انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
از سال حدود فکر کنم ۷۶ تا ۸۳ بود بازیهای غیر مجاز تو کلوپها جمع آوری میکردن مامورای مفاسد میریختن تو کلوپها تموم بازیهای ps1 وdremcast به قول خودشون صحنه داشت جمع میکردن :Cheesygrin:
چقدر tekken3 بردن تو کلوپ مون ..بی وجدانا .دشمن فیلمهای nina williams و غیره بودن:Cheesygrin:
بعد از مدتی fox hunt ps1 از راه رسید حدود سال ۷۹بود ما تو کلوپ مون داشتیمش وقتی بازی شروع میکردیم کرکهای مغازه رو کامل میزدیم پایین تا کسی نیاد تو از ترس:ninja:بچه های کلوپم نفسا تو سینه حبس دنبال صحنه های مثبت 18بازی بودن:D
یعنی میگرفتن دیسک پوست از سرمون میکندن از بست این بازی غیر مجاز بود..
ولی در کل خیلی اون دوران خوش بود ولی هیچ وقت دیگه تکرار نمیشه:pepsi:
View attachment 291434
آره بازی Fox Hunt که ۳ تا دیسک هم بود!
یادمه یه بار تو یه مغازه پرسیدم طرف گفت "این چیزا چیه دیگه!! ما از اینا نمیاریم! ممنوعه!"🤪🤣
تازه قبل از این تو بازی‌های سگا، به مورتال کامبت گیر میدادن و میگفتن این بازی خیلی مورد داره و اینا. بین خود بچه ها هم می‌گفتند مورتال کامبت رمز داره میزنی و بعد ......... خاک بر سری!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از کجاشون در میاوردن!😂 ولی خوب بالاخره دورانی بود!😅

اون بازی driver پی‌اس وان رو من هیچ وقت نفهمیدم باید چیکار کنی، خیلیم بچه بودم البته
اگه منظورتون driver 1 باید اول کار گواهینامه بگیری بعد مراحل شروع میشه ..
ویدیو رد کردن تمام مراحل ps1 driver 1. 2 ..امیدوارم ِلذت ببرید :x
Driver 1
<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
Driver 2
<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

آخرین ویرایش:
یادمه یه بار تو یه مغازه پرسیدم طرف گفت "این چیزا چیه دیگه!! ما از اینا نمیاریم! ممنوعه!"🤪🤣
تازه قبل از این تو بازی‌های سگا، به مورتال کامبت گیر میدادن و میگفتن این بازی خیلی مورد داره و اینا. بین خود بچه ها هم می‌گفتند مورتال کامبت رمز داره میزنی و بعد ......... خاک بر سری!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از کجاشون در میاوردن!😂 ولی خوب بالاخره دورانی بود!😅
واقعآ دوران جاهلیت بود چه دردسری بود ما بازیهامون مخصوصآ دیسکهای ps1 توی یه فلاسک قایم میکردیم دست هیچ بشری روشون نمیفتاد مگه خودی لومون میداد :Dبدتر از همه بازی Road Rash 1 بود بازی میدیدن تو کلوپ سریع پلمپ می‌کردند.:Cheesygrin:..مثل زمان VHS بود گیر میدادند ناجور
کلی مامور هیکلی واسه چندتا دیسک کوچلو میریختند تو کلوپ:Dهیچیم حالیشون نبود

واقعآ دوران جاهلیت بود چه دردسری بود ما بازیهامون مخصوصآ دیسکهای ps1 توی یه فلاسک قایم میکردیم دست هیچ بشری روشون نمیفتاد مگه خودی لومون میداد :Dبدتر از همه بازی Road Rash 1 بود بازی میدیدن تو کلوپ سریع پلمپ می‌کردند.:Cheesygrin:..مثل زمان VHS بود گیر میدادند ناجور
کلی مامور هیکلی واسه چندتا دیسک کوچلو میریختند تو کلوپ:Dهیچیم حالیشون نبود
فیلم‌ها رو که نگو! و ممنوعیت ها ....😰
فیلمهای اون موقع البته به ترتیب از قدیم تا سومی که دیگه سرباز بودم!😆

maxresdefault.jpg

51Qpvk1RNqL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
image.jpg

فیلم‌ها رو که نگو! و ممنوعیت ها ....😰
فیلمهای اون موقع البته به ترتیب از قدیم تا سومی که دیگه سرباز بودم!😆

View attachment 291449

View attachment 291450
View attachment 291452
مورد اول یادش واسم زنده کردی غارتگر predator.
یه بچه محل داشتیم کلی فیلم vhs داشت نمیدونم ناقص از کجا گیر میاورد :D روزی دوتا فیلم ازش کرایه میکردیم اونم با فرمتLP فیلمها رو تو چند تا چپیه میپیچیدیم میبردیم خونه از وحشت کسی نگیردمون:Cheesygrin:...خدا سر این فیلم غارتگر آرنولد چه مصیبت‌های کشیدم فامیلا جمع میشدن خونمون از شانس بد ما فقط ویدیو داشتیم..هر روز تو خونمون سانس شب و روز آرنولد بود predator:Dهمین فیلم

کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن 😁
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.

دموی اخر بازیها (اسمش همین بود)😅 چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش 😁
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....

کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن 😁
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.

دموی اخر بازیها (اسمش همین بود)😅 چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش 😁
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....

چندبار برای من اتفاق افتاده که بعضی از دوستان میان مثلا از دهه ۶۰ و گیم و ...... صحبت میکنن
هی میگن گیم نت ، گیم نت ، گیم نت
من میگفتم کلوپ بود گیم نت چیه
اسمش کلوپ بود

دیگه بعد از مدت ها صحبت شد
گفتم اسمش روشه game net
Game + net
نت یعنی اینترنت ، مگه زمان کلوپ آتاری ، میکرو ، سگا و پلی ۱ اصلا اینترنت تو ایران بود
که بگیم گیم نت
😁🤣😂

مشخصه طرف سنش به ما نمیخوره
الکی یه چیزی میگن که گفته باشن

یا طرف با من بحث میکرد و می‌گفت که دهه ۶۰ ی ها میگفتن mario ، اصلا نمیگفتن قارچ خور 🤣

یه تعداد کم سن که می‌خوان خودشونو بزرگسال جلوه بدن 😁

نه جدی میشنی سایدکوئستی چیزی نداشت؟
درایور یک یه سری میشن داشت مثله پاس کردن گواهینامه که تو پارکینگ بود
باید u turn میزدی دور دونات میزدی
ولی driver 2 خیلی خوب بود از نظر داستانی
کلا با ماشین یا باید ضربه میزدی یا تعقیب میکردی

اون رمز زدن مورتال کامبت و مورد دار بودنش را من سالها بعد فهمیدم قضیش چی بود
اون بازی یک کلون از رو کامبت بود یعنی خود مورتال کامبت نبود و کمی شباهت داشت تو فینیشر زدن یک کارهای خاصی انجام میدن تو نت بگردید پیدا میشه کلیپش

آخرین ویرایش:
اگر یادت باشه fear effectهم خیلی خوب بود ۴ دیسک یود دختره هانا در جای جای بازی لخت میکرد :D
یه ملتی سره هانا کور شدن =))=))
تو fear effect یک بود دیسک ۳ بازیش تو قبیله آدم خورا بودی دقیق یادم نمیاد ولی اولین شمارش ته اکشن و مثبت 18 بود:D..دامن لباس xena در برابر هانا مقدس بود:Cheesygrin:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or