انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
تموم این فنیشن های مورد دار مربوط به جکس سیندل بود:Dنمونه توهمات بچه های کلوپ یه نمونه شو بگم. جکس با بازوهای قویش سیندل میگیره وسط صحنه یه پرده میکشه روش کارش میسازه :D =))
دقیق یادم نمیاد یکیش هم مال کیتانا یا ملینا بود که روش اونور میکرد و کیک در میاورد :D

اون رمز زدن مورتال کامبت و مورد دار بودنش را من سالها بعد فهمیدم قضیش چی بود
اون بازی یک کلون از رو کامبت بود یعنی خود مورتال کامبت نبود و کمی شباهت داشت تو فینیشر زدن یک کارهای خاصی انجام میدن تو نت بگردید پیدا میشه کلیپش

تو این لیست 9 تایی به کلونی که ازش یاد کردید اشاره شده؟ (اگه نشده لطفا تو خصوصی عنوان اون کلون رو برام بفرستید)

کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن 😁
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.

دموی اخر بازیها (اسمش همین بود)😅 چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش 😁
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....
تو Syphon Filter 2 مرحله ای که لیان زینگ لباسش رو عوض میکرد , صاحب کلوپ بهم میگفت اگه بچه نیست کات سینش رو ببین , اگه هست بزن بره .
خودم 7 سالم بود
از دقیقه9 به بعد ببینید

تو fear effect یک بود دیسک ۳ بازیش تو قبیله آدم خورا بودی دقیق یادم نمیاد ولی اولین شمارش ته اکشن و مثبت 18 بود:D..دامن لباس xena در برابر هانا مقدس بود:Cheesygrin:
آره بازی‌های چند دیسک رو ps1 بود. یکیش هم بازی‌های The X files که هنوز دارمش و الان عکس گرفتم ازش تو هر پاکت ۲ تا سی دی هستش:
20230429_224542.jpg
بازیهای fear effect 1 و 2 هم هر کدوم چند دیسک بودند که تو آرشیو رام بازیهام دارمشون.

crusader-no-remorse-ps1.jpg

61R46SKPAEL.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or