انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
بازی سگا دیدم خیلی آشنا بنظر میاد
ته ذهنم یه خاطراتی هست حس میکنم کارتونش دیده بودم ولی مطعمن نیستم
هم انگار دیدم هم ندیدم 😁

47992_front-jpg.267081

91sho9zinul-_sl1500_-jpg.267083

بازی سگا دیدم خیلی آشنا بنظر میاد
ته ذهنم یه خاطراتی هست حس میکنم کارتونش دیده بودم ولی مطعمن نیستم
هم انگار دیدم هم ندیدم 😁

47992_front-jpg.267081

91sho9zinul-_sl1500_-jpg.267083
تا به حال خوابی دیدی نئو که مطمئن باشی واقعی بوده؟
چه اتفاقی میفتاد اگر از اون خواب نمیتونستی بیدار بشی؟
چطور میتونستی دنیای واقعی رو از خواب تشخیص بدی؟

تا به حال خوابی دیدی نئو که مطمئن باشی واقعی بوده؟
چه اتفاقی میفتاد اگر از اون خواب نمیتونستی بیدار بشی؟
چطور میتونستی دنیای واقعی رو از خواب تشخیص بدی؟

خیلی فلسفی گفتی از درکم خارج بود 😁🤓
ساده تر بگو 🙈
منظورت رویا صادقه میگن یا همچین اسمی داره هست؟

• Like
Reactions: highlight and jj191
خیلی سال پیش داداشم ی بازیی روی پیسی داشت که اول شخص مانند بود، محیط بازی توی ی فضای سبز شروع می شد می رفتیم توی خونه ایی اسلحه پیدا می کردیم :دی ی سری مرغ خنده دار هم توی بازی بودن :دی
ی چیزی دیگه ام که یادمه ی کلید بود بالای تیر چراغ برق که هیچ وقت نفهمیدیم چجوری برش داریم :دی
اگه کسی می تونه اسم این بازی چی بود ممنون میشم بگه

خیلی فلسفی گفتی از درکم خارج بود 😁🤓
ساده تر بگو 🙈
منظورت رویا صادقه میگن یا همچین اسمی داره هست؟
دیالوگی از فیلم ماتریکس بود.اگه ندیدی پس حتما ببینش.
چون به قول مورفیوس با گفته نمیشه باید با چشم خودت ببینی.
قرص ابی رو برداری داستان تمومه به هر باوری داری ادامه میدی. قرص قرمز رو برداری فیلم ماتریکس رو میبینی و من بهت نشون میدم لانه خرگوش چقدر عمیقه

دیالوگی از فیلم ماتریکس بود.اگه ندیدی پس حتما ببینش.
چون به قول مورفیوس با گفته نمیشه باید با چشم خودت ببینی.
قرص ابی رو برداری داستان تمومه به هر باوری داری ادامه میدی. قرص قرمز رو برداری فیلم ماتریکس رو میبینی و من بهت نشون میدم لانه خرگوش چقدر عمیقه

قبلاً از این فیلم ها زیاد بود
مثل همین ماتریکس و طبقه سیزدهم و غیره
دیدم همین ماتریکس اینا
البته اگر بگم واقعا فهمیدم یا به باور رسیدم و این جور چیزا معلومه دروغ گفتم
حدودا باور و قبول دارم که ما درگیر ماتریکس یا چرخه بیهوده و تکراری زندگی ماشینی و غیره شدیم که آخرش میفهمیم زندگی پوچی داشتیم
هر چی درگیرتر ، فکر کردن کمتر

خیلی وقت پیش تو اینستاگرام یه پیجی بود به اسم کیان
درباره کائنات و اینجور چیزها صحبت میکرد
یه ویدیو داشت با پس زمینه غروب آفتاب
توضیح میداد میگفت وقتی به فکر خودتون میتونید فکر کنید و تحلیلش کنی یعنی فکر خودت نیست و افکار صدا دارن و توضیحات جالبی میداد
اینستاگرام ندارم دیگه که کلیپ برات بفرستم

بعد چند تا از لایو هاش رو نگاه کردم خیلی طولانی بود
و یه بار یادمه گفت وقتی می خوابیم تازه توی زندگی واقعی بیدار میشیم

ولی خوب درک بالایی میخواد درک همچین چیزایی
من فعلا فکرم محدودتر از این حرفاس 🙈😁
( ایلان ماسک مدت ها قبل گفته بود ما تو دنیا شبیه سازی زندگی میکنیم )

دوستان عزیز شما وقت برا بازی چجوری پیدا میکنید ؟
من از صبح تا شب سر کارم شبم دیگه خسته و جنازه حال بازی نیست ! یه جمعه هستش که اونم تا ظهر خواب بعدشم تا بیای کارای دیگه رو انجام بدی شب شده وقت زیادی نمیمونه !
نمیدونم فقط مشکل منه یا مشکل همه ست ؟ راه حل بدید بازی خون م کم شده :-<

من از صبح تا شب سر کارم شبم دیگه خسته و جنازه حال بازی نیست ! یه جمعه هستش که اونم تا ظهر خواب بعدشم تا بیای کارای دیگه رو انجام بدی شب شده وقت زیادی نمیمونه !
منم همینجوری هستم آخرین باری ک کنسول رو روشن کردم دوستم میخواست ps5 بخره و اومد کنسول و بازیا رو دید ک بخره ولی خودم اخرین بار ک بازی کردم همون زمان رگناروک بود ک تمومش کردم و دیگه حس بازی نیست وقتشم ندارم تا شب سر کارم و بعدشم دیگه خستم و جونی برام نمیمونه روز جمعه هم تا ساعت 12 1 ظهر خوابم ، البته من کلا حال بازی هم زیاد ندارم و فقط بازی های شاخ رو میخرم ، مثلا الان ایول 4 ریمیک رو پیش خرید کردم ک وقتی اومد بازی کنم ک خداروشکر تو عید هست و میشه شب تا صبح بشینم پای بازی .
بنظرم بیشتر ب خوده ادم بر میگرده خیلی از بچه های همین سایت هستن ک با اینکه کار هم میکنن خیلی بازی میکنن ، ولی کلا من ژنتیکم جوریه ک بعد از کار نمیتونم برم سراغ بازی چون ب شدت خوابم میگیره و خسته میشم.

برای افراد شاغل و زن و بچه دار طبیعیه که فرصت بازی کردن کمتر داشته باشن.بخش اصلی بازی کردن انگیزه است که با بالا رفتن سن کمتر می شه.به نظرم شما خودت رو مجاب کن هر شب بین نیم تا یکساعت زمان بگذاری بازی کنی.اگر بتونی با دوستانت آنلاین بازی کنی چه بهتر.این دورهم بودنه خیلی ارزشمنده چون باعث می شه از هم انرژی بگیرید و انگیزه.
اینجا هم زیاد سر بزن:D
این موضوع رو هم بگم که وقت نداشتن توجیهی بیش نیست.به نظرم می شه برای گیم هم وقت گذاشت.

سلام دوست من
من کارمندم، دو تا هم دختر دارم
ساعت 3 از اداره میام، و بعد ناهار و استراحت، حدود 5 تا 8 شب هم معمولن مشغول کار یا کارای دیگه هستم. (امور خانواده و گردش یا خرید خونه و....) ولی تقریبا هر شب از 10 تا 12 یا مثلا 9 تا 12 بازی میکنم،
ولی یکم کمخوابی بهم فشار میاره، 12 شب میخوابم و صبح 5ونیم باید بیدار بشم، چون تایم محدودی دارم حدود 2 ساعت هر شب و ترجیح میدم تمام تایم آزادم رو گیم بازی کنم، فعلا فیلم و سریال و تفریحات دیگه رو فدای گیم کردم وکاملا رازی هستم چون اولویت همیشه با گیم بوده برام

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام دوست من
من کارمندم، دو تا هم دختر دارم
ساعت 3 از اداره میام، و بعد ناهار و استراحت، حدود 5 تا 8 شب هم معمولن مشغول کار یا کارای دیگه هستم. (امور خانواده و گردش یا خرید خونه و....) ولی تقریبا هر شب از 10 تا 12 یا مثلا 9 تا 12 بازی میکنم،
ولی یکم کمخوابی بهم فشار میاره، 12 شب میخوابم و صبح 5ونیم باید بیدار بشم، چون تایم محدودی دارم حدود 2 ساعت هر شب و ترجیح میدم تمام تایم آزادم رو گیم بازی کنم، فعلا فیلم و سریال و تفریحات دیگه رو فدای گیم کردم وکاملا رازی هستم چون اولویت همیشه با گیم بوده برام

دمت گرم یکم امیدوار شدم ..... جدایی از دنیای گیم برام خیلی سخته از طرفی دغدغه های ذهنی روز ب روز زیادتر میشه و وقت آزاد هم کمه . ولی باید همین فرمول آخر شبها رو امتحان کنم . چون صبحها 9 صبح پا میشم شاید بشه شبها یکمی بیشتر بازی کنم

دمت گرم یکم امیدوار شدم ..... جدایی از دنیای گیم برام خیلی سخته از طرفی دغدغه های ذهنی روز ب روز زیادتر میشه و وقت آزاد هم کمه . ولی باید همین فرمول آخر شبها رو امتحان کنم . چون صبحها 9 صبح پا میشم شاید بشه شبها یکمی بیشتر بازی کنم
خوب واسه همین دغدغه های ذهنی باید حتما گیم بازی کنی تا یکم غرق بازی بشی و از دغدغه ها دور بشی
من با این روزی 2 تا 3 ساعت بازی کردن امسال 9 تا بازی رو پلی استیشن پلات کردم
حالا جالبیش اینه من یه دوست دارم الان 45 سالشه و اونم مثل من عاشق گیم هست، همیشه با هم سر گیم ها بحث میکنیم و گه گاههی با هم دور هم جمع میشیم و بازی میکنیم، الان هم سر پلات کردن wo long باهم کل کل میکنیم، البته تنها اون نیست یه اکیپ دوستی داریم که کوچکترینشون منم 37 سالمه، پنج شش نفریم همه حدود 40 ساله و همگی گیمریم و همگی هم بازی میکنیم، یکیمون مغازه داره و بعضا همگی تو مغازه جمع میشیم و تحلیل و نقد بازی ها رو میکنیم،
امیدت رو از دست نده،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or