والا منم دنیای گیم را از بچگی شروع کردم درست یادم نیست چند سالگی ولی از یه آتاری خیلی قدیمی که درست شکلش هم تو ذهنم نیست ولی یادمه کنترلش تو خود دستگاه بود و بعد آتاری پیشرفته تر و بعد میکرو ... عاشق مرغابی کشتن با تفنگ بودم ولی در اصل دوران گیم من از موقعی شروع شد که برادرم و پسرعموم تو کارگاه عموم که همسایمون بود سگا بازی میکردند ما هم کوچیک بودیم راهمون نمیدادن نامردا:dهی شورش در شهر بازی میکردند و ما از دهنمون کف می اومد.یادمه بردارم قلق فوتبال سگا را یاد گرفته بود و هی از گوشه دروازه گل میزد.به هرحال یه مدت گذشت تا گذاشتند از تماشاچی بودن در بیاییم ما هم بازی کنیم ولی متاسفانه این کار تبعاتی هم داشت که باید برای بازی کردن میپرداختیم از خوراکی گرفته تا رفتن سر فلکه نزدیک خونمون بازی سگا اجاره کردن با
شناسنامه یکی دیگه!!!به هرحال گذشت شوق بازی کمتر نشد بلکه بیشتر شد و چندین سال بعد یکی از عموهام برای پسرعموم یه ps1 از یه کشور دیگه آورد و ما هر روز خونه اینها به قول اصفهانی ها تلپ بودیم و ماشالله پسرعمو ها هم بودند و بدتر از همه یه بچه کوچولو لوس که خدا برا کسی نخواد همین جور میگفت نوبت منه حق همه را میخورد و میزد زیر گریه و زن عموم هم تا صدای گریه اش را بعد چند بار میشنید دستگاه را خاموش میکرد و سرما این وسط بی کلاه میموند.انقدر این بشر رفت روی اعصاب من که یه ps1 دست دوم با بازی هاش از یکی خریدم و خودتون برید تا اخرش....
صبح بازی ظهر بازی عصر اخبار:d(بابام میدید) شب بازی .....(مخصوصا فوتبال لوبرتو کارلوسسسسسسسسسسسسسسسس:d)
یادمه یه winning eleven جدید اومده بود رفتم خریدم پشت کاورش یه عکس از یه بازی فوتبال بود خیلی قشنگ و واقعی یادمه اون موقع گیر داده بودم این نسخه بازی را بخرم کل شهر را گشتم چندتا we خریدم که اون باشه ولی همش یکی بود خیلی ناراحت شدم...
به هرحال سال ها گذشت و ps2 اومده بود من رفتم تو کار pc خواهرم یه کامپیوتر نو خریده بود طرف چندتا بازی نصب کرده بود یادمه کماندوز بود و فیفا 99 98 بود درست یادم نیست .....این طوری بود که به طرف pc اومدم و یادش بخیر fifa 2000 با علی دایی چه کیفی میکردم اما بعدا به winning eleven روی آوردم.به هرحال یه عمری را پای کامپیوتر گذارندم هرچی بازی اومد گرفتم به قدری که هنوزم جا ندارم بزارم تا
فیفا 2007 که رفته بودم بازی را بخرم هرجا رفتم نسخه سی دی پیدا نکردم.یه پاساژی رفتم نسخه سی دی بازی را نداشت گفت دی وی دی دارم منم که دی وی دی درایو نداشتم یک دفعه به سرم زد هرچی بازی دی وی دی بود بخرم یادمه اون روز fifa بازی مدال افتخار بازی استرانگهولد و یه سری دیگه را خریدم بدون اینکه حتی بتونم استفاده کنم(یادمه تبلیغات این بازی ها را از شبکه game one میدم دلم آب میشد)به هرحال داستان به اینجا خطم نشد.من هر روز بعد از مدرسه یه مسیر طولانی که بر خلاف جهت خونمون بود طی میکردم و از یه مغازه بازی فروشی بازی میخریدم اونم DVD درصورتی که حتی دی وی دی درایو نداشتم حتی اگه داشتم هم سیستمم نمیکشید.هر روز هرچی بازی جدید دی وی دی 1500 میخریدم
به مدت چند سال یا ماه کوئیک تایم کرایسیس گیرز اف وار cod 4 بازی ac همه چی.
یادمه عید بود و یه نگاهی انداختم دیدم یا پیغمبر اینا همه بازی دارم حتی نصبشون نکردم ببینم سالمه یا نه.تصمیم گرفتم یه فکری به حال این بازی ها بکنم و یه کیس خریدمجالبیش همینه که همه برای کیسشون بازی میخرند من برای بازیهام کیس خریدم.حساب کردم اگه اولین بازی هایی را که خریدم بخوام نصب کنم 6 ماه بعد میتونم کرایسیس را بازی کنم برای همین زدم تو کار کرایسیس و خیلی بازی ها به خاطر گرافیک از دلم افتادن و حتی نصبشون نکردم.(البته جالبیش اینه حدود 20 درصد بازی ها خراب بودند
)
گذشت و گذشت تا الانم هنوز یه pc gamer هستم(البته داستانهای زیادی را حذف کردم اگه تقاضا زیاد شد اونا را هم میذارم)