انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
آخ گفتی با این 007 چه خاطراتی واسه دیدن اون صحنه زیر پتو قرمز روی تخت داشتیم:Dلحظه شماری میکردیم کل بچه های کلوپ تا اون صحنه رو ببینیم :Cheesygrin: ..البته باید قبلش سر میز قمار طرف شکست میدادی. تا بره تو اتاق کارش بسازه:lol:
مرحله قمارش رو بدون داشتن هیچ ذهنیتی از بازی بلک جک و کاملا به صورت شانسی رد میکردم :))

یادش بخیر اون مرحله اذربایجانش رو سکوهای نفتی رو چند روز گیرش بودم اخرم هلیکوپتر میزد نصفم میکرد بعدش فهمیدم فقط باید فرار میکردم تا مرحله رد بشه

مرحله قمارش رو بدون داشتن هیچ ذهنیتی از بازی بلک جک و کاملا به صورت شانسی رد میکردم :))

یادش بخیر اون مرحله اذربایجانش رو سکوهای نفتی رو چند روز گیرش بودم اخرم هلیکوپتر میزد نصفم میکرد بعدش فهمیدم فقط باید فرار میکردم تا مرحله رد بشه
بازیش سراسر خاطره هست:pepsi:
واقعآ جزع بهترین عنواین 007 - The World Is Not Enough کمتر بازی بود اون زمان اول شخص به این نرمی خوبی برای تیر اندازی حدف گیری B-). الان کلی دوباره وسوسه شدم باید دوباره بشینم پاش ولی با شبیعه ساز ps1 :x

نمی دونم چرا ولی من از روز اول از کد و چیت و تقلب توی بازی ها بدم میومد حتی اگر هم گلیچی چیزی توی بازی بود ترجیح میدادم خودم پیداش کنم مثل گیر
آوردن باس ها توی موقعیتی که کاری از دستوشون بر نیاد و راحت ترتیبشون رو بدم . نمی دونم کسی مثل خودم هست یا نه ؟؟
منم همینجوری بودم. ولی سر وارکرفت reign of chaos یه جایی رو یکسال گیر کردم مجبور شدم با چیت کد برم. واقعا خیلی سخت بود

ساند ترکهای عنوان Super Volleyball سگا :x :x :x مخصوصآ ترک 1 و 3 خیلی بیاد موندنی
<iframe src="" width="500" height="60" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
یاد اون ضربات قدرتی‌ش به‌خیر. عقل‌مون قد نمی‌داد، همۀ دکمه‌ها رو با هم فشار می‌دادیم تا شاید قدرت‌ش منتقل بشه و ضربۀ قدرتی بزنه :D چقدر دسته به فنا می‌رفت.

یاد اون ضربات قدرتی‌ش به‌خیر. عقل‌مون قد نمی‌داد، همۀ دکمه‌ها رو با هم فشار می‌دادیم تا شاید قدرت‌ش منتقل بشه و ضربۀ قدرتی بزنه :D چقدر دسته به فنا می‌رفت.
اون زمان کلی باداداشم دو نفره بازیش انجام میدادیم ولی همه ضرباتش شانسی میزدیم کی فکر حملات ترکیبی بود:D

اون دسته ار دوستانی که موضع مشخصی در قبال EA گرفتن بیشتر مراقب کارای کارکنان نا محسوس کمپانی باشن.
ماشینم پارک بود جایی، برگشتم دیدم سپر عقب از یه طرف از جا در اومده. معلوم بود زدن از عقب...

آخرین ویرایش:
دوباره صدایه بارون تو رو یاده من میاره

آسمون ابریه امشب دلمو یادم میاره

تو که خوبی بهترینی کاشکی چشمامو ببینی

با نگاهت تویه چشمام همه غمهامو بگیری

بویه دریا لبه ساحل منه دلتنگ خیاله باطل

بادو بارون تویه ایوون منه بی تو منه حیرون

شبی آروم ولی گریون منه تنها دلی پر خون

آخ چقدر فاصله سخته بینه دستایه منو اون

دریا چرا پریشونی تو که همیشه آرومی

چرا دلت پر از غمه چرا شدی بیابونی

موجه نگاهت داره غم رو تویه دلم جا میکنه