انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
به عنوان پیام بازرگانی

آفیسم تو ماه رمضان فرقش با ماه های دیگه اینه که
توی ماه های عادی بهمون ناهار میدادن
الان که ماه رمضون شده خودمون از خونه ناهار میبریم:>

پ.ن: اگه بین ساعت 1 تا 2 کسی تو اتاقمون که تقریبا 20 نفر هستیم بیاد هممون اخراج میشیم : )))

آخرین ویرایش:
آقا در راستای این خیال پردازی ها میگم کیا بودن که توی بچگی بعد از دیدن فیلم های ترمیناتور یهو خودشون رو در نقش محافظ تصور میکردن که دارن مثلا از یه عده ای با چنگ و دندون محافظت میکنن؟ :D
یعنی جوری من توی نقش فرو میرفتم که T1000 که ضربه میزد من خودمو نقشه زمین میکردم =))=))

اولین دفعه که میخواستم رزیدنت بازی کنم شماره سوم بود. واسه مادرم از چیزای جذاب بازی که دوست داشتم (به غیر از جیل) تعریف میکردم، میگفتم خیلی بازی خفنیه؛ یه تفنگ داره میزنی سره دشمنا میترکه و اینا...
فکر میکردم الان مادرمم میگه عه چه جالب ولی یه داستانی شد بیا ببین. آخر با کلی ماله کشیدن و قول دادم که آقا همرو با کشکشی میزنم که کلشون نترکه و این حرفا؛ بلاخره التماسم جواب داد که بازیو بزارن بگیرم.😅

حالا که بحث داغه. فک کنید الان ۳۱ شهریوره و از قضا فردا ۱ مهر مصادف با شنبه هم شده! اوضاع فاکداپ ترین حالن ممکن. ساعت ۵ عصر قسمت آخر کارتونی که کل تابستون پاش بودی پخش شده و خورشید کم کم استارت غروب رو زده. حالا اسپویلر زیر رو باز کن و موسیقی رو گوش کن:

حالا که بحث داغه. فک کنید الان ۳۱ شهریوره و از قضا فردا ۱ مهر مصادف با شنبه هم شده! اوضاع فاکداپ ترین حالن ممکن. ساعت ۵ عصر قسمت آخر کارتونی که کل تابستون پاش بودی پخش شده و خورشید کم کم استارت غروب رو زده. حالا اسپویلر زیر رو باز کن و موسیقی رو گوش کن:

این آقا تو عکس پروفایل شما سام جدی سرویس سم هست ؟

من ۳۱ شهریور و ۱۳ فروردین به خدا گریه میکردم
یعنی به قدری حالم از مدرسه بهم می‌خورد که حد نداشت
چه ظلمی که این EA بی پدر و مادر با این زندان هاش به بچه ها نکرد
و چه ظلمی که ننه بابا ها از سر زوری رفتن یه مدرسه بهمون نکردن

من گیتار هیرو رو روی پی سی رفتم. کیبورد رو مثه گیتار میگرفتم دستم و می نواختم. چه حس راک استاری هم میگرفتم.
ولی در کل هیچی به کنسول برای گیتار هیرو نمیشه .pc محدودیت داره .xbox360 یا ps3 ولی به نظر خودم 360 عالی

ولی در کل هیچی به کنسول برای گیتار هیرو نمیشه .pc محدودیت داره .xbox360 یا ps3 ولی به نظر خودم 360 عالی
PS3 لامصب بعضی بازی هاش خدا بود
این چند روز نشستم بیاند تو سولز رو رفتم چقدر خوب بوده این لامصب تا به حال همچین بازی ای خدایی نرفته بودم
یه PS3 اسلیم خر کار دارم خدا حفظش کنه نه نمیگه هر چی باهاش بازی کنی

PS3 لامصب بعضی بازی هاش خدا بود
این چند روز نشستم بیاند تو سولز رو رفتم چقدر خوب بوده این لامصب تا به حال همچین بازی ای خدایی نرفته بودم
یه PS3 اسلیم خر کار دارم خدا حفظش کنه نه نمیگه هر چی باهاش بازی کنی
واقعآ کنسول عالی ps3 اگه کاستوم فریمور هم باشه عالی تره یادش بخیر یه فت خر جون داشتم بکوب باهاش بازی می‌کردم سریع ۵ نانو بود ..چندین بارlast بردم آخر روش .
جدا از تعریف کنسول واقعآ منو ps3 عالی روان xbmc ..ولی حیف سونی xbmc از xbox original سرقت کرد..
ولی من خودم احساس میکنم پردازنده گرافیک فت قوی تره ..از اسلیم با هم تفاوت دارند

واقعآ کنسول عالی ps3 اگه کاستوم فریمور هم باشه عالی تره یادش بخیر یه فت خر جون داشتم بکوب باهاش بازی می‌کردم سریع ۵ نانو بود ..چندین بارlast بردم آخر روش .
جدا از تعریف کنسول واقعآ منو ps3 عالی روان xbmc ..ولی حیف سونی xbmc از xbox original سرقت کرد..
ولی من خودم احساس میکنم پردازنده گرافیک فت قوی تره ..از اسلیم با هم تفاوت دارند
فت ها رو من جرات نمیکردم بخرم از ترس چراغ زرد
کدوم مدل فت داشتی که چراغ زرد نمیشد یعنی میگم شماره سریال پشتش CECH چند بود؟؟
چون همشون لامصبا مشکل داشتن مگه شانس میاوردی
فت خدایی از حق نگذریم خیلی ابهت داشت یعنی با ابهت ترین کنسول تمام دوران بود

فت ها رو من جرات نمیکردم بخرم از ترس چراغ زرد
کدوم مدل فت داشتی که چراغ زرد نمیشد یعنی میگم شماره سریال پشتش CECH چند بود؟؟
چون همشون لامصبا مشکل داشتن مگه شانس میاوردی
فت خدایی از حق نگذریم خیلی ابهت داشت یعنی با ابهت ترین کنسول تمام دوران بود
همین مدل بود CECHK04 البته سریع ۸۰ گیگش دو جور شماره سریع ساخت داشت ولی این مدل بهترین عالی ریجن pal باشه بهتر j آشغال
۲۰۲۳۰۴۱۰_۲۳۵۳۰۶.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or