساب میاد ! ضمنا تک و توک هستن بازیهایی که بخواد خوب دربیاد ! اصل استراتژیک برای PC ]ست . همین DIABLO 3 که برای کنسول اومده ، فکر کردی تمام تنظیمات کنترلی PC رو داره !؟ خیلی چیزاش و حذف کردن ! و ساده ترش کردن . Castlevania هم نگفتم افت فریم داره ! گفتم اونجور که تعریف میکردن و اون کیفیتی که ازش انتظار میرفت و نداره ! نسخه کنسولیش به مراتب بهتر و روون تر و خوش استیل تره . DMC رو هم بازی نکردم که بخوام نظر بدم ! همین 2 تا + فایتینگ بعد ازقرنی تازه اومدن رو pC !! مطمئن باش لذتکه روی کنسول بااینا تجربه میکنی با PC متفاوته و در مورد استراتژیک هم برعکسش !

خیر من هیچ علاقه‌ای به سبک Hack and Slash ندارم و از امثال متالگیر و Gears of War هم خوشم نمیاد. همین Gears of War شماره 1ش روی PC اومد و من بعد از 1 ساعت بازی کردن کلا پاکش کردم
در ضمن اگه شما معتقدی که بازیهایی مثل Bioshock Infinite و Crysis 3 و Battlefield 3 و ... از نظر گرافیکی روی کنسول و PC هیچ فرقی باهم ندارن، دیگه اصلا حرفی نمیشه زد

خوب این دیگه نظر شماست که به چنین بازیهای بزرگی علاقه مند نیستی ! من نسخه اوول Gears of War رو بازی نکردم . اما نسخه دومش بهترین نسخه این سری بود و از نسخه سوم هم قویتر بود .
بازیهایی مثل Bioshock Infinite و Crysis 3 و Battlefield 3 صد در صد رو pC متفاوتن . اما بازیهای شاخصی نیستن که بگیم پرچم PC رو بالا نگه داشتن . Crysis به غیر از نسخه اولش که برای PC اومد ، بقیه نسخه هاش از روی کنسول پورت شد برای PC ! اما چون درایور اختصاصی برای PC داشت خیلی بهتر از کنسول ظاهر شد ! هر چند نسخه دومش رو pC افتضاحی بیش نبود ! Bioshock هم نسخه اولش برای PC اومد که شاهکاری بود تو زمان خودش ، مخصوصا جلوه های آب موجود تو بازی که قدرتمند ترین و بهترین جلوه آب موجود تا اون زمان بود . طوریکه کارت های قدرتمند 8800GTX به زور اجراش میکردن ! اما اینم تو شماره های بعدی سرنوشتش شد مثل کرایسیس !! یعنی Lead پلتفرمش شد کنسول ! اما Battlefield 3 و مخصوصا 4 فعلا تنها بازیهایی هستن که واقعا ادم میتونه گرافیک نسل بعدی رو توی بازی ببینه ! پس PC به نظرم بازی تک و شاخصی برای رقابت با کنسول نداره !

آخرین ویرایش:
خوب این دیگه نظر شماست که به چنین بازیهای بزرگی علاقه مند نیستی ! من نسخه اوول Gears of War رو بازی نکردم . اما نسخه دومش بهترین نسخه این سری بود و از نسخه سوم هم قویتر بود .
بازیهایی مثل Bioshock Infinite و Crysis 3 و Battlefield 3 صد در صد رو pC متفاوتن . اما بازیهای شاخصی نیستن که بگیم پرچم PC رو بالا نگه داشتن . Crysis به غیر از نسخه الوش که برای PC اومد ، بقیه نسخه هاش از روی کنسول پورت شد برای PC ! اما چون درایور اختصاصی برای PC داشت خیلی بهتر از کنسول ظاهر شد ! Bioshock هم نسخه الوش برای PC اومد که شاهکاری بود تو زمان خودش ، مخصوصا جلوه های آب موجود تو بازی که قدرتمند ترین و بهترین جلوه آب موجود تا اون زمان بود . طوریکه کارت های قدرتمند 8800GTX به زور اجراش میکردن ! اما اینم تو شماره های بعدی سرنوشتش شد مثل کرایسیس !! یعنی Lead پلتفرمش شد کنسول ! اما Battlefield 3 و مخصوصا 4 فعلا تنها بازیهایی هستن که واقعا ادم میتونه گرافیک نسل بعدی رو توی بازی ببینه !

میشه چنتا بازی شاخص مولتی پلتفرم نام ببرید که نسخه‌ی کنسولیشون از نظر گرافیکی در حد نسخه‌ی PC هست؟

من حرفی از سرعت پردازش نزدم! سرعت لود اطلاعات رو می گم که شامل خیلی چیزا می شه.

سرعت هارد SSD ارتباط مستقیم باسرعت لود شدن داره ! هیچ ربطی به سریع لود شدن بافت و تکسچر ندراه ! بافت و تکسچر اول از همه بهخاطر بهینه نبودن موتور بازی دیر لود میشن و بعد به دلیل قدرت پایین چیپ گرافیکی تو پردازش تصاویر !

- - -ویرایش - - -

میشه چنتا بازی شاخص مولتی پلتفرم نام ببرید که نسخه‌ی کنسولیشون از نظر گرافیکی در حد نسخه‌ی PC هست؟
این آخر نسلی مشخصه بازی شاخص مولتی بای کنسول نیست که بخوایم بگیم از نسخه PC اش بهتره ! اگر 3 سال پیش این سوال و میپرسیدی بازیهای زیادی رو میشد معرفی کرد ! اماالان نه ! مثلا همین تام رایدر نسخه آخر که برای PC اومد ! این بازی پورت کامل کنسول بود ! اما AMD اونقدر درایور و پچ مخصوص برای این بازی منتشر کرد که بازی یه سروگردن از نسخه کنسولی بهتر شد !

تو جواب هم گفتم بازیهای مطرح مولتی ( مثل همون 3 تا که نام بردید ) در حال حاضر ( آخر نسل ) صد در صد رو pC متفاوتن . اگه اینطور نباشه که باید در pC رو گل گرفت ! اما 3 ، 4 سال پیش که بازیهای غولی واسه کنسول ها منتشر میشدن ، خبری ازقدرت نمایی PC نبود ! در ضمن مولتی اوقدراهم مهم نیست . مهم انحصاری هاست که به اندازه کافی قدرت و کیفیت لازم و دارن . نمونه اش هم همین TLU و یا HALO و ... که رو کنسول 8 ساله طوری اجرا میشن که اصلا نشون نمیده کنسول 8 سال از عمرش گذشته ! عمری که در حال حاضر یه کارت گرافیک مثلا تایتان 6 برابر قدرتش بیشتر از کل کنسول های فعلیه !! اما 4 تا بازی درست نداره که بتونه ازقدرتش استفاده کنه !!

این آخر نسلی مشخصه بازی شاخص مولتی بای کنسول نیست که بخوایم بگیم از نسخه PC اش بهتره ! اگر 3 سال پیش این سوال و میپرسیدی بازیهای زیادی رو میشد معرفی کرد ! اماالان نه ! مثلا همین تام رایدر نسخه آخر که برای PC اومد ! این بازی پورت کامل کنسول بود ! اما AMD اونقدر درایور و پچ مخصوص برای این بازی منتشر کرد که بازی یه سروگردن از نسخه کنسولی بهتر شد !

تو جواب هم گفتم بازیهای مطرح مولتی ( مثل همون 3 تا که نام بردید ) در حال حاضر ( آخر نسل ) صد در صد رو pC متفاوتن . اگه اینطور نباشه که باید در pC رو گل گرفت ! اما 3 ، 4 سال پیش که بازیهای غولی واسه کنسول ها منتشر میشدن ، خبری ازقدرت نمایی PC نبود ! در ضمن مولتی اوقدراهم مهم نیست . مهم انحصاری هاست که به اندازه کافی قدرت و کیفیت لازم و دارن . نمونه اش هم همین TLU و یا HALO و ... که رو کنسول 8 ساله طوری اجرا میشن که اصلا نشون نمیده کنسول 8 سال از عمرش گذشته ! عمری که در حال حاضر یه کارت گرافیک مثلا تایتان 6 برابر قدرتش بیشتر از کل کنسول های فعلیه !! اما 4 تا بازی درست نداره که بتونه ازقدرتش استفاده کنه !!

Batman Arkham Asylum خوبه؟ ماله 4 سال پیشه. خود Rocksteady رسما اعلام کرد که نسخه‌ی PC از نظر گرافیکی کاملا برتره. دیگه فقط مونده بود سره گرافیک کنسول و PC شک و شبهه به وجود بیاد که اونم اومد!!

Batman Arkham Asylum خوبه؟ ماله 4 سال پیشه. خود Rocksteady رسما اعلام کرد که نسخه‌ی PC از نظر گرافیکی کاملا برتره. دیگه فقط مونده بود سره گرافیک کنسول و PC شک و شبهه به وجود بیاد که اونم اومد!!
تو مولتی حرفت درسته ! قبول ! ولی تو انحصاری ها قضیه فرق میکنه ! :d مثلا Forza 4 ! به صورت 1080P و 60 فریم اجرا میشه ! تو این یه زمینه قطعا کنسول رقیب نداره . حتی تا زمان حال ! :|:d البته انحصاری ها هم بستگی دارن ! کیفیتش چه جوری باشه و سال ساختش و ... بعد میشه یه مقایسه انجام داد با یه بازی مشابه روی PC !

به هر حال یه نکته مهم اینجاست که اشاره نکردی !! اونم اینه که این بازیا با این کیفیت خیره کنندشون دارن روی کنسول 8 ساله ای اجرا میشن که فقط 300 دلار قیمت داره ! شما PC ای سراغ داری که با قیمت 500 دلار ! بتونه مثل کنسول های نسل فعلی ، بازیهای مولتی رو ( انحصاری به کنار ) به بهترین شکلش اجرا کنه !؟ قطعا خیر ! با یه PC 2 ، 3 میلیونی قطعا نباید کمتر از این چیزی که میگی هم انتظار داشته باشی ! وگرنه در PC رو باید گل بگیری !

آخرین ویرایش:
مقایسه این دو (کنسول و PC ) به هر نحو غلطه
بقول دوستمون انویدیا برای R&D ش سالی 1.5 بیلون هزینه میکنه،100 درصد سال دیگه کارتی میاد که چندین برابر کنسول های جدید قدرتمند تر باشه.
فقط تعداد و تنوع بازی هست که pc هیچجوره نمیتونه با کنسول ها رقابت کنه.(فقط همین)

تو مولتی حرفت درسته ! قبول ! ولی تو انحصاری ها قضیه فرق میکنه ! :d مثلا Forza 4 ! به صورت 1080P و 60 فریم اجرا میشه ! تو این یه زمینه قطعا کنسول رقیب نداره . حتی تا زمان حال ! :|:d البته انحصاری ها هم بستگی دارن ! کیفیتش چه جوری باشه و سال ساختش و ... بعد میشه یه مقایسه انجام داد با یه بازی مشابه روی PC !

به هر حال یه نکته مهم اینجاست که اشاره نکردی !! اونم اینه که این بازیا با این کیفیت خیره کنندشون دارن روی کنسول 8 ساله ای اجرا میشن که فقط 300 دلار قیمت داره ! شما PC ای سراغ داری که با قیمت 500 دلار ! بتونه مثل کنسول های نسل فعلی ، بازیهای مولتی رو ( انحصاری به کنار ) به بهترین شکلش اجرا کنه !؟ قطعا خیر ! با یه PC 2 ، 3 میلیونی قطعا نباید کمتر از این چیزی که میگی هم انتظار داشته باشی ! وگرنه در PC رو باید گل بگیری !

هیچ کدوم از Forzaـها 1080p اجرا نمی‎شن. 360 و چه به Full HD؟
خیلی از مالتی‎پلتفرم‌‎ها هم روی PC گرافیکی بسیار بهتر از انحصاری‌های کنسولی دارند، همون BF3 یا سری بتمن و ده‎ها بازی دیگه، روی PC از تک تک انحصاری‌های کنسول گرافیک به مراتب بهتری دارند!
کیفیتی که اون کنسول 300 دلاری داره ارائه می‎ده، در حد پولش و طول عمرش هست، BF3 روی کنسول اجرا می‎شه، ولی هیچ ربطی به نسخه PC نداره!
الان BF4 هم قراره واسه کنسول‎های دو نسل بیاد، شما پولشو داشته باشی کدومو می‌خری؟ مگه بیس هر دو بازی یکی نیست؟!
PC Gamerـها الان چند ساله که کیفیتی که نسل بعد قراره بهش برسه رو با بازی‎های مالتی تجربه کردن، پس اگه 2000 دلار می‎دن واسه خرید سیستم، در ازاش یه بازی مالتی مثل BF3 رو جوری بازی می‌‎کنن که نه تنها یه نسل از نسخه کنسولیش جلوتره، بلکه از خیلی انحصاری‎های کنسول هم بهتره.
خلاصه این که توی بازی‎های مالتی دنبال مقایسه PC و کنسول نرو که آخرش واسه شما کنسول دوستان خوش نیست، اگه بازی‎های AAAـه کنسولی هم واسه PC زده می‎‌شد که کلاً کنسول رو جمع می‌کردن! اصلاً شاهرگ حیاتی کنسول‎ها همین انحصاری‎هاست که خیلی‎ها رو مجبور به خریدشون می‌‎کنه، وگرنه خروجی کیفی در بازی‎‌های مشترک قابل مقایسه نیست.

اینم بگم که این مقایسه قیمتی هم به این سادگی که شما گفتی نیست، درسته PCـه 300 دلاری در حد 360 نمی‎شه بست، ولی یه PCـه 600 دلاری می‎شه خرید که 4 برابر 360 خروجی می‎ده!

من پست قبلم هم گفتم انودیا وقتی میاد همچین حرفی رو میزنه قطعا درسته چون سابقه بد یا سوتی از این شرکت ندیدیم دیدیم ؟ من خیلی خوش بین و خوشحال هستم که انودیا راهشو از کنسول بازی کشید بیرون و برگشت به راه قبلیش و تمام حواس خودشو واسه بهتر کردن گرافیک پی سی گذاشته که این خودش بیانه اینده ایی بهتر برای پی سی گیمر هاست من شخصا بازی های مولتی رو فقط با پی سی انجام میدم مخصوصا انلاین چون راحتم اگه بدونم یه بازی که دوست دارم انجام بدم ولی به خاطر پایین بودن سیستم نمیتونم مسلما یه خرید میزنم و ارتقاع میدم تا با بهترین کیفیت بازی کنم و فقط کارتهای انودیا میخرم به نظرم AMD روی کنسول و انودیا روی پی سی رقابت و خیلی بهتر میکنه و این میتونه نوید گرافیک خوب از بازی ها باشیم اینم بگم پی سی گیمر ها مطمئن کنسول رو امتحان کردن و دیدن نمیتونه ارضاشون کنه و دنبال یه عنوان نیستن و فقط به گرافیک و گیم پلی فکر میکنن و قدرت پی سی رو فهمیدن نمیتونن بیان روی کنسول همین و اکثرا پی سی گیمرها حاضر پول بیشتری بدن تا گرافیک بیشتری داشته باشن اینو انودیا خوب فهمیده ربطی هم به کرک بازی و مفتی بودی و دانلود نداره چون خیلی بیشتر از خرید بازی خرج سیستمش میکنه و غیره شما الان چندتا بازی انلاین فری تو پلی یا پولی واسه کنسول داریم ؟ ولی تا دلت بخواد واسه پی سی هست اگه عمر پی سی رو به پایان بود دیگه باید تعداد این بازی هاکم میشد نه اینکه بیشتر بشه و در اخر صبحت های این دوستمون و تایید میکنم که اگه انحصاری کنسول ها نبود عمرا کنسول رو به پایان بود و یا اصلا وجود نداشت

diablo 3 که H&S خالص نیست ! Action role-playing هم به حساب میاد ! ضمنا تک و توک هستن بازیهایی که بخواد خوب دربیاد ! اصل استراتژیک برای PC ]ست . همین DIABLO 3 که برای کنسول اومده ، فکر کردی تمام تنظیمات کنترلی PC رو داره !؟ خیلی چیزاش و حذف کردن ! و ساده ترش کردن . Castlevania هم نگفتم افت فریم داره ! گفتم اونجور که تعریف میکردن و اون کیفیتی که ازش انتظار میرفت و نداره ! نسخه کنسولیش به مراتب بهتر و روون تر و خوش استیل تره . DMC رو هم بازی نکردم که بخوام نظر بدم ! همین 2 تا + فایتینگ بعد ازقرنی تازه اومدن رو pC !! مطمئن باش لذتکه روی کنسول بااینا تجربه میکنی با PC متفاوته و در مورد استراتژیک هم برعکسش !
چی میگی واسه خودت؟
اول میگی H&S نداره و وقتی مشخص میشه داره میای میگی بعد از عمری عرضه شدن؟ به کدوم سازت برقصیم؟ اینا چین به نظرت؟:

DMC3
DMC4
DmC
Castlevania LOS
Castlevania LOS 2
MGR Rising

فقط مونده Bayonetta و GOW که اونا منتشر نمیشن ولی کمبودی هم احساس نمیشه.

اون قسمت بولد شده هم فقط میتونم یه لول بهت تقدیم کنم. میشه لینکی که از نسخه PC تعریف کردن رو به من نشون بدی؟ من یادم نمیاد Konami برای نسخه های PC بازیاش تعریف کرده باشه. بعد یه لول دیگه بابت قسمت دومش. نسخه کنسولی روون تر و خوش استایل تر بود؟ لول بابا! نکنه همونی رو میگی که خیلیا از 2010 بیخیالش شدن تا اگر روزی نسخه PC اومد اونو بازی کنن؟ اصن تا حالا چشمت به نسخه PC این بازی خورده؟

DmC رو هم که اصلا نیازی نیست در موردش حرف بزنم.

در ضمن اگر لذت بازی کردن فایتینگ به یه گیم پده، که خب بدون سخت در اشتباهی! تمام فایتینگ ها به غیر از Tekken برای PC اومدن که اونم نگران نباش میاد.

ببین مهم نیست الان بیاد یا 10 سال دیگه. شاید برای شما قدیمی بشه ولی برای ما جدیده. حساب 2 2 تا 4تاست. همونجور که وقتی دیابلو 3 برای کنسول ها اومد ما نیومدیم بگیم بعد از قرنی اومده و فایده نداره.

پ.ن: داداش شما برو حداقل یه نگاه بنداز و یه تجربه کسب کن و اینجا لول نشی یه وخ. چون کاملا مشخصه درصد اطلاعاتت به صفر میل میکنه.

یا به قول معروف چیپ GPU رو تو DIE CPU جا بدن و تمام پردازش های اصلی GPU رو بندازن گردن CPU ! یه جورایی هم فکر کنم از همین شیوه تو طراحی CPU های کنسولهای فعلی استفاده کردن . فعلا که باید امیدوار بود !!!
:|
اتفاقا کنسول های فعلی به خاطر CPU ضعیفشون کار CPU رو انداختن گردن GPU!

بحث در مورد اینه که من می گم گرافیک PC همیشه به واسطه قدرت سخت افزار نامحدود بهتر بوده
دوستان می گن نه اول نسل قبل کنسول ها قوی تر بودن!
به جز دوستان , nvidia هم همینو میگه:
ps4-vs-720.jpg

این نسل به دلایلی سازنده های کنسول به جای ساختن کنسول بازی رفتن دنبال مالتی مدیا.

اینکه گرافیک بازیهای مولتی توی pc بهتر خواهد بود که شکی توش نیست . اما قطعا ازونور انحصاریهایی هم برای کنسول میاد که از خیلی از بازیهای مولتی روی pc بهتر باشن . در کل اینکه کدوم بهتره کدوم بدتر به نظرم معنی نداره . هر کس بنا به شرایط و روحیات و سلیقه ش میره سمت یکیشون . الان pc اگه بازی تاپ بیشتر از کنسول نداشته باشه قطعا کمتر هم نداره .
منتهی یه سری ژانرها روی pc مخاطب بیشتری داره ، یه سری کمتر ( روی کنسول هم همینطوره ) جدای از بحث بازی های استراتژیک و ... سبک ادونچر اشاره و کلیک هست که یکی از پرطرفدارترین سبکها روی pc خود من که اگه بخوام رو pc بازی کنم انتخاب اولم همین سبکه . بعدش استراتژی ، بعد ممورپج . ( به نظرم تنها ضعفی که pc نسبت به کنسول داره اینه که یه تجربه یکسان رو برای همه pc بازها به ارمغان نمیاره . به قول معروف هرچقدر پول بدی ، همونقدر هم آش می خوری ، مثلا می خوای DMC بازی کنی با موس و کیبورد که عملا فاجعه ست باید گیمپد داشته باشی . حالا این گیمپد چه کیفیتی داشته باشه مستقیما روی تجربه یی که می کنی تاثیر داره . کلنجار رفتن با آنالوگ اکثر گیمپدای متوسط pc مثل کشتی گرفتن با آدام سایتیفه ! حالا بماند بحث کارت گرافیک و ... )
درهرصورت این مقایسه به سرانجام نمیرسه . گرافیک هم که دیگه روش بحثی نیست .

ایکاش انویدیا خودش استین بالا میزد یک کنسول خفن! با کارتهای سری ماکسول به بازار عرضه میکرد سونی و مایکروسافت جفتشون گریه کنان عرصه سخت افزاری بازار گیمینگ رو ترک میکردند این اشغالای مزخرف چیه به نام کنسول های نسل بعد دادن بیرون بنچمارکهای metro last sight رو میدیدم کارت گرافیک کنسول مثلا نسل بعدی سونی(ati hd 7850) حتی بهgeforce gtx 480 هم نمیرسید و تو رزولیشن 1920*1080 با تنظیمات بالا حتی به 30 فریم هم نمیرسید! برن جمع کنن حداقل نسل قبل دلمون به cell proccesor,rsx خوش بود میکروسافت که بره...عمرا اگر اینها بتونند فیزیک بازیها رو درست اجرا کنند برید فیزیک بازی مترو رو با geforce gtx 780 ببینید عمرا اگر این پیت حلبیها قادر به همچین کاری باشند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or