silent ops
کاربر سایت
مرحله قمارش رو بدون داشتن هیچ ذهنیتی از بازی بلک جک و کاملا به صورت شانسی رد میکردمآخ گفتی با این 007 چه خاطراتی واسه دیدن اون صحنه زیر پتو قرمز روی تخت داشتیملحظه شماری میکردیم کل بچه های کلوپ تا اون صحنه رو ببینیم ..البته باید قبلش سر میز قمار طرف شکست میدادی. تا بره تو اتاق کارش بسازه
بازیش سراسر خاطره هستمرحله قمارش رو بدون داشتن هیچ ذهنیتی از بازی بلک جک و کاملا به صورت شانسی رد میکردم
یادش بخیر اون مرحله اذربایجانش رو سکوهای نفتی رو چند روز گیرش بودم اخرم هلیکوپتر میزد نصفم میکرد بعدش فهمیدم فقط باید فرار میکردم تا مرحله رد بشه
منم همینجوری بودم. ولی سر وارکرفت reign of chaos یه جایی رو یکسال گیر کردم مجبور شدم با چیت کد برم. واقعا خیلی سخت بودنمی دونم چرا ولی من از روز اول از کد و چیت و تقلب توی بازی ها بدم میومد حتی اگر هم گلیچی چیزی توی بازی بود ترجیح میدادم خودم پیداش کنم مثل گیر
آوردن باس ها توی موقعیتی که کاری از دستوشون بر نیاد و راحت ترتیبشون رو بدم . نمی دونم کسی مثل خودم هست یا نه ؟؟
یاد اون ضربات قدرتیش بهخیر. عقلمون قد نمیداد، همۀ دکمهها رو با هم فشار میدادیم تا شاید قدرتش منتقل بشه و ضربۀ قدرتی بزنه چقدر دسته به فنا میرفت.ساند ترکهای عنوان Super Volleyball سگا مخصوصآ ترک 1 و 3 خیلی بیاد موندنی
<iframe src="" width="500" height="60" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
اون زمان کلی باداداشم دو نفره بازیش انجام میدادیم ولی همه ضرباتش شانسی میزدیم کی فکر حملات ترکیبی بودیاد اون ضربات قدرتیش بهخیر. عقلمون قد نمیداد، همۀ دکمهها رو با هم فشار میدادیم تا شاید قدرتش منتقل بشه و ضربۀ قدرتی بزنه چقدر دسته به فنا میرفت.