انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
میگم آقا از اردو های مدرسه یادتونه؟؟؟
پارک بردنا
مرغ دادنا
امضای ولی و فلان قدر پول بابت اردو
توی مینی بوس رقصیدنا
یه اردو سمی ما رو بردن سوم راهنمایی برای سن تکلیف که مثلا به ما آداب غسل و ... یاد بدن آقا ما رو برداشتن بردن مشهد یه اردوگاهی ۳ تا آخوند شال به سر هم بودن که اراجیف دینی شون رو به خورد ما بدن و مثلا انتخاب مرجع و ....‌
فکر کن ما رو بردن استخر آموزش غسل نمیدونم کدوم مدل غسل بود و از این دست اراجیف
حالا همه اینا به کنار اون معلم دینی بی پدر و مادر سگ ....پدر باز مسئول خوابگاه ما بود یعنی هر چی از سمی بودن این اردو بگم کم گفتم
خداروشکر اردو راهیان گور رو کلا نرفتم اسکیپ کردم

پارک بردنا
مرغ دادنا
توی مینی بوس رقصیدنا
یه اردو سمی ما رو بردن سوم راهنمایی برای سن تکلیف که مثلا به ما آداب غسل و ... یاد بدن آقا ما رو برداشتن بردن مشهد یه اردوگاهی ۳ تا آخوند شال به سر هم بودن که اراجیف دینی شون رو به خورد ما بدن و مثلا انتخاب مرجع و ....‌
حالا همه اینا به کنار اون معلم دینی بی پدر و مادر سگ ....پدر باز مسئول خوابگاه ما بود یعنی هر چی از سمی بودن این اردو بگم کم گفتم

شما دهه ۶۰ ی هستی؟ تو ایران زندگی میکردی؟
پارک بردن؟
مرغ دادن؟ به ما پم پم هم نمی‌دادن
اگر هم چیزی می گرفتیم باید خودمون می گرفتیم

حتی برای ماه رمضون که یه شب معین میکردند مثلاً فلان کلاس ها سفره افطاره
خودمون باید با همکاری هم سفره و مواد غذایی و ..... می‌گرفتیم و پهن میکردیم

رقص ؟ به تیشرت یا شلوار لی و .... پوشیدن گیر میدادن فوری اولیا میخواستن
حتی مادرم مدرسه اومده بود کار داشت ناظم جلو مادرم یه بچه رو یه جوری داشت میکشید و کتک میزد که انگار قاتل زنجیره ای گرفته
بعد رقص ؟
مو ها هم همش کچل

با شیلنگ میزدن کف دستمون
و .....
بعد اردو سفری و استخر ؟

تازه الان میفهمم چند تا پست قبل تر شما نوشته بودی تو مدرسه فلان میکردن رومون نمیشد بگیم ، دلیلش چی بوده

یا دهه ۶۰ ی نیستی یا از ما نیستی
🤔🤨

آخرین ویرایش:
پارک بردنا
مرغ دادنا
توی مینی بوس رقصیدنا
بسم رب الشهداء و الصدیقین
مطالب کمی دارک بود
و من الله التوفیق

شما دهه ۶۰ ی هستی؟ تو ایران زندگی میکردی؟
پارک بردن؟
مرغ دادن؟ به ما پم پم هم نمی‌دادن
اگر هم چیزی می گرفتیم باید خودمون می گرفتیم

حتی برای ماه رمضون که یه شب معین میکردند مثلاً فلان کلاس ها سفره افطاره
خودمون باید با همکاری هم سفره و مواد غذایی و ..... می‌گرفتیم و پهن میکردیم

رقص ؟ به تیشرت یا شلوار لی و .... پوشیدن گیر میدادن فوری اولیا میخواستن
حتی مادرم مدرسه اومده بود کار داشت ناظم جلو مادرم یه بچه رو یه جوری داشت میکشید و کتک میزد که انگار قاتل زنجیره ای گرفته
بعد رقص ؟
مو ها هم همش کچل

با شیلنگ میزدن کف دستمون
و .....
بعد اردو سفری و استخر ؟

تازه الان میفهمم چند تا پست قبل تر شما نوشته بودی تو مدرسه فلان میکردن رومون نمیشد بگیم ، دلیلش چی بوده

یا دهه ۶۰ ی نیستی یا از ما نیستی
🤔🤨
متولد ۶۶ هستم من رفیق
جات خالی هم مرغ میدادن و هم استخر ما رو بردن توی اردو که ما رو بردن مشهد
هم میرقصدیم هم کتک می‌خوردیم
شما دیگه داش خیلی بسته بودین

سلام دوستان
بچه ها تاپی بازی های بردگیم یا همون بازی فکری در انجمن کجاست؟
برام عجیبه که همچین فضایی تو این انجمن کم طرفدار هست

قبل از این تاپیک در این مورد دیده بودم تو همین فروم ولی الان هرچی گشتم پیدا نکردم

الان فقط اینو پیدا کردم

معرفی بازی های رومیزی (board games ) و تبادل نظر در باره آنها

آخرین ویرایش:
قبل از این تاپیک در این مورد دیده بودند تو همین فرمون ولی الان هرچی گشتم پیدا نکردم

الان فقط اینو پیدا کردم

معرفی بازی های رومیزی (board games ) و تبادل نظر در باره آنها
واقعا عجیبه که طرفداران بردگیم اینقدر کم هستند، درحالیکه تنها لازم چندبار با آشناها و دوستان امتحان کنید تا ازین جواهر لذت ببره آدم!
البته منظور من هر بردگیمی هم نیست (مثل راز جنگال و این چرت و پرتا :D)
الان رتبه 1 رنکینگ BGG رو میتونین بگیرین (Brass Birmingham) که به شدت هم استراتژیک و سرگرم کننده هست!
1682174803803.png
خلاصه اینکه بعد از یک سنی ازونجایی که مجبوری تو دور همی های دوستانه و خانوادگی بری، میتونین اینارو به عنوان سرگرمی برای کل جمع انتخاب کنید! (برای اینکه یک گیمر هیچوقت نمیتونه این جمع هارو تحمل کنه :دی)

واقعا عجیبه که طرفداران بردگیم اینقدر کم هستند، درحالیکه تنها لازم چندبار با آشناها و دوستان امتحان کنید تا ازین جواهر لذت ببره آدم!
الان رتبه 1 رنکینگ BGG رو میتونین بگیرین (Brass Birmingham) که به شدت هم استراتژیک و سرگرم کننده هست!
View attachment 290718
خلاصه اینکه بعد از یک سنی ازونجایی که مجبوری تو دور همی های دوستانه و خانوادگی بری، میتونین اینارو به عنوان سرگرمی برای کل جمع انتخاب کنید!
من تا الان ورق و روپولی و عمو پولدار فکر میکردم سرگرم کننده هست =)) :D
الان این بازی داداش چطوری هست مظمونش؟ یعنی ۴ نفره بازیش میکنن؟

View attachment 290718
خلاصه اینکه بعد از یک سنی ازونجایی که مجبوری تو دور همی های دوستانه و خانوادگی بری، میتونین اینارو به عنوان سرگرمی برای کل جمع انتخاب کنید! (برای اینکه یک گیمر هیچوقت نمیتونه این جمع هارو تحمل کنه :D)

غیر از منچ و مارپله
بچه بودیم تو مهمونی ها با خانواده ها دبرنا بازی می کردیم
خود ما بچه ها هم اوقات فراغت بازی های ما بهش میگفتیم کارتی بازی میکردیم
مثل راز جنگل و .......
سال هاست بازی نکردیم 😁

من تا الان ورق و روپولی و عمو پولدار فکر میکردم سرگرم کننده هست =)) :D
الان این بازی داداش چطوری هست مظمونش؟ یعنی ۴ نفره بازیش میکنن؟
بابا خواهشن بس کنید :D برای جامعه گیمرها افت داره!
الان بردگیم ها به قدری استراتژیک و فکری و در کنار اون جذاب شدن که حس خاصی داره بازی کردنشون :D
من به عنوان یک گیمر تقریبا تو تمام دورهمی ها و مهمونی های خانوادگی گیم بورد میبرم و جلوی اون تلف شدن زمان رو میگیرم :D به قدری جذاب هست که همه دوستان و خانواده و فامیل (طبیعتا سنی باید داشته باشند که مغزشون پذیرای این چیزا باشه :D) میرن بردگیم درست حسابی میگیرن!
یعنی من خودم 6 سال قبل بعد از معرفی یکی از دوستانم به بازی کتان (Catan) تازه فهمیدم یک بردگیم چقدر میتونه جذاب باشه (به خصوص اینکه دختر و پسر هم نداره و همه میتونن بازی کنن!)
این بازی فعلا بهترین بردگیم از لحاظ محبوبیت سایت Boardgamegeek است (که حکم متاکریتیک و imdb و اینارو داره :D)
خارج ازینا، پیشنهاد میکنم حتما چندتا ازین بردگیم های درست و حسابی و استراتژیک رو امتحان کنید، من شخصا اندازه یک دست دوتا 2 ازشون لذت میبرم! (چی باشه به بازی های آنلاین شتی مثل COD و اینا :D)
اینم در نظر بگیرین که من کسی بود که COD4 تیممون تو ایران 3وم شد و خودمم تو مسابقات فیفا 3وم شدم :D
غیر از منچ و مارپله
مثل راز جنگل و .......
سال هاست بازی نکردیم 😁
میدونم باور کن منم فکر میکردم همون مسخره بازی ها هست فقط :دی مخصوصا دبرنا!!!! پیردمردی ترین بازیه تاریخ :دی
اما اینا فرق دارن! دنیای اینا خیلی فکری تر و جذاب تر و استراتژیک تر هست

بابا خواهشن بس کنید :D برای جامعه گیمرها افت داره!
الان بردگیم ها به قدری استراتژیک و فکری و در کنار اون جذاب شدن که حس خاصی داره بازی کردنشون :D
من به عنوان یک گیمر تقریبا تو تمام دورهمی ها و مهمونی های خانوادگی گیم بورد میبرم و جلوی اون تلف شدن زمان رو میگیرم :D به قدری جذاب هست که همه دوستان و خانواده و فامیل (طبیعتا سنی باید داشته باشند که مغزشون پذیرای این چیزا باشه :D) میرن بردگیم درست حسابی میگیرن!
یعنی من خودم 6 سال قبل بعد از معرفی یکی از دوستانم به بازی کتان (Catan) تازه فهمیدم یک بردگیم چقدر میتونه جذاب باشه (به خصوص اینکه دختر و پسر هم نداره و همه میتونن بازی کنن!)
این بازی فعلا بهترین بردگیم از لحاظ محبوبیت سایت Boardgamegeek است (که حکم متاکریتیک و imdb و اینارو داره :D)
خارج ازینا، پیشنهاد میکنم حتما چندتا ازین بردگیم های درست و حسابی و استراتژیک رو امتحان کنید، من شخصا اندازه یک دست دوتا 2 ازشون لذت میبرم! (چی باشه به بازی های آنلاین شتی مثل COD و اینا :D)
اینم در نظر بگیرین که من کسی بود که COD4 تیممون تو ایران 3وم شد و خودمم تو مسابقات فیفا 3وم شدم :D

میدونم باور کن منم فکر میکردم همون مسخره بازی ها هست فقط :D مخصوصا دبرنا!!!! پیردمردی ترین بازیه تاریخ :D
اما اینا فرق دارن! دنیای اینا خیلی فکری تر و جذاب تر و استراتژیک تر هست
سلام
آخیش بالاخره اینجا یکی پیدا شد که مثل خودم باشه
منم مثل تو معتاد دوتا2 بودم (با تایم پلی بالای 7 هزار ساعت) و دقیقا ما هم تیممون تو مسابقات MW3 ترکونده بود
آقا بیا بغلم :D

بازی های که در حال حاضر دارم :
Codenames - Splendor - 7Wonders Duel - Ethnos - استوژیت - کاستل - گربه های انفجاری
گربه های انفجاری رو تازه گرفتم. خداااااست. پیشنهاد میکنم همه دوستان بگیرن و امتحان کنن
حتما هم نسخه پلاس رو بگیرید که کارتای بیشتری داره

مطمئنم عاشق بردگیم میشید و دقیقا حسنش اینه توی مهمونی و دور همی وقتی دور از ویدئو گیم هستید اینا کلی سرگرمتون میکنن

مامانم همیشه توی بچگی موقع امتحانا سگا رو دور 2 تا روسری میبست بعد تو زیرزمین قایم میکرد : ))
ما هم وقتایی که مامانم میرفت سرکار و نبود قایمکی میاوردیم بازی میکردیم یکیمونم نگهبانی وایمیستاد که وقتی اومد سریع بذاریم سر جاش
اگه میفهمید مرگمون حتمی بود : ))
مامانم قدیما که معلم بود شاگرداش خیلی خستش میکردن وقتی میومد خونه یچیزی مثه شکوه توی سریال خانه به دوش بود دقیقا : )))

غیر از منچ و مارپله
مثل راز جنگل و .......
سال هاست بازی نکردیم 😁
تو برد گیم ها "تاجر کوچولو" رو دهه شصتی ها باید یادشون باشه.خیلی پول هاش رو دوست داشتم.
با چهره ای شطرنجی و آکنده از شرم میگم که خیلی وقت ها تنهایی بازیش میکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or