اموزش هک برای کنسول PS5

من موفق شدم یک بار با لبتاب نصب کنید همه رو خودش نصب می‌کنه بعدش هم فقط بازی بریز سرعتش از ورژن ۱۲ بالاتر هست و اصلا هنگ نمیکنه ۱۳.۶۰ عالیه

من ویندوز ۱۱ دارم اومد بالا راحت
متاسفانه لپتابم قدیمی نهایت ۷ نصب میشه گیر افتادیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: El sigloBlanco
درود . رو 10 یویتیوب هستم بمونم بازیاها رو با بک پورت اجرا کنم یا برم ورژن جدید ؟
کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه چی ؟ مثلا رو 10 یوتیوب بمونم و کاستوف و شادمونت و نرم افزارهای دیکه رو بروز کنه ! تاثیر داره رو اجرا بازی ؟
این لینکوسم بزارید تا بتونیم بازیای ایکس رو هم اجرا کنیم .
بازم دلت خواس...ک بخوای اپدیت کنی...!!
PS5JB.jpg

اینجا گیر میکنه و جلوتر نمیره.
دوستان برای من همین اول کار گیر میکنه .مشکل از چی میت نه باشه؟
خب من کنسول ندارم راهنمایی کنم اما...
رفقا ب نظر ایراد از انجام مراحل کاری شما نیس ... فقط ی مقداری دیگه صبر کنید همه اینا حل خواهد شد...

داره میگه;
همین اتفاق با من می افتد قبلا با موفقیت ps خود را جیلبریک کردم. الان گیر کرده

اما اینطور جوابشو دادن;
شما باید پیلودها را به صورت دستی ارسال کنید یا اکنون WebKit autoloader را نصب و استفاده کنید

بعدش اشاره داره ک قصد دارم بعد از کار یک آموزش بنویسم، اما این کاری است که شما باید فعلا برای رفع مشکل تون انجامش بدین.
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
خب من کنسول ندارم راهنمایی کنم اما...
رفقا ب نظر ایراد از انجام مراحل کاری شما نیس ... فقط ی مقداری دیگه صبر کنید همه اینا حل خواهد شد...

داره میگه;
همین اتفاق با من می افتد قبلا با موفقیت ps خود را جیلبریک کردم. الان گیر کرده

View attachment 424019
نه عزیز
این داداشمون که اسکرین گذاشتی ازش خیلی از مرحله پرته :دی
اون کارش انجام شده باید هوم رو بزنه بیاد بیرون بره بازی کنه
مال من گیر کرده اون وسط اصن و failed میده.

نه عزیز
این داداشمون که اسکرین گذاشتی ازش خیلی از مرحله پرته :دی
اون کارش انجام شده باید هوم رو بزنه بیاد بیرون بره بازی کنه
مال من گیر کرده اون وسط اصن و failed میده.
ببین خیلیا مثل شما گیر کردن حالا اونجا یا هر کجای دیگش , بالاخره میای تو مرحله اجرا گیر میوفتی...
تو وقتی نتونی گیم اجرا کنی و دارن بی برو برگرد ناله میکنن fpkg فعلا اجرا نمیشه یا اگرم بشه محدوده ...مراحل هکم بری تو مرحله اجرا باس همه چیز ردیف باشه وگرنه ک برات هیچ فایده نداره بنابراین کمی صبر کنی حل میشه همه چیز...

آخرین ویرایش:
دوستان من ورژن 12.70 هستم باید چکار کنم؟ یکی میگه باید بک آپ ریستور بزنی تا کنسول خام بشه بعد بری اول جلبریک 50 دقیقه رو انجام بدی بعد بیای سراغ جلبریک جدید درسته ؟ دیونه شدم ازصبح یه اموزش درست حسابی پیدا نکردم برای این ورژن

خب من تونستم جیلبریک کنم و از اون مرحله رد شدم
Silksong رو گرفتم و ریختم رو دستگاه ولی الان کنار بازی قفل زده و وقتی هم میزنم بره توش ارور میده که لایسنس نداری
اینو چی کار باید کرد؟
اپدیت:
خب ظاهرا علت نبود پی لودهاس که به صورت اتوماتیک نصب نمیشه مثل ویدیو های تو یوتوب و باید دستی انجام شه که نمیدونم جه طوریه و مشکل دیگه هم اینه که دستگاه خاموش که میشه وقتی دوباره روشن میکنی باید باز بری دیباگ بزنی که بعضی وقتا اونجا کنسول قفل میکنه
اگه کسی میتونه این دو مورد رو کمک کنه ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yar_66
دوستان من ورژن 12.70 هستم باید چکار کنم؟ یکی میگه باید بک آپ ریستور بزنی تا کنسول خام بشه بعد بری اول جلبریک 50 دقیقه رو انجام بدی بعد بیای سراغ جلبریک جدید درسته ؟ دیونه شدم ازصبح یه اموزش درست حسابی پیدا نکردم برای این ورژن
رفیق گرامی
اگر تا قبل نیاز ب اون مراحلی ک بهت درستم گفتن باشه , از حالا ب بعد به نظر احتیاجی ب اینکار نیس چون یکی دیگر از مزایای فوق‌العاده اکسپلویت Relapse اینه که بر پایه وب‌کیت (مرورگر اینترنت) کار می‌کنه. این یعنی دیگر نیازی به دردسرهای بک‌آپ ریستور، فرمت کردن کنسول و پاک شدن بازی‌هات حتی اون انتظار کذایی 50 دقیقه ای رو نداره و می‌تونی مستقیم از طریق راهنمای کاربر (User's Guide) یا مرورگر مخفی، هک را فعال کنی...
اما کمی صبر کن رفقای دیگه کنسول دارن اونایی ک با شما هم سو هستن احتمالا کم نیستن و بالاخره اینجا راهکار بهت میدن..
الان تمامی برنامه ها دارن دونه ب دونه برای فریمورای تا 13.60 اپدیت و پایدار میشن شما هم نیازی نیس اپدیت کنی رو همون فریمورت میتونی براحتی مراحل هکو پیش ببری.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homan425 and HD5870

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or