dark souls
کاربر سایت
خوب معلومه دوست عزيز بازي شاهكار METAL GEAR SOLID ...بچه ها به نظرتون کدوم بازی از نسل های گذشته الان به گذشتش وفادار مونده و خراب نشده ؟
خوب معلومه دوست عزيز بازي شاهكار METAL GEAR SOLID ...بچه ها به نظرتون کدوم بازی از نسل های گذشته الان به گذشتش وفادار مونده و خراب نشده ؟
سلام متشکرم از شما برای زدن این تاپیک.
من مسعود هستم 48 سال سن دارم از سن 12 سالگی با بازیهای مینی کامپیوتر آشنا شدم تا اینکه به مرور زمان کنسولهای مختلف وارد کشورمون شد.اما در سن 38 سالگی بطور جدی شروع به بازی کردم.سال 82 با بازیهای Ps1 آشنا شدم. واز آن زمان با اومدن کنسولهای پیشرفته تر جاذبه بازیهای ps برای من یک دنیای جدا ساخت. از بازیهایی که بهنگام بازی کردن خیلی لذت بردم و برایم خاطره شد متال گیر سایلنت هیل رزیدنت اویل و ومپایر هانتر دی و.... .
نه بابا رضا، فعلاً که با این Rising خلافش داره ثابت میشه...خوب معلومه دوست عزيز بازي شاهكار METAL GEAR SOLID ...
اوووووووووووووووووف، آقا دمت گرم بابا...سلام متشکرم از شما برای زدن این تاپیک.
من مسعود هستم 48 سال سن دارم از سن 12 سالگی با بازیهای مینی کامپیوتر آشنا شدم تا اینکه به مرور زمان کنسولهای مختلف وارد کشورمون شد.اما در سن 38 سالگی بطور جدی شروع به بازی کردم.سال 82 با بازیهای Ps1 آشنا شدم. واز آن زمان با اومدن کنسولهای پیشرفته تر جاذبه بازیهای ps برای من یک دنیای جدا ساخت. از بازیهایی که بهنگام بازی کردن خیلی لذت بردم و برایم خاطره شد متال گیر سایلنت هیل رزیدنت اویل و ومپایر هانتر دی و.... .
یه بازی خاطره انگیز دیگه هم هس که این Alarm .... Alarmش خیلی هیجان به آدم می داد اسمش Beyond the Law: The Third Wave بود
میشد که گروه چهار نفره درست کرد با ماموریت... تازه یه جاهاییش هم سگ میذاشت دنبال آدم!
ولی خدایی یه چیزو میگم باور کنید : الان یه 1 سالی میشه که دیگه دلو دماغ چند سال پیش رو برای بازی کردن ندارم (البته روزی 12 ساعت سر کار هستم که میتونه علتش باشه )
قبلا وقتی یه بازی می اومد سریع تهیه و تمامش میکردم ولی الان سریع تهیه میشه ولی اصلا بازی نمیشه شاید باورتون نشه یه کوه دسک های بازی های مختلف برای کنسول های مختلف خریدم که اصلا دست هم بهشون نزدم
احساس میکنم کم کم دارم میرسم ته خط
نیما جان تو بگو این بازی ها روی کی تاثیر نذاشته....البته از جمله بازی های که واقعا روی من تاثیر گذاشتند یکیش : فارنهایت بود و یکی دیگش هم هوی رین
متال گیر رو هم که دیگه حرفشو نمیزنم خودش گویا هستش
الان هم که دیگه تو اوج هستم با PC و XBOX360 و PS3 و PS VITA و اندرویدو و گوشی های کلاس 1 بازار گذران عمر میکنم
یعنی Damn Shit شما چرا این تاپیک میزارید بره زیر زمین ؟
واقعا که بابا چهار تاخاطره ندارید که بزارید،خب مشکلی نیست بحثی گفتگویی !!!
تاپیک رو بیارید بالا
مهم اینه که این صنعت به پیش کسوت نیاز داره رفیق...خوب خاطره هاشون ته کشیده دیگه بابا:d. برای بحث هم میتونی یک کلوپ راه بندازی دورهمی.