N-I-M-A
کاربر سایت
منظور از پیرشدن هست.اینو که میدونم فقط نفهمیدم چه ربطی به قرمز شدن چشم داشت
یه جمله دیگه هم هست که میگه: سن که میره به بالا, فشار میاد به چنجا
منظور از پیرشدن هست.اینو که میدونم فقط نفهمیدم چه ربطی به قرمز شدن چشم داشت
شما صندلی ات عوض کن،یه چیزی استفاده کنید که راحت بتوانید لم بدهید،و در ادامه می توانید چند حرکت ورزشی یاد بگیرید که کمر شما را از کوفتگی عضلانی رها کند.دوستان یک سئوال نمی دونم به پیرمردی ما ربط داره یا نه
من 35 سالم هست کلا سطح انرژیم خیلی بالاست اما دو مشکل هنگام بازی کردن دارم که نوجوانی یا نداشتم یا یادم نمیاد
یکی اینکه وقتی روی صندلی میشینم برای بازی (صندلی از این صندلی های قدیمی کارمندی هست) 2 ساعت بعد کمرم درد می کنه یک حالت کوفتگی دارم دوباره باید یک دور بزنم تا بتونم ادامه بازی بدم . قبلا 12 ساعت میشتسم عین خیالم هم نبود.
دومین مشکل این هست که معمولا تا دو ساعت می تونم بازی کنم بعد کم کم خوابم میگیره اینم یک چایی باید بخورم تا ادامه بدم
راه حل شما چیه !؟ اگر به میز صندلی ربط داره خوشحال میشم معرفی کنید
در مورد اینکه میگین تو سن بالا حس بازی کردن نیست بنظرم طبیعیه ، منم قدیما مدرسه میرفتم از ساعت 1 ظهر تا 7 8 شب مینشستم بازی میکردم بدون خستگی اونم رو صندلی شخمی پلاستیکی ، تازه هر بازی گیرم میومد هم بازی میکردم از متا 50 بگیر تا 90 کلا برام مهم نبود فقط میخواستم بازی کنم ولی الان واقعا حال بازی ندارم ، دیگه فقط بازی های بزرگ ک بیان رو میگیرم و بازی میکنم تو همین یکسال اخیر فقط گاد رگناروک و ریمیک ایول 4 رو بازی کردم ، بقیه بازیا مث هورایزن و ریترنال رو حال نداشتم برم و فقط خریدمشون ، ولی خب همین گاد و ایول 4 رو ک دوس داشتم رو بی وقفه بازی میکردم مثلا از ساعت 12 تا 4 صبح یا 5 عصر تا 10 شب مینشستم پای بازی ، البته من خیلی وقت ک با PC بازی نکردم و الان همه بازیا رو با کنسول میرم ، یدونه مبل و یدونه پاف خریدم و خودمو ول میدم روشون و راحت بازی میکنم و بدن درد هم نمیگیرم و واقعا راحتم .
ولی از حق نگذریم،فیلم و سریالهای ما دهه ۶۰ ی ها خیلی تاپ بودن.چه سریالهای ایرانیش و چه خارجیش.یادمه جمعه ها رو خوب درس میخوندیم تا بزارن شبش جنگجویان کوهستان رو ببینیماونموقع ها خب سرگرمی دیگه ای جز بازی کردن نداشتیم :<
مثلا از مدرسه میومدیم اگه بازی نبود باید فیلم و سریالای مسخره تلویزیون رو میدیدم
مثلا الان فاکینگ تیکتاک و اینستا و یوتیوب وقتی واسه آدم نمیذاره که بری بازی کنی
البته میدونم ربطی نداره : )))
ولی چون بیشتر موقع ها خونه نیستی و موبایلت همیشه همراهته خب اونا راحت تره
من البته هنوز بعضی وقتا بازیای مورد علاقم رو از توئیچ میرم مبینیم
در مورد معلم خوب، من زیاد داشتم خوشبختانه. ولی بخوام فقط یه نفر رو انتخاب کنم، معلم تاریخ راهنمایی رو انتخاب میکنم.
یه معلم تپلی داشتیم به نام قلیزاده که واقعاً آدم درجه یکی بود. مهربون، با علم و دانش، سیبیلو(!)، با یه آرامش عجیبی که آدم رو از فضای سخت مدرسه خارج میکرد و میبرد توی یه عالم دیگه با صدایی شبیه مرحوم حمیدرضا صدر، با همون میزان عشق و علاقهای که صدر در مورد فوتبال صحبت میکرد.
برعکس خیلی از معلمها که کلاً درس دادن رو یه چیزی مثل بقیه مشاغل میدونن و مثلاً شبیه تعمیرکاری که موتور ماشین رو راه میندازه، اینا هم میان توی کلاس و چند صفحه از کتاب رو میخونن و میرن، این آقای قلیزاده در کنار درسهای کتاب، خودش هم کلی صحبتهای جانبی میکرد. از ایراداتی که نسبت به کتاب تاریخ مدرسه میگرفت و چیزهایی که در مورد سیاست معاصر میگفت، تا جواب دادن به سؤال بچهها در کمال آرامش.
من دبستان رو نمونه مردمی میرفتم (مثل اینکه بعداً اسم اینا شد نمونه دولتی) که اتمسفر خوبی داشت و دبیرستان هم غیرانتفاعی میرفتم، ولی راهنمایی دولتی بود و خب تفاوت جَو مدرسه رو از هر نظر نسبت به اون دو حالت دیگه تجربه کردم. یعنی به جز یه سری از معلمها و عوامل مدرسه که اعصابشون داغون بود، خود بچهها هم بیشتر شر به پا میکردن. حالا توی همچین محیطی، یه معلم تاریخ بتونه کلاس رو خیلی آروم پیش ببره و بچهها به جای مسخره بازی یا خوابیدن و... به صحبتهاش گوش کنن اون هم بدون ترس از کتک خوردن، واقعاً اتفاق جالبیه!
یه معلم ریاضی به نام مرادی هم داشتیم که آدم باحالی بود و اون هم هیکل عظیمی داشت! چاق پُر چربی نبود و از اینایی بود که مثلاً ۲ متر و خوردهای قدشون هست و استخوندرشت هستن! بعد ایشون یه ماشین مینیماینر داشت که هنوز نمیدونم دقیقاً چطوری توش جا میشد و یه بار این دو تا معلم که وزنشون روی هم شاید به بالای ۳۰۰ کیلو میرسید رو توی میرداماد داخل این مینیماینر دیدم و یکی از جالبترین صحنههای اون روزگار برای من بود!
حیف که ۱۰،۱۱ سال پیش شنیدم آقای قلیزاده سکته کرده و از دنیا رفته...
دوستان یه مجله بود سالای 83 اینا
یه cd هم داخلش میذاشتن تریلر بازیا
کسی یادشه اسمش چی بود؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk