انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
تموم این فنیشن های مورد دار مربوط به جکس سیندل بود:Dنمونه توهمات بچه های کلوپ یه نمونه شو بگم. جکس با بازوهای قویش سیندل میگیره وسط صحنه یه پرده میکشه روش کارش میسازه :D =))
دقیق یادم نمیاد یکیش هم مال کیتانا یا ملینا بود که روش اونور میکرد و کیک در میاورد :D

اون رمز زدن مورتال کامبت و مورد دار بودنش را من سالها بعد فهمیدم قضیش چی بود
اون بازی یک کلون از رو کامبت بود یعنی خود مورتال کامبت نبود و کمی شباهت داشت تو فینیشر زدن یک کارهای خاصی انجام میدن تو نت بگردید پیدا میشه کلیپش

تو این لیست 9 تایی به کلونی که ازش یاد کردید اشاره شده؟ (اگه نشده لطفا تو خصوصی عنوان اون کلون رو برام بفرستید)

کلوپ ها خیلی خوب بود
اون موقع که نت درست و حسابی نبود گنده های کلوپ یدونه دفترچه داشتن و رمز بازیها رو داشتن و عین طلا و جواهر ازش محافظت میکردن 😁
یادمه با چه ذوقی دفتر یکیشون و گرفتم و کپی کردم و کارم شده بود حفظ کردن اینا.

دموی اخر بازیها (اسمش همین بود)😅 چه حالی میداد ،با صاحب کلوپ هماهنگ کردیم کلوپ خلوت شد با انا تیکن و بریم اخرش 😁
کلا دوران عجیبی بود با اینکه امکانات کمتر بود ولی بیشتر خوش میگذشت....
تو Syphon Filter 2 مرحله ای که لیان زینگ لباسش رو عوض میکرد , صاحب کلوپ بهم میگفت اگه بچه نیست کات سینش رو ببین , اگه هست بزن بره .
خودم 7 سالم بود
از دقیقه9 به بعد ببینید

تو fear effect یک بود دیسک ۳ بازیش تو قبیله آدم خورا بودی دقیق یادم نمیاد ولی اولین شمارش ته اکشن و مثبت 18 بود:D..دامن لباس xena در برابر هانا مقدس بود:Cheesygrin:
آره بازی‌های چند دیسک رو ps1 بود. یکیش هم بازی‌های The X files که هنوز دارمش و الان عکس گرفتم ازش تو هر پاکت ۲ تا سی دی هستش:
20230429_224542.jpg
بازیهای fear effect 1 و 2 هم هر کدوم چند دیسک بودند که تو آرشیو رام بازیهام دارمشون.

crusader-no-remorse-ps1.jpg

61R46SKPAEL.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or