silent ops
کاربر سایت
وقتی این ۸۵۰ تومنه اون ملیونی نیست؟View attachment 126839
این قدر که گاو ها بهم قلب میدادن بعضیاشون شیر طلایی بهم میدادن
من حدود ۲ سال اینو بازی میکردماین قدر که گاو ها بهم قلب میدادن بعضیاشون شیر طلایی بهم میدادن
بعضی مرغ هام تخم مرغ طلایی میذاشتن
توی کلبه تلویزشون وضعیت اب و هوی فردا رو اعلام میکرد
مسابقه هایی که بعضا توی روستا برگزار میشد
سگ با وفا که با یه سوت خودش رو بهمون میرسون گاهی مریض میشد گاهی هم .....
زمین شخم زدن ها بذر پاشیدن ها
مخ زدن ها و شاخه گل بردن ها
عکس کاورش یک دنیا خاطرست
منم هیچ وقت به شهر نریسیدممن حدود ۲ سال اینو بازی میکردم
چندین بار ۳ سال اول رو تموم کردم
عالی بود بازیش تو بازی زنم پوپوری بود همون که مرغداری داشتن بعد انقدر به اهالی شهر کمک کرده بودم و هدیه داده بودم که تو خونه هاشون میرفتم تو اتاق خوابشون تو دفترچه راهنمای پلی استیشن اگه یادتون باشه زده بود بعد ۳ سال میرید شهر که منم باورم شده بود خودمو کشتم برم شهر ولی بعدا فهمیدم شهر رفتن همش دروغ بود
یادش بخیر اون زمان که تو اهواز زندگی میکردم حدود ۷-۸ سالم بود یه اتاق داشتم برا بازی توی اون اتاق کولر نداشت ظهر که از مدرسه تعطیل میشدم میرفتم تو این اتاق پا بازی انقدر که تو گرما بازی میکردم از گرما زردی گرفتم.بعد بابام برا اتاقمون کولر گرفت
300 کرایه بازیهای سگا یا نس بود تو مشهد
حالا قیمتارو نگا
آقا من یه سگا دارم ژاپن اصل میدم 50 هرکی خواست پیام خصوصی بدهوقتی این ۸۵۰ تومنه اون ملیونی نیست؟View attachment 126839
اصلا یه حس عجیبی داشت بازیش انگار هر کار میکردی بازم از تمام راز و رمز های بازی نمیتونستی سر در بیاری. چند تا الهه بود تو بازی یادم یکیش خیار مینداختی تو آب میومد. دستور آشپزی ها و آشپزی کردن عالی بود.یادم میرفتی تو هتل زنگ میزدی برات لوازم آشپزخونه میوردن معدن ها و سنگ های قیمتی، ماهی گیری کلا یه دنیایی بود واقعا که هرچی میرفتی میفهمیدی خیلی چیزا هست که نمیدونی.این قدر که گاو ها بهم قلب میدادن بعضیاشون شیر طلایی بهم میدادن
بعضی مرغ هام تخم مرغ طلایی میذاشتن
توی کلبه تلویزشون وضعیت اب و هوی فردا رو اعلام میکرد
مسابقه هایی که بعضا توی روستا برگزار میشد
سگ با وفا که با یه سوت خودش رو بهمون میرسون گاهی مریض میشد گاهی هم .....
زمین شخم زدن ها بذر پاشیدن ها
مخ زدن ها و شاخه گل بردن ها
عکس کاورش یک دنیا خاطرست
شهر به نظرم دروغ نبود من کد های گیم شارکش رو میزدم درست هم عمل میکرد یه وسایلی بهم میداد که اصلا تو بازی ندیدم حتی وسایل خونه رو هم میشد تو صندوق بزاری ولی نمیتونستی استفاده کنی و اگه ابن کد رو میزدی بازی میرفت تو یه حالت باگ و دیگه نمیتونستی از او قسمت صندوغ استفاده کنیاصلا یه حس عجیبی داشت بازیش انگار هر کار میکردی بازم از تمام راز و رمز های بازی نمیتونستی سر در بیاری. چند تا الهه بود تو بازی یادم یکیش خیار مینداختی تو آب میومد. دستور آشپزی ها و آشپزی کردن عالی بود.یادم میرفتی تو هتل زنگ میزدی برات لوازم آشپزخونه میوردن معدن ها و سنگ های قیمتی، ماهی گیری کلا یه دنیایی بود واقعا که هرچی میرفتی میفهمیدی خیلی چیزا هست که نمیدونی.
اون کتاب قدم به قدمش هم نصف اطلاعاتش غلط بود. یادم توش نوشته میتونی شهردار شی ما همه کاری که میگفت میکردیم نمیشد، بعد هی فکر میکردیم یه جای کار غلط رفتیم دوباره از اول یا مثلا میگفت میتونی زمین های اطراف مپ که ابر روشون بخری! اون king city هم دروغی بیش نبود اون ویدیوی یوتوب احتمال زیاد فیک خودشون ماد درست کردن بر اساس شایعه شهر که اون موقع ها مد بود.
الان با این عکس همه ی داستان هایی که تو بازی بود از جلو چشم رد شد. کسایی که بازی نکردن واقعا چه الماسی رو از دست دادن.