انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
البته من در یک حالت ممکنه کویت کنم ها. اینکه تمام اون چیز هایی که تو دنیای بازی دارم (از جمله زامبی ها و ماشین ها و اسلحه ها و شهر ها و ..... همه همشون) به دنیای مجازی (زندگی) منتقل بشن. اون وقت ممکنه من از دنیای بازی کوییت و به دنیای مجازی نقل مکان کنم.;)
دقیقاً دانیال. آفرین. وانگهی، تو دنیایی که ما برای خودمون ساختیم و توش داریم زندگی میکنیم همه ی این چزا هستش. نیازی نداریم که منتقل شن به این دنیای تق و لق...
;)

سلام
من که الان رسیدم به 24 دیگه یه جورایی حوصله بازی کردنم کم شده خیلی از سبک ها رو دیگه دوست ندارم ولی هنوز بازی میکنم اما او شوق و ذوق نوجوونی دیگه نیست :(
اوه اوه...
شما مشکلت ریشه ایه...
عه راستی ببخشید. در ابتدا ورودت رو تبریک میگم به جمع پیر و پاتالای این دنیا...
چی میگفتم...؟ آهان...!!!
شما مشکلت ریشه ای، باید ببینیم از کی شروع کردی به بازی....! اگه که از دوران طفولیت بازی میکردی که No Problemo...
;)
فکر کنم مقطعی باشه مشکلت... حل میشه به امید خدا.

دقیقاً دانیال. آفرین. وانگهی، تو دنیایی که ما برای خودمون ساختیم و توش داریم زندگی میکنیم همه ی این چزا هستش. نیازی نداریم که منتقل شن به این دنیای تق و لق...
;)
چرا نیاز هست.
میدونی چرا؟
چون ما الان تو این دنیای خودمون همه این ها رو جدا جدا داریم. باید از یکی دل بکنی تا با اون یکی باشی
اما اگر همشون بیان تو این دنیای تق و لق ، هم این دنیا از این مسخره ای در میاد
هم ما میتونیم همه چیزهایی رو که دوست داریم با هم داشته باشیم.
با A47 میریم زامبی کشی.
با Ezio میریم دریفت میکشیم تو خیابون ها.
اصلا باهم جنگ میکنم .
من و دانته ، تو و آرتاس . قبوله ؟ :d

چرا نیاز هست.
میدونی چرا؟
چون ما الان تو این دنیای خودمون همه این ها رو جدا جدا داریم. باید از یکی دل بکنی تا با اون یکی باشی
اما اگر همشون بیان تو این دنیای تق و لق ، هم این دنیا از این مسخره ای در میاد
نه دانیال...
این مردم... این آدما... خراب میکنن اون دنیامون رو... نه نمیخوام.

اصلا باهم جنگ میکنم .
من و دانته ، تو و آرتاس . قبوله ؟ :d
You've got DEAL
;)

32 :))))))))))))))) شما هرچی بگید تو این زندگی من بوده، از بازی ماشین سواری تو ساعت کاسیو تا حالا که ps3 3d شده خوراک روز !
اوووووووووووووف دادا دمت گرم بسیارتا...
آقا شدید خوش اومدی به تاپیک...
-----
بچه ها خاطره هم بگید...

بچه ها خاطره هم بگید...
خاطره که نمیشه گفت ، اما یه مساله که جدیدا پیش اومد رو میگم
ممکنه جالب نباشه ، اما داغه
-
آقا چند روز پیش مادربزرگ ما اومده بود خونمون ، بعد این بنده خدا از این آدم های قدیمه (نه از نظر سنی که از نظر فکری)
مثلا براش تعریف نشده یه آدم 27 ساله مجرد باشه و گیم بزنه و ...
چند باری هم (قبلا)در این مورد گوشه کنایه زده بود به ما. ناگفته نماند که منم این special ops MW3 چند وقته رفته رو مخم و مدام همینو بازی میکنم.
حالا فکرش رو بکن این بنده خدا اومده ، منم مثل این معتاد ها بدنم درد گرفته بود که یجوری بازی کنم که مامان بزرگه نفهمه که باز تیکه بندازه.:d
(برام مهم نبود چی میگه ، می‌خواستم احترام حرفش رو نگه دارم)
آقا هدفن رو گذاشتیم و مشغول بازی شدیم که یهو یکی از این سگ های بازی پرید روی ما (اونایی که تا wave بالا رفتن میدونن سگش یهویی میپره روت) ، یعنی 3 متر از جام پریدم بالا. یک دادی زدم که همه ریختن تو اتاقم. فکر نمیکنم لازم باشه قیافه و حال اون موقم رو توضیح بدم. :d

آقا هدفن رو گذاشتیم و مشغول بازی شدیم که یهو یکی از این سگ های بازی پرید روی ما (اونایی که تا wave بالا رفتن میدونن سگش یهویی میپره روت) ، یعنی 3 متر از جام پریدم بالا. یک دادی زدم که همه ریختن تو اتاقم. فکر نمیکنم لازم باشه قیافه و حال اون موقم رو توضیح بدم. :d
:))
خدا لعنتت نکنه دانیال...
منم یه بار همین اتفاق برام افتاد... تو بازیه Enslaved بود فکر کنم. ولی راستش من کسی پیشم نبود که منو ببینه...
:p

:))
خدا لعنتت نکنه دانیال...
منم یه بار همین اتفاق برام افتاد... تو بازیه Enslaved بود فکر کنم. ولی راستش من کسی پیشم نبود که منو ببینه...
:p
آخه درد اینه که من همیشه بازی ها و فیلم های ترسناک رو میشینم با هدفن بازی/نگاه میکنم.
عادت دارم به این مساله. اما نمیدونم چی شد یکدفعه اینهمه ترسیدم.
:d

سلام.من هم یه خاطره این شکلی دارم.
چند ساله پیش من ps2 داشتم و تصویرش رو از مانیتور کامپیوترم و صداش رو هم از هدفون میگرفتم.(ته زندگی بود)
مشغول بازی fatal frame 2 بودم (فقط هم من بیدار بودم و برق اطاقم خاموش)...اقا در یه کمودی رو (توی بازی)باز کردیم و یه جن توش چمبره زده بود و نشسته بود و به ما نگاه کرد.
همون لحظه همه چی رو از برق کشیدم و رفتم اعضای خانواده رو بیدار کردم و در خواست کمک میکردم.کلی هم بد و بیرا شنیدم.تا چند روز فکر میکردم که سکته خفیف کردم.

چند ساله پیش من ps2 داشتم و تصویرش رو از مانیتور کامپیوترم و صداش رو هم از هدفون میگرفتم.(ته زندگی بود)
مشغول بازی fatal frame 2 بودم (فقط هم من بیدار بودم و برق اطاقم خاموش)...اقا در یه کمودی رو (توی بازی)باز کردیم و یه جن توش چمبره زده بود و نشسته بود و به ما نگاه کرد.
همون لحظه همه چی رو از برق کشیدم و رفتم اعضای خانواده رو بیدار کردم و در خواست کمک میکردم.کلی هم بد و بیرا شنیدم.تا چند روز فکر میکردم که سکته خفیف کردم.
آخ که چه لذتی داره این سکته زدنا:d

با اجازه ی بزرگان جمع که ارادت خاصی بهشون داشتم و دارم!
من 20 سالمه:دی یه مدت بود که اصلا میلی به انجام بازی نداشتم!
اما وقتی ps3 گرفتم یه 7 8 تایی بازی تموم کردم خیلی هم حال داد جای شما خالی:دی ولی باز دارم اونجوری میشم
میخوام ببینم الان شماها چه میکنید که اینطوری نیستید؟ یا کمتر بی میل میشید نسبت به این قضیه! چون واقعا Game به سن ربط نداره

سلام.من هم یه خاطره این شکلی دارم.

این فاتال واقعا بازیش توپ بود
من خودم چندین بار سکته ناقص زدم سر این بازی اخرشم نتونستم تمومش کنم :d

• Like
Reactions: alisantori
با اجازه ی بزرگان جمع که ارادت خاصی بهشون داشتم و دارم!
من 20 سالمه:دی یه مدت بود که اصلا میلی به انجام بازی نداشتم!
اما وقتی ps3 گرفتم یه 7 8 تایی بازی تموم کردم خیلی هم حال داد جای شما خالی:دی ولی باز دارم اونجوری میشم
میخوام ببینم الان شماها چه میکنید که اینطوری نیستید؟ یا کمتر بی میل میشید نسبت به این قضیه! چون واقعا Game به سن ربط نداره
آقایی عزیز
بابا هنوز کلی فرصت داری تا بی میل بشی :)
متأهل بشی چی میگی؟:)
من خودمو میگم....... پیوسته برو ، همیشه برو... اینقدر هم یکدفعه بازی نمیکنم تا از تو چشمام بزنه بیرون:d . هر بازی رو هم انجام نمیدم و اونایی رو که انجام میدم بشدت دوس دارم
البت باید ببینی قصد و نیت خودت از بازی چیه... چون یهو میبینی به یأس فلسفی رسیدی و جاشو به چیز دیگه ای داد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or