انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
View attachment 290319

فکر کنم تنها کنسولی که گیمر ها چندین بار در دوران های مختلف خریدنش همین ps2 اسلیم باشه
خودم ps2 اسلیم رو زمانی که اومد همین مدل کارتن زرد که آداپتور دار بود خریدم
دلیل هم این بود که اون زمان میگفتن ps2 های فت لنز هاش زود خراب میشه ما هم از ترس رفتیم یه دونه اسلیم گرفتیم دقیق یادمه ۱۸۰ هزار تومان قیمت داشت
بد هم نمیگفتن ps2 های فت تعویض لنز هاش مکافات بود یابد تعمیر کار تایم گیری میکرد و زمین تا آسمون با اسلیم فرق داشت و انواع مختلفی هم داشت KHS 400B و KHS 400c و HD7
فکر کن باز هر کدوم از فت ها یه مدل می‌خورد و اگر جابجا میگرفتی و تعمیر کار می‌بست عمر لنز مثلا از ۵ سال میشد چند ماه
القصه اینو تا زمانی که ۳۶۰ داشتم نگه داشتم بعدم به ۷۰ تومن فروختم و ۳۶۰ باندل موتوراسپورت گرفتم میشه گفت مرگ ندارن اسلیم ها یعنی همین الانش من دیدم هنوز ملت دارن ps2 اسلیم میگیرن و اتفاقا مثل مرد داره خرید و فروش میشه
به نظر شخصی خودم کلآ شبیعه ساز ps2 روی pc خیلی به صرفه تر تو این وضعیت بدون دردسر کلی بازی اجرا میکنی..با کیفیت بیشتر .حتی با یه pc قراضه میشه کل بازیهای سگا ساترن .ps1 ..و غیره رو اجرا کنی .. ولی دیگه ضعف کنسول هیچ وقت نداری..روی pc تا حدودی

به نظر شخصی خودم کلآ شبیعه ساز ps2 روی pc خیلی به صرفه تر تو این وضعیت بدون دردسر کلی بازی اجرا میکنی..با کیفیت بیشتر .حتی با یه pc قراضه میشه کل بازیهای سگا ساترن .ps1 ..و غیره رو اجرا کنی .. ولی دیگه ضعف کنسول هیچ وقت نداری..روی pc تا حدودی

اگه به فکر شبیه هستی
شبیه سازی انواع کنسول ها از ps2 ، ps1 ، wii و psp برای pc و android هست
راحت میشه بازی کرد

درود
حرف از بیلیارد شد یه چیزی یادم اومد
حدود سال 88 اینها بود
ما چنتا رفیق بودیم که بعد از کار دور هم جمع می شدیم تفریحمون قلیون بود
گفتیم آقا دیگه قلیون نکشیم بریم بیلیارد بازی کنیم
دو سه شبی رفتیم خیلی حال داد کلا فان بود گفتیم بریم حالا درست بازی کردنو یاد بگیریم که شد شب 4 یا 5
چشمتون روز بد نبینه تازه میزو گرفتیم که یهو چنتا گولاخ اومدن کی سر داداش ما کلااه گذاشته دعوا شروع شد من رفیقام چسبیده بودیم به دیوار قشنگ جنگ بود اونجا بود فهمیدم تفریح فقط قلیونه و تمام

در مورد تلوزیون تماشا کردن
از سال 86 تلوزیون میلی گذاشتم کنار و 89 ماهواره
نه اینکه نگاه نکنم کلا روزی شاید 10 دقیقه اونم قبل خواب کانالها رو بالا پائین کنم چشام خسته شه بخوابم

درود
حرف از بیلیارد شد یه چیزی یادم اومد
حدود سال 88 اینها بود
ما چنتا رفیق بودیم که بعد از کار دور هم جمع می شدیم تفریحمون قلیون بود
گفتیم آقا دیگه قلیون نکشیم بریم بیلیارد بازی کنیم
دو سه شبی رفتیم خیلی حال داد کلا فان بود گفتیم بریم حالا درست بازی کردنو یاد بگیریم که شد شب 4 یا 5
چشمتون روز بد نبینه تازه میزو گرفتیم که یهو چنتا گولاخ اومدن کی سر داداش ما کلااه گذاشته دعوا شروع شد من رفیقام چسبیده بودیم به دیوار قشنگ جنگ بود اونجا بود فهمیدم تفریح فقط قلیونه و تمام

در مورد تلوزیون تماشا کردن
از سال 86 تلوزیون میلی گذاشتم کنار و 89 ماهواره
نه اینکه نگاه نکنم کلا روزی شاید 10 دقیقه اونم قبل خواب کانالها رو بالا پائین کنم چشام خسته شه بخوابم
خداییش بیلیارد خیلی بازی عجیبه هم دقت میخواد هم استراتژیک و هم شانس میخواد هرچند اگه دقتت بیشتر باشه نیازی به شانس نداری 😅
من اگه پول جا داشتم قطعا یدونه‌ میز میخریدم چندسالی دارم بازی میکنم ادعایی هم ندارم ولی بد بازی نمیکنم 😁
بحث قلیون افتاد من خودم تفننی میزنم سالی ۱ یا ۲بار اونم تو جمع رفیق کلا خوب به خاک میده 😂

موفق باشم فقط؟ :|
بچ من فکر میکردم یه شوگر پولداری و میخوای منو واسه ادامه تحصیل بفرستی آمریکا...
ی سوالی این تلفظش بِچ خونده میشه یا بَچ ؟همیشه تو ذهنم سوالش میاد وقتی پستات رو میخونم :دی

خداییش بیلیارد خیلی بازی عجیبه هم دقت میخواد هم استراتژیک و هم شانس میخواد هرچند اگه دقتت بیشتر باشه نیازی به شانس نداری 😅
من اگه پول جا داشتم قطعا یدونه‌ میز میخریدم چندسالی دارم بازی میکنم ادعایی هم ندارم ولی بد بازی نمیکنم 😁
بحث قلیون افتاد من خودم تفننی میزنم سالی ۱ یا ۲بار اونم تو جمع رفیق کلا خوب به خاک میده 😂
در مورد بازی بیلیارد اره ولی خوب با هاش حال کنی
دقیقا مثل گیم میمونه

6-20-2020-9-33-16-PM.jpg

این همه امکانات آدم رو وسوسه میکنه ولی جالبه من با این قیمت PS4 خریدم :D :D

اون زمان اگر اشتباه نکنم با ۱.۳۰۰ تا ۱.۳۵۰
یه پلی ۴ اسلیم ، باندل ۳ بازی فیزیکی میدادن
همون زمان شاید پلی ۲ دست دوم میشد حتی با ۱۰۰ یا ۱۵۰ هزار خرید

آره ps2 امکانات و آپشن ها زیادی داره 😁
بدرد کسایی میخوره تو خونه یه دونه ps2 دارن که داره خاک میخوره
راهش بندازن
حتما دیدی خیلی ها ps2 فقط فیفا و pes میزدن و سال هاست باهاش بازی نکردن

ببین کنسول زمان خودش چقدر میتونسته خریدش راحت تر از امروز بوده باشه
که شخصی کنسول فقط برای فوتبال بازی کردن خریده بوده و همونم سال هاست خاموش باشه

و به درد کسایی میخوره که دنبال خرید کنسول هستن دنبال شبیه سازی روی موبایل و کامپیوتر نیستن
حالا خریدش بخاطر retro gaming می‌تونه باشه
یا بخاطر ارزونی کنسول و لوازم و هک کاملتر
یا حتی علاقه شخصی یه نفر به ps2

ولی از حق نگذریم
پلی ۱ و پلی ۲ خیلی بازی داشتن ، هر کدوم بالا ۴۰۰۰ تا بازی داره
خودت هر چقدر فکر کنی مگه چنتا عنوان بازی کردی
کلی بازی نکرده حتما داری

این همه امکانات آدم رو وسوسه میکنه ولی جالبه من با این قیمت PS4 خریدم :D :D
منم اولین ps4 که خریدم ۹۰۰تومن دادم حتی فکر میکردم پیش خودم خیلی زیاد دادم ارزش نداره. یه فت بود با یه بازی kill zone..بعد از مدتی تا همین چند سال پیش داشتمش تا فروختم یه ps4 pro سریع 7216 خریدم قیمتش برام ۴تومن در اومد..حتی فریمورشم 6.72بود بعد از مدتی کپی خورشم کردم تا همین پارسال داشتمش بازم اونو فروختم..:Cheesygrin:

الانم بیشتر با شبیعه ساز کنسولها روی pc خودم سرگرم میکنم
خیلی هم عالی
واقعا شبیه سازها حرف ندارند.
اینقدر بازی کنسولی از نسل‌های قبل هست که تجربشون به لطف امکانات فوق العاده شبیه سازها واقعا می ارزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or