silent ops
کاربر سایت
تموم این فنیشن های مورد دار مربوط به جکس سیندل بودنمونه توهمات بچه های کلوپ یه نمونه شو بگم. جکس با بازوهای قویش سیندل میگیره وسط صحنه یه پرده میکشه روش کارش میسازه
دقیق یادم نمیاد یکیش هم مال کیتانا یا ملینا بود که روش اونور میکرد و کیک در میاوردتموم این فنیشن های مورد دار مربوط به جکس سیندل بودنمونه توهمات بچه های کلوپ یه نمونه شو بگم. جکس با بازوهای قویش سیندل میگیره وسط صحنه یه پرده میکشه روش کارش میسازه
اون رمز زدن مورتال کامبت و مورد دار بودنش را من سالها بعد فهمیدم قضیش چی بود
اون بازی یک کلون از رو کامبت بود یعنی خود مورتال کامبت نبود و کمی شباهت داشت تو فینیشر زدن یک کارهای خاصی انجام میدن تو نت بگردید پیدا میشه کلیپش
تو Syphon Filter 2 مرحله ای که لیان زینگ لباسش رو عوض میکرد , صاحب کلوپ بهم میگفت اگه بچه نیست کات سینش رو ببین , اگه هست بزن بره .کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.
دموی اخر بازیها (اسمش همین بود) چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....
آره بازیهای چند دیسک رو ps1 بود. یکیش هم بازیهای The X files که هنوز دارمش و الان عکس گرفتم ازش تو هر پاکت ۲ تا سی دی هستش:تو fear effect یک بود دیسک ۳ بازیش تو قبیله آدم خورا بودی دقیق یادم نمیاد ولی اولین شمارش ته اکشن و مثبت 18 بود..دامن لباس xena در برابر هانا مقدس بود
یادش بخیر
منتخبهادوتا بالا، دوتا پایین، چپ راست چپ راست، ضربدر، دایره
only legends know
کسی یادش نیست خودم میگمR1R2L1L2 باهم بگیری. بالا.پایین.بالا.پایین.دایره.مثلث.جلو.بعد استارت
رمز mortal kombat trilogy هست برای باز کردن منو مخفیبعدی
R1R2L1L2 باهم بگیری با فلش بالا به مدت چند ثانیه