انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
نمیدونم دیروز چی شد این بازی افتاد تو سرم ، یادمه زمانی RE 4 اومد من کنسول نداشتم و رو pc هم ک نیومده بود هنوز دیگه cold fear رو دیدم ، خداییش چ بازی توپی بود و کلی ب من چسبید اون زمان خصوصا اینکه توی بازی مث re4 از لیزر برای نشونه روی تفنگ استفاده شده بود .

cold-fear-cover-altar-of-gaming.jpg

پ.ن : کاری ب متای بازی ندارم ولی اون زمان خیلیییی بهم حال داد ، ی زمانی یوبیسافت چی بود الان چی شده ، حداقل اون زمان ی تلاشی میکرد برای ی ip جدید ولی الان فقط داره AC و GR و فارکرای رو هر سال کپی پیست میکنه و با ی اسم جدید میده تو بازار -_-

نمیدونم دیروز چی شد این بازی افتاد تو سرم ، یادمه زمانی RE 4 اومد من کنسول نداشتم و رو pc هم ک نیومده بود هنوز دیگه cold fear رو دیدم ، خداییش چ بازی توپی بود و کلی ب من چسبید اون زمان خصوصا اینکه توی بازی مث re4 از لیزر برای نشونه روی تفنگ استفاده شده بود .

View attachment 290925

پ.ن : کاری ب متای بازی ندارم ولی اون زمان خیلیییی بهم حال داد ، ی زمانی یوبیسافت چی بود الان چی شده ، حداقل اون زمان ی تلاشی میکرد برای ی ip جدید ولی الان فقط داره AC و GR و فارکرای رو هر سال کپی پیست میکنه و با ی اسم جدید میده تو بازار -_-
یادش بخیر حدود سال ۸۷ بود cold fear روی xbox original تمومش کردم..واقعآ بهترین بازی بود زمان خودش..به نظر خودم حتی دسته کمی از resident 4 نداشت
.حتی فکر کنم برای pc دوبله بازی اومد

View attachment 290925

211213164239_IMG_20211207_111120.jpg

s-l500.jpg

سلام
آخیش بالاخره اینجا یکی پیدا شد که مثل خودم باشه
منم مثل تو معتاد دوتا2 بودم (با تایم پلی بالای 7 هزار ساعت) و دقیقا ما هم تیممون تو مسابقات MW3 ترکونده بود
آقا بیا بغلم :D

بازی های که در حال حاضر دارم :
Codenames - Splendor - 7Wonders Duel - Ethnos - استوژیت - کاستل - گربه های انفجاری
گربه های انفجاری رو تازه گرفتم. خداااااست. پیشنهاد میکنم همه دوستان بگیرن و امتحان کنن
حتما هم نسخه پلاس رو بگیرید که کارتای بیشتری داره

مطمئنم عاشق بردگیم میشید و دقیقا حسنش اینه توی مهمونی و دور همی وقتی دور از ویدئو گیم هستید اینا کلی سرگرمتون میکنن

همه این بازیا که گفتی خوبن ، من خودم Dixit رو خیلی دوست دارم (استوژیت نسخه ای دیگه که از اون ساختن) فقط مشکلش اینکه وقتی با افراد یکسان بازی می کنی ، توی بلند مدت دیگه می دونی توصیفاتشون چیه ، در نتیجه یا خسته کننده میشه یا باید اکسپنشنشو بگیری که اونم یکم خسته کننده میشه :D
Splendor هم خیلی خوبه ، باسه وقتایی که می خوای بازی مونوپولی طور بزنی ولی نمی خوای 15 ساعت بشینی پاش :D
من خودم این دوتارو دارم با مونوپولی ، الان توی فکره خرید بعدیم ، احتمالا Ticket To Ride رو بگیرم ، اینم ببین شاید خوشت بیاد (فکر کنم نسخه فارسی هم داره)

الان Gloomhaven جزو همون دسته بازی های legacy هست. اکثر این بازی هایی که نوشتی به همین صورت هستند.
من سایت limoogame.ir رو معرفی میکنم بهترین گیم بردها (رنک های بالای BGG) رو با بهترین کیفیت داره (از نسخه اورجینال کیفیت بالاتر)
به طور مثال همین Brass هر دو نسخه‌اش رو برای فروش داره. (البته خوب از همه سازنده های دیگه ایرانی گرونتر هم هستند)
خرید خارجی چون من سفارش میدم به فروشنده ها جای مشخصی نداره، باید تو همون گوگل سرچ کنی ببینی به چه صورت هست، البته اکانت های تلگرامم دیدم که میفروشن

اتفاقا نسل های جدیدتر که باید بیشتر کانکت بشن، مخصوصا اگر پای دختری چیزی درمیون باشه اکثرا بردگیم بازی میکنند :D

توی فرهنگ سرای محلمون یک گیم بورد فروشی هست ، من همیشه میرم از اونجا میخرم :D یک سری هم باز داره ماله خودشون که میزنن ، میشه دیدشون خلاصه خیلی حال میده :D حالا این سایته که دادی خیلی خوبه ، فقط یک مشکلی که داره سرتفیکت نداره :D مطمینه سایتش ؟ خودتون تا حالا ازش خرید کردین ؟

منم ۳۳ ساله و همچنان مثل قدیما خوره گیم و فیلم و سریال و کتاب:D
البته خب طبیعتاً با مشغله فکری و کاری بیشتر و وقت کمتر.
اینم بگم که گیم زدن دیگه اون حس و حال دوران کودکی و نوجوانی رو نداره. کجاست اون تابستون شیرین سال ۸۲ و غرق شدن در دنیا و داستان اویل ۳ که هیچوقت تا آخر عمر مزه ش از یادم نمیره.
اون کلوب‌های آکنده از بوی سیگار در روزهای برفی زمستون و اون ساندویچ کالباس های مسموم راه مدرسه:D
نخواستم زیاد بنویسم البته که حرف و خاطره شیرین زیاده.
الانم یه دختر با مزه دارم که گاهی وقتی دارم گیم میزنم میاد دسته رو ازم میگیره و با تعجب به تلویزیون نگاه میکنه:D

توی فرهنگ سرای محلمون یک گیم بورد فروشی هست ، من همیشه میرم از اونجا میخرم :D یک سری هم باز داره ماله خودشون که میزنن ، میشه دیدشون خلاصه خیلی حال میده :D حالا این سایته که دادی خیلی خوبه ، فقط یک مشکلی که داره سرتفیکت نداره :D مطمینه سایتش ؟ خودتون تا حالا ازش خرید کردین ؟
آره والا ازشون خرید کردم :دی ولی خیلی دیر به دیر آپدیت میکنند سایت رو
کیفیت کاراشون خیلی بالاست و اون عشق به بازی رو کلا دارن
(یکدفعه میبینی سر هممون رو کلاه میزارن میرن ازین کشور :دی )

View attachment 290925

این کلدفیر تو ذهن منم مونده

برای عنوان Cold fear دست توسعه دهنده بازی محبوب Darkworks تو کار بود ubisoft هیچ مالی نبود :Cheesygrin: ولی حیف ورشکست شد که بازیهای زیادی با کمپانی infogrames ساخت از جمله i am alive..و شاهکار
alone in the dark new nightmare ..
واقعآ بهترین کمپانی به نظر خودم بعد از Capcom و Konami. کمپانی infogrames بود از نسل سگا تا ps2 عنوانهای خوبی بیرون زد :x ولی حیف اینم ورشکست شد..:-< کمپانی sega و شرکت سونی مدیون infogrames هست .با عنوانهای
driver . Sheep, Dog 'n' Wolf
Heart of darkness..alone in the dark. gekido وغیره.
اینم لوگو های معروفش با گذشت زمان ..
۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۵۳۶.jpg

Attachments

• ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۶۱۰.jpg
    ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۶۱۰.jpg
    81.9 KB · مشاهده: 4
  • ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۵۵۳.jpg
    ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۵۵۳.jpg
    70.7 KB · مشاهده: 3
  • ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۵۱۰.jpg
    ۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۱۴۵۱۰.jpg
    43.5 KB · مشاهده: 3

View attachment 290925

منم کلد فیر‌ رو یادمه. فک کنم اوایلش تو یه کشتی وسط دریا بود و تفنگشم لیزر سایت داشت. خداییش ترسناک بود.

یکی از بازی های واقعاً خاطره انگیز برای گیمر های قدیمی و با سابقه
میشه گفت بازی ماشین جنگی روی سونی بود
یادش بخیر

61T3PRP64PL.jpg

twisted-metal-2-usa-coverart.jpg

twisted-metal-world-tour-banner.jpg

بخصوص وقتی ۲ نفره بازی میکردیم
صفحه ۲ قسمت میشد و ۲ بخش کاملا مستقل و محیط جدا ۲ نفر بازی میکردن
یه چیز حیرت انگیز بود 🥰
کف و خون قاطی میکردیم 😁

حالا چرا گفتم سونی
چون اون زمان هنوز معلوم نبود playstation ادامه پیدا می‌کنه یا نه
روی کنسول هم بزرگ نوشته شده بود sony

$_57.JPG

بعد ها که ps2 اومد به مدل قبلی می‌گفتیم سونی ۱ 😁

تجدید خاطره :-< واقعآ بهترین سایت که میشه گفت برای دانلود برنامه بازی تمام کنسولها pc و غیره با آرشیو کامل کمیاب .iso zone بود
آرشیو بازیهام مدیون این سایتم ..
واقعآ حیف شد بسته شد =((..
View attachment 291077
آی گفتی!
از بین بردن این گنجینه بزرگترین خیانت بود!
حتی تو فروم این سایت عضو بودم و با اعضاش چقدر اطلاعات رد و بدل میکردیم. زمانی که سایتش بن شد خیلی حالم گرفته شد. ناب ترین منبع بازی‌ها رو نابود کردند. سایتهای مشابه هم بودند البته نه در حد این یکی که اونها رو هم از بین بردند!!!

• Like
Reactions: silent ops

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or