با این اوصافی که گفتی معلومه vip باز قهاری هم بودی!؟تعریف از خود نباشه خودم رکورد دار این 007 بودم زمانهای دور بازیش تو یک ساعت تکمیل میکردم هنوزم سیو مموری کارتش دارم واسم مونده
با این اوصافی که گفتی معلومه vip باز قهاری هم بودی!؟تعریف از خود نباشه خودم رکورد دار این 007 بودم زمانهای دور بازیش تو یک ساعت تکمیل میکردم هنوزم سیو مموری کارتش دارم واسم مونده
گیم شارکبا این اوصافی که گفتی معلومه vip باز قهاری هم بودی!؟
اون قسمتش شانسی رد میکردم همیشه میز قمار .ولی کلی تو باقی مراحل حرفهای بودمبا این اوصافی که گفتی معلومه vip باز قهاری هم بودی!؟
سلام داداش خوبی؟در مورد بازی warlock سگا چند تا سوال دارم ازت.ممنون میشم اگه کمکم کنی .از خیلی وقت پیش این مشکلات در مورد این بازی برام پیش اومده .شماره من هم 09148903978یه یادیم بکنیم از بازی ترسناک ومعمایی زیبا و دوست داشتنی warlock sega ...پای این بازی موی سرم سفید شد که تا آخرش بردم اون زمان ..قسمت قصر دراکولا ش بیاد موندنی بود.. اون زمان حدود 15 سال پیش کارتریج sega شو با یه دردسری گیر آوردم..یادش بخیر..
View attachment 81110
View attachment 81111
View attachment 81112
View attachment 81113
من عاشق این بازی لاست وایکینگز بودم. یادمه رو پی سی بازی میکردم. اون زمان پدرم مخابرات کار میکرد موقعی که اینترنت اصلا تو ایران نبود سرکار اینترنت تکست داشتند یعنی یک چیزی تو مایه های تله تکست بود. یک روز تو مدرسه بحث بازی بود من پسووردهای این بازی رو تقریبا حفظ بودم از بس بازی میکردم. از حفظ رمز میگفتم. فک همه اومده بود پایین. یادمه فرداش یک پرینت گرفت پدرم از رمز این بازی از اینترنت کلا همه مات و مبهوت بودند.. (چندسال پیش فهمیدم این بازی قسمت دوش هم هست فقط برای سوپر نینتندو ریلیس شده بوده). یا پرینس او پرشیا دو که رمز داشت اونجا که تو غار میرفتی اگه رمز رو درست نمیزدی از بازی میرفت بیرون (یک جوری کپی پروتکشن بود) خلاصه تو راهنمایی من مرجع راهنمای بازی بودم. الانم وقت کنم سوییچ بازی میکنم با اینکه پلی استیشن ۵ و سریز اکس دارم اونا فقط خاک میخورند.به غیر نینتندو که خیلی نوستالژیک هست دیگه بازی های جدید مخصوصا سونی خیلی لطف خاصی نداره گیم پلی بازی ها خیلی فرق نکرده. به جاش بازی های آر پی جی داستانی که حوصله میخواد مخصوصا JRPG بازی میکنیم و بازی های فرست پارتی نینتندو.من رمزهای کنسولی زیادی یادم نمونده، ولی چند تا رمز از سالهای قدیم پیسی هست که هیچوقت یادم نمیره.
جاهایی که توی Doom 2 گیر میکردیم، دو تا رمز خیلی به دادمون میرسید:
idkfa (به صورت «آیدی کَفا» حفظش کرده بودم) برای مهمات و این جور چیزها و idclip هم برای رد شدن از در و دیوار!
-------------
بازی Commandos قدیما خیلی محبوب بود و منم عاشقش بودم، ولی بازی به شدت سختی بود! بعضی جاها که دیگه به فنا میرفتیم و نمیشد مرحله رو رد کرد، مینوشتیم 1982gonzo و بعدش یه سری چیزهای دیگه. مثلاً کنترل و شیفت و N، مرحله رو رد میکرد یا کنترل و I یه کار دیگه میکرد (احتمالاً ضد ضربه و اینا).
-------------
اون یکی بازی هم شاید در حد دو تای دیگه توی ایران معروف نبود، ولی خیلی حال میکردم باهاش. The Lost Vikings که دومین محصول بلیزارد بود، زمانی که اسم استودیو Silicon and Synapse بود. نمیدونم بازی توی خود مراحل هم رمز داشت یا نه، ولی میشد با تایپ یه سری حروف وارد هر مرحله شد و مثلاً کد مرحله اول STRT بود که احتمالاً مخفف Start بوده.
از یه جایی به بعد به شدت بازی سختی میشد و دیگه کلی با دوستان گشتیم و فلاکت کشیدیم که به رمز مراحل بالاتر برسیم و یکی از بچهها نمیدونم چطوری رمز مرحله آخر رو پیدا کرد که MSTR بود، احتمالاً مخفف Master. انقدر اون زمان از این قضیه ذوقزده شده بودم که هنوز بعد از ۲۶،۲۷ سال، تصویر اون روزی که رفیقم با خوشحالی اومد این MSTR رو گفت، توی ذهنم مونده و هیچوقت پاک نمیشه!
آره! قدیما یک سوپر نینتدو داشتیم خونه منتها خب بازی های سوپر نینتندو گرون بود ما هم بچه بودیم کارتریج ۱۰ لبه ۲۰ لبه ۱۰۰ لبه میگرفتیم بازی های NES بود الان یادم میافته خنده ام میگیره مثل اینکه ایکس باکس سریز اکس رو فقط بازی ایکس باکس اوریجینال یا سیصد و شصت باهاش بازی کنی! وی نداشتم و وی یو هم نخریدم (الان دلم میخواد یک دست دو بگیرم ولی تقریبا بیشتر بازی های اختصاصیش رو سوییچ هست وهمین سوییچ هم فرصت نمیشه بازی کنم و اگه هندهلد نبود همینقدر هم نمیتونستم بازی کنم!) یک سوییچ ورژن اصلی داشتم هک کردم خودم اوائل دو برابر قیمت فروختم. یک اولد گرفتم که زلدا اومد دادم رفت اسپشیال ادیشن زلدا گرفتم. کلا اصلا بعدسی سال فقط نینتندو بازی هاش برام جالبه بقیه کنسول ها تکراریند بازی هاش به جز تک و توک بازی ها که داستان خوبی دارند. ستاپ نینتندو من الان اینجوریه یک 2DS هک شده واسه بازی های 3DS و رترو ها و یک سوییچ...
همون جای e3 هست البته ایکس باکس شو کیس داشت قبلنا در کنار e3. دیگه الان همه انصراف دادند از E3 ساز خودشون رو میزنند! والا ۱۴ ۱۵ تا بازی و یک ساعت هم راجع به استارفیلد حرف زدن که من ندیدم. ولی 'بازی های مایکروسافت خوب بود به نسبت فقط گیم پلی درست حسابی نشون ندادند. بازی که من خیلی کنجکاوم راجع بهش south of midnight اه.اول من حدس بزنم پیرمرد ها اینجا فوقش قدیم e3 میدیدن اونم رو دیسک و .....
شوکیس چی هست اصلا
دوم دیشب چی شد نتیجه اش ، چی معرفی و اعلام شد ؟ ما که دیروز نت همش قطع و وصل میشد