انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
سلام متشکرم از شما برای زدن این تاپیک.
من مسعود هستم 48 سال سن دارم از سن 12 سالگی با بازیهای مینی کامپیوتر آشنا شدم تا اینکه به مرور زمان کنسولهای مختلف وارد کشورمون شد.اما در سن 38 سالگی بطور جدی شروع به بازی کردم.سال 82 با بازیهای Ps1 آشنا شدم. واز آن زمان با اومدن کنسولهای پیشرفته تر جاذبه بازیهای ps برای من یک دنیای جدا ساخت. از بازیهایی که بهنگام بازی کردن خیلی لذت بردم و برایم خاطره شد متال گیر سایلنت هیل رزیدنت اویل و ومپایر هانتر دی و.... .

من مسعود هستم 48 سال سن دارم از سن 12 سالگی با بازیهای مینی کامپیوتر آشنا شدم تا اینکه به مرور زمان کنسولهای مختلف وارد کشورمون شد.اما در سن 38 سالگی بطور جدی شروع به بازی کردم.سال 82 با بازیهای Ps1 آشنا شدم. واز آن زمان با اومدن کنسولهای پیشرفته تر جاذبه بازیهای ps برای من یک دنیای جدا ساخت. از بازیهایی که بهنگام بازی کردن خیلی لذت بردم و برایم خاطره شد متال گیر سایلنت هیل رزیدنت اویل و ومپایر هانتر دی و.... .

آقا مسعود شما باعث افتخار ما هستید

خوب معلومه دوست عزيز بازي شاهكار METAL GEAR SOLID ...
نه بابا رضا، فعلاً که با این Rising خلافش داره ثابت میشه...

اوووووووووووووووووف، آقا دمت گرم بابا...
من یکی که امیدوار شدم بالاخره یه آدم بالای 35 سال هم در حال بازی کردنه...
مسعود جان، شک نکن راهت ادامه داره...
Yeah Yeah

یا الله
سلام به همه نیما هستم تو قسمت های مختلف اکثرا میشناسینم
25 سالمه و مهندس شیمی شرکت نفت هستم از بچه گی تقریبا 5 سالگی هر کنسولی رو که فکرشو بکنید داشتم و باهاشون بزرگ شدم
الان هم که دیگه تو اوج هستم با PC و XBOX360 و PS3 و PS VITA و اندرویدو و گوشی های کلاس 1 بازار گذران عمر میکنم
ولی خدایی یه چیزو میگم باور کنید : الان یه 1 سالی میشه که دیگه دلو دماغ چند سال پیش رو برای بازی کردن ندارم (البته روزی 12 ساعت سر کار هستم که میتونه علتش باشه )
قبلا وقتی یه بازی می اومد سریع تهیه و تمامش میکردم ولی الان سریع تهیه میشه ولی اصلا بازی نمیشه شاید باورتون نشه یه کوه دسک های بازی های مختلف برای کنسول های مختلف خریدم که اصلا دست هم بهشون نزدم
احساس میکنم کم کم دارم میرسم ته خط =((

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 PM ارسال شده بود ----------

البته از جمله بازی های که واقعا روی من تاثیر گذاشتند یکیش : فارنهایت بود و یکی دیگش هم هوی رین
متال گیر رو هم که دیگه حرفشو نمیزنم خودش گویا هستش

یه بازی خاطره انگیز دیگه هم هس که این Alarm .... Alarmش خیلی هیجان به آدم می داد اسمش Beyond the Law: The Third Wave بود
میشد که گروه چهار نفره درست کرد با ماموریت... تازه یه جاهاییش هم سگ میذاشت دنبال آدم!

چقدم سخت بود این بازی!خیلی دوسش داشتم.یه مرحله ایی داشت که تو dungeon بود و بالای18 سال!:d

این مرحله شم دوس داشتم

beyond-law-third-wave-2.jpg
:d

ولی خدایی یه چیزو میگم باور کنید : الان یه 1 سالی میشه که دیگه دلو دماغ چند سال پیش رو برای بازی کردن ندارم (البته روزی 12 ساعت سر کار هستم که میتونه علتش باشه )
قبلا وقتی یه بازی می اومد سریع تهیه و تمامش میکردم ولی الان سریع تهیه میشه ولی اصلا بازی نمیشه شاید باورتون نشه یه کوه دسک های بازی های مختلف برای کنسول های مختلف خریدم که اصلا دست هم بهشون نزدم
احساس میکنم کم کم دارم میرسم ته خط =((

رفیق به شدت خوش اومدی به تاپیک...
اما در مورد دل و دماغ نداشتن در مورد بازی کردنت، این معضلی شده برای خودش بین بچه های تاپیک... فکر کنم باید جلوی کودک درونت رو بگیر تا بزرگ نشه. اونجوری همه چیز حله...
:p

البته از جمله بازی های که واقعا روی من تاثیر گذاشتند یکیش : فارنهایت بود و یکی دیگش هم هوی رین
متال گیر رو هم که دیگه حرفشو نمیزنم خودش گویا هستش
نیما جان تو بگو این بازی ها روی کی تاثیر نذاشته....
Dave Cage و Hideo Kojima نابغه ـن لعنتیا...

سلامی دوباره به همگی

میگم دلتون میاد این تاپیک رو آپ نکنید ؟

الله وکیلی از وقتی دوباره مکس 2 رو تموم کردم انگار این کودک درون ما روشن شد! چنان سرگرم بازی شدم که نگو

جاتون خالی رفتم از مشهد بیناری دومین رو خریدم تا تهش هم رفتم اصلا جیگرم حال اومد (هرچند بی سر و ته بود ولی ...)

بعد از اون یه 7 روزی از نت و پی سی دور بودم (رفته بودم شمال بازم جاتون خالی)

آقا تا اومدم مکس پین 3 رو نصبیدم

همچین شوق بازی داشتم که دو روزه رو ماد مدیوم تمومش کردم (1000 نفر رو مستر هد شات کردم ( چه کنیم که مکس در خون ماست))

الانم شدیدا منتظر هیتمن هستم

این حامد راست میگفت،بهتره یه دور بازی های قدیمی رو یه تست بزنید عجیب تاثیر میزاره...

الان هم که دیگه تو اوج هستم با PC و XBOX360 و PS3 و PS VITA و اندرویدو و گوشی های کلاس 1 بازار گذران عمر میکنم

:-o

دم شما رو گرم داش،چی نداری ؟؟؟ بگو من تهیه میکنم برات

خوش باشید.

یعنی Damn Shit شما چرا این تاپیک میزارید بره زیر زمین ؟

واقعا که بابا چهار تاخاطره ندارید که بزارید،خب مشکلی نیست بحثی گفتگویی !!!

تاپیک رو بیارید بالا

یعنی Damn Shit شما چرا این تاپیک میزارید بره زیر زمین ؟

واقعا که بابا چهار تاخاطره ندارید که بزارید،خب مشکلی نیست بحثی گفتگویی !!!

تاپیک رو بیارید بالا

خوب خاطره هاشون ته کشیده دیگه بابا:d. برای بحث هم میتونی یک کلوپ راه بندازی دورهمی. ;)

منم با این پستم یه سهمی تو بالا آوردن تاپیک پیر و پاتالا داشته باشم...
هر چی باشه آبروی کل BC به همین ریش سفیداشه... :d
خوب خاطره هاشون ته کشیده دیگه بابا:d. برای بحث هم میتونی یک کلوپ راه بندازی دورهمی. ;)
مهم اینه که این صنعت به پیش کسوت نیاز داره رفیق...
:p

خب اولین کنسولی که داشتم میکرو بود و انم با هزار بدبختی خریدیم، ما 4 تا داداشیم.
بعدش که دم بابامون گرم سال 75 که کلاس 2ابتدایی بودم رفته بودن قشم از اونجا خریده بودن به قیمت 40 هزار تومن، خدایی اون موقع خیلی بود.
بعدش که پولمون به سگا نمیرسید تا موقع راهنمایی که مرتال کمبت3 اومد اون موقع خریدیم. قیمتش رو یادم نمیآد چقدر خریدیم ولی بعدش شد پی اس 1 و پی اس 2 اومد رو گرفتیم و تا الان که اینجاییم، ای جوونی کجایی که یادت بخیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or