انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
اگر یادت باشه میکرو طرح کیبورد کامپیوتر هم داشتیم که اون زمان بهش رایانک میگفتن اون اسلحه خفن میکرو رو هم داشت
من از اونا داشتم قیمتش تقریبا اندازه قیمت یه سگا بود فکر کنم حدود ۲۵ هزار تومن خریدم چقدر تو تلویزیون تبلیغش رو میکرد

• Like
Reactions: Love Console
کمپانی اینا ending man بود. یه کلون از نینتندو فامیکام بود. ساختش از 1992 شروع شد .3 تا کارتریج داشت. این عکس یکیشونه. جالبه تا 2013 هم تولید میشده.تو ابتدایی باهاش بازی میکردم طرفای 73-75.
اون تفنگ و مرغابیاش. اینو داییم برام آورده بود از زابل.که یه بار رفته بود اونور.
منم بهش میگفتم میکرو ولی میکرو همون فامیکام نینتندو هست. و این اون نیست اون ژاپنه و این چین
من ۷۱ به دنیا اومدم یعنی سال ۹۲ میلادی دقیقا زمان معرفی ps1 ولی حدود سال ۲۰۰۰ بود که ps1 تو شهر ما فراگیر شده بود و کلوپ ها آورده بودن بعد سال ۲۰۰۲ هم ps2 زیاد شد یادمه اونموقع با خودم میگفتم شرکت سونی چقدر احمقه ۲ سال بعد پلی استیشن ۱ ، ps2 رو زده خبر نداشتم سال ۹۲ ps1 اومده

• Like
Reactions: erfank96
اگر یادت باشه میکرو طرح کیبورد کامپیوتر هم داشتیم که اون زمان بهش رایانک میگفتن اون اسلحه خفن میکرو رو هم داشت
اینا رو میگی. اینا تجهیزات اضافی هست و گر نه ماله همون میکرو یا nes هست که با فامیکام اومد

Nintendo_Advanced_Video_System_(retouched).jpg

من ۷۱ به دنیا اومدم یعنی سال ۹۲ میلادی دقیقا زمان معرفی ps1 ولی حدود سال ۲۰۰۰ بود که ps1 تو شهر ما فراگیر شده بود و کلوپ ها آورده بودن بعد سال ۲۰۰۲ هم ps2 زیاد شد یادمه اونموقع با خودم میگفتم شرکت سونی چقدر احمقه ۲ سال بعد پلی استیشن ۱ ، ps2 رو زده خبر نداشتم سال ۹۲ ps1 اومده
قبل از این atari 2600 داشتم.شاید بگردم اونم باشه.
دیگه از 97 میلادی دور کنسولرو خط کشیدم. رفتم سمت pc .
این که میبینی کارتریج رو در اوردم .چون بعضی اوقات اینقدر بد جا میرفت. مجبور میشدیم همینجوری بزنیم جاش.
8 بیت بود .اسباب بازیهای اونموقع که بابام آورده بود رو یافتم ،عکساشونو میزارم،اگه آتاری هم بافت شد میزارم

آخرین ویرایش:
  • Like
126829

Microvision نخستین کنسول قابل حمل دنیا بود. این کنسول که از سال 1979 تا 1981 به فروش خود ادامه داد، توسط شرکت میلتون باردلی طراحی و به بازار عرضه شده بود. این دستگاه از پردازنده شرکت اینتل بهره می‌برد و به یک صفحه نمایش 16 در 16 پیکسلی مجهز بود.

اینا رو میگی. اینا تجهیزات اضافی هست و گر نه ماله همون میکرو یا nes هست که با فامیکام اومد

View attachment 126828

این که میبینی کارتریج رو در اوردم .چون بعضی اوقات اینقدر بد جا میرفت. مجبور میشدیم همینجوری بزنیم جاش.
8 بیت بود .اسباب بازیهای اونموقع که بابام آورده بود رو یافتم ،عکساشونو میزارم،اگه آتاری هم بافت شد میزارم

نه اینو میگه

126830

نه اینو میگه

View attachment 126830
اینم یه کلون 8 بیتی از فامیکون یا همون میکرو هست.
ماله مالزی هست
Smart Genius Computer Famiclone

View attachment 126828

نه اون که فرشید فرستاد منظورم بود

• Like
راستی میدونستین ps1 هم شبکه میشده؟
فکر کنم یه بازی بیشترم نداشت اونم چیزی نبود جز red alert که اگه یادتون باشه ۲ سیدی بود یکی آبی یکی قرمز

و یه چیز دیگه که شاید نمیدونستین
شرکت سگا بعد از اینکه دید جلوی سونی کم آورد رفت و با مایکروسافت با هم قرار بود xbox orginal که اولین کنسول مایکروسافت بود رو بسازن حتی قرار بود xbox بازی های دریم کست رو هم اجرا کنه و سرور های آنلاینش هم فعال باشه ولی با هم به مشکل خوردن و ادامه ندادن یه یادگاری از همکاری اون زمان دریم کست هنوز تو ایکس باکس مونده اونم دکمه های xbox عه اگه دقت کرده باشین x,y,a,b دقیقا دکمه های دریم کست اینا بودحتی فرم کلفتی دسته xbox هم شبیه دسته دریم کسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or