انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
خوب واسه همین دغدغه های ذهنی باید حتما گیم بازی کنی تا یکم غرق بازی بشی و از دغدغه ها دور بشی
من با این روزی 2 تا 3 ساعت بازی کردن امسال 9 تا بازی رو پلی استیشن پلات کردم
حالا جالبیش اینه من یه دوست دارم الان 45 سالشه و اونم مثل من عاشق گیم هست، همیشه با هم سر گیم ها بحث میکنیم و گه گاههی با هم دور هم جمع میشیم و بازی میکنیم، الان هم سر پلات کردن wo long باهم کل کل میکنیم، البته تنها اون نیست یه اکیپ دوستی داریم که کوچکترینشون منم 37 سالمه، پنج شش نفریم همه حدود 40 ساله و همگی گیمریم و همگی هم بازی میکنیم، یکیمون مغازه داره و بعضا همگی تو مغازه جمع میشیم و تحلیل و نقد بازی ها رو میکنیم،
امیدت رو از دست نده،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
چه جمع دوست داشتنی ای . کاش منم توی جمعتون راه میداید :D ولی خارج از شوخی خیلی دوست دارم این جوری افراد علاقمند به گیم رو کنار هم میبینم . ایشالا همیشه شاد در کنار هم از زندگی و لحظاتتون لذت ببرید .

چه جمع دوست داشتنی ای . کاش منم توی جمعتون راه میداید :D ولی خارج از شوخی خیلی دوست دارم این جوری افراد علاقمند به گیم رو کنار هم میبینم . ایشالا همیشه شاد در کنار هم از زندگی و لحظاتتون لذت ببرید .
خیلی ممنون دوست عزیز
شما هم ایشالا همچین جمعی پیدا میکنی
من داداشام، شوهر خواهرم و تقریبا اکثر دوستایی که رفت و آمد داریم گیمر هستن، خلاصه هروقت و هرجا میریم مهمونی یا دورهمی، فقط صحبتامون در مورد گیم هست،

خیلی ممنون دوست عزیز
شما هم ایشالا همچین جمعی پیدا میکنی
من داداشام، شوهر خواهرم و تقریبا اکثر دوستایی که رفت و آمد داریم گیمر هستن، خلاصه هروقت و هرجا میریم مهمونی یا دورهمی، فقط صحبتامون در مورد گیم هست،

اقوام ما همه دنبال ثبت نام ماشین و ....من حرفی ندارم بزنم باهاشون

یعنی از منم پیرتری ؟ 🧙‍♂️
من 40 سالمه

زمان ما ساده تر بود . انقدر هم گرون نبود
میرفتیم مرکز شهر با این رفقا
سی دی میخریدیم Red Alert 2 یا Return to castle wolfenstein

الان انقدر پیچیده س همشون که ادم * گیجه میگیره
خودمو میگم

.

چند وقت یه بار سراغ چیزایی که قبلا دوست نداشتید برید، غافلگیر میشید! مثلا من هری پاترو دوست نداشتم ولی امروز یکشو نگاه کردمو فهمیدم خیلی بیشتر از قبل خوشم نمیاد ازش! ولی جدی الان دارم House M.Dو میبینم، یادمه چند سال پیش همون قسمت اولو نتونستم تا تهش ببینم ولی الان دارم پشت سر هم قسمتاشو میبینم

من 40 سالمه

زمان ما ساده تر بود . انقدر هم گرون نبود
میرفتیم مرکز شهر با این رفقا
سی دی میخریدیم Red Alert 2 یا Return to castle wolfenstein

الان انقدر پیچیده س همشون که ادم * گیجه میگیره
خودمو میگم

.
به به چه خوب پس هم سنیم رفیق سخت نگیر اونم آسون میشه

چند وقت یه بار سراغ چیزایی که قبلا دوست نداشتید برید، غافلگیر میشید! مثلا من هری پاترو دوست نداشتم ولی امروز یکشو نگاه کردمو فهمیدم خیلی بیشتر از قبل خوشم نمیاد ازش! ولی جدی الان دارم House M.Dو میبینم، یادمه چند سال پیش همون قسمت اولو نتونستم تا تهش ببینم ولی الان دارم پشت سر هم قسمتاشو میبینم
House md عالیه.
من ۳۲ سالمه .میتونم بگم انقدر فشار زندگی تو این سن زیاد شده که تنها چیزی که یکم رهام میکنه گیمه.اتفاقایی تو زندگیم افتاده که میدونم هیچ وقت دیگه عادی نمیشه حالم.فعلا تنها دلخوشیم گیم بوده و هست.اصلا مشکلم مالی نیست که ای کاش لا اقل مالی بود فقط، ولی حالم خوب نیست.احتمالا remake silent hill بهترم کنه برای مدتی😁

House md عالیه.
من ۳۲ سالمه .میتونم بگم انقدر فشار زندگی تو این سن زیاد شده که تنها چیزی که یکم رهام میکنه گیمه.اتفاقایی تو زندگیم افتاده که میدونم هیچ وقت دیگه عادی نمیشه حالم.فعلا تنها دلخوشیم گیم بوده و هست.اصلا مشکلم مالی نیست که ای کاش لا اقل مالی بود فقط، ولی حالم خوب نیست.احتمالا remake silent hill بهترم کنه برای مدتی😁
32 سالگی تازه اول زندگی ه . به سن من که برسی انقدر درگیر افیون زندگی میشی که به گیم نمیرسی
من خودم شب ها چند تا کوئیک اسکوپ تو کال میزنم بقه روز خوابم .
آدم یا باید ازدواج کنه اونم با یکی که قر و فوکولی نباشه و با دنیای گیم عناد نداشته باشه
وگرنه دست و پا براش نمیمونه

• Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or