انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یکی از بازی های واقعاً خاطره انگیز برای گیمر های قدیمی و با سابقه
میشه گفت بازی ماشین جنگی روی سونی بود
یادش بخیر

61T3PRP64PL.jpg

twisted-metal-2-usa-coverart.jpg

twisted-metal-world-tour-banner.jpg

بخصوص وقتی ۲ نفره بازی میکردیم
صفحه ۲ قسمت میشد و ۲ بخش کاملا مستقل و محیط جدا ۲ نفر بازی میکردن
یه چیز حیرت انگیز بود 🥰
کف و خون قاطی میکردیم 😁

حالا چرا گفتم سونی
چون اون زمان هنوز معلوم نبود playstation ادامه پیدا می‌کنه یا نه
روی کنسول هم بزرگ نوشته شده بود sony

$_57.JPG

بعد ها که ps2 اومد به مدل قبلی می‌گفتیم سونی ۱ 😁
آخ داغ دلم تازه شد. سره این ماشین جنگی به چه بدبختی پول میگرفتیم بریم کلوپ وقتی هنوز کنسول رو نداشتیم.
الان میگم کنسول خندم میگیره که اوایل حتی نمیدونستیم اسم اصلیش پلی استیشنه.
همه میگفتیم سونی.
بعد تر که فهمیدم اسمش پلی استیشنه تو کف اسمش فقط مونده بودم چقدر قشنگه...

آی گفتی!
از بین بردن این گنجینه بزرگترین خیانت بود!
حتی تو فروم این سایت عضو بودم و با اعضاش چقدر اطلاعات رد و بدل میکردیم. زمانی که سایتش بن شد خیلی حالم گرفته شد. ناب ترین منبع بازی‌ها رو نابود کردند. سایتهای مشابه هم بودند البته نه در حد این یکی که اونها رو هم از بین بردند!!!

گفته میشه و من خوندم که انگار نینتندو شکایت رسمی کرده و این سایت ها و فروم ها بسته شدن

آخرین ویرایش:
آی گفتی!
از بین بردن این گنجینه بزرگترین خیانت بود!
حتی تو فروم این سایت عضو بودم و با اعضاش چقدر اطلاعات رد و بدل میکردیم. زمانی که سایتش بن شد خیلی حالم گرفته شد. ناب ترین منبع بازی‌ها رو نابود کردند. سایتهای مشابه هم بودند البته نه در حد این یکی که اونها رو هم از بین
واقعآ منبع بی کران بود از اطلاعات و دانلود یادم میاد حدود دیتای xbox original نزدیک به ۳۰۰ گیگ فقط تو iso zone گرفتم .کنسولهای دیگه بمون.
یه حس عجیبی دارم وقتی میفتم تو فکر اون زمان تو فروم این سایت کلی میچرخیدم دلم میگیره :-<..چه شبایی فقط برای دانلود تو iso zone ♥ بیدار نبودم

آخ داغ دلم تازه شد. سره این ماشین جنگی به چه بدبختی پول میگرفتیم بریم کلوپ وقتی هنوز کنسول رو نداشتیم.
الان میگم کنسول خندم میگیره که اوایل حتی نمیدونستیم اسم اصلیش پلی استیشنه.
همه میگفتیم سونی.
بعد تر که فهمیدم اسمش پلی استیشنه تو کف اسمش فقط مونده بودم چقدر قشنگه...

دقیقا
یه بازی شاخ بود
اکثرا هم نسخه ۲ رو انگار بازی کردیم
ولی تو گوگل سرچ کردم و تو هم سرچ کنی انگار ۵ نسخه فقط برای ps1 بوده
پس از استقبال خیلی زیادی شده که این همه نسخه اومده

حتی یه نسخه با تم ماشین کنترلی هم داره برای ps1
twisty-3__69157.1681934723.500.750.jpg

اون زمانا خیلی از عموم به کنسول فکر کنم میگفتن میکرو ، آتاری ، دستگاه ، دستگاه بازی

همون کلمه سونی هم با ابهته

من از بچگی هوادار بردگیم بودم و همیشه با خانواده ازشون میخریدم اینا رو همین تا چند سال پیش نگه داشتم بعدشم بخشیدم به بچه های فامیل

عمو پولدار(یا همون مونوپلی)
روپولی
رازجنگل
تاجرکوچولو
راز دایناسورها
فکر و بکر

ولی از حق نگذریم خیلی بازیهای اموزنده ای بودن و اطلاعات عمومی بالایی رو بهمون میدادن

حتی برنامه مسابقه هفته مرحوم نوذری هم واقعا اموزنده بود و خودم به شخصه کلی مطلب ازش یاد گرفتم

من از بچگی هوادار بردگیم بودم و همیشه با خانواده ازشون میخریدم اینا رو همین تا چند سال پیش نگه داشتم بعدشم بخشیدم به بچه های فامیل

عمو پولدار(یا همون مونوپلی)
روپولی
رازجنگل
تاجرکوچولو
راز دایناسورها
فکر و بکر

ولی از حق نگذریم خیلی بازیهای اموزنده ای بودن و اطلاعات عمومی بالایی رو بهمون میدادن

حتی برنامه مسابقه هفته مرحوم نوذری هم واقعا اموزنده بود و خودم به شخصه کلی مطلب ازش یاد گرفتم

یادمه اون زمان یکی از تفریحات و چیزا آموزشی کتاب ها دایره المعارف ها بودن
و اطلاعات عمومی داشتن و ...... چیز عادی بود
مسابقه ها اطلاعات عمومی
مجله ها تخصصی جدول
کتاب ها پرفروش آموزشی و ....

کلا چی شد به اینجا رسیدیم و کمترین سرانه کتاب خوانی داریم نمی‌دونم

این درباره کودکان هم صدق میکرد
پر کتاب ها کمیک فارسی کودک
کتاب ها آموزشی و آموزنده کودک
نشریات کودک
و ...

ghese-haye-khob1.jpg

Pdf-Koodak-02-www.citygood.ir_.jpg

images

یادمه مجله بچه ها گل آقا میخریدم
یادمه یه مجله بود اگر اشتباه نکنم اسمش شاپرک بود
یه مسابقه داشت جواب پست کردم
برنده شدم
برام ۳ تا کتاب کادو فرستادن

من بچه بودم خوزستان زندگی میکردیم
یادش بخیر امتحانا زودتر شروع میشد
چو هوا گرم بود
قبل امتحان باید میرفتیم دمه بقالی برگه امتحانی بخریم
اگه روز امتحان ، چند امتحان هم زمان بود یه عده رو رو زمین زیر نور شدید آفتاب میذاشتن
حالا اینا به کنار فقط آخرین امتحان ، فقط آخرین امتحان
بدو بدو میرفتم خونه میگفتم تموم شد
میگفتم یالا ps1 کجا قایم کردید
همین که ps1 میگرفتم
زیر باد کولرگازی پنجره ای میشستم یه بند
driver 2 / gran turismo / پلیس شهر / syphon filter / tenchu / harvest moon /tekken /dino crisis /road rush/ metal slug / die hard /resident evil /ace combat / moh/ nfs / و......... بازی میکردم کل تابستونو
وقتی بازیو میرفتی فله ای میخریدی
تو تاکسی مینشستم عکسای بازیو نگاه میکردم و خیال بافی میکردم
همیشه تو ذهنم این بود که اون دور دور ها ته نقش driver یه شهر دیگست فقط از کجا راه داره نمیدونم
یا زمان آتاری و سگا چه بوی خوبی میدادن دستگاه ها
چقدر من خوشبخت بودم خبر نداشتم
دقیقا همچین حالتیم
interstellar.matt_.jpg

دقیقا
یه بازی شاخ بود
اکثرا هم نسخه ۲ رو انگار بازی کردیم
ولی تو گوگل سرچ کردم و تو هم سرچ کنی انگار ۵ نسخه فقط برای ps1 بوده
پس از استقبال خیلی زیادی شده که این همه نسخه اومده

حتی یه نسخه با تم ماشین کنترلی هم داره برای ps1
twisty-3__69157.1681934723.500.750.jpg

اون زمانا خیلی از عموم به کنسول فکر کنم میگفتن میکرو ، آتاری ، دستگاه ، دستگاه بازی

همون کلمه سونی هم با ابهته
پنج تا نسخه!
دومیش که عالی بود، یکشم بدک نبود. سومیش رو رفتم خیلی حال نکردم. چهار و پنجش رو اصلا نمیدونستم‌.

پنج تا نسخه!
دومیش که عالی بود، یکشم بدک نبود. سومیش رو رفتم خیلی حال نکردم. چهار و پنجش رو اصلا نمیدونستم‌.
نسخه اول و دوم driver واقعآ عالی بود
نسخه سوم بازیم خوب بود ولی نمای دوربین بازی افتضاح بود همین بازی به گند کشید..
ولی واقعآ Driver: Parallel Lines که میشد چهارمین نسخه برگشت به ریشه خودش واقعآ شاهکار بود سینما تیکهای بازیش به قدری حرفه ای کار شده ارزش چندین بار تماشا کردن داره.
بازیش چند بار تموم کردم حرف نداشت ..بازیش جوری هست هس حال اولین عنوان میده. :x
واقعآ کمپانی Reflections Interactive ترکوند اون سال با این driver:pepsi:

۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۲۱۳۱۱.jpg

Attachments

• ۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۲۱۵۳۹.jpg
    ۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۲۱۵۳۹.jpg
    267.4 KB · مشاهده: 9
  • ۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۲۱۵۲۶.jpg
    ۲۰۲۳۰۴۲۷_۱۲۱۵۲۶.jpg
    148.8 KB · مشاهده: 10
همه این بازیا که گفتی خوبن ، من خودم Dixit رو خیلی دوست دارم (استوژیت نسخه ای دیگه که از اون ساختن) فقط مشکلش اینکه وقتی با افراد یکسان بازی می کنی ، توی بلند مدت دیگه می دونی توصیفاتشون چیه ، در نتیجه یا خسته کننده میشه یا باید اکسپنشنشو بگیری که اونم یکم خسته کننده میشه :D
Splendor هم خیلی خوبه ، باسه وقتایی که می خوای بازی مونوپولی طور بزنی ولی نمی خوای 15 ساعت بشینی پاش :D
من خودم این دوتارو دارم با مونوپولی ، الان توی فکره خرید بعدیم ، احتمالا Ticket To Ride رو بگیرم ، اینم ببین شاید خوشت بیاد (فکر کنم نسخه فارسی هم داره)
تیکت تو راید رو یه بار گیم پلیش رو دیدم البته زیاد یادم نیست باید دوباره ببینم حالا نمیدونم چرا نخریدمش
اگه میخوای بازی بخری حتماااااا گربه های انفجاری رو ببین (به اسمش نگاه نکن یه کم مسخره س. واااااقعا بازی باحال و سرگرم کننده ای هستش مخصوصا واسه کسایی که گیمر هستن)
مثلا میتونی تو بازیش وقتی نوبتت میشه Combo بزنی، توی نوبتت چند تا کارت بازی کنی با قابلیتای مختلف که اگه درست بتونی بچینیشون و با ترتیب درستی ازشون استفاده کنی خودت حال میکنی
دقیقا یه چیز تو مایه های کمبو های DOTA2 :D

خیلی هم تو کف Azul و Sagrada هستم ولی فکر میکنم خیلی حوصله سر بر باشن

مقایسه گرافیک عنوان road rash ..برای دو کنسول دوست داشتنی نسل قدیم.:x
Panasonic 3 DO.
Sega Saturn

Road Rash Sega Saturn
<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

Road Rash Panasonic 3 DO
<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

یادش بخیر واقعا چه لذتی داشت این روود راش
این قسمتش من رانندگی میکردم و پسر داییم هم مشت و لگد مینداخت :D
قسمت یکش بود به گمونم که کات سینهای واقعی داشت کلوپ محلمون اصلا اجازه نمیداد چیزی ببینیم

از سال حدود فکر کنم ۷۶ تا ۸۳ بود بازیهای غیر مجاز تو کلوپها جمع آوری میکردن مامورای مفاسد میریختن تو کلوپها تموم بازیهای ps1 وdremcast به قول خودشون صحنه داشت جمع میکردن :Cheesygrin:
چقدر tekken3 بردن تو کلوپ مون ..بی وجدانا .دشمن فیلمهای nina williams و غیره بودن:Cheesygrin:
بعد از مدتی fox hunt ps1 از راه رسید حدود سال ۷۹بود ما تو کلوپ مون داشتیمش وقتی بازی شروع میکردیم کرکهای مغازه رو کامل میزدیم پایین تا کسی نیاد تو از ترس:ninja:بچه های کلوپم نفسا تو سینه حبس دنبال صحنه های مثبت 18بازی بودن:D
یعنی میگرفتن دیسک پوست از سرمون میکندن از بست این بازی غیر مجاز بود..
ولی در کل خیلی اون دوران خوش بود ولی هیچ وقت دیگه تکرار نمیشه:pepsi:
۲۰۲۳۰۴۲۹_۰۹۴۱۳۹.jpg

برای عنوان Cold fear دست توسعه دهنده بازی محبوب Darkworks تو کار بود ubisoft هیچ مالی نبود :Cheesygrin: ولی حیف ورشکست شد که بازیهای زیادی با کمپانی infogrames ساخت از جمله i am alive..و شاهکار
alone in the dark new nightmare ..
واقعآ بهترین کمپانی به نظر خودم بعد از Capcom و Konami. کمپانی infogrames بود از نسل سگا تا ps2 عنوانهای خوبی بیرون زد :x ولی حیف اینم ورشکست شد..:-< کمپانی sega و شرکت سونی مدیون infogrames هست .با عنوانهای
driver . Sheep, Dog 'n' Wolf
Heart of darkness..alone in the dark. gekido وغیره.
اینم لوگو های معروفش با گذشت زمان ..
View attachment 291058
اون بازی driver پی‌اس وان رو من هیچ وقت نفهمیدم باید چیکار کنی، خیلیم بچه بودم البته

• Like
Reactions: playstation2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or