انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
تعریف از خود نباشه خودم رکورد دار این 007 بودم زمانهای دور:Cheesygrin: بازیش تو یک ساعت تکمیل میکردم هنوزم سیو مموری کارتش دارم واسم مونده:x
با این اوصافی که گفتی معلومه vip باز قهاری هم بودی!؟ :D :D

به پایان رساندن تمام مراحل Contra - Shattered Soldier ps2:x.واقعآ عذاب کامل
.البته خودمم اون زمان رکورد به پایان رساند ن بازی با 9 تا جون داشتم ..یادش بخیر ..حیف الان دیگه مثل قدیم نیستم:-< ولی بازیش یه قلق خاصتی داره به دستد بیاد تمومه..

<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>

ویدیو های تفاوت شاهکار ninja strider ورژن آرکید .و سگا..:x:x

آرکید
<iframe src="" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
سگا

یه یادیم بکنیم از بازی ترسناک ومعمایی زیبا و دوست داشتنی warlock sega ...پای این بازی موی سرم سفید شد که تا آخرش بردم اون زمان ..قسمت قصر دراکولا ش بیاد موندنی بود.. اون زمان حدود 15 سال پیش کارتریج sega شو با یه دردسری گیر آوردم..یادش بخیر..

View attachment 81110

View attachment 81111

View attachment 81112

View attachment 81113
سلام داداش خوبی؟در مورد بازی warlock سگا چند تا سوال دارم ازت.ممنون میشم اگه کمکم کنی .از خیلی وقت پیش این مشکلات در مورد این بازی برام پیش اومده .شماره من هم 09148903978

عنوان Power Rangers sega mega cd ..
واقعآ زمان خودش sega cd بهترین بوده .به نظر خودم حتی از sega saturn بهتر بوده چه هزینه ای هم واسه بازیهاش کرده:x:x

به پایان رساندن تمام مراحل Dick Tracy sega همون کمیسر معروف :x:x:x
به همراه تریلر Dick Tracy (1990)
تریلر فیلم

بازی

آخرین ویرایش:
من رمزهای کنسولی زیادی یادم نمونده، ولی چند تا رمز از سال‌های قدیم پی‌سی هست که هیچ‌وقت یادم نمی‌ره.
جاهایی که توی Doom 2 گیر می‌کردیم، دو تا رمز خیلی به دادمون می‌رسید:
idkfa (به صورت «آیدی کَفا» حفظش کرده بودم) برای مهمات و این جور چیزها و idclip هم برای رد شدن از در و دیوار! :D
-------------
بازی Commandos قدیما خیلی محبوب بود و منم عاشقش بودم، ولی بازی به شدت سختی بود! بعضی جاها که دیگه به فنا می‌رفتیم و نمی‌شد مرحله رو رد کرد، می‌نوشتیم 1982gonzo و بعدش یه سری چیزهای دیگه. مثلاً کنترل و شیفت و N، مرحله رو رد می‌کرد یا کنترل و I یه کار دیگه می‌کرد (احتمالاً ضد ضربه و اینا).
-------------
اون یکی بازی هم شاید در حد دو تای دیگه توی ایران معروف نبود، ولی خیلی حال می‌کردم باهاش. The Lost Vikings که دومین محصول بلیزارد بود، زمانی که اسم استودیو Silicon and Synapse بود. :D نمی‌دونم بازی توی خود مراحل هم رمز داشت یا نه، ولی می‌شد با تایپ یه سری حروف وارد هر مرحله شد و مثلاً کد مرحله اول STRT بود که احتمالاً مخفف Start بوده.
از یه جایی به بعد به شدت بازی سختی می‌شد و دیگه کلی با دوستان گشتیم و فلاکت کشیدیم که به رمز مراحل بالاتر برسیم و یکی از بچه‌ها نمی‌دونم چطوری رمز مرحله آخر رو پیدا کرد که MSTR بود، احتمالاً مخفف Master. انقدر اون زمان از این قضیه ذوق‌زده شده بودم که هنوز بعد از ۲۶،۲۷ سال، تصویر اون روزی که رفیقم با خوشحالی اومد این MSTR رو گفت، توی ذهنم مونده و هیچ‌وقت پاک نمی‌شه! :D

do.php
من عاشق این بازی لاست وایکینگز بودم. یادمه رو پی سی بازی میکردم. اون زمان پدرم مخابرات کار میکرد موقعی که اینترنت اصلا تو ایران نبود سرکار اینترنت تکست داشتند یعنی یک چیزی تو مایه های تله تکست بود. یک روز تو مدرسه بحث بازی بود من پسووردهای این بازی رو تقریبا حفظ بودم از بس بازی میکردم. از حفظ رمز میگفتم. فک همه اومده بود پایین. یادمه فرداش یک پرینت گرفت پدرم از رمز این بازی از اینترنت کلا همه مات و مبهوت بودند.. (چندسال پیش فهمیدم این بازی قسمت دوش هم هست فقط برای سوپر نینتندو ریلیس شده بوده). یا پرینس او پرشیا دو که رمز داشت اونجا که تو غار میرفتی اگه رمز رو درست نمیزدی از بازی میرفت بیرون (یک جوری کپی پروتکشن بود) خلاصه تو راهنمایی من مرجع راهنمای بازی بودم.:D:D الانم وقت کنم سوییچ بازی میکنم با اینکه پلی استیشن ۵ و سریز اکس دارم اونا فقط خاک میخورند.به غیر نینتندو که خیلی نوستالژیک هست دیگه بازی های جدید مخصوصا سونی خیلی لطف خاصی نداره گیم پلی بازی ها خیلی فرق نکرده. به جاش بازی های آر پی جی داستانی که حوصله میخواد مخصوصا JRPG بازی میکنیم و بازی های فرست پارتی نینتندو.

پس نینتندو باز شدی 🌹
دوستمون @mqg1387 هم نینتندو بازه و کنسول نینتندو مثل wii داره 💐
اطلاعاتش خیلی خوبه از نینتندو
حتی کلی گیم فن ساخت برای wii سراغ داره 😍
مثل نسخه 3d world برای wii و .....

کلا نینتندو دنیا مجزا و خاص خودش داره

1.jpg

51K5+hYDdtL._SL1354_.jpg
آره! قدیما یک سوپر نینتدو داشتیم خونه منتها خب بازی های سوپر نینتندو گرون بود ما هم بچه بودیم کارتریج ۱۰ لبه ۲۰ لبه ۱۰۰ لبه میگرفتیم بازی های NES بود الان یادم میافته خنده ام میگیره مثل اینکه ایکس باکس سریز اکس رو فقط بازی ایکس باکس اوریجینال یا سیصد و شصت باهاش بازی کنی! :D:D وی نداشتم و وی یو هم نخریدم (الان دلم میخواد یک دست دو بگیرم ولی تقریبا بیشتر بازی های اختصاصیش رو سوییچ هست وهمین سوییچ هم فرصت نمیشه بازی کنم و اگه هندهلد نبود همینقدر هم نمیتونستم بازی کنم!) یک سوییچ ورژن اصلی داشتم هک کردم خودم اوائل دو برابر قیمت فروختم. یک اولد گرفتم که زلدا اومد دادم رفت اسپشیال ادیشن زلدا گرفتم. کلا اصلا بعدسی سال فقط نینتندو بازی هاش برام جالبه بقیه کنسول ها تکراریند بازی هاش به جز تک و توک بازی ها که داستان خوبی دارند. ستاپ نینتندو من الان اینجوریه یک 2DS هک شده واسه بازی های 3DS و رترو ها و یک سوییچ...

photo_2023-06-05_20-12-45.jpg

اول من حدس بزنم پیرمرد ها اینجا فوقش قدیم e3 میدیدن اونم رو دیسک و ‌..... 😁
شوکیس چی هست اصلا 😁

دوم دیشب چی شد نتیجه اش ، چی معرفی و اعلام شد ؟ ما که دیروز نت همش قطع و وصل میشد
همون جای e3 هست البته ایکس باکس شو کیس داشت قبلنا در کنار e3. دیگه الان همه انصراف دادند از E3 ساز خودشون رو میزنند! والا ۱۴ ۱۵ تا بازی و یک ساعت هم راجع به استارفیلد حرف زدن که من ندیدم. ولی 'بازی های مایکروسافت خوب بود به نسبت فقط گیم پلی درست حسابی نشون ندادند. بازی که من خیلی کنجکاوم راجع بهش south of midnight اه.

• Like
Reactions: Sega_genesis
واقعا سرعت تکنولوژی نسبت به زمان ما چقدر با سرعت نور حرکت میکنه. یه زمانی گرفتن یه کانال تلویزیونی اضافی جزو اپشن های خاص یه خونه بود و امروز تبلیغاتی‌هست که شما با IPTV میتونید به ۲۰۰ هزار شبکه تلویزیونی دسترسی داشته باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or