انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اقا ما هم امروز به جمع دارندگان xbox کلاسیک پیوستیم
فقط یه سوال
الان بخوام از وسط بازی بیام توی منو کنسول باید چه عملی انجام بدم
چون دکمه پاور کنسول که کلا خاموش میکنه کنسول رو
راهی داره؟ بازی ها توی هارد ریخته شده

• Like
Reactions: che-jaleb
اقا ما هم امروز به جمع دارندگان xbox کلاسیک پیوستیم
فقط یه سوال
الان بخوام از وسط بازی بیام توی منو کنسول باید چه عملی انجام بدم
چون دکمه پاور کنسول که کلا خاموش میکنه کنسول رو
راهی داره؟ بازی ها توی هارد ریخته شده
دوستان xbox کلاسیک دار کسی نیست جواب بده؟
از شانس موقعی که سوال رو پرسیدم این نسناس های بی همه چیز نت رو قطع کردن دیگه الان یک هفته از وسط بازی مجبورم کنسول رو خاموش کنم

داشتم تو زیرزمین میگشتم. اینو یافتم. فکر کنم ،آخرین کنسولم بود
View attachment 126826
این احیانا میکرو طرح سگا نیست؟

من کوچیک که بودم زمان میکرو ، پلی استیشن تو ایران هنوز نیومده بود یا حداقل همه گیر نبود اون زمان که از اینترنت و کامپیوتر و این چیزا تو خونه ها خبری نبود برا همین تا کنسول جدید میومد ما نمیفهمیدیم بعد یادمه میکرو داشتم دستش طرح دسته ps1 بود برام عجیب بود اون زمان که چرا این شکلیه دستش

من کوچیک که بودم زمان میکرو ، پلی استیشن تو ایران هنوز نیومده بود یا حداقل همه گیر نبود اون زمان که از اینترنت و کامپیوتر و این چیزا تو خونه ها خبری نبود برا همین تا کنسول جدید میومد ما نمیفهمیدیم بعد یادمه میکرو داشتم دستش طرح دسته ps1 بود برام عجیب بود اون زمان که چرا این شکلیه دستش
اگر یادت باشه میکرو طرح کیبورد کامپیوتر هم داشتیم که اون زمان بهش رایانک میگفتن اون اسلحه خفن میکرو رو هم داشت

• Like
Reactions: TeTration

کمپانی اینا ending man بود. یه کلون از نینتندو فامیکام بود. ساختش از 1992 شروع شد .3 تا کارتریج داشت. این عکس یکیشونه. جالبه تا 2013 هم تولید میشده.تو ابتدایی باهاش بازی میکردم طرفای 73-75.
اون تفنگ و مرغابیاش. اینو داییم برام آورده بود از زابل.که یه بار رفته بود اونور.
منم بهش میگفتم میکرو ولی میکرو همون فامیکام نینتندو هست. و این اون نیست اون ژاپنه و این چین.
بعد از این دیگه pc شد پلتفرم و وفادار بهش موندیم

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or