انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

سرعت هارد SSD ارتباط مستقیم باسرعت لود شدن داره ! هیچ ربطی به سریع لود شدن بافت و تکسچر ندراه ! بافت و تکسچر اول از همه بهخاطر بهینه نبودن موتور بازی دیر لود میشن و بعد به دلیل قدرت پایین چیپ گرافیکی تو پردازش تصاویر !
به هر حال SSD بهتره و چیز واضحیه از همه لحاظ ولی نمی شده به خاطر قیمت ازش استفاده کنند.
فعلا هم که هر کس رو SSD بازی می ریزه می گه بهتره.
اتفاقا کنسول های فعلی به خاطر CPU ضعیفشون کار CPU رو انداختن گردن GPU!

به جز دوستان , nvidia هم همینو میگه:
ps4-vs-720.jpg

این نسل به دلایلی سازنده های کنسول به جای ساختن کنسول بازی رفتن دنبال مالتی مدیا.
خب دیگه اونموقع نونش تو روغن بوده که تکذیب می کرده این قضیه رو.
ما که چنین چیزی ندیدم سال 2005 گرافیک بازی های PC رو آخرین تنظیمات روی سیستم های اند از کنسول پایین تر بوده باشه! سال 2005 یه 360 بود با بازی های لانچ نه چندان گرافیک بالا:
Xbox 360 launch - Wikipedia, the free encyclopedia
در کل خدا شفا بده شرکت معظم رو.
سرعت هارد توی لود کردن مرحله تاثیر داره. وقتی داره یه مرحله لود میشه هرچی هاردت سرعتش بالاتر باشه مرحله زودتر لود میشه. این لود شدن زمانی هست که فایل ها در حال انتقال به RAM هستن و یه سری پردازش تصویر هم برای آوردن مرحله انجام میشه. بعد از لود شدن مرحله این پهنای باند RAM و قدرت GPU هست که باعث پردازش تصویر و در نتیجه لود شدن تکسچر و چیزهای دیگه میشه. حالا اگه یه هارد SSD یزاری کنار 2 گیگ رم و یه 9800GT باز هم از یه سیستمی که یه هارد HDD 5800rpm در کنار 4 گیگ رم و GTX 660Ti دیرتر میتونه تکسچر رو لود بکنه.
اون بحث قدرت سیستم رو می دونم ولی درکل SSD بهتره دیگه نه؟:دی
چه بحث عجیبی شد سر این و برتری! کنسول تو سال 2005 نسبت به PC! ایندفعه انگار من PC فن شدم:دی
خود PC فن ها می دونن بالفرض این آماری که داده سال 2005 کنسول قوی تر بوده چرت هست یا اینکه تو این برهه زمانی گرافیک کنسول بهتر بوده باشه. واقعا جالبه.

آخرین ویرایش:
به هر حال SSD بهته و چیز واضحیه از همه لحاظ ولی نمی شده به خاطر قیمت ازش استفاده کنند.
فعلا هم که هر کس رو SSD بازی می ریزه می گه بهتره.
سرعت هارد توی لود کردن مرحله تاثیر داره. وقتی داره یه مرحله لود میشه هرچی هاردت سرعتش بالاتر باشه مرحله زودتر لود میشه. این لود شدن زمانی هست که فایل ها در حال انتقال به RAM هستن و یه سری پردازش تصویر هم برای آوردن مرحله انجام میشه. بعد از لود شدن مرحله این پهنای باند RAM و قدرت GPU هست که باعث پردازش تصویر و در نتیجه لود شدن تکسچر و چیزهای دیگه میشه. حالا اگه یه هارد SSD یزاری کنار 2 گیگ رم DDR2 و یه 9800GT باز هم از یه سیستمی که یه هارد HDD 5800rpm در کنار 4 گیگ رم DDR3 و GTX 660Ti دیرتر میتونه تکسچر رو لود بکنه.

اين استاندارد شدن 1080P و 60 فريم روي كنسول ها دقيقا ار اون مدل حرفاست كه آدم ميشنوه و شاخ درمياره.طرف مياد ميگه كه اگه مايكرو يا سوني از فلان GPU استفاده ميكردن قطعا نسل بعد 1080P و 60 فريم استاندارد شده بود.دوستان به جون خودم گرافيك بازي ها 100 تا پارامتر داره كه يكيش 1080P و 60 فريم بودنه.مايكرو و سوني حتي اگه Titan رو هم روي كنسول هاشون سوار ميكردن بازم بعد از مدتي كه Texture و Shading و هزار جور تكنولوژي ديگه پيشرفت ميكرد سازنده ها مجبور ميشدن از ابعاد و فريم بزنن و باز رو بيارن به 720p و 30 فريم.يعني اين موضوع دقيقا به اين مسئله ربط داره كه شركت سازنده چقدر جزئيات روي بازيش سوار بكنه تا بتونه به اين چنين ابعاد و فريمي دسترسي پيدا كنه.

PC ميتونه اينكار رو بكنه چون مدام سخت افزارش در حال پيشرفته.تنها در يك حالت كنسول ها ميتونن 1080P و 60 فريم رو استاندارد نگه دارن اون هم زماني هستش كه از تكنولوژي Cloud استفاده بكنن.

طرف به محض اينكه ميشنوه فلان بازي نسل بعدي 1080 نيست يا روي 60 فريم اجرا نميشه فرتي ميپره وسط ميگه اين بود قدرت كنسول هاي نسل بعد بدون اينكه به اين مسئله توجه بكنه كه جزئيات اون بازي در حال اجرا روي كنسولي كه تازه اوله راهشه و سازنده آنچنان آشنايي باهاش ندارن 10 برابر اين نسله.

الان مايكرو سوني ميومدن همين بازي هاي اين نسل رو 1080 و 60 فريم روي كنسول هاي جديد عرضه ميكردن ملت به چه چه كردن ميفتادن.

هیچ کدوم از Forzaـها 1080p اجرا نمی‎شن. 360 و چه به Full HD؟

درسته . منظورم upscale شده بود که منظورم و بد رسوندم . تمام Forza ها به صورت 60 فریم ثابت و 720p با رزولوشن 1280 در 720 پیکسل اجرا میشن و رو تلویزیون های 1080p اندازه تصویرشون توسط Upscale به اندازه کل صفحه میشه . درواقع حرفم اشتباه نبود . اما مفهوم و بد رسوندم . اما یه بازی تنیس داریم که اگر اشتباه نکنم فکر کنم تنهابازی موجوده که روی کنسولها 1080p واقعی اجرا میشه .

این مقاله هم جالبه . اگر دوست داشتی بخونش :

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tech-analysis-forza-motorsport-4

چی میگی واسه خودت؟
اول میگی H&S نداره و وقتی مشخص میشه داره میای میگی بعد از عمری عرضه شدن؟ به کدوم سازت برقصیم؟ اینا چین به نظرت؟:

DMC3
DMC4
DmC
Castlevania LOS
Castlevania LOS 2
MGR Rising

فقط مونده Bayonetta و GOW که اونا منتشر نمیشن ولی کمبودی هم احساس نمیشه.

خوب نداره دیگه ! الانم میگم نداره ! اصلا PC برای H&S ساخته نشده ! همونطور که کنسول برای استراتژیک ساخته نشده . حرف دومم هم که گفتم بعد از عمری عرضه شدن هم درسته ! اکثر این بازیهای H&S همین اواخر عمر کنسول عرضه شدن . نکنه شما با گیم پد های 13 ، 14 هزارتومنی کلی داری کیف میکن !!!! الان کاملا درک کردم که شما بهترین کیفیت H&S و داری تجربه میکنی ! منم از اونا دارم ! با بچه ها باهم فوتبال میزنیم ! :|

آخرین ویرایش:
خوب نداره دیگه ! الانم میگم نداره ! اصلا PC برای H&S ساخته نشده ! همونطور که کنسول برای استراتژیک ساخته نشده . حرف دومم هم که گفتم بعد از عمری عرضه شدن هم درسته ! اکثر این بازیهای H&S همین اواخر عمر کنسول عرضه شدن . نکنه شما با گیم پد های 13 ، 14 هزارتومنی کلی داری کیف میکن !!!! الان کاملا درک کردم که شما بهترین کیفیت H&S و داری تجربه میکنی ! منم از اونا دارم ! با بچه ها باهم فوتبال میزنیم ! :|
:-@
به فرمایشات صد من یه غازتون ادامه بدین.

گیم پد های 13 ، 14 هزارتومنی کلی داری کیف میکن !!
شوما با قیمت دستتون کیف میکنی ؟
گیم پد 13 14 هزار تومنی باشه حال نمیده ؟
گیم پد باید گرون باشه ؟
گیم پد ی که گیم پد نباشه گیم پد نیست ؟ روشن کنین منو خواهشا !

اگه یه نفر یه کنترلر خوبه مثلا 200 هزار تومنی داشته باشه یا اصلا کنترلر 360 رو برای PC بخره دقیقا چه مشکلی توی انجام بازیهای H&S به وجود میاد؟ من خودم الان یه کنترلر 360 برای PC دارم که باهاش FIFA بازی میکنم. حتما از نظر شما حتی با 2 کنترلر کاملا مشابه بازم تجربه‌‎ی بازی روی کنسول "یه چیزه دیگس"؟
در ضمن چه اهمیتی داره که یه بازی برای PC مثلا 6 ماه یا 1 سال دیرتر بیاد؟ دقیقا مشکل این موضوع چیه؟

پ.ن: من این پست شاهکاری که دیشب ارسال کردید رو ندیده بودم:

واقعا هیچ PC بازی حسرت یک بار بازی کرد RED DEAD REDMPTION ، Halo ، TLU ، Gears Of War و ... رو نمیخوره ؟!! pc یه زمانی مهد شوتر بود ! تو نسل قبل پرچمش سقوط کرد ! در حال حاضر هم بازی قابل قبولی تو سبک شوتر به عنوان پرچمدار نسل نداره !

خیر واقعا هیچ PC Gamer ئی حسرت Halo و GOW رو نمیخوره. Half Life 2 رو از اول بازی کنی جذابیتش چند برابر عناوینیه که گفتی! Red Dead و TLoU هم 2 تا اکشن ادونچر خوبن که خیلیا بدشون نمیاد بازی کنن ولی چیزیم نیست که کسی حسرتشونو بخوره

فرض کن گرافیک خیلی بره بالا ! چشم ما میتونه تشخیصش بده ؟ یه حدی برای چشم ما وجود داره ! با این tv و مانیتور های 40 اینچ و ... خیلی خیلی بخواد چشم تشخیص بده ، میتونه در حد 2000 پیکسل به بالا تا نهایتا 4000 پیکسل باشه !!! اونقدر اختلاف زیادنمیشه که کنسول بازها بخوان حسرت pc رو بخورن ! چون به حد اشباح میرسه !

69231196054497567452.png

خیر واقعا هیچ PC Gamer ئی حسرت Halo و GOW رو نمیخوره. Half Life 2 رو از اول بازی کنی جذابیتش چند برابر عناوینیه که گفتی! Red Dead و TLoU هم 2 تا اکشن ادونچر خوبن که خیلیا بدشون نمیاد بازی کنن ولی چیزیم نیست که کسی حسرتشونو بخوره

من اصن نظرات تاپیک ها رو دنبال نمی کنم فقط خیلی اتفاقی به این تاپیک اومدمو این پسستتو رو دیدم ، جوابی بهتر از ترکیب این دو شکلک برای حرفاتون پیدا نکردم " :-j:| "
من هم خودم طرفدار PC بودم و هستـــــــــــم . . . . ولی باید اقرار کنم دقـــیقا همین تاخیرها و عدم وجود چنین بازی هایی باعث شد کنســـول بگیرم . . .
خودتـــــون رو با PC گیمرهای دیگـــه جمع نبیندید ، سلیقه ها کاملا مختلف هست . . . یا واقعا شما حسرت نمی خورید که خیلی خفنید ، دمتون گرم :d یا همین جوری الکی برای اینکه فقط جواب دندون شکنی به دوستمون داده باشید اینجوری نوشتید . . . l-)

در ضمن اون عکسی هم که در پست بالا در جواب یکی از دوستان گذاشتید اصلن در حد شخصیت و شان مدیر سایتی به این بزرگی و جامعی نیست ;)

ببخشید وسط حرفاتون ! هرچند سر بازی های اول شخص منم مثل تو معتقد هستم خب pc بهتره خودم هم شخصا بهترین بازیهای تاریخم روی pc بوده مثل همین HL2 . ولی خب شما نمیتونی یگی هیچ PC گیمری حسرت مثلا HALO و gears را نمیخوره ! چند نفر را نمیتونی به همه خطاب کنی دوم اینکه تو میای HL2 را میزاری در قبال هیلو ولی خب 10 سال شده ولی ما هنوز یه شماره جدید از HALF LIFE را ندیدیم ! 10 سال شده ما هنوز یه DOOM ندیدیم اونم از Blizzard معروف PC که برای هر شماره جدید از بازهاش باید چندین سال صبر عنایت بفرمایی ! خب این چه ارزشی داره ؟!

حالا غیر از این واقعا ما در حال حاضر حداقل تو این نسلی که اومد و رفت یه شوتر سوم شخص در حد اندازه های GEARS OF WAR رو PC داریم ؟ یا تو همین نسل ما یه شور اول شخص به محتوای HALO روی PC داریم ؟ اصلا بحث این نیست که با PC میتونی بیشتر لذت ببری و بهتر کنترل کنی و .... من دارم از ارزش های بازی حرف میزنم . یا کلا PC چندتا بازی اکشن ادونچر در حد سریه انچارتد و RDR و TLOU و........ داره ؟!
زمان قدیم را آره منم باهات موافقم ولی من 10 سال از عمرم تلف شد ! و واقعا تلف شد ! شاید اصلا تو این 10 ساله خیلی از طرفدارها جونشون را از دست دادن و زیر خاک رفتند ! چون واقعا 10 سال زمان کمی نیست ! و من و خیلی ها هنوز در حسرت یه نسخه از HL و DOOM و.......... تا کی باید منتظر بمونم و سنگ PC را رو سینم بزنم ؟!
الان منه گیمر با شرایط فعلی با چه انگیزه ای برم PC بخرم واسه اینکه شاید بتونم تو بعضی بازی ها بهتر کنترلشون کنم ؟ بعد اینکه بیخیال اینهمه بازیهای انحصاری روی کنسول بشم که واقعا هم کم نیستند ! بازی های فوق العاده که روی کنسول وجود داره !

آخرین ویرایش:
اگه یه نفر یه کنترلر خوبه مثلا 200 هزار تومنی داشته باشه یا اصلا کنترلر 360 رو برای PC بخره دقیقا چه مشکلی توی انجام بازیهای H&S به وجود میاد؟ من خودم الان یه کنترلر 360 برای PC دارم که باهاش FIFA بازی میکنم. حتما از نظر شما حتی با 2 کنترلر کاملا مشابه بازم تجربه‌‎ی بازی روی کنسول "یه چیزه دیگس"؟ در ضمن چه اهمیتی داره که یه بازی برای PC مثلا 6 ماه یا 1 سال دیرتر بیاد؟ دقیقا مشکل این موضوع چیه؟

نگفتم مشکلی پیش میاد . میگم اگر معمولی باشه ، مسلما کیفیت دسته اونقدر پایینه که شما به جای لذت بردن ، بیشتر ذجر میکشی تا لذت بردن از بازی !!! شما که دسته X360 داری راحت این حرف و میزنی ، برو یه دسته معمولی هم بگیر ، بعد بشین فیفا بازی کن . واقعا تفاوتی حس نمیکنی ؟ ( منظورم تفاوت تو تجربه گیم پلی بازی نیست ) . مثلا شما بری تو یه مرسدس بنز بشینی ، صندلیش با صندلی پراید یکیه ؟ تفاوتی نداره !؟

اصلا تا همین اواخر نسل کنسول مگه بازی H&S میومد برای PC !! این اواخر رسم شده با تاخیر 6 ماه یا 1 ساله میاد ! تاریخش هم هیچ اهمیتی نداره . بحث سر اینه که اصلا H&S برای PC نیست ! چه برسه بخواد براش بیاد !

پ.ن: من این پست شاهکاری که دیشب ارسال کردید رو ندیده بودم:
واقعا هیچ PC بازی حسرت یک بار بازی کرد RED DEAD REDMPTION ، Halo ، TLU ، Gears Of War و ... رو نمیخوره ؟!! pc یه زمانی مهد شوتر بود ! تو نسل قبل پرچمش سقوط کرد ! در حال حاضر هم بازی قابل قبولی تو سبک شوتر به عنوان پرچمدار نسل نداره !

والا به پای پست شاهکار شما که دیشب ارسال کردید نمیرسه :
quote_icon.png
نوشته شده توسط Behzad

خیر من هیچ علاقه‌ای به سبک Hack and Slash ندارم و از امثال متالگیر و Gears of War هم خوشم نمیاد. همین Gears of War شماره 1ش روی PC اومد و من بعد از 1 ساعت بازی کردن کلا پاکش کردم .

اتفاقا هالف لایف 2 تنها بازی ای بود که اصلا باهاش حال نکردم ! هر چه قدرم میخواد بزرگ باشه فرقی نمیکنه برام ! شما از Gears of War خوشتنمیاد و منم از هالف لایف ! این یه جورسلیقه هست ! نمیشه گفت بازی مشکل داره . هالف لایف از نظر من بازی بسیار بزرگیه . تو تمام زمینه ها . اما از نظر شما که یه PC فن هستی Gears of War هم اینطوریه ؟!
از طرفی میگید به سبک Hack and Slash هیچ علاقه ای ندارید ، بعدش تو خط بالا از سبک Hack and Slash رو PC دفاع میکنی !

فرض کن گرافیک خیلی بره بالا ! چشم ما میتونه تشخیصش بده ؟ یه حدی برای چشم ما وجود داره ! با این tv و مانیتور های 40 اینچ و ... خیلی خیلی بخواد چشم تشخیص بده ، میتونه در حد 2000 پیکسل به بالا تا نهایتا 4000 پیکسل باشه !!! اونقدر اختلاف زیادنمیشه که کنسول بازها بخوان حسرت pc رو بخورن ! چون به حد اشباح میرسه !

69231196054497567452.png

در این مورد هم بهتره مطالعه بیشتری کنید ، بعد کل خط و با یه شکل زیر سوال ببرید ! میتونم در اون مورد بیشتر وارد جزئیات بشم !

گيريم nvidia درست گفته و pc يه اپسيلون قويتر باشه
خدايي ادم حاضره با اين قيمت دلار بره پول يه پرايدو بده بعدشم هر روز دنگو فنگ تازه بازي درستو حسابي هم براش نياد
من كه از بي بازي و بي كنسولي بمونم حاضر نميشم تن به همچين كاري بدم من ميرم 400$ پول يه كنسول ميدم و 10 سال بيمه هستم پي سي بازها هم پول يه پرايدي رو بدن هر روزم اپگريدو ارتقاو بقيه ماجرا:lol:
تموم شد رفت

اگه یه نفر یه کنترلر خوبه مثلا 200 هزار تومنی داشته باشه یا اصلا کنترلر 360 رو برای PC بخره دقیقا چه مشکلی توی انجام بازیهای H&S به وجود میاد؟

خوب حرف شما درسته ولی castle که همین اواخر برای pc عرضه شد کلا با دسته هم خوب مچ نبود و اصلا اپتیمایز نبود و همچنین همه بازی ها دسترو ساپورت نمیکنن.

خوب حرف شما درسته ولی castle که همین اواخر برای pc عرضه شد کلا با دسته هم خوب مچ نبود و اصلا اپتیمایز نبود و همچنین همه بازی ها دسترو ساپورت نمیکنن.

فقط اون نیست ! همین PES 2013 هم به شدت مشکلات عدم ساپورت دسته داره ! مخصوصا 2 نفره ! و با کلی پچ مشکلش حل میشه !

من اصن نظرات تاپیک ها رو دنبال نمی کنم فقط خیلی اتفاقی به این تاپیک اومدمو این پسستتو رو دیدم ، جوابی بهتر از ترکیب این دو شکلک برای حرفاتون پیدا نکردم " :-j:| "
من هم خودم طرفدار PC بودم و هستـــــــــــم . . . . ولی باید اقرار کنم دقـــیقا همین تاخیرها و عدم وجود چنین بازی هایی باعث شد کنســـول بگیرم . . .
خودتـــــون رو با PC گیمرهای دیگـــه جمع نبیندید ، سلیقه ها کاملا مختلف هست . . . یا واقعا شما حسرت نمی خورید که خیلی خفنید ، دمتون گرم :d یا همین جوری الکی برای اینکه فقط جواب دندون شکنی به دوستمون داده باشید اینجوری نوشتید . . . l-)

در ضمن اون عکسی هم که در پست بالا در جواب یکی از دوستان گذاشتید اصلن در حد شخصیت و شان مدیر سایتی به این بزرگی و جامعی نیست ;)
خوب دقیقا نکته اینجاست! کسی که بخواد حسرت GoW و HALO رو بخوره دیگه PC Gamer محسوب نمیشه! کسی که Pc Gamer ـه با چارتا بازی انحصاری دلش نمیلرزه!
من خودم شخصا بدم نمیاد این بازی هارو انجام بدم ولی اصلا در حدی نیست که PC ـی که الان دارم رو ول کنم برم Xbox و PS3 بخرم بخاطر اینا!!!

- - -ویرایش - - -

مشکلات عدم ساپورت دسته رو خیلی راحت با نرم افزارای مختلف میشه درست کرد! اصلا کار خاصی نداره!
هم عدم ساپورت و هم خراب بودن دکمه ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or