انویدیا: دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    nvidia

raya2

کاربر سایت
در یک مصاحبه از مجله ی PowerPlay با Tony Tamasi از شرکت انویدیا در مورد کارت های گرافیک با عنوان آسمان سقوط نمی کند, این جمله بیان شده که: "دیگر امکان داشتن گرافیکی بهتر نسبت به PC برای کنسولها وجود ندارد." و دلیل این گفته نیز پول نداشتن غولهای کنسولی (مایکروسافت و سونی) برای رقابت در این زمینه (گرافیک) عنوان شده.
nvidia.jpg

وی در ادامه می افزاید:

در زمان Xbox 360 و PS3, کنسولها با PC برابر بودند. اگر شما داخل آن جعبه های کنسولی را نگاه می کردید, تکنولوژیهای گرافیکی ساخته شده توسط AMD و NVIDIA را مشاهده می کردید که در آن زمان تمامی این ابداعات گرافیکی توسط کمپانی های گرافیک ساز PC انجام می شد.

NVIDIA هر ساله نزدیک به 1.5 میلیارد دلار برای تحقیقات و پیشرفتهای گرافیکی خرج می کند و این در حالیست در طول عمر یک کنسول ما باید نزدیک 10 میلیارد دلار خرج کنیم. و سونی و مایکروسافت قادر به پرداخت این پول نیستند. آنها ظرفیت سرمایه گذاری برای رقابت با PC را ندارند ولی ما بعلت اقتصاد پلکانی, توان آن را داریم چون سال به سال ما بیش از 100 میلیون تراشه به فروش میرسانیم.
سرچشمه

اين استاندارد شدن 1080P و 60 فريم روي كنسول ها دقيقا ار اون مدل حرفاست كه آدم ميشنوه و شاخ درمياره.طرف مياد ميگه كه اگه مايكرو يا سوني از فلان GPU استفاده ميكردن قطعا نسل بعد 1080P و 60 فريم استاندارد شده بود.دوستان به جون خودم گرافيك بازي ها 100 تا پارامتر داره كه يكيش 1080P و 60 فريم بودنه.مايكرو و سوني حتي اگه Titan رو هم روي كنسول هاشون سوار ميكردن بازم بعد از مدتي كه Texture و Shading و هزار جور تكنولوژي ديگه پيشرفت ميكرد سازنده ها مجبور ميشدن از ابعاد و فريم بزنن و باز رو بيارن به 720p و 30 فريم.يعني اين موضوع دقيقا به اين مسئله ربط داره كه شركت سازنده چقدر جزئيات روي بازيش سوار بكنه تا بتونه به اين چنين ابعاد و فريمي دسترسي پيدا كنه.

PC ميتونه اينكار رو بكنه چون مدام سخت افزارش در حال پيشرفته.تنها در يك حالت كنسول ها ميتونن 1080P و 60 فريم رو استاندارد نگه دارن اون هم زماني هستش كه از تكنولوژي Cloud استفاده بكنن.

طرف به محض اينكه ميشنوه فلان بازي نسل بعدي 1080 نيست يا روي 60 فريم اجرا نميشه فرتي ميپره وسط ميگه اين بود قدرت كنسول هاي نسل بعد بدون اينكه به اين مسئله توجه بكنه كه جزئيات اون بازي در حال اجرا روي كنسولي كه تازه اوله راهشه و سازنده آنچنان آشنايي باهاش ندارن 10 برابر اين نسله.

الان مايكرو سوني ميومدن همين بازي هاي اين نسل رو 1080 و 60 فريم روي كنسول هاي جديد عرضه ميكردن ملت به چه چه كردن ميفتادن.

درسته که هر GPUـیی هم می‎ذاشتن آخر نسل کار به 30 فریمه شدن می‎کشید، اما مسئله اینه که اگه GPUـه کنسول‏‎های این نسل خیلی قوی‎تر بود، حتی با 60 فریمه و Full HD بودنه بازی‎های کنسولی، می‎شد اونقدر گرافیک رو افزایش داد که حس تغییر نسل به ما دست بده! اما الان اگه بخوان Full HD و 60 فریم رو حفظ کنن، اونقدر باید از سر و ته گرافیک بزنن که اون تغییر بنیادی بین دو نسل قابل لمس نخواهد بود!
مطمئن باشید اگه گرافیک کنسول‎ها در حد یه تراشه‎ی 760 قدرت داشت، حداقل اول نسل بازی‎های 1080p و 60 فریمه بیشتری می‎دیدیم و در انتهای نسل که گرافیک اشباع می‎شد دوباره فریم رو فدای جزئیات گرافیکی بالاتر می‎کردن.

خوب دقیقا نکته اینجاست! کسی که بخواد حسرت GoW و HALO رو بخوره دیگه PC Gamer محسوب نمیشه! کسی که Pc Gamer ـه با چارتا بازی انحصاری دلش نمیلرزه!
من خودم شخصا بدم نمیاد این بازی هارو انجام بدم ولی اصلا در حدی نیست که PC ـی که الان دارم رو ول کنم برم Xbox و PS3 بخرم بخاطر اینا!!!

- - -ویرایش - - -

مشکلات عدم ساپورت دسته رو خیلی راحت با نرم افزارای مختلف میشه درست کرد! اصلا کار خاصی نداره!
هم عدم ساپورت و هم خراب بودن دکمه ها!
یه طوری حرف میزنید انگار PC یه باشگاه هست و شما هم فن باشگاه که با دیدن 4 تا بازیکن تو باشگاه حریف دلتون نمیلرزه و همچنان پای بند هستید ! مثلا من یه PC گیمر اصیلم :x
بنده خدا خود PC یا کنسول ها هم خودشون رو مقابل هم نمیبینن !
موضوع اینه بازی های انحصاری روی کنسول ها خیلی بیشتر از این 2 تا مورد هست که اسمشون رفت ، و جدای از این خیلی ها (من جمله خودم) بازی کردن روی کنسول براشون خیلی جذاب تر هست تا با موس و کیبورد

من اصن نظرات تاپیک ها رو دنبال نمی کنم فقط خیلی اتفاقی به این تاپیک اومدمو این پسستتو رو دیدم ، جوابی بهتر از ترکیب این دو شکلک برای حرفاتون پیدا نکردم " :-j:| "
من هم خودم طرفدار PC بودم و هستـــــــــــم . . . . ولی باید اقرار کنم دقـــیقا همین تاخیرها و عدم وجود چنین بازی هایی باعث شد کنســـول بگیرم . . .
خودتـــــون رو با PC گیمرهای دیگـــه جمع نبیندید ، سلیقه ها کاملا مختلف هست . . . یا واقعا شما حسرت نمی خورید که خیلی خفنید ، دمتون گرم :d یا همین جوری الکی برای اینکه فقط جواب دندون شکنی به دوستمون داده باشید اینجوری نوشتید . . . l-)

در ضمن اون عکسی هم که در پست بالا در جواب یکی از دوستان گذاشتید اصلن در حد شخصیت و شان مدیر سایتی به این بزرگی و جامعی نیست ;)

پس pc gamer نیستی من انقدر سرم تو wow شلوغ هست که حتی وقت فکر کردن به این بازی ها رو نمیکنم . حالا دیگه dota 2 و sc2 و خیلی بازی های دیگه بماند الان rdr هم بیاد شک ندارم که بازی رو نمیخرم نه برای این بازی بدی هست چون میل بهش ندارم.

این فاز " بازی که رو PC نیومده رو میخوایم 100 سال سیاه نیاد ، حالا میخواد بهترین نسل و تاریخ و سبکش و ... باشه اصلا " از کی شروع شده دقیقا ؟!؟ :دی

اصل قضیه رو از بیخ نابود نکنید که ! :دی

دیابلو 3 که اومد از همون روز اول ما دوست داشتیم نسخه کنسولیش هم بیاد والله !!

با وجود اینکه حقش رو داشتیم بگیم ، " که اینقدر انحصاری ریخته سرمون که اصلا وقتی برا دیابلو 3 نمیمونه ، میخوایم 100 سال سیاه نیاد ! " :دی

همین Elder Scrolls Online که بالاخره برا کنسول معرفی شد ، من از خدامه موقع لانچش برا PS4 بخرم !

اين استاندارد شدن 1080P و 60 فريم روي كنسول ها دقيقا ار اون مدل حرفاست كه آدم ميشنوه و شاخ درمياره.طرف مياد ميگه كه اگه مايكرو يا سوني از فلان GPU استفاده ميكردن قطعا نسل بعد 1080P و 60 فريم استاندارد شده بود.دوستان به جون خودم گرافيك بازي ها 100 تا پارامتر داره كه يكيش 1080P و 60 فريم بودنه.مايكرو و سوني حتي اگه Titan رو هم روي كنسول هاشون سوار ميكردن بازم بعد از مدتي كه Texture و Shading و هزار جور تكنولوژي ديگه پيشرفت ميكرد سازنده ها مجبور ميشدن از ابعاد و فريم بزنن و باز رو بيارن به 720p و 30 فريم.يعني اين موضوع دقيقا به اين مسئله ربط داره كه شركت سازنده چقدر جزئيات روي بازيش سوار بكنه تا بتونه به اين چنين ابعاد و فريمي دسترسي پيدا كنه.

PC ميتونه اينكار رو بكنه چون مدام سخت افزارش در حال پيشرفته.تنها در يك حالت كنسول ها ميتونن 1080P و 60 فريم رو استاندارد نگه دارن اون هم زماني هستش كه از تكنولوژي Cloud استفاده بكنن.

طرف به محض اينكه ميشنوه فلان بازي نسل بعدي 1080 نيست يا روي 60 فريم اجرا نميشه فرتي ميپره وسط ميگه اين بود قدرت كنسول هاي نسل بعد بدون اينكه به اين مسئله توجه بكنه كه جزئيات اون بازي در حال اجرا روي كنسولي كه تازه اوله راهشه و سازنده آنچنان آشنايي باهاش ندارن 10 برابر اين نسله.

الان مايكرو سوني ميومدن همين بازي هاي اين نسل رو 1080 و 60 فريم روي كنسول هاي جديد عرضه ميكردن ملت به چه چه كردن ميفتادن.

حالا گیریم حرفت درست:d

همین الان gpu این دو تا کنسول با این مشخصاتی که دادن ازشون ماکروسافت و سونی حتی نمیتونن حداقل نصف بازیهای همین نسل مثل کرایسیز3 رو روی high شصت فریم و 1080 اجرا کنن. خدا بداد برسه قراره گرافیک بازیها هم مثلا نسل بعد پیشرفت کنه بعد باز همین جریانات نسل فعلی تکرار میشه همون 30 فریم همراه با زیر 30 فریم و رزلوشن که دیگه کلا حرفشم نزن.{شایدم وضعیت بدتر بشه و کلا کار به کاهش چند ضلعی و ابجکتها بکشه!}

در مورد اینکه با گذشت زمان برنامه نویسها بیشتر با معماری کنسولهای نسل بعد اشنا میشن و میتونن اپولو هوا کنن سخت در اشتباهین .این نسل یه پدیده ایی وجود داشت به نام cell:d که به هر بنده خدایی میگفتی یه علامت ؟ سبز میشد بالای سرش.
ولی معماری x86 الان چندین ساله کلا فراگیر شده و همه دارن باهاش کار میکنن و اکثر برنامه نویسها اشنایی کامل باهاش دارن و خیلی راحت تر اون معماری عجیب غریب این نسل کنسولها هست .

برای کسی که میاد 400 دلار پول کنسول میده+60 دلار پول گیم اورجینال توقع زیادی بیشینه گیم رو روی 60 فریم بازی کنه ؟ حالا رزلوشن fullhd نخواستیم .

حتما مثل خر لنگ باید کنسولهای جدید کلی فاصله داشته باشه با یه pc معقول امروزی؟

آخرین ویرایش:
بعضیا در حالیکه فقط بازیای لانچ رونمایی شدن می گن تفاوت نسل بعد و نسل فعلی هیچی نیست! چه چیزایی که آدم نمی شنوه! تو همون بازی های لانچ Watch Dogs گلابی هست؟
مطمئن باشید اگه گرافیک کنسول‎ها در حد یه تراشه‎ی 760 قدرت داشت، حداقل اول نسل بازی‎های 1080p و 60 فریمه بیشتری می‎دیدیم و در انتهای نسل که گرافیک اشباع می‎شد دوباره فریم رو فدای جزئیات گرافیکی بالاتر می‎کردن.
انگار کشکه که فقط با یه کارت گرافیک قوی تر بازی نسل بعد 1080p - شصت فریم باشه!
نه با خاموش کردن AA و زدن از سر و ته بازی هم نمی تونستن بهش برسن...بازی های همین نسلش رو بهترین سیستم ها 60 فریم و 1080P اجرا نمی شن، اونوقت نسل بعد؟!

آخرین ویرایش:
دقت کردین یک چیزی که هیچ وقت بهش اشاره نشده اینه که بعضی از دوستان یک جوری از قیمت PC و کنسول حرف میزنن که انگار آدم هر کارت گرافیکی واسه PC بخره فقط و فقط مخصوص بازی هست!!!
وقتی شما 400 دلار برا PS4 میدین فقط میشه باهاش بازی کرد و فقط واسه بازی ساخته شده! ولی 900 دلاری که بالای کارت گرافیک PC داده میشه میشه باهاش کلی کار گرافیکی سه بعدی انجام داد!
نمیخوام بحثو منحرف کنم ولی وقتی روی PC یک کارت قوی برمیدارید به هزار و یک درد دیگه غیر از بازی میخوره!!! از جمله خود بازی سازی که به کارت قوی نیازمنده!

بعضیا در حالیکه فقط بازیای لانچ رونمایی شدن می گن تفاوت نسل بعد و نسل فعلی هیچی نیست! چه چیزایی که آدم نمی شنوه! تو همون بازی های لانچ Watch Dogs گلابی هست؟

انگار کشکه که فقط با یه کارت گرافیک قوی تر بازی نسل بعد 1080p - شصت فریم باشه!
نه با خاموش کردن AA و زدن از سر و ته بازی هم نمی تونستن بهش برسن...بازی های همین نسلش رو بهترین سیستم ها 60 فریم و 1080P اجرا نمی شن، اونوقت نسل بعد؟!

کشک نیست و با یه 760 همین بازی‎هایی که دارید به عنوان بازی نسل بعد و با 30 فریم می‎بینید رو می‎شد با 60 فریم اجرا کرد!
بازی‎های این نسل هم همشون با 760 به راحتی 60 فریمه اجرا می‎شن.
یه بازی‌ای مثل BF3 با رزولوشن 1080 و 4XMSAA و هزار تا افکت گرافیکی دیگه، دیگه بازی این نسل نیست، در حد نسل بعده!
بازی WD هم تریلر به تریلر کیفیتش کمتر و کمتر شد و در آخر هم مشخص شد که اون نمایش‎های خیره کننده همشون روی PC بوده و شما کافیه تریلری که روی PS4 اجرا شد رو با تریلر E3 2012 مقایسه کنید، کاملاً واضحه با PC بهتر بود!

شما عاشق کنسول هستی، دوست داری کنسول‎‌های جدید 20 برابر قوی‎تر از نسل قبل شده باشن، ولی نشدن! چه خوشتون بیاد چه نیاد، جهش گرافیکی در حد نسل قبل انجام نشده، و در قیاس با نسل قبل، کنسول‎ها از PCـهای بروز فاصله‎ی زیادی دارن.

کشک نیست و با یه 760 همین بازی‎هایی که دارید به عنوان بازی نسل بعد و با 30 فریم می‎بینید رو می‎شد با 60 فریم اجرا کرد!
یه بازی‌ای مثل BF3 با رزولوشن 1080 و 4XMSAA و هزار تا افکت گرافیکی دیگه، دیگه بازی این نسل نیست، در حد نسل بعده!
بازی WD هم تریلر به تریلر کیفیتش کمتر و کمتر شد و در آخر هم مشخص شد که اون نمایش‎های خیره کننده همشون روی PC بوده و شما کافیه تریلری که روی PS4 اجرا شد رو با تریلر E3 2012 مقایسه کنید، کاملاً واضحه با PC بهتر بود!

شما عاشق کنسول هستی، دوست داری کنسول‎‌های جدید 20 برابر قوی‎تر از نسل قبل شده باشن، ولی نشدن! چه خوشتون بیاد چه نیاد، جهش گرافیکی در حد نسل قبل انجام نشده، و در قیاس با نسل قبل، کنسول‎ها از PCـهای بروز فاصله‎ی زیادی دارن.

ای آقا شما چرا اینقدر دم از گرافیک میزنی ؟ پستهایی که میدی بالغ بر 80%شون در رابطه با گرافیک و فریم بازیهاست . کسی که میره رو کنسول بازی میکنه انتظار بالاترین جزئیات و بهترین کیفیت رو نداره و دلش میخواد راحت بی دردسر بشینه جلو تلویزیون بازی کنه .

ای آقا شما چرا اینقدر دم از گرافیک میزنی ؟ پستهایی که میدی بالغ بر 80%شون در رابطه با گرافیک و فریم بازیهاست . کسی که میره رو کنسول بازی میکنه انتظار بالاترین جزئیات و بهترین کیفیت رو نداره و دلش میخواد راحت بی دردسر بشینه جلو تلویزیون بازی کنه .

بحث در مورد قدرت گرافیکی کنسول‎هاست باید در مورد گرافیک حرف زد دیگه!
واسه من هم گرافیک بخش مهمی از بازی هست، اگه مهم هم نبود چند سال یک بار کنسول نسل جدید نمی‎دادند بیرون! شما هم مشکلی با پستای بنده دارید خیلی راحت می‎تونید نخونید! اجباری در کار نیست.

کدوم سایت نوشته که نسخه PS4 از نسخه Pc بدتر بود ؟ لینک اون دو تا ویدیو رو بده ما هم ببینیم .من که همه ویدیوهای واچ داگزو دیدم جز اون مورد تریلر فیک که درست کرده بودن به اسم Xbox 360 و PS3 هیچ فرق ندیدم
اگه عکسی یا تریلری داری بزار تا ببینیم کدوم تفاوت رو میگی وگرنه بازی عرضه نشده چطور مقایسه میکنی

کدوم سایت نوشته که نسخه PS4 از نسخه Pc بدتر بود ؟ لینک اون دو تا ویدیو رو بده ما هم ببینیم .من که همه ویدیوهای واچ داگزو دیدم جز اون مورد تریلر فیک که درست کرده بودن به اسم Xbox 360 و PS3 هیچ فرق ندیدم
اگه عکسی یا تریلری داری بزار تا ببینیم کدوم تفاوت رو میگی وگرنه بازی عرضه نشده چطور مقایسه میکنی
اتفاقا کاملا مشخص بود!

خود یوبی سافت روی این قضیه تاکید کرد که نسخه PC بازی از نظر گرافیکی از نسخه های کنسولی نسل بعد جلوتر هست!

گفتم که، کافیه خودتون ببینید. تریلری که پارسال توی E3 پخش شد رو با تریلری که در مراسم رونمایی PS4 پخش شد مقایسه کنید خودتون متوجه می‎شید نسخه E3 که با PC اجرا شده بود بهتر بود.

از این حرفا گذشته، خود Ubi اعلام کرد که نسخه PC بهتر از نسخه نسل بعد خواهد بود!

گفتم که، کافیه خودتون ببینید. تریلری که پارسال توی E3 پخش شد رو با تریلری که در مراسم رونمایی PS4 پخش شد مقایسه کنید خودتون متوجه می‎شید نسخه E3 که با PC اجرا شده بود بهتر بود.

از این حرفا گذشته، خود Ubi اعلام کرد که نسخه PC بهتر از نسخه نسل بعد خواهد بود!

بیا این ویدیو مقایسه .همون تریلر E3 2012 با نسخه PS4

http://www.lazygamer.net/general-news/watch-dogs-pcps4-compared/

من دیدمش
خودت نگاه کن هر جاش به نظرت تو pC بهتر بود عکس بگیر بزار اینجا

اگه بخای من عکس بزارم از ویدیو

- - -ویرایش - - -

اتفاقا کاملا مشخص بود!

خود یوبی سافت روی این قضیه تاکید کرد که نسخه PC بازی از نظر گرافیکی از نسخه های کنسولی نسل بعد جلوتر هست!
منبع؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or