انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یه بازی بود که روی Dreamcast دو سه باری تلاش کردم تمومش کنم اما وسطاش گیر میکرد و هیچ راهی برای پیشروی پیدا نمیکردم" شایدم دیسکش عیب داشت. با اینکه اون زمان خیلی دوسش داشتم به ناچار بیخیالش شدم و نامشم یادم رفت تا اینکه امشب شانسی تصویرشو دیدم و یهو یادم افتاد اِ این همون لعنتی بودش:Dسرانجام میتونم بوسیله یوتیوب ادامشو تموم کنم:D

128568

یه بازی بود که روی Dreamcast دو سه باری تلاش کردم تمومش کنم اما وسطاش گیر میکرد و هیچ راهی برای پیشروی پیدا نمیکردم" شایدم دیسکش عیب داشت. با اینکه اون زمان خیلی دوسش داشتم به ناچار بیخیالش شدم و نامشم یادم رفت تا اینکه امشب شانسی تصویرشو دیدم و یهو یادم افتاد اِ این همون لعنتی بودش:Dسرانجام میتونم بوسیله یوتیوب ادامشو تموم کنم:D

View attachment 128568

این بازی 4 تا دیسک بود که ادم حسابی های پشت شهرداری فقط دیسک 1 رو می فروختن بس که مشتی بودن
دیسک هم خراب نبوده این دستگاه cd نبود 1 کوفت دیگه ای بود gd همچین چیزی که حجمش 1 گیگ بود به خاطر همینم سگا به چوخ رفت که از dvd استفاده نکرد یعنی یکی از دلایل مهمش خلاصه کنم که به خاطر گرون بودن gd خام و نایاب بودنش به اجبار اومدن داخل cd جاش دادن برای همین چند بازه ها جایی که صفحه سیاه می شد یا گیر می کرد باید دیسک بعدی رو می ذاشتی که بدین ترتیب حتی کسایی که 4 تا دیسک این بازی هم داشتن نتونستن تمومش کنن sof هم همین شکلی بود سونیک 2 هم فقط ساب تایتل ژاپنیش کار می کرد برای همین باید می ذاشتی ساب ژاپنی تا وسطلاش سیاه نمی شد به این ترتیب خلاصه
البته شما الان با شبیه ساز خود دریم کست یا ps2 می تونی راحت تا اخرشم بری من خودم بعدا روی ps2 تمومش کرد انصافا از بهترین بازی های عمرمم بود.

سونیک 2 هم فقط ساب تایتل ژاپنیش کار می کرد برای همین باید می ذاشتی ساب ژاپنی تا وسطلاش سیاه نمی شد به این ترتیب خلاصه
ای داد بیداد! :| پس بگو جریان چی بود! من عاشق این Sonic Adventure 2 بودم، ولی یه ۶،۷ مرحله که می‌رفتم (فکر کنم بعد از مرحله جنگل) به یه لودینگی می‌رسید و صفحه سیاه می‌شد.
حیف شد که یه ۱۷،۱۸ سالی دیر فهمیدم این قضیه رو. :|

یادش بخیر یک بازی بود از کاراکترای بازی تیکن اسمش فکر کنم Nina بود!
یک بزای جدا ازش ساختن❊ رو کشتی تفریحی بود خیلی جذاب بود رو ps2
یک بازیم بود bouncer مثل شورش در شهر بینهایت جذاب مال ps2 بود!
اون موقع کپی خور اینا نبود و من این بازیارو از خارج کشور میخریدم
یادش بخیر بعدنا action replay 2 اومده بود اونو ملت میزاشتن و بعد بازی اجرا میکردن و اینطوری کپی خور اینام بود

یادش بخیر یک بازی بود از کاراکترای بازی تیکن اسمش فکر کنم Nina بود!
یک بزای جدا ازش ساختن❊ رو کشتی تفریحی بود خیلی جذاب بود رو ps2
یک بازیم بود bouncer مثل شورش در شهر بینهایت جذاب مال ps2 بود!
اون موقع کپی خور اینا نبود و من این بازیارو از خارج کشور میخریدم
یادش بخیر بعدنا action replay 2 اومده بود اونو ملت میزاشتن و بعد بازی اجرا میکردن و اینطوری کپی خور اینام بود

اسمش Death By Degrees یادش بخیر یادم میاد تو بازی حین مبارزه ضربه میخوردی لباسش تیکه تیکه میشد .اگه حرفه ای نبودی تا آخر بازی لخت میشدی ..واقعأ بازیش زیبا بود سخت..

اسمش Death By Degrees یادش بخیر یادم میاد تو بازی حین مبارزه ضربه میخوردی لباسش تیکه تیکه میشد .اگه حرفه ای نبودی تا آخر بازی لخت میشدی ..واقعأ بازیش زیبا بود سخت..
دقیقا لباساش پاره میشد
خیلی جذاب و سخت بود
حیف دیگه بازیا اونطوری نیستن
بازی ایکو رو من اریجنال خریده بودم اومدم دیدم ایران تهران پشت شهرداری اون موقع ها میفروشن پرسیدم گفتن کپی خوره دستگات گفتم نه
با کاورای بزرگ ...

دقیقا لباساش پاره میشد
خیلی جذاب و سخت بود
حیف دیگه بازیا اونطوری نیستن
بازی ایکو رو من اریجنال خریده بودم اومدم دیدم ایران تهران پشت شهرداری اون موقع ها میفروشن پرسیدم گفتن کپی خوره دستگات گفتم نه
با کاورای بزرگ ...

واقعأ اون زمان چه عذابی بود برای گیر آوردن بازی..اگه دستگاهم کپی خور نبود بد تر ..
البته یه عنوان شاهکار دیگه ps2 داره من که خودم روانی این بازی بودم تا تمام کاراکتر هاشو آزاد کردم واقعأ لذت میداد .. Urban Reignوقت داشته باشم حتمأ دوباره بازیش انجام میدم..:x

IMG_۲۰۲۰۰۲۰۵_۲۳۴۵۵۶.jpg

واقعأ اون زمان چه عذابی بود برای گیر آوردن بازی..اگه دستگاهم کپی خور نبود بد تر ..
البته یه عنوان شاهکار دیگه ps2 داره من که خودم روانی این بازی بودم تا تمام کاراکتر هاشو آزاد کردم واقعأ لذت میداد .. Urban Reignوقت داشته باشم حتمأ دوباره بازیش انجام میدم..:x

View attachment 128694
اقا این اولش از یه جایی مثل هتل شروع نمیشد؟
یادمه یه استخر اب هم داشت همون اوایل

• Like
Reactions: all4u and che-jaleb
زورشون نمی رسید وگرنه نینا رو از توی بازی برمی داشتن جاش جینپاچی رو می ذاشتن

وای خدایی دیگه مسخرشو در اوردن
در کل انگار این نسل نتونستن کاری کنن وگرنه اینارم نابود میکردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or