انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
چقدر دوست دارم این دو تا رو ریمیک کنن البته ریمیک درست درمون
View attachment 291478View attachment 291479
پاراریت ایو 2 در کنار رزیدنت اویلها واسم بهترین گیمهای ps1 ّبودن و متال گیر سالید 3 هم بهترین گیم ps2 بود برام
هعی پارازیت ایو...
دیگه زمان این راهنمایی بودم ولی هنوز حال و هوای بازی ترسناک ازش میگرفتم‌. آخرم نتونستم تمومش کنم آخراش سخت میشد.
سره اون غوله که توی دستگاه فشرده کردن زباله لهش میکردی یک جوری دلم میسوخت واسش خودمم نمیدونستم چرا😄.

من رمزهای کنسولی زیادی یادم نمونده، ولی چند تا رمز از سال‌های قدیم پی‌سی هست که هیچ‌وقت یادم نمی‌ره.
جاهایی که توی Doom 2 گیر می‌کردیم، دو تا رمز خیلی به دادمون می‌رسید:
idkfa (به صورت «آیدی کَفا» حفظش کرده بودم) برای مهمات و این جور چیزها و idclip هم برای رد شدن از در و دیوار! :D
-------------
بازی Commandos قدیما خیلی محبوب بود و منم عاشقش بودم، ولی بازی به شدت سختی بود! بعضی جاها که دیگه به فنا می‌رفتیم و نمی‌شد مرحله رو رد کرد، می‌نوشتیم 1982gonzo و بعدش یه سری چیزهای دیگه. مثلاً کنترل و شیفت و N، مرحله رو رد می‌کرد یا کنترل و I یه کار دیگه می‌کرد (احتمالاً ضد ضربه و اینا).
-------------
اون یکی بازی هم شاید در حد دو تای دیگه توی ایران معروف نبود، ولی خیلی حال می‌کردم باهاش. The Lost Vikings که دومین محصول بلیزارد بود، زمانی که اسم استودیو Silicon and Synapse بود. :D نمی‌دونم بازی توی خود مراحل هم رمز داشت یا نه، ولی می‌شد با تایپ یه سری حروف وارد هر مرحله شد و مثلاً کد مرحله اول STRT بود که احتمالاً مخفف Start بوده.
از یه جایی به بعد به شدت بازی سختی می‌شد و دیگه کلی با دوستان گشتیم و فلاکت کشیدیم که به رمز مراحل بالاتر برسیم و یکی از بچه‌ها نمی‌دونم چطوری رمز مرحله آخر رو پیدا کرد که MSTR بود، احتمالاً مخفف Master. انقدر اون زمان از این قضیه ذوق‌زده شده بودم که هنوز بعد از ۲۶،۲۷ سال، تصویر اون روزی که رفیقم با خوشحالی اومد این MSTR رو گفت، توی ذهنم مونده و هیچ‌وقت پاک نمی‌شه! :D

do.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or