هلو بر همگی
دوستان ببخشیدا، اینجا تاپیک پیرهای دنیای گیم بید نه دنیای پلی (Play)
بنده خدا ما تو خدمت 20نفری میشستیم چشمک بازی میکردیم، لیگی هم نقطه بازی
من به شما پیشنهاد میکنم در آینده رشته گیمینگ رو انتخاب کنید
بعدشم، از آریای عزیز خیلی مچکـــــــــــرم که بصورت کاملا سکرت واری نظرسنجی رو عوض کرد
حالا درسته نظرسنجی چند انتخابست ولی بچه ها جنبه داشته باشید دیگه
---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------
تولد شاه دنیای گیم جناب راف بائر رو به همه گیمرهای نو، کهنه، در دست ساخت، از رده خارج شده و... تبریک میگم.
باشد که همچنان در پشت این پرچمدار به گیمیم
دوستان ببخشیدا، اینجا تاپیک پیرهای دنیای گیم بید نه دنیای پلی (Play)
یه قول 2قول هنوزم بلد نیستم ولی تو بقیه شون هنوزم استادممن یادم میاد: یهقول دوقول، خر پلیس، یکم که کلاسمون رفت بالا، مار پله و منچ:d
واااااااااااااااای آخری رو که نگـــــــــــــو... هنوزم دلم میخوادبابا شما ها که خیلی مثبت هستین!!!!!!!!!!
من به غیر همه اینا ( منچ و مار پله و هفت سنگ........) یه کار شرافتمندانه و پر هیجان دیگه هم انجام می دادم:
زنگ در خونه مردم رو میزدیم و فرار میکردیم!!!!!!!!!!!!:d
نــــه... فقط تو محل شما این بازیه ریلیز شدنه باو این بازیها که مال پدربزرگامونه ! من یادمه چشمک بازی می کردیم و یه بازی دیگه بود ، نمی دونم نقطه بازی کردین یا نه ؟! :d
بنده خدا ما تو خدمت 20نفری میشستیم چشمک بازی میکردیم، لیگی هم نقطه بازی
?-:من یه بازی خودم اختراع کردم.از 4 سالگی به بعد نقش عزرائیلو برا خونواده داشتم.هروقت میرفتیم خونه اقوام من یه اتاق انتخاب میکردم(ترجیحا بزرگترین اتاقو!!!)بعد همه بچه هارو جمع میکردم و اونا باید دنبال من دور اتاق میدوئیدن!!!!!قوانین هم این بود که نباید منو میگرفتن وگرنه خونه رو سرشون خراب میشد:d
یادش بخیر.هرکس که از اتاق میرفت بیرون انگار از میدون جنگ برگشته.یه بار دختر خالم(اونموقع خیلی تپل بود)با لپای سرخ رفت بیرون و زد زیر گریه و به مامانش گفت:من دیگه نمیتونم:d
من به شما پیشنهاد میکنم در آینده رشته گیمینگ رو انتخاب کنید
حالا درسته نظرسنجی چند انتخابست ولی بچه ها جنبه داشته باشید دیگه
سریعتر لیان و جاش بیان بگن که زیر 5 سال از چه گیمی و چرا و چطور لذت بردن
از همه ممنونم که نظراتشون هم عنوان میکنن
---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------
راست میگه خوب....امروز تولد پیرترین فرد دنیای گیم و پدر بازی ویدئویی است ! این تاپیک باید امروز جشن و سرور راه بندازه ، چرا خوابیده؟! :d
تولد شاه دنیای گیم جناب راف بائر رو به همه گیمرهای نو، کهنه، در دست ساخت، از رده خارج شده و... تبریک میگم.
باشد که همچنان در پشت این پرچمدار به گیمیم
آخرین ویرایش: