*Mohamad*
کاربر سایت
کشوری ندارهبا پیشنهاد شما زدیم تو کار طراوتابوذر جان شما چند سالتونه؟؟؟؟دوست عزیز پس یه مقدار طراوت به اون تجربت اضافه کن تا بتونی تو مسابقات کشوری اول بشی ( اگه شده بودی نیای ضایمون کنی ها؟؟!! :d)
کشوری ندارهبا پیشنهاد شما زدیم تو کار طراوتابوذر جان شما چند سالتونه؟؟؟؟دوست عزیز پس یه مقدار طراوت به اون تجربت اضافه کن تا بتونی تو مسابقات کشوری اول بشی ( اگه شده بودی نیای ضایمون کنی ها؟؟!! :d)
اگه خدا قبول کنه تو اوایل دهه چهارم زندگی!کشوری ندارهبا پیشنهاد شما زدیم تو کار طراوتابوذر جان شما چند سالتونه؟؟؟؟
بابا شما که تو بهترین دوره های گیمر بودن به سر میبریمن 23 سالمه و میتونم به جرات بگم عمرم و وقت هزینمو تا الان گذاشتم واسه گیم
گیم یه خاصیت جالبی که داره ادمو میبره تو یه جای دیگه
اینکه فارغ از زندگی کسل کننده روز بتونی توسط یه شخصیت مجازی هر جا که دوس داری بری خیلی جالبه
خوب با نظری که شما دارین باید دنبال کسی باشین که بتونه با گیمر بودن شما کنار بیاد! :dمن همیشه وقتی به این فکر میکنم که اگه زن بگیرم باید بازی کردن رو کم کنم کلا بیخیال زن گرفتن میشم
یا ابرفرزفسیلی هستی برا خودتخدا حفظت کنهاگه خدا قبول کنه تو اوایل دهه چهارم زندگی!
من یک سوم شما سن دارم اما مثه شما از سال 78 پی سی خریدم(قبلش با کنسول بازی میکردم)سلام به دوستان
44 سالمه وهنوزم بازی میکنم!کارم و شغلم فقط با کامپیوتره بیشتر تری دی مکس...و واسه استراحت گیم میزنم و برام فوق العاده لذت بخشه(بیشتر انلاین)...سال 78 اولین کامپیوترم رو گرفتم روش بازیه قدیمیه ولفشتاین نصب بود..یه کلت میگرفتم المانیا از درب میامدن تو شلیک میکردم و کلی کیف میکردم...چند هفته اینجوری تو همون مکا ن اول بازی بودم دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم فک میکردم همین جاس فقط بازی...! یه روز پسر خالم اومد بازیو نشونش دادم..نشست بازی کرد ...واومد جلوی اولین "در" زد رو اسپیس در باز شد ....!!!تازه فهمیدم بازی چیه و مرحله داره و...تا تهش هم رفتم..اصلا هم شرمنده نشدم!!!
اینم بگم که متاسفم از اینکه میانگین سن بازی تو کشورمون اینقدر پایینه بچه های 8 یا 9 ساله "جی تی ای" یا "کال او" بازی میکنن..اصلا درک نمیکنم پدر مادراشون چطور اجازه میدن.....
امیدوارم همیشه و تا جاییکه میتونیین از بازی لذت ببرین
یعنی شما با 14 سال سن توی تاپیک پیرهای دنیای گیم فعالی؟من یک سوم شما سن دارم اما مثه شما از سال 78 پی سی خریدم(قبلش با کنسول بازی میکردم)
من فکر میکنم واژه پیر که در عنوان این تاپیک گذاشته شده با چیزی که شما فکر میکنی متفاوت باشهیه مطلبی رو باید بگم در مورد اسم تاپیک:
اصلا درک نمیکنم اینو....پیرهای گیم....23 سال....یعنی چی؟؟بفرمایید 23 سال به بالا پیر گیم میشن یعنی؟بعد من الان با 44 سال سن چی میشم؟احتمالا روح!
تو امریکا میانگین سن گیمرا 25 ساله..دقت کنین..میانگین...
متاسفانه تو کشورمون بچه های 8 یا 9 ساله همراه پفک و چیپس..گیم هم میخرن بخاطر ارزونیه ناجوانمردانه یک بازی کرک شده..ارز ش بالای یک بازی کامپیوتری بهمین خاطربسیار پایین اومده ودقیقا اینجا شده بچه بازی و بالطبع اون 23 ساله ها میشن پیر گیم!!!!..وچقد زحمت کشیدم تا به اطرافیانم که با تعجب میدیدن بازی میکنم بفهمونم گیم ارزشش از یک فیلم سینمایی فرا تره و الان صنعت بازیها از صنعت سینما بلحاظ اقتصادی بالاتره و دارن شونه به شونه هم پیش میرن و وامدار یکدیگه هستن(تکنیکال -هنری و...)
در حقیقت "گیم" یک فیلم سینمایی هستش که نقش اول اون رو شما بازی میکنی(کاملا تعاملی)مخصوصا بازیهایی با داستان جذاب و درگیر کننده.
باور بفرمایید وقتی کریسیس رو میخواستم بخرم 6000 تومن بقدری افسوس میخوردم که چرا این بازی نباید در حد ارزش خودش باشه؟من که 3D کار میکنم میفهمم ( تاحدودی! )چه زحمتی و چه هنری پایه این گیم ریختن و البته شاهکارای دیگه...وقتی بالای صد هزار یه گیم میخرین مطمئنا نوع بازیتون تغییر میکنه...نوع نگرشتون به گیم عوض میشه...و اسم این تاپیک هم دیگه این نمیشد!
ممنون به حرفام گوش کردین!
شاد باشین