Leon.Fox
کاربر سایت
به جای توبه توبه کردن پاشو بیا 4 تا خاطره بگو تاپیک نخوابه... وقت خدا رو هم نگیر بابا، شما رانده شده ای...خدایا توبَه!!!!!!!!!! :d
:d
به جای توبه توبه کردن پاشو بیا 4 تا خاطره بگو تاپیک نخوابه... وقت خدا رو هم نگیر بابا، شما رانده شده ای...خدایا توبَه!!!!!!!!!! :d
سلام به همه پیر و پاتال های دنایای گیم!
دوستان گلم چرا تاپیک خوابیده؟؟؟
بابا بلند شید چهار تا خاطره بزارید حتما باید من یا لئون فاکس یا آرتاس بیایم و تاپیک رو بندازیم بالا؟
خب خودم دیگه هرچی خاطره بود گفتم اما جدیدا یه اتفاق وحشتناک داره برام میوفته!!! (مادرجان)
نمیدونم چرا دیگه علاقه ای به بازی کردن ندارم
اساسینز کرد روولیشن رو خریدم وقتی اومده بود تا آخرش نرقتم!
مث افکت 3 رو خریدم تا آخرش نرفتم!
الان ویک رو خریدم تا آخرش نرفتم!
الان همینجوری بازی ها توی سیستم خاک میخوره یه نفر راهنمایی کنه
شايد باورتون نشه ولي منم يه 5 ماهي هست كه دقيقا اينطوري شدم
اصلا ميل به بازي كردن ندارم ... همه بازيها دارن همينطور خاك ميخورن...
هر روشي رو كه امتحان كردم جواب نداده ...
حالا موندم ببينم اين max payne 3 مي تونه كاري كنه ،يا ما از دست رفتيم...
خب من هم یه خاطره ی کوچولو از خودم در وکنم...
دوستانی که میگن حس و حال بازی براشون نیست و بازی ها رو تا ته نرفتن
یه تجربه ی شخصی دارم بهتون میگم اجراش کنید خیلی خوب جواب میده و دوباره رو غلطک میندازتون
من خودم با یکی مثل خودم نشستم بازی کردم اونم حس و حال بازیش پریده بود ولی چون 2 نفری بازی میکردیم تو 3 روز آنچارتد 1 ریمن GOW3 و هوی رین رو تموم کردیم
بازم مرام خودت رفیق... تا این دیوونه برگرده یه حال اساسی بهش بدیم. به خدا این Arth@s جو گیره... امروزم که 3 خرداده، سالروز فتح خرمشهر...خب خب خب یه دو هفته ای نت ما شارژش تموم شد نبودیم تاپیک رفته زیر گلا ولی از اونجایی که من و لئون باید راه آرتاس عزیز رو دنبال کنیم یه خاطره هم الان یادم اومد از آداپتور!
قبل از هر چیز به جمع عصا به دستان این وادی خوش اومدی رفیق...خب من هم یه خاطره ی کوچولو از خودم در وکنم...:d
دمت گرم... اتفاقاً خیلی هم رله بود... من که واقعنی خندیدم...ببخشید اگه بی مزه بود گفتیم تاپیک نخوابه .......
یادمه آخرشایول داش منم اینجوریم ، پیر شدی مثل من یا کنسول ما پیره؟
حاجی من هنوز تو نخ علائدین میکرو موندم آخر هم نتونستن تمومش کنم الانم که دیگه میکرویی نیست