انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
مثلا بیاین در مورد اینکه کی کوییت می کنید صحبت کنیم :دی
منم با این موافقم اسیدی...
من یادمه از وقتی که یادم میاد داشتم بازی می کردم...
اطرافیان می گفتن بچست بابا، بزرگتر که بشه از سرش میافته...
اما بعید می دونم چنین اتفاقی هرگز رخ بده... بازی شده جزئی از زندگی هممون... یا بهتره بگم که زندگی شده جزئی از بازی و دنیای فانتزی خودمون...

بچه ها بازی کونگ فو کار میکرو رو یادتون میاد ؟ همون که آخر 5تا مرحله باسش میومد ! :d اولی یه بابایی بود اره داشت ! دومی یه نره قول بود هی میخندید با پاش میزد نصف خونت میرفت! سومی بومرنگ پرت میکرد ! چهارمی پیرمرد جادوگره بود (کفتر باز هم بود فکر کنم!) آخریش هم همون کنگ فو کاره بود که خوراکش زیرپایی بود بعد از شکستش هم 2قدم جلوتر زنش رو که به صندلی بسته بودن نجات میداد ! :d یادش بخیر...
آره آره... چقدر باحال بود...
ببینم همونو میگی که میومدن می چسبیدن بهت و خونت رو کم می کردن...
من هیچ وقت نمی تونستم همسرم رو نجات بدم... همیشه باید التماس دختر عمه ی خبیثم رو می کردم تا بیاد برام بازی کنه اونجاشو... و این یعنی اینکه تا 3 - 4 ساعت آینده JoyStick میکرو به من نمی رسید...

منم با این موافقم اسیدی...
من یادمه از وقتی که یادم میاد داشتم بازی می کردم...
اطرافیان می گفتن بچست بابا، بزرگتر که بشه از سرش میافته...
اما بعید می دونم چنین اتفاقی هرگز رخ بده... بازی شده جزئی از زندگی هممون... یا بهتره بگم که زندگی شده جزئی از بازی و دنیای فانتزی خودمون...

آره آره... چقدر باحال بود...
ببینم همونو میگی که میومدن می چسبیدن بهت و خونت رو کم می کردن...
من هیچ وقت نمی تونستم همسرم رو نجات بدم... همیشه باید التماس دختر عمه ی خبیثم رو می کردم تا بیاد برام بازی کنه اونجاشو... و این یعنی اینکه تا 3 - 4 ساعت آینده JoyStick میکرو به من نمی رسید...
این بازیی رو یادمه...
خیلی جالب بود...البته چیزی که هیچ وقت یادم نمیره کنترا هست!
که اتفاقا بازی رو با همین میکرو شروع کردم...خیلی با ماریو حال می کردم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از سونیک خوشم نمیومد.
البته سگا رو خیلی خیلی دوست داشتم.میرفتیم پشت شهرداری بازی عوض می کردیم.
خوب یادمه که مورتال کامبت 4 الی 5 تومن بود شایدم بیشتر.(نسخه ی 3 بود که بهش می گفتن 4!!!)
الان که 24 سالمه هنوزم عاشق بازیم و فکر نمیکنم سرگرمی به این خوبی وجود داشته باشه .
در ضمن من ps2 ,360 و چند کنسول دیگه هم داشتم ولی هیچ چیز برام پی سی نشد.
(البته به لحاظ خاطره)
مکس پین فارنهایت هالف لایف کال آو دیوتی پرنس و ....
تو یه برهه ای از زندگیم شغل پدرم طوری شد که مجبور به مسافرت بود.
یه دفعه صبح که پا شدم دیدم بابام برگشته و خونه است و برام یه مگادرایو آورده!
نمی دونم چرا این که یادم افتاد اشک تو چشام جمع شد!!!

• Like
Reactions: alisantori
من 23/5 سالمه! فکر نکنم مشکلی داشته باشه . . . :d
من از آتاری شروع کردمو دوران طفولیت رو باهاش سر کردم و بعد از اون میکرو داشتم که الان وقتی بهش فکر میکنم احساس میکنم خیلی دلم براش تنگ شده . . . :d
آتاری که بازی هاش مشخصه ، اما تو میکرو عاشق بازی های Technōs Japan Corporation بودم و بنظرم بهترین بازی های میکرو برای این شرکت بود و هنوز که هنوزه ذوق و شوقش رو دارم که دوباره بازی کنم! مخصوصا GOAL 3 که کلی خاطره دارم! 2 به 2 بازی میکردیم ، یادش بخیر . . . :d ( تو PC دارم البته )
راهنمائی بودم از این PS1 های اسلیم که تازه اومده بود گرفتم و بازی هائی که ازش لذت بردم سری بازی های کراش بود ، مزرعه دار ، دزد گوسفندان ، اسپیرو و چند تائی دیگه که حضور ذهن ندارم الآن . . . :p
بعدشم PC و PS2 و در حال حاضر هم زیاد اهل بازی نیستم به اون شکل و اگه بخوام بازی کنم فقط Zero Hour بازی میکنم! :d
اما همچنان خودمو یک گیمر میدونم و بشدت دنبال میکنم . . . :d

• Like
Reactions: alisantori
خیلی جالب بود...البته چیزی که هیچ وقت یادم نمیره کنترا هست!
که اتفاقا بازی رو با همین میکرو شروع کردم...خیلی با ماریو حال می کردم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از سونیک خوشم نمیومد.
البته سگا رو خیلی خیلی دوست داشتم.میرفتیم پشت شهرداری بازی عوض می کردیم.
خوب یادمه که مورتال کامبت 4 الی 5 تومن بود شایدم بیشتر.(نسخه ی 3 بود که بهش می گفتن 4!!!)
الان که 24 سالمه هنوزم عاشق بازیم و فکر نمیکنم سرگرمی به این خوبی وجود داشته باشه .
در ضمن من ps2 ,360 و چند کنسول دیگه هم داشتم ولی هیچ چیز برام پی سی نشد.
(البته به لحاظ خاطره)
مکس پین فارنهایت هالف لایف کال آو دیوتی پرنس و ....
پسر همه ی این بازی هایی رو که گفتی باعث شد کلی خاطره تو ذهنم تداعی بشه...
فکر نکنم هیچ GAMERی وجود داشته باشه که با شنیدن این عناوین به اون دوران طلایی سفر نکنه...
خداخفت نکنه داوود جان، بسی ما را به آن دوران بردی...
تو یه برهه ای از زندگیم شغل پدرم طوری شد که مجبور به مسافرت بود.
یه دفعه صبح که پا شدم دیدم بابام برگشته و خونه است و برام یه مگادرایو آورده!
نمی دونم چرا این که یادم افتاد اشک تو چشام جمع شد!!!
میشه تصور کرد چه لذتی بردی... (البته به پای لذتی که خودت بردی نمی رسه)
داداش دمت گرم، با این حرفت کلی حال کردم....

من 23/5 سالمه! فکر نکنم مشکلی داشته باشه . . . :d
من از آتاری شروع کردمو دوران طفولیت رو باهاش سر کردم و بعد از اون میکرو داشتم که الان وقتی بهش فکر میکنم احساس میکنم خیلی دلم براش تنگ شده . . . :d
آتاری که بازی هاش مشخصه ، اما تو میکرو عاشق بازی های Technōs Japan Corporation بودم و بنظرم بهترین بازی های میکرو برای این شرکت بود و هنوز که هنوزه ذوق و شوقش رو دارم که دوباره بازی کنم! مخصوصا GOAL 3 که کلی خاطره دارم! 2 به 2 بازی میکردیم ، یادش بخیر . . . :d ( تو PC دارم البته )
راهنمائی بودم از این PS1 های اسلیم که تازه اومده بود گرفتم و بازی هائی که ازش لذت بردم سری بازی های کراش بود ، مزرعه دار ، دزد گوسفندان ، اسپیرو و چند تائی دیگه که حضور ذهن ندارم الآن . . . :p
بعدشم PC و PS2 و در حال حاضر هم زیاد اهل بازی نیستم به اون شکل و اگه بخوام بازی کنم فقط Zero Hour بازی میکنم! :d
اما همچنان خودمو یک گیمر میدونم و بشدت دنبال میکنم . . . :d
موفق باشی...
اینجا همه ی این پیرمردا خودشون رو یه GAMER می دونن و به شدت هم دنبال می کنن...
;)
---------
Technōs Japan Corporation
ببین رفیق ، من تقریباً 90 % بازی ها میکرو رو بازی کردم. اما اسم اینو نشنیده بودم....
تو چه مایه هایی بود...؟
--------
پیرمردان جوان دل، افشین سوال جالبی پرسید که کی میخواید QUIT کنید...؟
به نظرم میشه کلی در موردش صحبت های جالبی کرد...

ببین رفیق ، من تقریباً 90 % بازی ها میکرو رو بازی کردم. اما اسم اینو نشنیده بودم....
تو چه مایه هایی بود

GOAL 3 رو که بازی کردی؟ Technōs Japan Corporation سازندش بود! این شرکت چند تا بازی دیگه هم ساخته که یکی از یکی قشنگتر بودن! مثل المپیک ، مسابقه دو ، بسکتبالش و . . . ! اگه یادت نمیاد عکس بزارم! :d همه بازی هاشو تو PC دارم . . .
میتونیم آنلاین هم بازی کنیم اگه دلت بخواد . . . :p

هِین... ؟ با منی... ؟ چی.... ؟
;)
راستش اونم نه...
:p
این بازی رو هم بفرست جزء اون 10% ...
;)

بیا داداش ، اینم بهترین بازی های Technōs Japan Corporation + چند بازی دیگه ، به همراه مبدل برای بازی در PC . . . :d

:))
غلط نکنم 90 درصد بازی ها میرن جزو اون 10 %

:d
خداوکیلی این بازی ها 90 درصد بازی های میکرو بود . . . :d

بیا داداش ، اینم بهترین بازی های Technōs Japan Corporation + چند بازی دیگه ، به همراه مبدل برای بازی در PC . . . :d

خداوکیلی این بازی ها 90 درصد بازی های میکرو بود . . . :d
آقا دمت گرم... خیلی حال دادی...
راجع به اون 90% هم مثل اینکه باید یه تجدید نظری بکنم...
;)
------
بچه ها شما کی می خواید Quit کنید...
دانیال، مرصاد...!!!

آقا دمت گرم... خیلی حال دادی...
راجع به اون 90% هم مثل اینکه باید یه تجدید نظری بکنم...
;)
------
بچه ها شما کی می خواید Quit کنید...
دانیال، مرصاد...!!!
میخواستم خصوصی بپرسم که آبروم نره ، گفتم درست نیست از بزرگان گیم چیزی پنهان بمونه
منظور از این Quit رو نفهمیدم و همش منتظرم یکی روشن گری کنه
- ویرایش -

دوست گلم Leon عزیز گفت که منظورتون از Quit چی بوده.
فکرم هر جایی رفت ، غیر از این یه مورد.
یعنی واقعا خجالت نمیکشید حرف خارج شدن از دنیای گیم رو بزنید؟
حالا اینکه کسی مشکلاتش زیاد بشه و نتونه مثل قبل خودش رو با بازی خفه کنه یک بحثه ، اما ...
من همینجا و از همین طریق به همه دوستان و اطرافیانم اعلام میکنم
تا زمانی که زندگی کنم (منظورم از زندگی، زنده بودن نیست) میخوام در دنیای گیم بمونم
Quit کردم و خواهم کرد ، از هر چیزی که جلوی بازی کردنم رو بگیره

آخرین ویرایش:
من همینجا و از همین طریق به همه دوستان و اطرافیانم اعلام میکنم
تا زمانی که زندگی کنم (منظورم از زندگی، زنده بودن نیست) میخوام در دنیای گیم بمونم
Quit کردم و خواهم کرد ، از هر چیزی که جلوی بازی کردنم رو بگیره
یه هوراااااااااااااااااااای بلند به افتخار دانیال...
کاملاً باهات موافقم دانیال... باور می کنی که من این دنیا رو نفس می کشم... یعنی همه ی ما (تقریباً البته)
این دنیای GAME معرکست... یه فانتزی بی انتها... یه جایی که توش غرق شی و بیرون نیای... جایی فراتر از تصورات... بدون مرز... آزاده آزاد...
WOW
منو الان دوباره جو میگیره...
;)
In you dreams, you are the KING and the QUEEN of your realm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or