Leon.Fox
کاربر سایت
آره یادمه...یادش بخیر یه زمانی بود واسه خریدن یه نوار میکرو یا سگا خودمو به آب و آتیش میزدم ولی الان کلی بازی شاید بیشتر از 30 - 40 ریخته سرم حس بازی کردن ندارم حتی حال ندارم نصبشون کنم
اون موقع ها هم که خبری از بردن و عوض کردن نبودش... مثل بازی های PS3! یادمه یه بار یه بازی 3 لبه میکرو خریدم (Contra 3, Ninja Turtles, Street Fighter) به مبلغ 3000 هزار تومن... ولی عشق به Ninja Turtle بود دیگه...
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من یادمه...یادش بخیر یه بازی بود پلیس آهنی
هی میرفت توی چاه فاضلاب میکشت بقیرو
کسی یادشه؟
رو میکروم داشتمش...
چقدرم سخت بود بازیش بی پدر و مادر..... ولی مکن عاشقش شده بودم...
مخصوصاً که فیلمش هم ساخته بودن...
آخی، یادش بخیر... همش وسط فیلم میگفتم:
اِ اینجا تو بازیش بود و ادای این آدم های همه چیز بلد رو در میاوردم...
:d
محمدرضا یعنی دمت گرما...ممنون از همه دوستانی که خاطراتشون رو میزاند،دوستان ادامه بدید این جوری که فایده ای نداره
آقا یه خاطره بگم بگم راه بیوفتیم : یادش بخیر اول دبیرستان بودم میرفتم کلوپ همیشه SVR2007 خوراک من و داداشم بود اما یه روز...
داییم ما رو تعقیب کرد و مچمون رو گرفت و شب که رفتیم خونه ... یه کتک حسابی از غول آخر خوردیم و تا یک هفته از خونه نرفتیم بیرون...بعدش هفته بعد ما رفتیم که GOD2 بزنیم آقا صبح ساعت 7 رفتیم 11 شب برگشتیم و غول آخر ...
بدون تو اینجا اصلاً نمیگرده...
هی... دیگه حس وحال بازی ندارم .2 یا 3 هفته aw . biniary domain رو سیستم نصبه هنوز نیم ساعتم بازی نکردمشون .هیچ کی هم نیست یه شوکی بده بریم تو کار بازی :d.به نظر شما دلیلش چیه ؟ یعنی چی میتونه باشه ؟:d
آقا چه اتفاقی داره میافته براتون...والا منم همین بلا سرم اومده . هر بازی که میریزم 5 دقیقه بازی می کنم بعدش از بازی در میام . قضیه چیه . نکنه به این تب کنگو ربط داره . شایدم یه جور ویروسه که توی این سن اثر خودشو می ذاره .
نذارید ظواهر دنیا شما ها رو از دنیای خودمون دور کنه...