انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
یکی از باحالترین بازیهای قدیمی که یادمه بازی رینبو سیکس لاک داون بود که یه حالت دستور صوتی بهش داده بودن و میتونستی با چند تا دستور انگلیسی ساده از طریق میکروفون به نفرات کناریت دستور حمله بدی اون زمان برای خودش انقلابی بود منم با کلی شوق و ذوق بازیش میکردم و اطرافیان با این دستورات کف و خون قاطی میکردن و میگفتن عجب بازی پیشرفته ای هست

یکی از باحالترین بازیهای قدیمی که یادمه بازی رینبو سیکس لاک داون بود که یه حالت دستور صوتی بهش داده بودن و میتونستی با چند تا دستور انگلیسی ساده از طریق میکروفون به نفرات کناریت دستور حمله بدی اون زمان برای خودش انقلابی بود منم با کلی شوق و ذوق بازیش میکردم و اطرافیان با این دستورات کف و خون قاطی میکردن و میگفتن عجب بازی پیشرفته ای هست
رینبو سیکس رو گرافیک من جواب نمیداد، بعد از اینکه گرافیکمو عوض کردم هم به کل یادم رفت بازیش کنم ولی دیسکش رو داشتم(4 تا دیسک بود اگه درست خاطرم مونده باشه) ولی یه بازی تو این مایه ها بود که خیلی خیلی دوستش داشتم
اسمش S.W.A.T بود و خیلی خفن بود و نیروهات مستقر میشدن و شما باید دستور شلیک میدادی
یه بازی که الان یادم اومد دلتا فورس بود که اونم خوب بودش
همچنین یک بازی بود که فکر گنم گوست ریکون بود ورژن 1 و 2 که شما سه تا اسکواد 2 نفری رو لید میکردی به اسمای آلفا، بتا، گاما که مستقر میکردی جاهای مختلف و دستور شلیک میدادی
اون رو هم دوست داشتم

View attachment 281554

این بازی هم از اونایی بود که قبل خریدن PS2، ویدیو هاش رو زیاد می دیدم و وقتی خریدمش انقدر ذوق داشتم که 3 ساعتی رفتمش فهمیدم اصلاً مموری کارت ندارم برای سیو کردن :(:D
پیتفال فقط ورژن سگا

View attachment 281554

این بازی هم از اونایی بود که قبل خریدن PS2، ویدیو هاش رو زیاد می دیدم و وقتی خریدمش انقدر ذوق داشتم که 3 ساعتی رفتمش فهمیدم اصلاً مموری کارت ندارم برای سیو کردن :(:D
به شخصه از این بازی خیلی لذت بردم. البته فکر کنم نسخه گیم کیوب این بازی رو انجام دادم و تمومش کردم.

View attachment 281554

یکی از اعصاب خورد کننده ترین بازی های ps2 بود

اخ اخ، سافرینگ و یادمه تقریبا، تو یه حالت زندان طوری به هوش میومد اگه اشتباه نکنم بازی خوبی بود، ولی خیلی که بازیش میکردم حالت تهوع بهم دست میداد، نمیدونم چرا،
با دووم هم نتونستم به خاطر همین موضوع کنار بیام هیچوقت

کسی سریوس سام(سام ماجراجو) رو یادشه؟
اواسطش دیگه نمیشد رفت، کلی جک و جونور میریخت رو آدم، آخرش با چیت کد تمومش کردم
یه بازی دیگه هم بود به نام لاست لگسی(میراث گم شده) که این رو هم دوست داشتم،
راستی کسی بازی فکری و کلیک ماوسی فرار از الکاتراز و اوربان رانر رو یادش میاد؟
اوربان رانر ویدئو گیم بود یادمه وقتی لانچش کردم رو پی سی در بدنم احساس خزان کردم از ریزش برگ هایم
قشنگ بازی رو به صورت فیلم سینمایی و واقعی ساخت
فکر کنم بازی اوربان رانر واسه PS1 هم بودش و اون زمان یه بازی 4 دیسکه بود و خفن که حالت فیلم داشت و سناریوی جالبی داشت

یعنی مثل بازی فیلمی ها مثل fox hunt سونی ۱ بوده ؟
هیچوقت از این بازیا گیرم نیومد
شماها از کجا میخریدید؟
ما هر جا می‌رفتیم یه سری بازی تکراری همه جا بود کراش ماشینی و پپسی من و ....
من خودم هم نداشتم اما یه بچه پول داری توی محل بود که دیسک های کمیاب رو با خودش میاورد کلوپ محل و بازی میکرد بقیه هم تماشا میکردن و کف و خون قاطی میکردن .

هر وقت مکس پین بازی میکردم حالت تهوع میگرفتم
به خاطر motion sickness شدیدی بود که این بازی به پلیر القا میکرد !

همیشه قیافه اش جلو چشمامه نمیدونم طراحی کرکتر بود یا چیزی تو شخصیتش پنهان کرده بودن که همیشه ی ته لبخند ابلهانه ای تو قیافه این آدم بود ! :))
صدایی که موقع لودینگ ها و خوندن متن زیر صفحه پخش میشد هنوز یادمه !
تقریبا میتونم بگم best game ever عه دوران گیمری ما بود

درایور هم که شاهکار تمام دوران بود
از گرفتن گواهینامه و ویراژ دادن تو اون پارکینگ روانیش گرفته تا فیزیک عالی ماشین طراحی شهرها و و ...
این بازی رو باید به عنوان شاهکار سبک ریسینگ یا پدر سبک ریسینگ معرفی کرد البته که همش ریسینگ نبود

روزنامه کلیک و مجله بازی نما
یادش بخیر کلیک یکشنبه ها منتشر میشد میخریدم با خودم میبردم پادگان موقع نگهبانی میخوندم
داریم از دهه 80 صحبت می کنیم روزهای خوبی که دیگه هیچوقت نمیان :Drooling:

آخ آخ اینجا بچه هایی رو میبینم که مثل خودم اهل مطالعه در حوزه آی تی و فناوری و همین طور گیم بودن و حقشون خیلی خیلی بیشتر از این چیزی که الان هستن، هستش . هی دیگه هیچی نگم بهتره .

آخرین ویرایش:
رینبو سیکس رو گرافیک من جواب نمیداد، بعد از اینکه گرافیکمو عوض کردم هم به کل یادم رفت بازیش کنم ولی دیسکش رو داشتم(4 تا دیسک بود اگه درست خاطرم مونده باشه) ولی یه بازی تو این مایه ها بود که خیلی خیلی دوستش داشتم
اسمش S.W.A.T بود و خیلی خفن بود و نیروهات مستقر میشدن و شما باید دستور شلیک میدادی
یه بازی که الان یادم اومد دلتا فورس بود که اونم خوب بودش
همچنین یک بازی بود که فکر گنم گوست ریکون بود ورژن 1 و 2 که شما سه تا اسکواد 2 نفری رو لید میکردی به اسمای آلفا، بتا، گاما که مستقر میکردی جاهای مختلف و دستور شلیک میدادی
اون رو هم دوست داشتم
swat اولین تجربه تکتیکال شوتر من بود و واقعا هم نمیشد داد زد رفت وسط

آخ آخ اینجا بچه هایی رو میبینم که مثل خودم اهل مطالعه در حوزه آی تی و فناوری و همین طور گیم بودن و حقشون خیلی خیلی بیشتر از این چیزی که الان هستن . هی دیگه هیچی نگم بهتره .
یادمه هرچی پول تو جیبی میگرفتم جمع میکردم تا مثلا ماهی یه دونه کیت بتونم بخرم سر هم کنم D:
احتملا مهران کیت هم مثل بقیه کسب و کارهای تک اون زمان جمع شده دیگه
بچه‌های الان اصلا میدونن کیت چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or