mahi58
کاربر سایت
آتاری: هواپیما و زیردریایی و دزد و پلیس و ماشین مسابقه ای و خط خور (Pac-Man)
سگا: از همه محبوب تر شینوبی 2 بود برام - غیر از اون شورش در شهر 1 و 2 و 3 - فیفا 95 - Alien Soldier - مرتال کمبت 1 و 2 و 3 و Ultimate - و در نهایت سونیک 3، سونیک و Knuckles و Sonic 3D Blast که بهترین بازی های سگا بودند و واقعا هم بازی های تکرار نشدنی بودند این سونیک ها...
پلی استیشن یک: فقط Tekken 2 رو به مقدار کم در مغازه ها، و به مقدار بیشتر بعدها با Emulator روی PC بازی کردم.
PSP: تقریبا تنها بازی محبوبم Tekken: Dark Resurrection بود.
XBOX 360: برای امتحان کردن کینکت و از دست ندادن بازی های کنسولی مثل تکن و مرتال کمبت گرفتمش. تکن 6 و همین طور Mortal Kombat 9 واقعا بیشترین بازی هایی بودند که یادم مونده ازش، ولی شاهکار این کنسول برام Dance Central بود که واقعا بهترین بازی کینکت بود.
و اما...
می رسیم به رییس بزرگ! از هر چه بگذریم سخن PC خوش تر است...
حدودا از سال 2000 پی سی داشتم و سال ها تمام پس اندازم خرج سخت افزار و ارتقا می شد. یه عالمه بازی هست که بهتره تو اسپویلر بذارم شون. اولین بازی عالی ام روی PC رزیدنت اویل 1 بود. بعد با پدیده ای به نام Soul Reaver آشنا شدم که نسخه یکش هنوز هم جزو سخت ترین بازی هاییه که یادم میاد انجام داده باشم، و بعد هم:
سگا: از همه محبوب تر شینوبی 2 بود برام - غیر از اون شورش در شهر 1 و 2 و 3 - فیفا 95 - Alien Soldier - مرتال کمبت 1 و 2 و 3 و Ultimate - و در نهایت سونیک 3، سونیک و Knuckles و Sonic 3D Blast که بهترین بازی های سگا بودند و واقعا هم بازی های تکرار نشدنی بودند این سونیک ها...
پلی استیشن یک: فقط Tekken 2 رو به مقدار کم در مغازه ها، و به مقدار بیشتر بعدها با Emulator روی PC بازی کردم.
PSP: تقریبا تنها بازی محبوبم Tekken: Dark Resurrection بود.
XBOX 360: برای امتحان کردن کینکت و از دست ندادن بازی های کنسولی مثل تکن و مرتال کمبت گرفتمش. تکن 6 و همین طور Mortal Kombat 9 واقعا بیشترین بازی هایی بودند که یادم مونده ازش، ولی شاهکار این کنسول برام Dance Central بود که واقعا بهترین بازی کینکت بود.
و اما...
می رسیم به رییس بزرگ! از هر چه بگذریم سخن PC خوش تر است...
حدودا از سال 2000 پی سی داشتم و سال ها تمام پس اندازم خرج سخت افزار و ارتقا می شد. یه عالمه بازی هست که بهتره تو اسپویلر بذارم شون. اولین بازی عالی ام روی PC رزیدنت اویل 1 بود. بعد با پدیده ای به نام Soul Reaver آشنا شدم که نسخه یکش هنوز هم جزو سخت ترین بازی هاییه که یادم میاد انجام داده باشم، و بعد هم:
Quake 3 Arena
Revolt
Unreal Tournament
Undying
Blade of Darkness
Alien vs. Predator 2
Soldier of Fortune
Messiah
Red Faction
GTA III
Soul Reaver 2
Hitman نسخه اول و دوم (بقیه اش خلاقیت نداشت)
Splinter Cell و SC: Pandora Tomorrow
Halo:Combat Evolved و Halo 2
Max Payne یک و دو
Call of Duty 1 و CoD 2
Postal 2
Unreal Tournament 2003
UT2004
Prince of Persia: the Sands of Time
Far Cry
Painkiller
Mafia
Dawn of War و نسخه های اضافه شونده اش
Company of Heroes
F.E.A.R
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Half Life 2
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Supreme Commander و نسخه اضافه شونده اش یعنی SC: Forged Alliance
Dark Messiah: Might and Magic
Modern Warfare نسخه اول و دوم
Dawn of War 2 و نسخه های اضافه شونده اش
Crysis
Dead Space
نسخه اول Assassin's Creed
Metro 2033
Portal 2
Deus Ex: Human Revolution
Witcher 2
و خیلی بازی های دیگه که مطمئنم یادم رفته بنویسم. اونهایی که برام مهم تر و به یاد موندنی تر بود رو Bold کردم.
Revolt
Unreal Tournament
Undying
Blade of Darkness
Alien vs. Predator 2
Soldier of Fortune
Messiah
Red Faction
GTA III
Soul Reaver 2
Hitman نسخه اول و دوم (بقیه اش خلاقیت نداشت)
Splinter Cell و SC: Pandora Tomorrow
Halo:Combat Evolved و Halo 2
Max Payne یک و دو
Call of Duty 1 و CoD 2
Postal 2
Unreal Tournament 2003
UT2004
Prince of Persia: the Sands of Time
Far Cry
Painkiller
Mafia
Dawn of War و نسخه های اضافه شونده اش
Company of Heroes
F.E.A.R
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Half Life 2
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Supreme Commander و نسخه اضافه شونده اش یعنی SC: Forged Alliance
Dark Messiah: Might and Magic
Modern Warfare نسخه اول و دوم
Dawn of War 2 و نسخه های اضافه شونده اش
Crysis
Dead Space
نسخه اول Assassin's Creed
Metro 2033
Portal 2
Deus Ex: Human Revolution
Witcher 2
و خیلی بازی های دیگه که مطمئنم یادم رفته بنویسم. اونهایی که برام مهم تر و به یاد موندنی تر بود رو Bold کردم.