VICE
Gold User
فقط یه کار باید میکردیاون بازی driver پیاس وان رو من هیچ وقت نفهمیدم باید چیکار کنی، خیلیم بچه بودم البته
فقط یه کار باید میکردیاون بازی driver پیاس وان رو من هیچ وقت نفهمیدم باید چیکار کنی، خیلیم بچه بودم البته
آره بازی Fox Hunt که ۳ تا دیسک هم بود!از سال حدود فکر کنم ۷۶ تا ۸۳ بود بازیهای غیر مجاز تو کلوپها جمع آوری میکردن مامورای مفاسد میریختن تو کلوپها تموم بازیهای ps1 وdremcast به قول خودشون صحنه داشت جمع میکردن
چقدر tekken3 بردن تو کلوپ مون ..بی وجدانا .دشمن فیلمهای nina williams و غیره بودن
بعد از مدتی fox hunt ps1 از راه رسید حدود سال ۷۹بود ما تو کلوپ مون داشتیمش وقتی بازی شروع میکردیم کرکهای مغازه رو کامل میزدیم پایین تا کسی نیاد تو از ترسبچه های کلوپم نفسا تو سینه حبس دنبال صحنه های مثبت 18بازی بودن
یعنی میگرفتن دیسک پوست از سرمون میکندن از بست این بازی غیر مجاز بود..
ولی در کل خیلی اون دوران خوش بود ولی هیچ وقت دیگه تکرار نمیشه
View attachment 291434
اگه منظورتون driver 1 باید اول کار گواهینامه بگیری بعد مراحل شروع میشه ..اون بازی driver پیاس وان رو من هیچ وقت نفهمیدم باید چیکار کنی، خیلیم بچه بودم البته
واقعآ دوران جاهلیت بود چه دردسری بود ما بازیهامون مخصوصآ دیسکهای ps1 توی یه فلاسک قایم میکردیم دست هیچ بشری روشون نمیفتاد مگه خودی لومون میداد بدتر از همه بازی Road Rash 1 بود بازی میدیدن تو کلوپ سریع پلمپ میکردند...مثل زمان VHS بود گیر میدادند ناجورآره بازی Fox Hunt که ۳ تا دیسک هم بود!
یادمه یه بار تو یه مغازه پرسیدم طرف گفت "این چیزا چیه دیگه!! ما از اینا نمیاریم! ممنوعه!"
تازه قبل از این تو بازیهای سگا، به مورتال کامبت گیر میدادن و میگفتن این بازی خیلی مورد داره و اینا. بین خود بچه ها هم میگفتند مورتال کامبت رمز داره میزنی و بعد ......... خاک بر سری! از کجاشون در میاوردن! ولی خوب بالاخره دورانی بود!
فیلمها رو که نگو! و ممنوعیت ها ....واقعآ دوران جاهلیت بود چه دردسری بود ما بازیهامون مخصوصآ دیسکهای ps1 توی یه فلاسک قایم میکردیم دست هیچ بشری روشون نمیفتاد مگه خودی لومون میداد بدتر از همه بازی Road Rash 1 بود بازی میدیدن تو کلوپ سریع پلمپ میکردند...مثل زمان VHS بود گیر میدادند ناجور
کلی مامور هیکلی واسه چندتا دیسک کوچلو میریختند تو کلوپهیچیم حالیشون نبود
مورد اول یادش واسم زنده کردی غارتگر predator.فیلمها رو که نگو! و ممنوعیت ها ....
فیلمهای اون موقع البته به ترتیب از قدیم تا سومی که دیگه سرباز بودم!
View attachment 291449
View attachment 291450
View attachment 291452
نه جدی میشنی سایدکوئستی چیزی نداشت؟فقط یه کار باید میکردی
کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.
دموی اخر بازیها (اسمش همین بود) چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....
درایور یک یه سری میشن داشت مثله پاس کردن گواهینامه که تو پارکینگ بودنه جدی میشنی سایدکوئستی چیزی نداشت؟
اون رمز زدن مورتال کامبت و مورد دار بودنش را من سالها بعد فهمیدم قضیش چی بودآره بازی Fox Hunt که ۳ تا دیسک هم بود!
یادمه یه بار تو یه مغازه پرسیدم طرف گفت "این چیزا چیه دیگه!! ما از اینا نمیاریم! ممنوعه!"
تازه قبل از این تو بازیهای سگا، به مورتال کامبت گیر میدادن و میگفتن این بازی خیلی مورد داره و اینا. بین خود بچه ها هم میگفتند مورتال کامبت رمز داره میزنی و بعد ......... خاک بر سری! از کجاشون در میاوردن! ولی خوب بالاخره دورانی بود!
اگر یادت باشه fear effectهم خیلی خوب بود ۴ دیسک یود دختره هانا در جای جای بازی لخت میکرداینم ازfox hunt ps1 گشتم پیداشون کردم
یادگار دوران ترس و وحشت
View attachment 291454
View attachment 291455
تو fear effect یک بود دیسک ۳ بازیش تو قبیله آدم خورا بودی دقیق یادم نمیاد ولی اولین شمارش ته اکشن و مثبت 18 بود..دامن لباس xena در برابر هانا مقدس بوداگر یادت باشه fear effectهم خیلی خوب بود ۴ دیسک یود دختره هانا در جای جای بازی لخت میکرد
یه ملتی سره هانا کور شدن