انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
سلام به همه گیمرهایه موزه ای :دی
خوبید؟ گیم پدا خوبن؟ کیبردا ردیفن؟
ما آموزشیمون تموم شد رفت، 1هفته دیگه باید برم ببینم تهران میفتم یا شاهین شهر (اصفهان) یا شیراز...
آقا دمه همتون گرم، مخصوصا دوست گلم Leon.Fox عزیز که واقعا تاپیک رو نگهداشته و نزاشته بره تو انباری تاپیک. اصلا وقتی اومدم دیدم تاپیک بالاست فکم خورد زمین :دی
البته من فقط این تاپیک رو بوجود آوردم تا ما "پیرهای گیم" کنار هم باشیم و از تجربمون استفاده کنیم. منظور اینکه تاپیک یه چیز عمومیه و رئیس مئیس نداره...
پ.ن: به سایت چقدر جفنگی جات اضافه شده، ستاره هامون کوشن پس... :(
اصلاً بسی احساس غریبی میکنم :دی
درود بر تو بزرگ پیر دنیای گیم (چه جمله ای در اومد :d)
منم به سهم خودم برگشتت رو شادباش میگم.
امیدوارم جایی بیفتی که اول از همه خودت راحت باشی و دوم اینکه ما بتونیم از وجودت در بازی سنتر استفاده کنیم.
شاد باشی.

HELL YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
چطوری پیرمرد؟ خودت خوفی؟ پاشنه های پات خوبن؟ پا کوبیدی نپوکیدی؟ چه خبر از نگهبانی دادنات؟ کلاش و شاتگانت خوبن؟ چند صدتا HeadShot کردی؟
;)
:دی
آخ آخ، نگو پاشنه، که شده فلت. نگهبانی هم تو 11- درجه خودت بگو چجوریه :دی کلاش و شاتگان؟! فقط ژ-3 بود :( Headshot؟! شوخی میکنی؟! داداشتون بهترین تیرانداز گردان شده! الکی که ستوان نشدم :دی >:)
اینم از تأثیر + بازی های اول شخص بود دیگه... بچه ها بهم میگفتن "ارشد اسنایپر"
آقا ما کوچیکتیم
باورت نمیشه از وقتی که رفتی هرچقدر زور زدم خاطره یادم نیمد خدا کنه حالا که اومدی یادم بیاد:d
داش حامد شما بزرگ مایی
خاطره هم ایشالا یادت میاد
درود بر تو بزرگ پیر دنیای گیم (چه جمله ای در اومد :d)
منم به سهم خودم برگشتت رو شادباش میگم.
امیدوارم جایی بیفتی که اول از همه خودت راحت باشی و دوم اینکه ما بتونیم از وجودت در بازی سنتر استفاده کنیم.
شاد باشی.
2صد بدرود بر تو ای فسیل متحرک گیمر :دی
ممنون و مچکــــــــــــر! توصیه های شما هم به کار بستیم و آموزشی رو رد کردیم
ما به عشق شما و امثال شما تو بی سی اسپم میزنیم :دی
================

خب، بچه ها میخوام یه حالی به بالای تاپیک بدم! :دی منظورم نظرسنجیه... بنظرتون عوضش کنیم؟ چی بزاریم جاش؟

:دی
آخ آخ، نگو پاشنه، که شده فلت. نگهبانی هم تو 11- درجه خودت بگو چجوریه :دی کلاش و شاتگان؟! فقط ژ-3 بود :( Headshot؟! شوخی میکنی؟! داداشتون بهترین تیرانداز گردان شده! الکی که ستوان نشدم :دی >:)
اینم از تأثیر + بازی های اول شخص بود دیگه... بچه ها بهم میگفتن "ارشد اسنایپر"

داش حامد شما بزرگ مایی
خاطره هم ایشالا یادت میاد

2صد بدرود بر تو ای فسیل متحرک گیمر :دی
ممنون و مچکــــــــــــر! توصیه های شما هم به کار بستیم و آموزشی رو رد کردیم
ما به عشق شما و امثال شما تو بی سی اسپم میزنیم :دی
================

خب، بچه ها میخوام یه حالی به بالای تاپیک بدم! :دی منظورم نظرسنجیه... بنظرتون عوضش کنیم؟ چی بزاریم جاش؟
خوشحالم که توصیه های بنده حقیر به کارت اومد. خیلی خوبه که از کد تقلب استفاده نکردی (جیم فنگ:d).ایستادی، جنگیدی تا لول آپ بشی و برگردی.
برای نظر سنجی هم ایده های زیادی دارم اما اکثرا قبلا در انجمن به عنوان تاپیک زده شده ، برای همین فعلا نظری نمیدم تا دیگر بزرگان گیم بیان و نظر بدن.

میگم یه نظر سنجی در مورد سن فسیل ها :d بزار اینجوری معلوم میشه فسیل های عزیز چند ساله هستیم :d
بیا از خاطرات سربازیت و فسیل هایی که دیدی بگو :d

خوشحالم که توصیه های بنده حقیر به کارت اومد. خیلی خوبه که از کد تقلب استفاده نکردی (جیم فنگ:d).ایستادی، جنگیدی تا لول آپ بشی و برگردی.
برای نظر سنجی هم ایده های زیادی دارم اما اکثرا قبلا در انجمن به عنوان تاپیک زده شده ، برای همین فعلا نظری نمیدم تا دیگر بزرگان گیم بیان و نظر بدن.
بلــــــه! بنده کلا اهل چیت زدن نیستم :دی
خب، بهرحال اینکه افراد مجرب درباره یه چیز نظر بدن خیلی متفاوت با اینکه همه توش شرکت کنن.
من چندتا چیز تو خدمت یادم اوومده بود، ولی الان هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد :(
میگم یه نظر سنجی در مورد سن فسیل ها :d بزار اینجوری معلوم میشه فسیل های عزیز چند ساله هستیم :d
بیا از خاطرات سربازیت و فسیل هایی که دیدی بگو :d
اینم تِز قشنگیه، منتها یه چیز تخصصی بزاریم بهتره...
حالا ببینیم بقیه چی میگن...
هِی! دست نزار رو دلم...

میگم یک چیز به ذهنم رسید ، عالی نیست اما مطرحش میکنم تا روش بحث کنیم و نظر دوستان رو بدونم
اینکه در چه مقطع سنی از بازی لذت بیشتری بردیم میتونه موضوع خوبی باشه
چند تا بازه سنی رو هم به عنوان گزینه میشه گذاشت که شور و نشاط ، مشکلات شخصی و مسائل مرتبط با بازی رو نشون بده.
به نوعی میشه فهمید که مسائل دنیای واقعی تا چه حد روی دنیای بازی و لذت ما از اون تاثیر داره.

درود و های :دی
چرا دارین در جا میزنین تو تاپیک باو یه بحث جدید یه سوال به جا مونده ای از قدیم
یه نظرسنجی جدید جون میده ها
مثلا بیاین در مورد اینکه کی کوییت می کنید صحبت کنیم :دی

میگم یک چیز به ذهنم رسید ، عالی نیست اما مطرحش میکنم تا روش بحث کنیم و نظر دوستان رو بدونم
اینکه در چه مقطع سنی از بازی لذت بیشتری بردیم میتونه موضوع خوبی باشه
چند تا بازه سنی رو هم به عنوان گزینه میشه گذاشت که شور و نشاط ، مشکلات شخصی و مسائل مرتبط با بازی رو نشون بده.
به نوعی میشه فهمید که مسائل دنیای واقعی تا چه حد روی دنیای بازی و لذت ما از اون تاثیر داره.
اینم قشنگه... منتها فکر کنم واسه اکثریت تو بازه 15-18 باشه :-/
درود و های :دی
چرا دارین در جا میزنین تو تاپیک باو یه بحث جدید یه سوال به جا مونده ای از قدیم
یه نظرسنجی جدید جون میده ها
مثلا بیاین در مورد اینکه کی کوییت می کنید صحبت کنیم :دی
داش افشینم!!! آقا تاپیک رو منور کردید :دی
حالا چرا میزنی :دی
ولی ایول بهت! قشنگه! و قشنگ هم باشه...
منم موافقم، موضوع بحث فعلا این باشه، در کنارش هم دنباله یه نظرسنجی ردیف میگردیم. ;)
پیرا موافقن؟! گیم پدا بالا :دی

اینم قشنگه... منتها فکر کنم واسه اکثریت تو بازه 15-18 باشه :-/

داش افشینم!!! آقا تاپیک رو منور کردید :دی
حالا چرا میزنی :دی
ولی ایول بهت! قشنگه! و قشنگ هم باشه...
منم موافقم، موضوع بحث فعلا این باشه، در کنارش هم دنباله یه نظرسنجی ردیف میگردیم. ;)
پیرا موافقن؟! گیم پدا بالا :دی

باو تو خودت پروژیکتوری :دی انقد نور زدی تو چش و چال ملت دارن کور میشن :دی
زورم میرسه میزنم :دی
من توان ندارم جوون این دست خر (گیم پد 360 :دی ) رو بگیرم بالا:دی
ولی جدا از شوخی برای من همیشه سوال بوده مایی که زندگی مون با گیم گذشته و بخش بزرگی ازشو تشکیل داده کی قراره دیگه بازی نکنیم یا اصن همچین روزی خواهد رسید ؟؟؟؟؟

سلام دوستان! من 21 سالمه ولی چون دوتا داداش 31 ساله و 29 ساله دارم با آتاری و میکرو بزرگ شدم.
این دو عزیز تا PS1 بازی میکردن اما دیگه بعدش کلا گیم روگذاشتن کنار.

بیشترین خاطره ها رو با میکرو دارم. مخصوصا فوتبالیست هاش که سخت بود اونا بازی میکردن، منم می نشستم نگاه! :d خیــــــــــــــــــلی حال میداد وقتی شوت دوم سوم می زدی و اینا، بعدش دیگه لاکپشت های نینجا و رمبو خشکی و رمبو دریا و دابل دراگون و بتمن و یه اسکیت سواری داشت با دید ایزومتریک خدا بود!. میوه خور و شمشیرزن و کیج و برت (همون راشن اتک) اگه بخوام نام ببرم خیلی زیاد میشه! دوران جالبی بود کلا هی.
بعدش خودم دیگه در سگا استاد بودم، شینوبی دنسر رو روی hard رفتم که اونایی که بازی کردن میدونن چه حرکت شاخیه!!. :d
کراش باش و کارش ریسینگ رو هم که به اندازه 4 تا بازی RPG با اون داداش بزرگه زدیم!!
سری FIFA رو هم که از 99 شروع کردیم با داداش کوچیکه به اندازه 10 تا بازی RPG زدیم!! :d
الان دیگه Xbox 360 رو خودم تنهایی یا با دوستام بازی میکنم.

سلام من آتوسا هستم 18 ساله و الان 15 ساله که معتادم :d
یه سری قرار بود خاطرات بابام رو بزارم صاحب تاپیک که یادشه ..... :d
ایشون یادشون نباشه بنده خوب یادمه!!!:d

فکر کنم شما یه چیزی رو فراموش کردی ها!!!![
یکخورده فکر کن!!:((

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

باو تو خودت پروژیکتوری :دی انقد نور زدی تو چش و چال ملت دارن کور میشن :دی
زورم میرسه میزنم :دی
من توان ندارم جوون این دست خر (گیم پد 360 :دی ) رو بگیرم بالا:دی
ولی جدا از شوخی برای من همیشه سوال بوده مایی که زندگی مون با گیم گذشته و بخش بزرگی ازشو تشکیل داده کی قراره دیگه بازی نکنیم یا اصن همچین روزی خواهد رسید ؟؟؟؟؟

نگو افشین جان!!
:-sمن بدون گیم نمیتونم زندگی کنم!!
:((اصلا نمیخوام به اون روز فکر کنم!! شما هم نکن!:-s

• Like
Reactions: Sega_genesis
بچه ها بازی کونگ فو کار میکرو رو یادتون میاد ؟ همون که آخر 5تا مرحله باسش میومد ! :d اولی یه بابایی بود اره داشت ! دومی یه نره قول بود هی میخندید با پاش میزد نصف خونت میرفت! سومی بومرنگ پرت میکرد ! چهارمی پیرمرد جادوگره بود (کفتر باز هم بود فکر کنم!) آخریش هم همون کنگ فو کاره بود که خوراکش زیرپایی بود بعد از شکستش هم 2قدم جلوتر زنش رو که به صندلی بسته بودن نجات میداد ! :d یادش بخیر...

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or