silent ops
کاربر سایت
این ۳ تا افسانه Dreamcast GameCube nintendo ds xl چند سال پیش فروختم ..امسالم کل دستگاهای فروختم
من این خاطره رو دقیقا یادمه که غروب جمعه بود تلویزیون هم داشت فوتبال پخش میکرد و من داشتم کتابهام رو جلد میگرفتم(اینم کار مسخره ای بود )حالا که بحث داغه. فک کنید الان ۳۱ شهریوره و از قضا فردا ۱ مهر مصادف با شنبه هم شده! اوضاع فاکداپ ترین حالن ممکن. ساعت ۵ عصر قسمت آخر کارتونی که کل تابستون پاش بودی پخش شده و خورشید کم کم استارت غروب رو زده. حالا اسپویلر زیر رو باز کن و موسیقی رو گوش کن:
داداش به خدا ناشکریمن این خاطره رو دقیقا یادمه که غروب جمعه بود تلویزیون هم داشت فوتبال پخش میکرد و من داشتم کتابهام رو جلد میگرفتم(اینم کار مسخره ای بود )
ولی نمیدونم دارم پیر میشم که این حرف رو میزنم یا شرایط الانمون... ولی ترجیح میدم الان تو همون لحظه فاکداپ بودم.چیه این بزرگ شدن آخه هیچی دیگه اون مزه بچگی رو نمیده
عجب چیزیه لامصب این ps3 fatهمین مدل بود CECHK04 البته سریع ۸۰ گیگش دو جور شماره سریع ساخت داشت ولی این مدل بهترین عالی ریجن pal باشه بهتر j آشغال
View attachment 289490
آره به خدا قبول میکنم درسته خود مدرسه مزخرف بود ولی بخوام کل بچگی رو در نظر بگیرم اینقدر خوب بود که مدرسه رفتن دوباره رو قبول کنمداداش به خدا ناشکری
واقعآ حاضری برگردیم دورانی که ۷ صبح استرس رفتنش بود توی خوده مدرسه هم هر زنگ اون دبیر ... بگه بیا پای تخته یا چمیدونم اون تمرینات مزخرف که به هیچ دردی نخورد یا مستمر های دروغ و .....
خلاصه که ناشکری نکن همین که الان مدرسه نمیریم خودش ۱۰ هیچ جلوییم
تحصیلات دانشگاهی به خودی خود چیزه بدی نیست اصلا و همین تراشکاری و مکانیکی هم در حالت ایده آل بعد از تحصیلات آکادمیک تجربه عملیش کسب بشه عالیه. ولی ما نمیدونستیم قراره اوضاع مملکت به این وضع داغون در بیاد که؛ وگرنه هیچ کدام الکی پول تو جیب دانشگاها نمیریختیم و میرفتیم چند سال شاگردی میکردیم تو حرفه هایی که مردم بخوان نخوان مجبورن بهشون مراجعه کنن، مثل همین مکانیکی...عمر ماها پای همین مدارس تلف شد
خداوکیلی از بعد از راهنمایی اگر میرفتیم سر کار به نظرتون الان چقدر شرایطمون فرق میکرد؟؟؟؟
الکی فقط دبیرستان و دانشگاه رفتیم و آخرشم هیچی فقط برای یه مدرک اشغال
کاش عقل الانم رو داشتم و اون زمان شاگرد مکانیک و تراشکار میشدیم یا حداقل یه هنری یاد میگرفتیم الان زمین تا آسمون شرایمون فرق میکرد
واقعآ نفسد حق منم درست بعد از راهنمایی مسیر زندگی خودم انتخاب کردم..چون میدونستم .فایدهعمر ماها پای همین مدارس تلف شد
خداوکیلی از بعد از راهنمایی اگر میرفتیم سر کار به نظرتون الان چقدر شرایطمون فرق میکرد؟؟؟؟
الکی فقط دبیرستان و دانشگاه رفتیم و آخرشم هیچی فقط برای یه مدرک اشغال
کاش عقل الانم رو داشتم و اون زمان شاگرد مکانیک و تراشکار میشدیم یا حداقل یه هنری یاد میگرفتیم الان زمین تا آسمون شرایمون فرق میکرد
خدا پدرت رو بیامرزهواقعآ نفسد حق منم درست بعد از راهنمایی مسیر زندگی خودم انتخاب کردم..چون میدونستم .فایده
درس خوندن نداره البته سختی هم زیاد کشیدم.
برای امثال ما.تو این وضعیت حتی مدرک گرفتنم بی فایده.است..همه چیه رو میتونی با پول بگیری جیبد پر باشه.حتی مدرک
الانم شغلم کابینت سازی حتی از شاگردی شروع کردم واقعآ سخنی کشیدم ولی خدا رو شکر بهترین نتیجه رو گرفتم ..
درس دانشگاه خوبه نمیگم بده ولی باید پشتوانه داشته باشی من که نداشتم..آخرشم نهایت بتونی با پارتی بازی کاری گیر بیاری الان فوق دیپلم لیسانسم .کار درست حسابی ندارن عمرشون تلف شده...ولی ماهی هر وقت از آب بگیری تازه هست ..خدا پدرت رو بیامرزه
منم شغلم آزاده داداش مغازه دارم ولی صد حیف که عقلم نکشید زود تر این کار بکنم چه سال هایی که این وسط تلف شد چه پول هایی که میتونستم دربیارم از همین شغل ولی برای دبیرستان رفتن و دانشگاه رفتن تلف شد حیف ....
خدا پدرت رو بیامرزه
منم شغلم آزاده داداش مغازه دارم ولی صد حیف که عقلم نکشید زود تر این کار بکنم چه سال هایی که این وسط تلف شد چه پول هایی که میتونستم دربیارم از همین شغل ولی برای دبیرستان رفتن و دانشگاه رفتن تلف شد حیف ....
باز شما وضعتون خوبه من کارمند شدم پشیمونم همیشه از تورم عقبم کلا میخوام بزنم زیرش برم تو کار ازاد یه مقدار سرمایه دارم با چند تا اهل فن هم صحبت کردم فعلا باید خاکشو بخورم تا بیفتم رو غلتکواقعآ نفسد حق منم درست بعد از راهنمایی مسیر زندگی خودم انتخاب کردم..چون میدونستم .فایده
درس خوندن نداره البته سختی هم زیاد کشیدم.
برای امثال ما.تو این وضعیت حتی مدرک گرفتنم بی فایده.است..همه چیه رو میتونی با پول بگیری جیبد پر باشه.حتی مدرک
الانم شغلم کابینت سازی حتی از شاگردی شروع کردم واقعآ سخنی کشیدم ولی خدا رو شکر بهترین نتیجه رو گرفتم ..
موفق باشی دوست عزیز.حتی چند شغلم داشته باشی بازم کفاف نمیده خرج مخارج. این تورم لعنتی کمرمون خورد کرده خدا به خیر بگزرون بدترم میشه . به قول دوستم هنوز روز خوشمونباز شما وضعتون خوبه من کارمند شدم پشیمونم همیشه از تورم عقبم کلا میخوام بزنم زیرش برم تو کار ازاد یه مقدار سرمایه دارم با چند تا اهل فن هم صحبت کردم فعلا باید خاکشو بخورم تا بیفتم رو غلتک
خیلی سخته بعد چندسال زحمت و درس تلاش بری تو کار دیگه که اصلا تو یه فاز دیگس
وقطعا دهنم سرویس میشه