فکر میکنید توهم توطئه به چی میگن؟
شما یک ارگانی رو در نظر بگیر که توش قراره به شما "درس" بدن
حالا کی تعیین کرده که "شما" باید تعیین کنید چی برای درس خودن و نخوندن ما خوبه بماند، این بخوره تو سرشون
این ارگان ذاتش اینه که که سِمت هاش رو 90% روان پریش ها تشکیل بدن
بعد داخل این نهاد، بچه های 7 ساله رو، از اونی که ذهنش ظریفه اونی که بدنش قویه اونی که قدش 30 سانت از اون یکیه کوتاه تره اونی که خجالتیه با اونی که پر رو هست اونی که تو مباحث درس اینا خنگه و اون که زرنگه رو و همه همه رو با فرغون میریزن تو کلاس. بهش میگن کلاس درس.
بعد بچه ها نمیدونن این مدرسه ارگان ساختگیه که، طوری میرن توش انگار فکت ازلی هست، یعنی عین فرمول آب
عین خوردن آب برای رفع تشنگی
همون قدر مدرسه رو بی چون و چرا بی برو برگرد به عنوان حقیقت ناب که بااااید وجود داشته باشه میپذرین
یعنی این دیوانه سرا رو
بعد عمرا روزهایی که تو این دیوانه سرا میگذره بچه بتونه دردل کنه با خانواده هاش
تازه خانواده اش میپان که بچه اشون تو این دیوانه سرا، بالاترین نمره دیوانگی رو به دست بیاره،
که برن پیش یک خانواده دیوانه دیگه، پز این رو بدن پسر و دختر کی از کی "معدل" بیشتری که تو درس های ابرمزخرفی که یک سری روان پریش تعیین کردن اورده
من یک بچه 5-6 ساله دیدم، داشت کنار حوض اب پارک بازی میکرد، از کنار حوض اندازه گیری میکرد میپرید، یه بار به سمت پایین یه بار بالا، سنگ پرتاب میکرد و نوع پرتاب سنگ با اب رو مشاهده میکرد، و بعدش به گل های گوشه و کنار دست میزد تا ببینه چیه
با خودم گفتم این رو یک سال دیگه با فرغون کاملا رندوم میریزن داخل مدرسه، این نهاد روان پریش. و تمام شور و هیجان اکسپلور کردن محیط اطرااف قشنگ میخشکه.
چون این بچه الان ارزش گذاری های شرطی برای خودش نداره، داره محیط دور و برش رو اکسپلور میکنه و یاد میگیره و اصلا هدف خلقتش هم همینه
اما این یک سال دیگه باس بره مدرسه ای ، به آدم بزرگای روان پریشی جواب پس بده که ارزشگذاری شرطی دارن منوط به موفقیت در مدرسه. یعنی تو تا همین یک سال پیش فرزند عزیز طبیعت بودی که باید بالا پایین بپری و شادی کنی و کشف کنی، الان زندگیت شده نمره اوردن برای ننه بابات و یا در اسکیل بزرگتر جامعه ای که موفقیتش بر این پایه بنا شده.
دیگه توهم توطئه چی میتونه باشه؟
یک reality ساختگی.
یعنی یک ابرشروری عین مدرسه که باهاش عین حقیقت ازلی باهات برخورد میکنن.
وقتی میبینی همچین نتورک عظیمی به اندازه 7 میلیارد ادم و به قدمت نمیدونم چند صد سال وجود داره، خب طرف ببینه بهش میگه توهم توطئه
اما هر جا توهم توطئه دیدین با simply حماقت انسان ها در سطح وسیع جایگزین کنید. این حماقت انقدر گنده اس که توهم توطئه به نظر میاد
من قول شرف میدم شما امکان نداره بچه 7 ساله رو راضی کنید که با پای خودش بره مدرسه. براش شرح بدی برای اولین بار در تاریخ (نه اینکه از 4 سالگی بهشبگی عزیزم ناک ناک سه سال دیگه میری مدرسه)، که چیزی به نام مدرسه با این سیستم وجود داره هر روز 7 صبح باید بلند شی، امکان نداره قبول کنه. و وقتی کاری که زوری هست، معلومه اخرش چی میشه.
و الان بری خیابون ما و همه این ها مدرسه رفتیم. یعنی یکی یک دور پروسه دیوانگی رو سرمون پیاده شده.
بعدشم از این کارت ها که عکسش رو میذارید منم دارم. منم یه دفتر دارم توش عکس های فوتبالیستها روی کارت ها هست.
البته عکس فرانکی و ارنولد و جکی چان این ها هم هست. و کارت ها داشتیم عکس بدن ساز ها. رونی کولمن شاون ری اینا